2009 Mayıs Anneleri

günaydın kızlaaarrr

off ben rüya falan görmüyorum valla, çünkü en fazla kesintisiz 2 saat uyuyabiliyorum:1no2:
hoşgeldin cnm günaydın

ya yok yz zorla çekmesin meyvemi die merak etmiştim ya ne kızıon lülülülülülü

şimdi kahvaltımı ettim keyfimiz geldi valla...

kızlar herkese günaydın... iyi bir hafta geçirmemizi diliyorum...

bizde kahvaltımız yaptık geçmişi okuduk... uykusuzluk şikayeti olan arkadaşların aksine bende de uyanamama sendromu var sürekli uyumak istiyorum sabahları çok zorlanıyorum kalkarken... bende bi terslik mi var acaba :))
buarada göğsümde akıntım olduğunu sölemiştim daha önce ve benim gibi olan arkadaşlar vardı aramızda... dr a sordum çok normal dedi sıkıntı yapcak bişi diilmiş haberiniz olsun...

günaydınlaaaaaaaaaaaaaaar biz kalktık kahvaltımızı yaptık şimdi banyo yapacağız
çalışan anneler yormayın kendinizi sakın dikkat edin

yeni anneben bu hafta içi gidicem eminönüne şeker malzemeleri satan dükkana da gidicem kaçar tane istiyorsan alabilirim sana inşallah

Bengi cim sağolsın iyisin sende sanırım
ojeli kız hep yoğunsun ne zaman rahatlıycan kız
Mim hoşgeldin canım
KNK kızmadım kız şimdi canın çeker falan sonra git ara bul insanın aklına düşüyor çünkü
Biz kızımla meyvamızı da yedik amcasıda işe gitti artık kızımla yalnızız oleeeey
Bu arada bahar geliyor ya peteğin kıyafetini de gördüm canım böyle şıkır şıkır kıyafetler alıp giymek istiyorum tabi doğum sonrası ne kadar verip kaç beden kalacağımı bilemiyorum ya ondan heralde....

canım valla şimdi söylemeyim hepimiz hamişiz malum meyve benimki

günaydın kızlaaarrr

off ben rüya falan görmüyorum valla, çünkü en fazla kesintisiz 2 saat uyuyabiliyorum:1no2:

günaydın canım senin bebiş uyandırıyormu seni

ah ah tatlı namına yasaktayım şekercim şerbetli bir tatlı sanki değilmi hihoyyyt

iyyiiz canım sende iyiisn inş işini bitirince gel

hayır diyelim hayır olsun canım sanada günaydın

bu arada herkese

kaydirigubbakcemile2 GÜNAYDIIIIIIIIIIINNNNNN kaydirigubbakcemile2

iyi bari valla bende merak ettiydim esracım neyse normalmiş geçmiş olsun bu arada kızlar ben lansinoha başladım 1 haftadır baya nemlendiriyor inş işe yarar yara çekmeyiz

günaydın canım afiyet olsun ne güzel evdesin valla
dün eşim diyor onun bir arkadaşının eşi öle olmuş 37 kadar çalışmış sonra çıkar çıkmaz doğurmuş sende keşke öncesinde ayrılsaydın hiç dinlenemeyeceksin diyor inş bekler benim kız 40 haftayı ama son zamanlar çok zormuş ya ne uyunuyormuş ne rahat ediliyormuş o yüzden ben dinlenmekten falan ümidi kestim :dilcikar:

eğer sonrasında çalışmak zorunda olsam bende izne ayrılmazdım senin gibi yapardım ama benim doğum sonrası iznimden sonraki dönem yaz tatili zaten o yüzden gerek duymadımm

[k] {n} [k] ; Günaydın canım. Valla ben bacağımın arasına yastık koyuyorum. Sol tarafıma yatıyorum pek sorun olmuyor. Bebişim o tarafta oynamaya başlıyor ama ben o arada uyumuş oluyorum kaydirigubbakcemile3

tutkun09 ; Günaydın bacım a.s.

MARYLİN ; Bacım Allah hayırlara çıkarsın rüyalarını. İlginç valla :uhm:

sibiko ; Günaydın canım a.s.

cherry06 ; günaydın canım. Nasıl yetiyor o 2 saat sana ya :uhm:

ojelifıstık ; günaydın canım. Yoğunsun tabi yine hafta başı. Kolay gelsiinnnn Şeniz

bengi_ ; Günaydın a.s.

mimaresra ; canım günaydın. Heee iyi sorun değilmiş yani göğüsden gelen akıntı hadi sevindim canım a.s.

esen81 ; günaydın canım. Aman banyoda fazla kalma dikkat et. Ben valla eşim evde yokken banyo yapmaya korkuyorum. Ne olur ne olmaz diye...

Ben de şimdi kalktım bacılar. İlacımı içtim yarım saati doldurdum. Şimdi kahvaltımızı yapacağız kızımla a.s.

Çalışan tüm teyzelerine kolay gelsin diyor benim güzel kızım

eğer sonrasında çalışmak zorunda olsam bende izne ayrılmazdım senin gibi yapardım ama benim doğum sonrası iznimden sonraki dönem yaz tatili zaten o yüzden gerek duymadımm
senin en mantıklsıı canım ben meb de değilim ne yazıkki

ben çok kilo aldım ya önceden 38 bedendim doğumdan sonra 42 yada 44 olurum herhalde ne giyeceğim bilmiyorum ama kilona verene kadar kıyafet almıycam belki böylece motive olurum ama 1 yıl bunları düşünmem emzirmek ve kızımın beslenmesi daha önemli

İyiyiz çok şükür canım.Senide iyi gördüm sositososito

Canım hoşbulduk artık zaman çok daraldı benie bir korku bastı valla delikafadulden

bu arada herkese

kaydirigubbakcemile2 GÜNAYDIIIIIIIIIIINNNNNN kaydirigubbakcemile2

Günaydınlar kızlar hoşgeldiniz. :dance:

ben de iyiyim canım sağol
oh hooo ben hayatta hayal bile edemiyorum eski halimi davul gibi oldum vallahi
aynen ben de canım ama zaten okul yormaya başlamıştı bu hafta da müfettişler gelecekti okula kaydirigubbakcemile2

günaydın pınarcım ne ilacı kız o yarım saat bekliyorsun demir ilacı mı?

Günaydın canım hoşgeldin,afiyet olsun bakalım defnemize.

sibelcim nasılsın küçük delikanlı nasıl:)

Nasıl olsun bengicim içeride koşuşuturup duruyo acayip haraketli maşşallah bu hareketle bu hızla çıkmaya kalkışmazsa iyidir. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

GÜNAYDIN KIZLAR. hasta arkadaşınız ilk izin gününde sizlerle!mirmirmirmir hala kötüyüm,heryerim kırılıp dökülüyor sankisenağlama ama çok şükür ateşim düştü. bu sabah normal uyandık. izne ayrılmasamda bu hafta rapor filan alıp gitmeyecektim heralde okula.
tek tek alıntı yapamadım kızlar, kusura bakmayın. ama mesajlarınızı hep okudum. hepinize teşekkür ediyorum.

burcu canım,bende o bahsettiğin siteden bebek şekeri için sipariş vermiştim. 1 ay oldu baktım geleceği yok, iptal ettim. kk'da el emekleri diye bir bölüm var. ordan dostcity isimli bir arkadaş yardımcı oldu bana sağolsun. 1 hafta içinde hemde uygun bir kargo ücretiyle siparişlerimi gönderdi bana. şimdi elimdeler. istersen onunla iletişime geç canım.

çalışanlara kolay gelsin diyorum. ve Allah yardımcınız olsun! evde oturmak güzelmiş! yıllardan sonra bir iş gününü evimde geçiriyorum! evde olanlara da iyi dinlenmeler. hepinizi öpüyorum.
ben banyoya giriyorum. görüşürüz.

kızlar günaydın herkese.geçmişi okuduğum kadarıyla cerencim haricinde herkes iyi galiba.beni hiç sormayın valla kusmalarım resmen geri geldi.resmen bütün enerjimi aldı valla.grip bir yandan o biryandan neyse allah daha beterinden saklasın resmi defteri bitirebilirsem erkenden çıkıp yatıcam eve gidip...

Bizde haftasonu oğluşun odasını yerleştirdik teyzeleri.Çok güzel oldu maşşallah

Birtek tülümüz kaldı tüm kıyafetleri yıkandı ütülendi.Anneciğimde aldıklarını getirdi.Uyku setini yıkadık.Cibinliği ütüleyip astık.Lambası tamam,odasındaki deniz dalgalarının içine deniz figürleri,isimliği yapıştırdık.Valla halı falan derken bitti sayılır.Bu haliyle çekip size göstermek için zor tutuyorum ama tülünüde takıp öyle tam bitmiş haliyle göstermek istiyorum.

Ay akşam kaç kere açıp açıp baktım odasına sabah her tuvalete kalktığımda baktım her girdiğimde ağlıyorum inanın .Kocişte acayip oldu az kaldı aşkım 1 aydan az orda bir minik kuzumu olacak diyor gözler doluyor sonra hadiiii beni tekrar ağlama tutuyor.ınanın herşeyi bu kadar tamamlanınca bir garip oluyor insan.Bide kociş güldürdü beni bu odaya bayıldım ben burda kalayım sen oğlunla yatak odasında yat diyor :roflol:

Yağızım odasının herşeyinin hazır olduğunu görüp gelmeye kalkmasın teyzeleri ne dersiniz kaydirigubbakcemile3

bengi canım sen şanslıymışsın, ben teftişi de gördüm öyle ayrıldım izne. hemde son gün, cuma günü geldiler pat diye! 2 saat ayakta durdum, insafsız adam demedi hoca hanım oturun hamilesiniz diye! biraz da o yorgunluktan hasta oldum ben zaten(

tülay canım geçmiş olsun sana da. son zamanlarımız diye herşeye dişimizi sıkıyoruz. bunada sıkacaz canım. bebişlerimizi sağsağlim kollarımıza alsak bir o yetecek!!!

sibelcim hayırlı olsun canım....bekliyoruz odanın resmini tülünüde alınca.biz daha kıyafet ve biberon bakım ürünleri haricinde hiçbişeye bakmadık.inşallah haftaya cumartesi onları bitireceğiz.tabi ben bir iyileşebilirsem..

saolasın canım.gerçekten öyle..umarım geçer biran önce..bahar hastalığı daha beter oluyormuş valla dikkat edin kızlar..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…