2009 Mayıs Anneleri

canm ya cok geçmiş olsun tam taile cıktın rahat edicen derken hastalık cıktı ama dinlenmeye bak dinlenmeden gecmez cnm ilaçlarıda kafana takma kar zarar hesabı yap bende hamile kalmadan önce hiiç bu kadar degişik ve fazla ilaçlar içmemiştim ama hepsi bizim için cok öp a.s.

cerencim gecmiş olsun dikkat et kendıne
knk cım tşkler tarifin içinde gazoz derken bildiğimiz sade gazoz fruko gıbı degılmı
rica ederim cnm eet bildigimiz sade gazoz ama benm evde fantam vardı fanta koydum koku verdi bu arada keke herkes bayıldı kesinlikle dene derim yumuşacık ve harika oldu!!!!
kızlar oku oku bitmedi geçmiş.cerencim geçmiş olsun..bende hsonu hep hastaydım kusmalarım geri geldi.. cts temizlik yapınca bide misafir olunca daha kötüydüm.. havlardan galiba.herkesi öptüm...
cnm ya geçmiş olsun şu kusmalar adamı mahfedio dimi?? aman ALLAH beterinden korusun cnm cok yorma kendini bizde öptük
ben kaçıyorum herkese iyi geceler yarın iş var maalesef tüm güzel melek mayıs annelerini öpüyoruz
cnm aldıkların hayırlı olsun yıldönümünüzde kutlu olsun ne romantik kocan varmış kız maş. ALLAH mutlulugunuzu daim etsin cnm..

ya tutkunum bunların ailesi kadar atraksiyonlu aile görmedim ben ya kızım sen varya bunlaın yüzünden hasta oluon kafana takma şunları ya eşinde senden yana boşver gitsin bunlar zaten artçılar güzelim bebek dogsun sen ozaman gör alıştır kendini ve rahat ol!!!! şu kaynananı bi görsem zaten klava:klava: öptüüükkk

KIZLAR GÜNAYDIINN
TUTKUNA KIZIYODUM BU KIZ UYUMAZMI DıE BENDE UYKUSUZ KALANLARDANIM..
GÜZEL Bı HAFTA DıLıYORUM ÇALIŞANLARA KOLAY GELSıN..
bu gece hiç uyuyamadım karnımdan uyumak nerdeyse imkansız artık
ne tarafa dönsem yatamadıım ve alt kasıklarım agrıdı yastıklarda fayda
etmio artık destekte olsa cocuk karnımda bi tarafa toplanıo sanki kalkmadanda
düzelmio karnım cok cnm yanıo bu sabah 3 defa öle oldu bende korktum yatamdım
yrn dra gidicem bakalım normalmiymiiş??
sizde yatış pozisyonları nasıl bana azıcık tüyo verin ya yoksa bi benmi böleyimbenneyaptımki

GÜNAYDIN ÇITIR KIZLAR
inşallah bu haftamız güzel sağlıklı ve neşeli geçer.Artık herkes izne ayrılıyor ayrılan arkadaşlara hadi iyi tatiller diyorum.Hadi kalkın bebişlerimiz büyüdü çabk acıkıyorlar

sağol canım

valla ne güzel bir pazar olmuş inş haftaya halledersin canım

öledir canım sert görünür ama yumuşacık kalbi var canımın

tutkuncum geçmiş olsun tekrar sen biraz iyi olunca hemen kaptırıyosun yat dinlen yaparsın yavaş yavaş bardakları ne istedi kıs canın bizim canımız çekmesin diye yazmıyon dimi
banada bir şey oldu hamileliğimin başından beri ilk defa canım bir şeye aşerdi ama söylemem bulunması bu mevsimde biraz zor ama dün canım kocam bulmuş getirmiş yedim rahatladım ya

koyarım canım şimdi foto makinesinin pili bitmiş şarj aletini bir bulayım çekicem

canım ya tüh ben cumartesi gittim eminönüne ama bir daha gidebilmem çok zor keşke daha önce olsaydı ben sana hepsini alırdım

herkese günaydın sabah şekerleri gece garip bir rüya gördüm kendi doğumumu canlı canlı yaşadım iğneyi vurdular beni uyuttular sezeryan oluyom bu arada sonra öle bir sistem varmışki ben uyuyunca bile görüyormuşum ekrandan ameliyatı yavaş yavaş dalışımı gördüm sonra yüzümden anlıyorum acı çekmeye başlıyorum ha diyorum bebeğim çıkıyor sonra bebeğimi çıkarıyorlar karnımdan ve bana uzatıyor ama diyorum içimden nasıl bir bebek biraz garip geliyor sanki bana ait değilmiş gibi beğenmiyom çocuğu fisfisfis

çalışan arkadaşlarıma iyi mesailer evde uyuyunlarda alacağınız olsun yatın bakalım hihoyyyt

KNK cım hep zorlanıyoruz büyüdüler sığdıramıyoruz ben arkama battaniye ile hafif destek veriyorum sonra bacaklarımın arasınada ince yastık koyuyorum çok rahatsız olduğumda hafif oturur vaziyette çift yastıkla yatıyorum.
Kızlar gelmediniz mi kııııı biz kahvaltımızı yaptık şimdi meyvamızı yicezzzzzzz

kız marlıyn beni hastaneler mahvetti bi ara otururken bağıracaktım kemiklerim battı heryerime bide uykum geldi sıkıntıdan iyice ağırlaştım bide adam böbreklerime öyle bi bastırdıki hamile olduğumuz için zor gözüküyormuş çıldırdım nasıl acıdı neyse büyümemiş ya şükür bunada gezdim biraz doğru ama zaman azaldıkça sanki herşey birikti gibi bende iş yapamadığım için böyle üstüme geliyor.kız ne istedi canın benimki ta bostancıda bulmuş geldi

kapı süsümüz nasıl teyzeleri

Canım çok güzel güle güle kullanın

Bendede aynı kaşıntı sorunu var her yerim özelliklede karnım çok kaşımak istemiyorum ama o kadar tatlı kaşınıyoki kaydirigubbakcemile3

Seherim gözün aydın canım az kaldı kuzuların 36'yı bekleyecekler hiç merak etme

Ay ne güzel tutkuncum bek senin üzerine ne kadar düşüyor ve senin düşüncelerini ne kadar önemsiyor. maşşallah

Canım çok geçmiş olsun çok kötü bu grip belası bende atlattım.Ateş gerçekten çok dikkat edilmesi gereken bir konu bu yüzden beni müşade altında tutmuşlardı hastanede.Üşüme titremen olursa sakın bu yüzden üstünü örtüp kalın giyinme canım ben yapmıştım daha çok ateşimi tetikledi.Bol bol portakal suyu,ıhlamur,ballı süt iyi geliyor birde dinlenme başka çözümü yok çok dikkat et hayatım kendine ve bebişine.Maşşallah oda benim tosun gibi desene önden gidiyor.Hakkımızda hayırlısı.

kızlar dr dan yeni geldim... kuzucum gayet iimiş... 1klo 636gr olmuş... dr kilosu ii dedi... ama yüzünü yine göstermedi(( napalım 2 hafta sonra tekrar kontrolümüz var belki o zaman gösteririr...

Bu bizim bebişlerin çoğu utangaç desene yüzlerini göstermiyolar nereye kaçacaklarsa kaydirigubbakcemile3 Maşşallah kuzuna

Durumuza da maşşallah ,tahlillerin umarım iyi çıkar canım haberlerini bekliyoruz.

Bende bir keresinde eşimin eve gelmesine yakın tansiyonum düşünce başımda dönünce düşmemek için banyoya yere yatmıştım eve girdiğinde beni öyle görünce adam çığlık attı.O kadar korkmuşki artık kaydirigubbakcemile3 Ondan beridir evdeysem saat başı arar mutlaka.Kocişler ne kadar düşkün bize ay ne güzel bazen abartsalarda çok şeker oluyolar.

Hülyacım çok haklısın bende aynen öyleyim önceden 5 yer gezerken şimdi bişey alacağım zaman ilk mağazadan halledip çıkıyorum.Halim hiç yok artık bundan sonrasında da çok zor heralde.

Burcucum ne güzel haberler ilaçlarada artık ihtiyacın yok rabbim yardımcımız olacak hiç meral etme yaptıklarınıda sabırsızlıkla bekliyoruz.

Biran önce halledin kızlar gerçekten artık çok zorlaşıyor.Bende normal doğum istiyorum ama bakalım bebişlerin durumuna bağlı :ecrin_bebek:

Semracım nice yıllara bebişin ve eşinle a.s.

kızlar oku oku bitmedi geçmiş.cerencim geçmiş olsun..bende hsonu hep hastaydım kusmalarım geri geldi.. cts temizlik yapınca bide misafir olunca daha kötüydüm.. havlardan galiba.herkesi öptüm...

Tülaycım geçmiş olsun canım ya senin bu kusmaların bitmedi bir türlü allah kolaylık versin tatlım

Oh oh ne güzel bir haftasonu hikayesi bu böyle.Cicilerinizin resimlerini bekliyoruz.Nice yıllara canım benim mutluluğunuz daim olsun.a.s.

Ah canım keşke 3 gün önce söyleseydin ben gitmiştim alırdım sanada :çok üzgünüm:

Benimde karnımda sivrilme ve sürekli bir yere toplanma var canım doktoruma sorduğumda gayet normal dedi artık bana gülümsüyo kadın bu ne pimpirikli biri diye.Bide toplanırken acayip canım acıyo...Ben en rahat sola yatarak dinleniyorum.Bide bacaklarımın arasına yorganı doluyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

zor bacım ben seni anlıyorum ama az kaldı sanırım herşeyi hallettin gibi afiyet olsun yarasın sana ve türkiz hanıma

valla tutkun beni garip rüyalar sardı durun diğerinide anlatayım şimdi eminönü meydanın da biri varmış ona dokunursan duaların kabul oluyormuş ama kimse bilmezmiş kim olduğunu gizli bri şifre gibi bir şey varmış girmişin oraya bir şekilde orada dolaşırken o mü
barek zatın kim oduğunu anlamaya çalışır gidip ona dokunmaya çalışırmışsın bu arada ben dolaşmaya başladım o kişiyi bulmaya çalışıyorum kalabalık içinde bir ses te sanki yaklaşıp uzaklaştığımı belirtir şekilde evet evet evet diye sesleniyor birden irkildim uyandım eşim başımda o sese benzer şekilde horluyor aaaaaaaaaaaaa çıldırcam bugün geceler korku filmi gibi artıkdelikafadulden

Günaydın canım ,bizde geldik oku oku bütün haftasonunu ancak bitti.

Marylincim rüyaların hayır olsun inşallah internetten bir tabirlerine bak istersen merak ettim

Sibikocum hoşgeldin kız iyisin sanırım
Marlıyn kız rüyan çok heyecanlıydı derken güldürdün beni bence sen gece yatmadan biraz oku yada Eminönüne gittiğinde dua et ordaki mübarek yerlerde belki dua isteyen vardır.Sen bunu anlatınca aklıma sahilde mısır çarşısının yanındaki camiyle Karaköye doğru olan yeraltı camiindeki sahabeler geldi

Dırımcım burdamısın özledik seni nasılsın bu arada ÖMER VE ALımiz nasıllar dua ediyoruz canım sabır az kaldı öpüyorum seni ve yaramazlarını

sibiko hoşgeldin bitanem güzel dileklerin çin teşekürler ama baktımda senin şikayetlerin normal canım sen nerdeyse 35 hafta olmuşsun riskli haftayı anlattın nerdeyse ne güzel bir de oğlan annelerinin karnı öne doğru olurmuş benimki yayvan tam kız karnı dur bakayım canım rüya tabirlerine

kızlar bende yastık mastık ne varsa dolduuom ama rahat edemiom acaba boyum kısada
ondanmı böle??? uffff yaaaaaaaaaa..

kız one rüya öle valla korku filmi gibi ama bencede oku yatmadan ayetel kürsi falan
korur seni.. bide bilimsel bbi açıklamasıda var tabi bu 30 haftadan sonra okadar cok rüya görürümüşüzki hayatımız boyuncada bunları unutamazmışız hatta gecede 5-6 farklı rüya bile ördügümüz olurmus ben fix 2 ceşit görüom cicim endeşe etme yanii..

günaydın kızlaaarrr

off ben rüya falan görmüyorum valla, çünkü en fazla kesintisiz 2 saat uyuyabiliyorum:1no2:

ya kızlar canınız ne çekti bende merak ettim mevsimi olmayan meyvemi bu ???

bide şey duymmuştum bulamzsanız meyveyi onun yerine kivi yiyecekmişiz onda bi çok meyvenin tadı varmış.. özümüzü gideriri en azındancokacimcoook

okuyorum canım gün içindede cüzdanımda da taşırım ne zaman sıkılsam ama bu ara o kadar çom rüya görüyorumki

canım oraların atmosferi acayip ya beni çok etkiliyor en sevdiğim yer istanbulda eminöünü ve beyazıt civarı

kızlar bu arada doğurduğunu görmek tüm sıkıntılardan kurtulacağına feraha çıkacağına işaretmiş

, bengi_, cerencim+, cherry06, esen81, MARYLİN, [k] {n} [k]+ yeni gelenler hoşgeldiniz
Zorla canı çeksin isteyenler var galiba bu arada ben meyva değil başka tatlı bişey istedim kızlar
Alıntı yapamıyorum sadece yazabiliyorum pc kitleniyor ondan toptan cvp veriyorum.

kızlarrr herkese günaydın. geçmişi okuyamadım. inşallah herkes iyidir?
bugün işim çok giremiyorum o yüzden. bir yazıp çıkayım dedim.
ilgincim inşallah hayırlı haberler getirdin bizlere..ne yaptın doktorda?

geçmiş olsun canım lütfen kendini fazla yorma şakaya gelmez haftalara girdik artık
ayy sorma neler çektim ağrılardan oğlum bi tarafa toplanıyor ağrıtıyor ben arkamı destekliyor karnımın altına doğru da yorganı çekiyorum bir haftadır rahat uyuyorum şükür
eveet ben de bugün ayrılıyoruuuuummmmm :teytey: :teytey:
hayır olsun canım ben de hep doğuma giderken görüyorum kendimi ne olacak bizim bu halimiz?
çok geçmiş olsun canım

hayır olsun bu biraz garip bi rüya delikafadulden

bu arada herkese

kaydirigubbakcemile2 GÜNAYDIIIIIIIIIIINNNNNN kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…