canımcım dikkat et kendine yaaaGÜNAYDIN KIZLAR. hasta arkadaşınız ilk izin gününde sizlerle!mirmirmirmir hala kötüyüm,heryerim kırılıp dökülüyor sankisenağlama ama çok şükür ateşim düştü. bu sabah normal uyandık. izne ayrılmasamda bu hafta rapor filan alıp gitmeyecektim heralde okula.
tek tek alıntı yapamadım kızlar, kusura bakmayın. ama mesajlarınızı hep okudum. hepinize teşekkür ediyorum.
burcu canım,bende o bahsettiğin siteden bebek şekeri için sipariş vermiştim. 1 ay oldu baktım geleceği yok, iptal ettim. kk'da el emekleri diye bir bölüm var. ordan dostcity isimli bir arkadaş yardımcı oldu bana sağolsun. 1 hafta içinde hemde uygun bir kargo ücretiyle siparişlerimi gönderdi bana. şimdi elimdeler. istersen onunla iletişime geç canım.
çalışanlara kolay gelsin diyorum. ve Allah yardımcınız olsun! evde oturmak güzelmiş! yıllardan sonra bir iş gününü evimde geçiriyorum! evde olanlara da iyi dinlenmeler. hepinizi öpüyorum.
ben banyoya giriyorum. görüşürüz.
geçmiş olsun canım bende kusma yok ama inanılmaz mide bulantılarım var vallahi ilk 3 ay yaşamadım ben böyle bulantıkızlar günaydın herkese.geçmişi okuduğum kadarıyla cerencim haricinde herkes iyi galiba.beni hiç sormayın valla kusmalarım resmen geri geldi.resmen bütün enerjimi aldı valla.grip bir yandan o biryandan neyse allah daha beterinden saklasın resmi defteri bitirebilirsem erkenden çıkıp yatıcam eve gidip...
Bizde haftasonu oğluşun odasını yerleştirdik teyzeleri.Çok güzel oldu maşşallah
Birtek tülümüz kaldı tüm kıyafetleri yıkandı ütülendi.Anneciğimde aldıklarını getirdi.Uyku setini yıkadık.Cibinliği ütüleyip astık.Lambası tamam,odasındaki deniz dalgalarının içine deniz figürleri,isimliği yapıştırdık.Valla halı falan derken bitti sayılır.Bu haliyle çekip size göstermek için zor tutuyorum ama tülünüde takıp öyle tam bitmiş haliyle göstermek istiyorum.
Ay akşam kaç kere açıp açıp baktım odasına sabah her tuvalete kalktığımda baktım her girdiğimde ağlıyorum inanın .Kocişte acayip oldu az kaldı aşkım 1 aydan az orda bir minik kuzumu olacak diyor gözler doluyor sonra hadiiii beni tekrar ağlama tutuyor.ınanın herşeyi bu kadar tamamlanınca bir garip oluyor insan.Bide kociş güldürdü beni bu odaya bayıldım ben burda kalayım sen oğlunla yatak odasında yat diyor :roflol:
Yağızım odasının herşeyinin hazır olduğunu görüp gelmeye kalkmasın teyzeleri ne dersiniz kaydirigubbakcemile3
bengi canım sen şanslıymışsın, ben teftişi de gördüm öyle ayrıldım izne. hemde son gün, cuma günü geldiler pat diye! 2 saat ayakta durdum, insafsız adam demedi hoca hanım oturun hamilesiniz diye! biraz da o yorgunluktan hasta oldum ben zaten(
tülay canım geçmiş olsun sana da. son zamanlarımız diye herşeye dişimizi sıkıyoruz. bunada sıkacaz canım. bebişlerimizi sağsağlim kollarımıza alsak bir o yetecek!!!
haklısın almamak lazım ben öyle 38 beden onu görünce şu koca halsenin en mantıklsıı canım ben meb de değilim ne yazıkki
ben çok kilo aldım ya önceden 38 bedendim doğumdan sonra 42 yada 44 olurum herhalde ne giyeceğim bilmiyorum ama kilona verene kadar kıyafet almıycam belki böylece motive olurum ama 1 yıl bunları düşünmem emzirmek ve kızımın beslenmesi daha önemli
Aslında senin bu birazda psikolojikte olmuştur tüm yorgunlukların birikti iznede ayrılınca saldın kendini tabi o müfettişede teessüf ederim yani aman dikkat et iş flan yapma yat dinlen sonra yaparsınGÜNAYDIN KIZLAR. hasta arkadaşınız ilk izin gününde sizlerle!mirmirmirmir hala kötüyüm,heryerim kırılıp dökülüyor sankisenağlama ama çok şükür ateşim düştü. bu sabah normal uyandık. izne ayrılmasamda bu hafta rapor filan alıp gitmeyecektim heralde okula.
tek tek alıntı yapamadım kızlar, kusura bakmayın. ama mesajlarınızı hep okudum. hepinize teşekkür ediyorum.
burcu canım,bende o bahsettiğin siteden bebek şekeri için sipariş vermiştim. 1 ay oldu baktım geleceği yok, iptal ettim. kk'da el emekleri diye bir bölüm var. ordan dostcity isimli bir arkadaş yardımcı oldu bana sağolsun. 1 hafta içinde hemde uygun bir kargo ücretiyle siparişlerimi gönderdi bana. şimdi elimdeler. istersen onunla iletişime geç canım.
çalışanlara kolay gelsin diyorum. ve Allah yardımcınız olsun! evde oturmak güzelmiş! yıllardan sonra bir iş gününü evimde geçiriyorum! evde olanlara da iyi dinlenmeler. hepinizi öpüyorum.
hadi bıcı bıcı yapın bkalımkızlar ben şimdi banyoya giriyorumm
iyiyiz tatlım sende iyisin sanırım ah o kusmalar ah en çok onlara sevinicem doğuruncakızlar günaydın herkese.geçmişi okuduğum kadarıyla cerencim haricinde herkes iyi galiba.beni hiç sormayın valla kusmalarım resmen geri geldi.resmen bütün enerjimi aldı valla.grip bir yandan o biryandan neyse allah daha beterinden saklasın resmi defteri bitirebilirsem erkenden çıkıp yatıcam eve gidip...
Birtek tülümüz kaldı tüm kıyafetleri yıkandı ütülendi.Anneciğimde aldıklarını getirdi.Uyku setini yıkadık.Cibinliği ütüleyip astık.Lambası tamam,odasındaki deniz dalgalarının içine deniz figürleri,isimliği yapıştırdık.Valla halı falan derken bitti sayılır.Bu haliyle çekip size göstermek için zor tutuyorum ama tülünüde takıp öyle tam bitmiş haliyle göstermek istiyorum.
Ay akşam kaç kere açıp açıp baktım odasına sabah her tuvalete kalktığımda baktım her girdiğimde ağlıyorum inanın .Kocişte acayip oldu az kaldı aşkım 1 aydan az orda bir minik kuzumu olacak diyor gözler doluyor sonra hadiiii beni tekrar ağlama tutuyor.İnanın herşeyi bu kadar tamamlanınca bir garip oluyor insan.Bide kociş güldürdü beni bu odaya bayıldım ben burda kalayım sen oğlunla yatak odasında yat diyor :roflol:
Yağızım odasının herşeyinin hazır olduğunu görüp gelmeye kalkmasın teyzeleri ne dersiniz kaydirigubbakcemile3[/QUOTEAy eminim çok güzel olmuştur misler gibi az kaldı kız oğluşuna
Marlıyn zorla söylettirceksiniz bak yok şerbetlide değil kremalı bişey
pınarcım günaydın keyfin yerinde sanırım defnemizde iyi sanırım oh oh oh
]
günaydın canım afiyet olsun sağolasın[k] {n} [k] ; Günaydın canım. Valla ben bacağımın arasına yastık koyuyorum. Sol tarafıma yatıyorum pek sorun olmuyor. Bebişim o tarafta oynamaya başlıyor ama ben o arada uyumuş oluyorum kaydirigubbakcemile3
tutkun09 ; Günaydın bacım a.s.
MARYLİN ; Bacım Allah hayırlara çıkarsın rüyalarını. İlginç valla :uhm:
sibiko ; Günaydın canım a.s.
cherry06 ; günaydın canım. Nasıl yetiyor o 2 saat sana ya :uhm:
ojelifıstık ; günaydın canım. Yoğunsun tabi yine hafta başı. Kolay gelsiinnnn Şeniz
bengi_ ; Günaydın a.s.
mimaresra ; canım günaydın. Heee iyi sorun değilmiş yani göğüsden gelen akıntı hadi sevindim canım a.s.
esen81 ; günaydın canım. Aman banyoda fazla kalma dikkat et. Ben valla eşim evde yokken banyo yapmaya korkuyorum. Ne olur ne olmaz diye...
Ben de şimdi kalktım bacılar. İlacımı içtim yarım saati doldurdum. Şimdi kahvaltımızı yapacağız kızımla a.s.
Çalışan tüm teyzelerine kolay gelsin diyor benim güzel kızım
öle bitanem birdne bir görüdm takvimini ana deidm 35 olcek bende heycanladım ama sanki eve çıkmadan doğum moduna giremeyecekmişim gibi geliyor sen ne zaman geçiyorsun eveİyiyiz çok şükür canım.Senide iyi gördüm sositososito
Canım hoşbulduk artık zaman çok daraldı benie bir korku bastı valla delikafadulden
Günaydınlar kızlar hoşgeldiniz. :dance:
GÜNAYDIN KIZLAR. hasta arkadaşınız ilk izin gününde sizlerle!mirmirmirmir hala kötüyüm,heryerim kırılıp dökülüyor sankisenağlama ama çok şükür ateşim düştü. bu sabah normal uyandık. izne ayrılmasamda bu hafta rapor filan alıp gitmeyecektim heralde okula.
kızlar ben şimdi banyoya giriyorumm
Kızlar bitek tülüm kaldı demiştim yaaaa anadolu yakasında oturan bana tül için çok çeşidi olan bir mağaza tarif edebilecek varmı?
Günaydın canım hoşgeldin,afiyet olsun bakalım defnemize.
GÜNAYDIN KIZLAR. hasta arkadaşınız ilk izin gününde sizlerle!mirmirmirmir hala kötüyüm,heryerim kırılıp dökülüyor sankisenağlama ama çok şükür ateşim düştü. bu sabah normal uyandık. izne ayrılmasamda bu hafta rapor filan alıp gitmeyecektim heralde okula.
kızlar günaydın herkese.geçmişi okuduğum kadarıyla cerencim haricinde herkes iyi galiba.beni hiç sormayın valla kusmalarım resmen geri geldi.resmen bütün enerjimi aldı valla.grip bir yandan o biryandan neyse allah daha beterinden saklasın resmi defteri bitirebilirsem erkenden çıkıp yatıcam eve gidip...
Ay akşam kaç kere açıp açıp baktım odasına sabah her tuvalete kalktığımda baktım her girdiğimde ağlıyorum inanın .Kocişte acayip oldu az kaldı aşkım 1 aydan az orda bir minik kuzumu olacak diyor gözler doluyor sonra hadiiii beni tekrar ağlama tutuyor.ınanın herşeyi bu kadar tamamlanınca bir garip oluyor insan.Bide kociş güldürdü beni bu odaya bayıldım ben burda kalayım sen oğlunla yatak odasında yat diyor :roflol:
Yağızım odasının herşeyinin hazır olduğunu görüp gelmeye kalkmasın teyzeleri ne dersiniz kaydirigubbakcemile3
haklısın almamak lazım ben öyle 38 beden onu görünce şu koca hal
imede baktım özendim valla hani yapamıycağın daha hoş gelirmişya oda bize özeniyordur
Aslında senin bu birazda psikolojikte olmuştur tüm yorgunlukların birikti iznede ayrılınca saldın kendini tabi o müfettişede teessüf ederim yani aman dikkat et iş flan yapma yat dinlen sonra yaparsın
hadi bıcı bıcı yapın bkalım
iyiyiz tatlım sende iyisin sanırım ah o kusmalar ah en çok onlara sevinicem doğurunca
Ay eminim çok güzel olmuştur misler gibi az kaldı kız oğluşuna
Marlıyn zorla söylettirceksiniz bak yok şerbetlide değil kremalı bişey
pınarcım günaydın keyfin yerinde sanırım defnemizde iyi sanırım oh oh oh
günaydın canım afiyet olsun sağolasın
Kızlar bitek tülüm kaldı demiştim yaaaa anadolu yakasında oturan bana tül için çok çeşidi olan bir mağaza tarif edebilecek varmı?
slm annişler..nasılsınız bakalım bu sabah keyıfler nasıl?
cerencim cok geçmişolsun canım...aman dıkkat et kendıne.bol bol dınlen..
sibell ay kız gene aglattınız benı yahu..demek bıttı herbişeyı yagız oglanın...resmını beklıoruz canım.mışıl mışlı içinde uyuycagı gunlere az kaldı annesi
kızlaaaaar size bahsetmiştim ya daha öncede çok kıskanç ve hain bir ortağım var diye...
bu ayın sonunda kurtuluyorum ondan kaydirigubbakcemile5 yollarımızı ayırıyoruz eşyalarını alıyoor ve gidiyooooor... yaşasııııın...çok mutluyum kızlar gidince resmen huzura ereceğim...
teşekkür ederim pınarcım...
saol pınarcım iyiyiz sukur...nefes darlıgı cekıorum sadece,bırde su kalcamın ordakı bel agrısı benı oldurcek..bacagımı kastırıo resmen...
sen nasılsın defnem nasıl?
bizim kıytırık mobılyacı en sonunda bugun getırecek beşiği işten 2 saatlıgıne ızın alıp gıdıcem eve ama hala arayan soran yok ayy evımın halını bı gorsenız kalktı yürüyo resmen:)
öff ya 2 hafta kaldı ızne günler cabuk gecsede yatsam evde dıye dua eder oldum ama bu seferde herkez bıze gelmek ıcın ızne cıkmamı beklıyor ev curcuna olacak daha dogurmadan bende gelmeyın dıyememkı kımseye
sibelcim hayırlı olsun canım....bekliyoruz odanın resmini tülünüde alınca.biz daha kıyafet ve biberon bakım ürünleri haricinde hiçbişeye bakmadık.inşallah haftaya cumartesi onları bitireceğiz.tabi ben bir iyileşebilirsem..
canımcım dikkat et kendine yaaa
geçmiş olsun canım bende kusma yok ama inanılmaz mide bulantılarım var vallahi ilk 3 ay yaşamadım ben böyle bulantı
ay sibelcim duygulandırdın kız beni
fotoğrafını çek de görelim canım yaa Allah bize odaların, içinde bebekli fotoğraflarını çektiğimiz günleri de göstersin hihoyyyt :Saruboceq: :Saruboceq:
slm annişler..nasılsınız bakalım bu sabah keyıfler nasıl?
cerencim cok geçmişolsun canım...aman dıkkat et kendıne.bol bol dınlen..
sibell ay kız gene aglattınız benı yahu..demek bıttı herbişeyı yagız oglanın...resmını beklıoruz canım.mışıl mışlı içinde uyuycagı gunlere az kaldı annesi
canım merhaba keske onuda emınonunden halletseydın ımkanın varsa ordan al bence hem cesıt cok hem kalıtelı hem daha uygun genelde.ana bayıler orda hep taç ,brillant falan:lepi:
a.s.
Nefes darlığı sanırım çoğumuzda oluyo canım. Rahim iyice büyüyüp organları sıkıştırdığı için derin derin nefes alamazsın demişti doktorum... Ağrılar da fena zorluyo bizi canım ya. Geceleri hep soluma yattığım için sabah kalktığımda sol bacağım altta kalıyo ya nasıl ağrıyor. Bi 10 dk sırtüstü yatıp bacağımı sallıyorum. Öyle geçiyor...
Defne'm de iyi çok şükür karnı acıkmıştı şimdi doydu uyuyor heralde
Bu arada kızlar bizim ofise bi kız alınmış. Bu sabah işe başlamış. Seher'in söylediğine göre güleryüzlü bi kızmış. Bide iş konusunda istekliymiş. Meraklıymış falan. Çok sevindim ya. En kısa zamanda öğrenirde inşallah Seher'ime yardımcı olur hihoyyyt
ay kızlar ne Çok Şey yazılmıŞ yİne valla okuyamadım...
Cumartesİ İŞe gelmemİŞtİm o yÜzden bİraz yoĞun oldu, İŞlerİmİ toparlamam uzun sÜrdÜ.
bizim kıytırık mobılyacı en sonunda bugun getırecek beşiği işten 2 saatlıgıne ızın alıp gıdıcem eve ama hala arayan soran yok ayy evımın halını bı gorsenız kalktı yürüyo resmen:)
öff ya 2 hafta kaldı ızne günler cabuk gecsede yatsam evde dıye dua eder oldum ama bu seferde herkez bıze gelmek ıcın ızne cıkmamı beklıyor ev curcuna olacak daha dogurmadan bende gelmeyın dıyememkı kımseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?