canm ya cok geçmiş olsun tam taile cıktın rahat edicen derken hastalık cıktı ama dinlenmeye bak dinlenmeden gecmez cnm ilaçlarıda kafana takma kar zarar hesabı yap bende hamile kalmadan önce hiiç bu kadar degişik ve fazla ilaçlar içmemiştim ama hepsi bizim için cok öp a.s.kızlar merhaba. ancak yataktan kalktım da nete girebildim. gece ateşlendim, sabaha kadar uyumadık diyebilirim. ateş 38.9'u geçerse tehlike yaratırmış bebeğim için. ona birşey olursa diye çok korktum kızlar! malesef 1 avuç ilaç içtimama daha da düşmese iğne vuracaklardı. çok şükür sabaha 37lere inmişti ateşim. şimdi çok bitkin ve yorgunum. pek bişi de yiyemiyorum. inşallah ilaçlar bir an önce etkisini gösterir de bebişime zararı olmadan keserim!
geçmiş olsun dileklerini sunan arkadaşlar, hepinize çok teşekkür ederim. dua edin de bir an önce bebeğim ve ben sağsalim atlatalım.
öpüyorum hepinizi:ecrin_bebek:
rica ederim cnm eet bildigimiz sade gazoz ama benm evde fantam vardı fanta koydum koku verdi bu arada keke herkes bayıldı kesinlikle dene derim yumuşacık ve harika oldu!!!!cerencim gecmiş olsun dikkat et kendıne
knk cım tşkler tarifin içinde gazoz derken bildiğimiz sade gazoz fruko gıbı degılmı
cnm ya geçmiş olsun şu kusmalar adamı mahfedio dimi?? aman ALLAH beterinden korusun cnm cok yorma kendini bizde öptükkızlar oku oku bitmedi geçmiş.cerencim geçmiş olsun..bende hsonu hep hastaydım kusmalarım geri geldi.. cts temizlik yapınca bide misafir olunca daha kötüydüm.. havlardan galiba.herkesi öptüm...
cnm aldıkların hayırlı olsun yıldönümünüzde kutlu olsun ne romantik kocan varmış kız maş.ben kaçıyorum herkese iyi geceler yarın iş var maalesef tüm güzel melek mayıs annelerini öpüyoruz
kızlar merhabalar nasılsınız?Cerencim geçmiş olsun Kağana da maşallah isim hala netleşmedi mi?
Yeni Anne hadi gözün aydın.
Mutahara sende şu dişten kurtulursun inşallah
marlıyn aldıklarını ve yaptıklarını görelim bir an önce.
Ben dün çok yoruldum bugün süpriz kanamalarım geri geldi sinir oldum yatıyorum yine yoksa bugün bardak süslemem bitecekti.Moralimde bozuldu ya geçen gün birazda ayakta kaldım tabi oda uyarıda bulundu
Bu arada canım bişey istedi eşimle kardeşi almaya gitti.Hadi bakalım tabana kuvvetdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Herkese iyi geceler yatmıyorum ama pc şimdi 3 e bölündü gündüz bende artık bu arada görümcem aradı gitmedik haftasonu onlara sinir oldum ya neyse ya annam gelmedi mi gerçekten falan eşim de kardeşide yok falan Allah allah diyo geliyorum demişti falan eşimde kardeşine gitmiş napalım falan hala gelmesini istiyorlar ya hiç beni düşünmüyorlar bide kendilerinede gelmesini değil bizde kalmasını istiyorlar nefret ewdiyorum onlardan gıcıklar......kötükedihüso
mimaresra ; Canım hadi gözün aydın. Büyümüş kuzucun ne güzel. Bu aralar çoğu nazlı zaten. Pek yüz vermiyolar bize :)
BoncuK_GözlüM ; Kızının ismi hayırlı olsun canım...
ilgin0707 ; Canım ohh maşallah Dueu'muza kocaman olmuş annesi. Sende yaptır bakalım testlerini. İnşallah bu sefer iyi çıkar sonuçlar a.s.
'[k] {n} [k] ; Afiyet olsun bacım. Arada bende yapıyorum öyle kaçamaklar. Bişecek olmaz yerimseniben
esen81 ; Afferim sana deli kız. Adamı kalpten götürtüceksin kaydirigubbakcemile3
civciv1981 ; Oh maşallah bacım. Onları da hallettin artık aferim sana. Aman dediğin gibi son haftalar zor oluyo yorma kendini fazla a.s.
cerencim ; Canım öncelikle kuzunu maşallah diyelim. Allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:
İzne de ayrılmışsın ne güzel. Artık gündüzleri de sürekli bizimlesin desene a.s.
Çok geçmiş olsun bu arada canım... Sıkma canını. İlaçlar bişi yapmaz bebişine. Yapsa doktorlar verirler mi. Sen dikkat et kendine hemen kalk ayağa a.s.
mutahhara ; Afferim akıllı bacım. İnsan arar çıkmadan önce kaydirigubbakcemile3
yeni_anne ; Burcu selam bacım. Güzel haberlele gelmişsin ne güzel. Bebişine maşallahhhhİnşallah ilacı kesince de bişey olmaz stres yapma sen...
Eksikler valla tam gaz bitiyor yani aferim size bacım a.s.
Kısmetse bende normal doğum istiyorum ama bakalım hayırlısı...
semra84 ; Semra'cım geçmiş doğum günün kutlu olsun bacım. Allah eşinle ve bebişinle sağlıklı, sıhhatli, uzun ömürler versin a.s.
tlyonl2009 ; Ay valla nazar değiyo bize. Geçmiş olsun Tülay'cım ya :çok üzgünüm:
MARYLİN ; Hoşgeldin canım. Öncelikle evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Nice senelere inşallah. Eşine de afferim ne güzel düşünmüş a.s.
Bacım bi günde amma iş halletmişsiniz valla afferim size heee. Halledince resimleri bekliyoruz yerimseniben
Herkese iyi pazarlar bacılar. Ben tüm gün dışarıdaydım yeni geldim. Sabah geç kalktık eşimle. Kahvaltımız 1'i buldu kaydirigubbakcemile3 Sonra biraz evi topladık. Çamaşır yıkadım, astım. Sonrada dışarı çıktık. Bebişime lamba ve abajur bakmaya gittik. Bauhause , Koçtaş , İkea heryeri gezdik ama bi türlü istediğimiz gibi sade bişey bulamadık :çok üzgünüm: Yemek yiyip eve döndük. Artık haftaya bakacağız tekrar bakalım...
[k] {n} [k];5862582 .!.:canm ya cok geçmiş olsun tam taile cıktın rahat edicen derken hastalık cıktı ama dinlenmeye bak dinlenmeden gecmez cnm ilaçlarıda kafana takma kar zarar hesabı yap bende hamile kalmadan önce hiiç bu kadar degişik ve fazla ilaçlar içmemiştim ama hepsi bizim için cok öp a.s.
rica ederim cnm eet bildigimiz sade gazoz ama benm evde fantam vardı fanta koydum koku verdi bu arada keke herkes bayıldı kesinlikle dene derim yumuşacık ve harika oldu!!!!
cnm ya geçmiş olsun şu kusmalar adamı mahfedio dimi?? aman ALLAH beterinden korusun cnm cok yorma kendini bizde öptük
cnm aldıkların hayırlı olsun yıldönümünüzde kutlu olsun ne romantik kocan varmış kız maş.ALLAH mutlulugunuzu daim etsin cnm..
ya tutkunum bunların ailesi kadar atraksiyonlu aile görmedim ben ya kızım sen varya bunlaın yüzünden hasta oluon kafana takma şunları ya eşinde senden yana boşver gitsin bunlar zaten artçılar güzelim bebek dogsun sen ozaman gör alıştır kendini ve rahat ol!!!! şu kaynananı bi görsem zatenklava: klava: öptüüükkk
kızlar merhabalar nasılsınız?Cerencim geçmiş olsun Kağana da maşallah isim hala netleşmedi mi?
Ben dün çok yoruldum bugün süpriz kanamalarım geri geldi sinir oldum yatıyorum yine yoksa bugün bardak süslemem bitecekti.Moralimde bozuldu ya geçen gün birazda ayakta kaldım tabi oda uyarıda bulundu
Bu arada canım bişey istedi eşimle kardeşi almaya gitti.Hadi bakalım tabana kuvvetdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Herkese iyi geceler yatmıyorum ama pc şimdi 3 e bölündü gündüz bende artık bu arada görümcem aradı gitmedik haftasonu onlara sinir oldum ya neyse ya annam gelmedi mi gerçekten falan eşim de kardeşide yok falan Allah allah diyo geliyorum demişti falan eşimde kardeşine gitmiş napalım falan hala gelmesini istiyorlar ya hiç beni düşünmüyorlar bide kendilerinede gelmesini değil bizde kalmasını istiyorlar nefret ewdiyorum onlardan gıcıklar......kötükedihüso
İyigeceler kızlar,int. ten bebek şekeri malzemesi satın alacağım site kapalı ya çok moralim bozuldu, gece gece int.ten başka bir bebek şekeri biblosu satan sitearıyorum ama maalesef satın almalı olarak bulamadım bir türlü
aranızda İst. da oturanlardan biblo fln almaya gidecek olan varsa parasını yollasam banada alabilirlermi?int.te beğendiğim malzemeler şunlardı:
Merhaba canlarım nilimle biz geldik ama ben son iki gündür biraz sıkıntılıyım vücudumda kaşıntı başladı ama herhangi bir kabarma kızarıklık yok sadece kaşınıyorum hatır hutur biraz araştırdım hamilelikte olabilir yazıyo ama yinede acayip rahatsız edici bişey doktorumu arayıp sorucam yarın bu arada annemle deli gibi battaniye örüyoruz hepinizin cicilerinide takip ediyorum şirin mayıs bebişleri güle güle giyer inşallah öpüyorum hepinizi...
ben geldım bacılar
dun hastaneden cıktım cok sukur suanlık herşey ıyı
ama malesef erken dogurabılırım heran hemde(
ama ınat ettık kuzucuklarımla Allahın ıznıyle tutucam ben onları beklesınler 36 ları gormeden gelmek yok
EVEEET dün sabah dr gittik tahlillerim iyiymiş ama tekrar ultrason çektircem bu sabah 10 günde bir doğuma kadar kontrol edecekler.
Dr dan dönerken tuvaletim geldi saat 11.30 falandı bi arkadaşımın evine gittik hem çay içeriz diye çok samimiyizde neyse eşim aradı kaynanam gelmiş evde kimse olmayınca eşimi aramış kapıda bekliyormuş başladım ağlamaya kaynımın ablasının hepsinin haberi var bize geliyor bizim yok.Ben eve gelmiyorum dedim teli kapattım.Sonra saat 14.30 gibi eşim msj çekmiş otogardayız geri gönderiyorum için rahat etsin diye.Haftasonu görümceme gitcez ya aradık perşembe akşamı açmadı annesini aradık açmadı sonra kaynım annem burayamı geliyor yoksa falan dedi bizde haber verirdi heralde dedik benide kaynana evde zannediyordu ya Allahtan perşembe yağmur yağdı dr gidemedim cuma gidince kapıda kaldı eşimde beni görmeye geldin madem demiş arabaya bindirmiş gezdirmiş işte bak gördün demiş 5 te de otobüse bindirip göndermiş.Kız hasta dedim niye beni dinlemiyorsun bak kendine yaptın diye kızmış.Tabi kıyamamış nladım ama kızım ve sen herşeyden önemli dedi bi daha da ağlama sakın diye bana kızdı.Eşimi çok seviyorum Allah onu bana ve kızıma bağışlasın.Sonra akşam kaynım geldi annesini sordu eşimde yo gelmedi önce bacısına gitmiş bugün yola çıkacakmıştı bende gelme deyince geri döncek yarın demiş annesinede tembihlemiş sen rezil olursun diye.Akşam da ablası aradı eşim açmadı kaynımı aramış eşim ben teli duymadım dedi işte gelcekmisiniz falan demiş eşimde bilmiyorum yarın yengeni dr a götürcem dedi delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Eşime maşallah deyin kızlaaar ve dua ediiiin
günaydın arkadaşlar. dün hiç giremedim, bende hasta oldum!! her tarafım ağrıyor. öksürükte başladı,hafifte ateşim var:çok üzgünüm: herşey güzel giderken nerden çıktı bu hastalık!
birazdan doktora gidicez. doktor şeker tahlilini tekrarlamamı istemişti,ondan erken saatte aç karnına gidiyoz. inşallah bir aksilik çıkmazsa alıyorum doğum iznini,bundan sonra da buralardayım!
döndüğümde görüşürüz. inşallah bebikom iyidir de, ben kendi hastalığımı o zaman unuturum:)
ben geldim kızlar. bebişim çok iyi maşallah! hala 2 hafta önde görünüyor:1shok: ben nası doğuracaksam bu sıpayı!delikafadulden 2065gr ve 44cm olmuş2 haftada 400grama yakın almış,bu arada ben almamışım, o zaman fazlam 7 kiloydu, şimdi 7.400 gr olmuş. yani bebişimin 400 gramıkaydirigubbakcemile3
bebişim iyi ama ben kötüyüm yaa! boğazım çok yanıyor. doktor bana da antibiyotik ve öksürük şurubu verdi( ve eşim pc'nin başına oturmama kızıyor. ondan sizlere tek tek cevap yazamayacam. hepinizi öpüyorum. görüşürüz.
bu arada izne ayrıldııımmmm:sm_cool:
kızlar merhaba. ancak yataktan kalktım da nete girebildim. gece ateşlendim, sabaha kadar uyumadık diyebilirim. ateş 38.9'u geçerse tehlike yaratırmış bebeğim için. ona birşey olursa diye çok korktum kızlar! malesef 1 avuç ilaç içtimama daha da düşmese iğne vuracaklardı. çok şükür sabaha 37lere inmişti ateşim. şimdi çok bitkin ve yorgunum. pek bişi de yiyemiyorum. inşallah ilaçlar bir an önce etkisini gösterir de bebişime zararı olmadan keserim!
geçmiş olsun dileklerini sunan arkadaşlar, hepinize çok teşekkür ederim. dua edin de bir an önce bebeğim ve ben sağsalim atlatalım.
öpüyorum hepinizi:ecrin_bebek:
kızlar dr dan yeni geldim... kuzucum gayet iimiş... 1klo 636gr olmuş... dr kilosu ii dedi... ama yüzünü yine göstermedi(( napalım 2 hafta sonra tekrar kontrolümüz var belki o zaman gösteririr...
kızlar merhaba biz geldik doktordan kızım 1.315 olmuş doktor gelişimi çok iyi dedi
ama kan testi istedi tekrar şimdi aradım kanım çok düşük çıkmış pazartesi aç karnına gel tekrar başka tahliller yapacağım dedi
benim adım esen canım
ilgincim maşallah bebişine drun kansızlık için öneride bulunacaktır inşallah hayırlısı olur
görümceni de takma kafana
KNK canım hamburger yeme yafs düzgün besle bebişi oklavayı aldırma bana :)))
bu arada ben tansiyon ölçtürmeye gittim tlf u evde unuttum eşim çatlamış meraktan tüm apartmanı ayaga kaldırmış nerdeyse çilingir getiriyorlarmış:))) akşam eve gelince b eni öldürecek
bizzz geldikkk :dance::dance: selam kızlar herkez iyi inşAllah :Saruboceq:
biz çok yoruldukk kızımla çarşıya gittik kapı süsü sepet altın yastığı duvar kelebeği ve dönencemizi kızıma annesinede 2 tane çanta aldık....birde mevlüt şekerlerine baktık ama karar vermedim henüz ona sonra eminönünde bişiler yedik eve geldim çileğimin akşam çamaşırlarını ayırmıştım beyazları attım makinaya bitince asıcam ve ablama gidicem bu akşam orda kalıcam yarın daymın oğlunun nişanı var oraya gidicezz anlıcağınız yoğun bir hafta sonu ama okadarda keyifli geçecek inşAllah ..........aldıklarımızın resminide belki birazdan koyarım yada pzt günü artıkk
kızz esenn akşam sana bakındım bakındım yoktunn ekiciii geberticem seniiklava: klava:
bu arada kızlar sakın erken diyipte artık bişileri ertelemeyinn çünkü zaman geçtikçe çokk ağırlaşıyor insan ve çabuk yoruluyor ben 2 saat bile gezmeye dayanamadım ilk beğendiğim şeyleri aldım çıktım :1no2:
Günaydın fıstıklar,
Bizde dün gittik kontrole,maşallah herşey yolunda,benim durumum ve minik kağanın gelişimi oldukça iyi olduğu içinciğer geliştirici celeston iğnesine gerek yok dedi doktorum,hatta salı gününden itibaren nidilatıda(düşük önleyici) kesiyoruz hayırlısıyla, dr en az 35. haftaya kadar doğum olmamalı dedi,bunun için yatmaya aynen devam,
Bir de çok mecbur kalmadıkça senin için sezaryen düşünmüyorum dedi dr,zaten bende sezaryenden çok korkuyorum,iyi oldu,ama normal doğumunda tehlikesi az değil yani,sezaryenden aşağı kalır yeri yok,normali deneyeceğiz,eğer bebeğin kalp atımında yavaşlama gibi istenmeyen bir durumla karşılaşırsak 5 dk.da sezaryene alırız dedi, dua edinde normal doğum olsun kızlar,deli gibi korkuyorum kesilmekten...
Normal doğum isteyen kaç kişiyiz???
Bebişimin çoğu eşyası geldi kızlar,hatta dün park yatağını ve bakım setinide sipariş ettik,
Lohusa tepsisinide yaptık annemle,sadece bardaklar ve bebek şekeri için biblolarını bekliyoruz, gelince onlarıda silikonlayıp resmini eklicem,
Pzt günü bebiş şekeri için gerekli olan malzemelerin siparişini vericez,bu hafta içi gelir diye düşünüyorum,içine badem şekeri yada draje koyuyorlarmış şekerlerin ,onuda tamaladıkmı şekerleride yapmaya başlarım,
Annemle dün altın yastığını tasarladık,bugün onu makinede dikecek,süslemeside benden,bitsin onuda eklicem,
Bizde hazırlıklar tam gaz fıstıklar,zaten anca yetişir diye düşünüyorum,
yeni annecim oh ne güzel bizim oğlanlar adaş olcak herhalde bizim de kaan ama ğ'siz. kaç kilo olmuş oğlun canım?
normal doğum istiyorum ama korkuyorum da bi de zamanının belli olmaması beni tedirgin ediyor bilmiyorum ben doktorum nasıl derse öyle yapacağım artık
hazırlıklar maşallah canım sen neredeyse bitirmişsin biz de bu hafta havada çok karıştı ama izne ayrılacağım için izmir'e gitmeyi planlıyoruz eksiklerimizi tamamlayacağız
merhaba kızlar dün benim doğum günümdühihoyyyt dünden beri evde hep misafirim vardı yeni gittiler ve bende yorgunluktan ölüyorum pc çok yavaş oyüzden geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir hepiniziöptüma.s.
kızlar oku oku bitmedi geçmiş.cerencim geçmiş olsun..bende hsonu hep hastaydım kusmalarım geri geldi.. cts temizlik yapınca bide misafir olunca daha kötüydüm.. havlardan galiba.herkesi öptüm...
geçmiş olsun ayşecim inş en kısa zamanda ateşin düşer izne ayrılmana sevindim öptüm canım snei ve oğluşua.s.
tüleycım sanada geçmiş olsun canım a.s.
evet kızlar ben geldim bir gün aradan sonra dün eşimle birlikte eminöüne gitik nihayet ama iyikide gitmişim bir sürü şeyi halletttim ama ayaklarımıza kara sular indi herşeyi halledin bu aralar artık çok dolaşılamıyor :1no2:
neyse ilk önce bebek şekeri olayına giriştik eşim daha önce orda keşif yapmıştı bir yer vardı hemen daldık oraya benimki benden meraklı çıktı şunuda şöyle bağlarız bunuda buraya koyarız çok tatlıydı canım kocam hihoyyyt
biz bebek şekeri için pembe üzerine altın yaldızlı bir kese aldık beyaz kurdela ve ayıcık şeklinde pembe bir süs aldık içinede badem şekeri bu arada hemen sorayım adam poşette bekletin bozulmaz dedi badem şekeri alan varmı ne zaman yapacaksınız şekerleri bozulurmu acaba ya CADIARZU
bu arada sepetler çok uygundu sepetini aldık kuzunun sepetimiz organze beyaz tülden üstündede yine beyaz güller var
sonra mevlüt takımı arayışına geçtik çok beğendiğim bir model gördüm önlü arkalı tüllü çok şeker bir ara hepsinin resmini ekliycem onu aldık
kaydirigubbakcemile
şerbet takımının bardak ve sürahisini aldık 24 tane bardak aldım şerbet takımı için organze tül lazım ve masa örütüsünü yapmam onlarıda bu hafta içi halledicem ya evde olsam neler yapıcamda çalışınca zor kızlar hihoyyyt
bugünde evdeydik kuzuyla bu arada cumartesi bizim nikah yıldönümümüzdü eşim bana süpriz mükellef bri sofra hazırladı geldi mutfağa geçti tabi beni kapı dışarı etti ve gerçekten çok güzel bir sofra hazırlamıştı kızına ve bana ayrı ayrı çiçek almıştı ve çok güzel bir konuşamayla beni ağlatmayı başardı böylece bir yılımız bitti kızlar seneye kızımızda bizimle hihoyyyt
İyigeceler kızlar,int. ten bebek şekeri malzemesi satın alacağım site kapalı ya çok moralim bozuldu, gece gece int.ten başka bir bebek şekeri biblosu satan sitearıyorum ama maalesef satın almalı olarak bulamadım bir türlü
aranızda İst. da oturanlardan biblo fln almaya gidecek olan varsa parasını yollasam banada alabilirlermi?int.te beğendiğim malzemeler şunlardı:
[k] {n} [k];5863554 .!.:KIZLAR GÜNAYDIINN
TUTKUNA KIZIYODUM BU KIZ UYUMAZMI DİE BENDE UYKUSUZ KALANLARDANIM..
GÜZEL Bİ HAFTA DİLİYORUM ÇALIŞANLARA KOLAY GELSİN..
bu gece hiç uyuyamadım karnımdan uyumak nerdeyse imkansız artık
ne tarafa dönsem yatamadıım ve alt kasıklarım agrıdı yastıklarda fayda
etmio artık destekte olsa cocuk karnımda bi tarafa toplanıo sanki kalkmadanda
düzelmio karnım cok cnm yanıo bu sabah 3 defa öle oldu bende korktum yatamdım
yrn dra gidicem bakalım normalmiymiiş??
sizde yatış pozisyonları nasıl bana azıcık tüyo verin ya yoksa bi benmi böleyimbenneyaptımki
kız marlıyn beni hastaneler mahvetti bi ara otururken bağıracaktım kemiklerim battı heryerime bide uykum geldi sıkıntıdan iyice ağırlaştım bide adam böbreklerime öyle bi bastırdıki hamile olduğumuz için zor gözüküyormuş çıldırdım nasıl acıdı neyse büyümemiş ya şükür bunada gezdim biraz doğru ama zaman azaldıkça sanki herşey birikti gibi bende iş yapamadığım için böyle üstüme geliyor.kız ne istedi canın benimki ta bostancıda bulmuş geldi
KNK cım hep zorlanıyoruz büyüdüler sığdıramıyoruz ben arkama battaniye ile hafif destek veriyorum sonra bacaklarımın arasınada ince yastık koyuyorum çok rahatsız olduğumda hafif oturur vaziyette çift yastıkla yatıyorum.
Kızlar gelmediniz mi kııııı biz kahvaltımızı yaptık şimdi meyvamızı yicezzzzzzz
zor bacım ben seni anlıyorum ama az kaldı sanırım herşeyi hallettin gibi afiyet olsun yarasın sana ve türkiz hanıma
valla tutkun beni garip rüyalar sardı durun diğerinide anlatayım şimdi eminönü meydanın da biri varmış ona dokunursan duaların kabul oluyormuş ama kimse bilmezmiş kim olduğunu gizli bri şifre gibi bir şey varmış girmişin oraya bir şekilde orada dolaşırken o mü
barek zatın kim oduğunu anlamaya çalışır gidip ona dokunmaya çalışırmışsın bu arada ben dolaşmaya başladım o kişiyi bulmaya çalışıyorum kalabalık içinde bir ses te sanki yaklaşıp uzaklaştığımı belirtir şekilde evet evet evet diye sesleniyor birden irkildim uyandım eşim başımda o sese benzer şekilde horluyor aaaaaaaaaaaaa çıldırcam bugün geceler korku filmi gibi artıkdelikafadulden
[k] {n} [k];5864281 .!.:kızlar bende yastık mastık ne varsa dolduuom ama rahat edemiom acaba boyum kısada
ondanmı böle??? uffff yaaaaaaaaaa..
kız one rüya öle valla korku filmi gibi ama bencede oku yatmadan ayetel kürsi falan
korur seni.. bide bilimsel bbi açıklamasıda var tabi bu 30 haftadan sonra okadar cok rüya görürümüşüzki hayatımız boyuncada bunları unutamazmışız hatta gecede 5-6 farklı rüya bile ördügümüz olurmus ben fix 2 ceşit görüom cicim endeşe etme yanii..
Sibikocum hoşgeldin kız iyisin sanırım
Marlıyn kız rüyan çok heyecanlıydı derken güldürdün beni bence sen gece yatmadan biraz oku yada Eminönüne gittiğinde dua et ordaki mübarek yerlerde belki dua isteyen vardır.Sen bunu anlatınca aklıma sahilde mısır çarşısının yanındaki camiyle Karaköye doğru olan yeraltı camiindeki sahabeler geldi
geçmiş olsun canım lütfen kendini fazla yorma şakaya gelmez haftalara girdik artıkkızlar merhabalar nasılsınız?Cerencim geçmiş olsun Kağana da maşallah isim hala netleşmedi mi?
ayy sorma neler çektim ağrılardan oğlum bi tarafa toplanıyor ağrıtıyor ben arkamı destekliyor karnımın altına doğru da yorganı çekiyorum bir haftadır rahat uyuyorum şükür[k] {n} [k];5863554 .!.:KIZLAR GÜNAYDIINN
TUTKUNA KIZIYODUM BU KIZ UYUMAZMI DİE BENDE UYKUSUZ KALANLARDANIM..
GÜZEL Bİ HAFTA DİLİYORUM ÇALIŞANLARA KOLAY GELSİN..
bu gece hiç uyuyamadım karnımdan uyumak nerdeyse imkansız artık
ne tarafa dönsem yatamadıım ve alt kasıklarım agrıdı yastıklarda fayda
etmio artık destekte olsa cocuk karnımda bi tarafa toplanıo sanki kalkmadanda
düzelmio karnım cok cnm yanıo bu sabah 3 defa öle oldu bende korktum yatamdım
yrn dra gidicem bakalım normalmiymiiş??
sizde yatış pozisyonları nasıl bana azıcık tüyo verin ya yoksa bi benmi böleyimbenneyaptımki
eveet ben de bugün ayrılıyoruuuuummmmm :teytey: :teytey:GÜNAYDIN ÇITIR KIZLAR
inşallah bu haftamız güzel sağlıklı ve neşeli geçer.Artık herkes izne ayrılıyor ayrılan arkadaşlara hadi iyi tatiller diyorum.Hadi kalkın bebişlerimiz büyüdü çabk acıkıyorlar
hayır olsun canım ben de hep doğuma giderken görüyorum kendimi ne olacak bizim bu halimiz?sağol canım
valla ne güzel bir pazar olmuş inş haftaya halledersin canım
öledir canım sert görünür ama yumuşacık kalbi var canımın
tutkuncum geçmiş olsun tekrar sen biraz iyi olunca hemen kaptırıyosun yat dinlen yaparsın yavaş yavaş bardakları ne istedi kıs canın bizim canımız çekmesin diye yazmıyon dimi
banada bir şey oldu hamileliğimin başından beri ilk defa canım bir şeye aşerdi ama söylemem bulunması bu mevsimde biraz zor ama dün canım kocam bulmuş getirmiş yedim rahatladım ya
koyarım canım şimdi foto makinesinin pili bitmiş şarj aletini bir bulayım çekicem
canım ya tüh ben cumartesi gittim eminönüne ama bir daha gidebilmem çok zor keşke daha önce olsaydı ben sana hepsini alırdım
herkese günaydın sabah şekerleri gece garip bir rüya gördüm kendi doğumumu canlı canlı yaşadım iğneyi vurdular beni uyuttular sezeryan oluyom bu arada sonra öle bir sistem varmışki ben uyuyunca bile görüyormuşum ekrandan ameliyatı yavaş yavaş dalışımı gördüm sonra yüzümden anlıyorum acı çekmeye başlıyorum ha diyorum bebeğim çıkıyor sonra bebeğimi çıkarıyorlar karnımdan ve bana uzatıyor ama diyorum içimden nasıl bir bebek biraz garip geliyor sanki bana ait değilmiş gibi beğenmiyom çocuğu fisfisfis
çalışan arkadaşlarıma iyi mesailer evde uyuyunlarda alacağınız olsun yatın bakalım hihoyyyt
çok geçmiş olsun canımkız marlıyn beni hastaneler mahvetti bi ara otururken bağıracaktım kemiklerim battı heryerime bide uykum geldi sıkıntıdan iyice ağırlaştım bide adam böbreklerime öyle bi bastırdıki hamile olduğumuz için zor gözüküyormuş çıldırdım nasıl acıdı neyse büyümemiş ya şükür bunada gezdim biraz doğru ama zaman azaldıkça sanki herşey birikti gibi bende iş yapamadığım için böyle üstüme geliyor.kız ne istedi canın benimki ta bostancıda bulmuş geldi
zor bacım ben seni anlıyorum ama az kaldı sanırım herşeyi hallettin gibi afiyet olsun yarasın sana ve türkiz hanıma
valla tutkun beni garip rüyalar sardı durun diğerinide anlatayım şimdi eminönü meydanın da biri varmış ona dokunursan duaların kabul oluyormuş ama kimse bilmezmiş kim olduğunu gizli bri şifre gibi bir şey varmış girmişin oraya bir şekilde orada dolaşırken o mü
barek zatın kim oduğunu anlamaya çalışır gidip ona dokunmaya çalışırmışsın bu arada ben dolaşmaya başladım o kişiyi bulmaya çalışıyorum kalabalık içinde bir ses te sanki yaklaşıp uzaklaştığımı belirtir şekilde evet evet evet diye sesleniyor birden irkildim uyandım eşim başımda o sese benzer şekilde horluyor aaaaaaaaaaaaa çıldırcam bugün geceler korku filmi gibi artıkdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?