hoşgeldin cnm günaydıngünaydın kızlaaarrr
off ben rüya falan görmüyorum valla, çünkü en fazla kesintisiz 2 saat uyuyabiliyorum:1no2:
, bengi_, cerencim+, cherry06, esen81, MARYLİN, [k] {n} [k]+ yeni gelenler hoşgeldiniz
Zorla canı çeksin isteyenler var galiba bu arada ben meyva değil başka tatlı bişey istedim kızlar
Alıntı yapamıyorum sadece yazabiliyorum pc kitleniyor ondan toptan cvp veriyorum.
kız marlıyn beni hastaneler mahvetti bi ara otururken bağıracaktım kemiklerim battı heryerime bide uykum geldi sıkıntıdan iyice ağırlaştım bide adam böbreklerime öyle bi bastırdıki hamile olduğumuz için zor gözüküyormuş çıldırdım nasıl acıdı neyse büyümemiş ya şükür bunada gezdim biraz doğru ama zaman azaldıkça sanki herşey birikti gibi bende iş yapamadığım için böyle üstüme geliyor.kız ne istedi canın benimki ta bostancıda bulmuş geldi
günaydın kızlaaarrr
off ben rüya falan görmüyorum valla, çünkü en fazla kesintisiz 2 saat uyuyabiliyorum:1no2:
, bengi_, cerencim+, cherry06, esen81, MARYLİN, [k] {n} [k]+ yeni gelenler hoşgeldiniz
Zorla canı çeksin isteyenler var galiba bu arada ben meyva değil başka tatlı bişey istedim kızlar
Alıntı yapamıyorum sadece yazabiliyorum pc kitleniyor ondan toptan cvp veriyorum.
kızlarrr herkese günaydın. geçmişi okuyamadım. inşallah herkes iyidir?
bugün işim çok giremiyorum o yüzden. bir yazıp çıkayım dedim.
ilgincim inşallah hayırlı haberler getirdin bizlere..ne yaptın doktorda?
geçmiş olsun canım lütfen kendini fazla yorma şakaya gelmez haftalara girdik artık
ayy sorma neler çektim ağrılardan oğlum bi tarafa toplanıyor ağrıtıyor ben arkamı destekliyor karnımın altına doğru da yorganı çekiyorum bir haftadır rahat uyuyorum şükür
eveet ben de bugün ayrılıyoruuuuummmmm :teytey: :teytey:
hayır olsun canım ben de hep doğuma giderken görüyorum kendimi ne olacak bizim bu halimiz?
çok geçmiş olsun canım
hayır olsun bu biraz garip bi rüya delikafadulden
bu arada herkese
kaydirigubbakcemile2 GÜNAYDIIIIIIIIIIINNNNNN kaydirigubbakcemile2
kızlar herkese günaydın... iyi bir hafta geçirmemizi diliyorum...
bizde kahvaltımız yaptık geçmişi okuduk... uykusuzluk şikayeti olan arkadaşların aksine bende de uyanamama sendromu var sürekli uyumak istiyorum sabahları çok zorlanıyorum kalkarken... bende bi terslik mi var acaba :))
buarada göğsümde akıntım olduğunu sölemiştim daha önce ve benim gibi olan arkadaşlar vardı aramızda... dr a sordum çok normal dedi sıkıntı yapcak bişi diilmiş haberiniz olsun...
günaydınlaaaaaaaaaaaaaaar biz kalktık kahvaltımızı yaptık şimdi banyo yapacağız
çalışan anneler yormayın kendinizi sakın dikkat edin
yeni anneben bu hafta içi gidicem eminönüne şeker malzemeleri satan dükkana da gidicem kaçar tane istiyorsan alabilirim sana inşallah
senin en mantıklsıı canım ben meb de değilim ne yazıkkieğer sonrasında çalışmak zorunda olsam bende izne ayrılmazdım senin gibi yapardım ama benim doğum sonrası iznimden sonraki dönem yaz tatili zaten o yüzden gerek duymadımm
Bengi cim sağolsın iyisin sende sanırım
ojeli kız hep yoğunsun ne zaman rahatlıycan kız
Mim hoşgeldin canım
KNK kızmadım kız şimdi canın çeker falan sonra git ara bul insanın aklına düşüyor çünkü
Biz kızımla meyvamızı da yedik amcasıda işe gitti artık kızımla yalnızız oleeeey
Bu arada bahar geliyor ya peteğin kıyafetini de gördüm canım böyle şıkır şıkır kıyafetler alıp giymek istiyorum tabi doğum sonrası ne kadar verip kaç beden kalacağımı bilemiyorum ya ondan heralde....
Sibikocum hoşgeldin kız iyisin sanırım
Marlıyn kız rüyan çok heyecanlıydı derken güldürdün beni bence sen gece yatmadan biraz oku yada Eminönüne gittiğinde dua et ordaki mübarek yerlerde belki dua isteyen vardır.Sen bunu anlatınca aklıma sahilde mısır çarşısının yanındaki camiyle Karaköye doğru olan yeraltı camiindeki sahabeler geldi
sibiko hoşgeldin bitanem güzel dileklerin çin teşekürler ama baktımda senin şikayetlerin normal canım sen nerdeyse 35 hafta olmuşsun riskli haftayı anlattın nerdeyse ne güzel bir de oğlan annelerinin karnı öne doğru olurmuş benimki yayvan tam kız karnı dur bakayım canım rüya tabirlerine
kızlarrr herkese günaydın. geçmişi okuyamadım. inşallah herkes iyidir?
bugün işim çok giremiyorum o yüzden. bir yazıp çıkayım dedim.
ilgincim inşallah hayırlı haberler getirdin bizlere..ne yaptın doktorda?
bu arada herkese
kaydirigubbakcemile2 GÜNAYDIIIIIIIIIIINNNNNN kaydirigubbakcemile2
ben de iyiyim canım sağolBengi cim sağolsın iyisin sende sanırım
ojeli kız hep yoğunsun ne zaman rahatlıycan kız
Mim hoşgeldin canım
KNK kızmadım kız şimdi canın çeker falan sonra git ara bul insanın aklına düşüyor çünkü
Biz kızımla meyvamızı da yedik amcasıda işe gitti artık kızımla yalnızız oleeeey
Bu arada bahar geliyor ya peteğin kıyafetini de gördüm canım böyle şıkır şıkır kıyafetler alıp giymek istiyorum tabi doğum sonrası ne kadar verip kaç beden kalacağımı bilemiyorum ya ondan heralde....
aynen ben de canım ama zaten okul yormaya başlamıştı bu hafta da müfettişler gelecekti okula kaydirigubbakcemile2eğer sonrasında çalışmak zorunda olsam bende izne ayrılmazdım senin gibi yapardım ama benim doğum sonrası iznimden sonraki dönem yaz tatili zaten o yüzden gerek duymadımm
[k] {n} [k] ; Günaydın canım. Valla ben bacağımın arasına yastık koyuyorum. Sol tarafıma yatıyorum pek sorun olmuyor. Bebişim o tarafta oynamaya başlıyor ama ben o arada uyumuş oluyorum kaydirigubbakcemile3
tutkun09 ; Günaydın bacım a.s.
MARYLİN ; Bacım Allah hayırlara çıkarsın rüyalarını. İlginç valla :uhm:
sibiko ; Günaydın canım a.s.
cherry06 ; günaydın canım. Nasıl yetiyor o 2 saat sana ya :uhm:
ojelifıstık ; günaydın canım. Yoğunsun tabi yine hafta başı. Kolay gelsiinnnn Şeniz
bengi_ ; Günaydın a.s.
mimaresra ; canım günaydın. Heee iyi sorun değilmiş yani göğüsden gelen akıntı hadi sevindim canım a.s.
esen81 ; günaydın canım. Aman banyoda fazla kalma dikkat et. Ben valla eşim evde yokken banyo yapmaya korkuyorum. Ne olur ne olmaz diye...
Ben de şimdi kalktım bacılar. İlacımı içtim yarım saati doldurdum. Şimdi kahvaltımızı yapacağız kızımla a.s.
Çalışan tüm teyzelerine kolay gelsin diyor benim güzel kızım
günaydın pınarcım ne ilacı kız o yarım saat bekliyorsun demir ilacı mı?
[k] {n} [k] ; Günaydın canım. Valla ben bacağımın arasına yastık koyuyorum. Sol tarafıma yatıyorum pek sorun olmuyor. Bebişim o tarafta oynamaya başlıyor ama ben o arada uyumuş oluyorum kaydirigubbakcemile3
tutkun09 ; Günaydın bacım a.s.
MARYLİN ; Bacım Allah hayırlara çıkarsın rüyalarını. İlginç valla :uhm:
sibiko ; Günaydın canım a.s.
cherry06 ; günaydın canım. Nasıl yetiyor o 2 saat sana ya :uhm:
ojelifıstık ; günaydın canım. Yoğunsun tabi yine hafta başı. Kolay gelsiinnnn Şeniz
bengi_ ; Günaydın a.s.
mimaresra ; canım günaydın. Heee iyi sorun değilmiş yani göğüsden gelen akıntı hadi sevindim canım a.s.
esen81 ; günaydın canım. Aman banyoda fazla kalma dikkat et. Ben valla eşim evde yokken banyo yapmaya korkuyorum. Ne olur ne olmaz diye...
Ben de şimdi kalktım bacılar. İlacımı içtim yarım saati doldurdum. Şimdi kahvaltımızı yapacağız kızımla a.s.
Çalışan tüm teyzelerine kolay gelsin diyor benim güzel kızım
sibelcim nasılsın küçük delikanlı nasıl:)
bengi canım sen şanslıymışsın, ben teftişi de gördüm öyle ayrıldım izne. hemde son gün, cuma günü geldiler pat diye! 2 saat ayakta durdum, insafsız adam demedi hoca hanım oturun hamilesiniz diye! biraz da o yorgunluktan hasta oldum ben zaten(
tülay canım geçmiş olsun sana da. son zamanlarımız diye herşeye dişimizi sıkıyoruz. bunada sıkacaz canım. bebişlerimizi sağsağlim kollarımıza alsak bir o yetecek!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?