2009 Mayıs Anneleri

canımcım dikkat et kendine yaaa
geçmiş olsun canım bende kusma yok ama inanılmaz mide bulantılarım var vallahi ilk 3 ay yaşamadım ben böyle bulantı

ay sibelcim duygulandırdın kız beni
fotoğrafını çek de görelim canım yaa Allah bize odaların, içinde bebekli fotoğraflarını çektiğimiz günleri de göstersin hihoyyyt :Saruboceq: :Saruboceq:

hadi ya son gün mü geldiler, kötü olmuş neyse bitti izindesin sonunda iyice bi dinlenelim artık

haklısın almamak lazım ben öyle 38 beden onu görünce şu koca hal
imede baktım özendim valla hani yapamıycağın daha hoş gelirmişya oda bize özeniyordur

Aslında senin bu birazda psikolojikte olmuştur tüm yorgunlukların birikti iznede ayrılınca saldın kendini tabi o müfettişede teessüf ederim yani aman dikkat et iş flan yapma yat dinlen sonra yaparsın
kızlar ben şimdi banyoya giriyorumm
hadi bıcı bıcı yapın bkalım

iyiyiz tatlım sende iyisin sanırım ah o kusmalar ah en çok onlara sevinicem doğurunca

evet bengicim ben başlardada yaşadım sanırım hamileliği böyle noktalıcam...sanada geçmiş olsun canım mide bulantıların için.

günaydın canım afiyet olsun sağolasın
İyiyiz çok şükür canım.Senide iyi gördüm sositososito

Canım hoşbulduk artık zaman çok daraldı benie bir korku bastı valla delikafadulden

Günaydınlar kızlar hoşgeldiniz. :dance:
öle bitanem birdne bir görüdm takvimini ana deidm 35 olcek bende heycanladım ama sanki eve çıkmadan doğum moduna giremeyecekmişim gibi geliyor sen ne zaman geçiyorsun eve

iyi olmana sevindik canım
ateşinde düşmüş ne güzel bir şey sorayım hemen bebek şekerinde badem şekerimi var bozulma olayı nasıl oluyr acaba ya ben aldım kendim yapıcam ama poşette saklayın dedi acaba şmdi yapsam bozulurmıki
kızlar ben şimdi banyoya giriyorumm

aman kızlar dikkat edin

Kızlar bitek tülüm kaldı demiştim yaaaa anadolu yakasında oturan bana tül için çok çeşidi olan bir mağaza tarif edebilecek varmı?

çıktım kızlar banyodan merak etmeyin:))

cerencim son gün mü geldiler hep böyle aksidirler deseydin ya oturmalıyım ben çok ayakta dduramıyorum diye neyse geçti gitti bize geçen sene geldikleri için bu yıl müfettiş yoktu o yüzden rahatız

slm annişler..nasılsınız bakalım bu sabah keyıfler nasıl?
cerencim cok geçmişolsun canım...aman dıkkat et kendıne.bol bol dınlen..
sibell ay kız gene aglattınız benı yahu..demek bıttı herbişeyı yagız oglanın...resmını beklıoruz canım.mışıl mışlı içinde uyuycagı gunlere az kaldı annesi

Kızlar bitek tülüm kaldı demiştim yaaaa anadolu yakasında oturan bana tül için çok çeşidi olan bir mağaza tarif edebilecek varmı?

canım merhaba keske onuda emınonunden halletseydın ımkanın varsa ordan al bence hem cesıt cok hem kalıtelı hem daha uygun genelde.ana bayıler orda hep taç ,brillant falan:lepi:

kızlaaaaar size bahsetmiştim ya daha öncede çok kıskanç ve hain bir ortağım var diye...
bu ayın sonunda kurtuluyorum ondan kaydirigubbakcemile5 yollarımızı ayırıyoruz eşyalarını alıyoor ve gidiyooooor... yaşasııııın...çok mutluyum kızlar gidince resmen huzura ereceğim...

Günaydın canım hoşgeldin,afiyet olsun bakalım defnemize.

Sağolasın canım a.s.

Canım çok geçmiş olsun. EVde keyif yapıcan derken hastalık çıktı. NEyse Allah beterinden saklasın tatlım a.s.

Güanydın canım. Offf nedir bu bulantılar ya. Bi terkedip gidemedi sizi :çok üzgünüm:

Ay canım hadi gözünüz aydın bitti sayılır. Tamamla da en kısa zamanda resimlerini bekliyoruz. Ben hala cicilerini koklayıp ağlıyorum kızımın :çok üzgünüm:

Günaydın canım. Çok şükür keyifler yerinde a.s.

günaydın canım afiyet olsun sağolasın

a.s.

Canım Modoko'nun orda Persan var. Şimdi netten baktım da Mart ve Nisan boyunca %30 ile %50 arası indirim varmış tüm tül ve perdelerde. Normal de 8 taksit , peşin ödeme de %10 indirim varmış. Bilgin olsun tatlım... Bayağıda büyük bir yer...

Selam canım hoşgeldin nasılsın?

mimaresra canım gözün aydın a.s.

saol pınarcım iyiyiz sukur...nefes darlıgı cekıorum sadece,bırde su kalcamın ordakı bel agrısı benı oldurcek..bacagımı kastırıo resmen...
sen nasılsın defnem nasıl?

hadi gözün aydın tam doğum zamanı zor olacak sana hersey kalıcak üstüne zaten ofısteykende bısey yapmıyo dıyodun hadı hayırlısı olsun kurtuldun:içelim:

bizim kıytırık mobılyacı en sonunda bugun getırecek beşiği işten 2 saatlıgıne ızın alıp gıdıcem eve ama hala arayan soran yok ayy evımın halını bı gorsenız kalktı yürüyo resmen:)
öff ya 2 hafta kaldı ızne günler cabuk gecsede yatsam evde dıye dua eder oldum ama bu seferde herkez bıze gelmek ıcın ızne cıkmamı beklıyor ev curcuna olacak daha dogurmadan bende gelmeyın dıyememkı kımseye

teşekkür ederim pınarcım...

a.s.

saol pınarcım iyiyiz sukur...nefes darlıgı cekıorum sadece,bırde su kalcamın ordakı bel agrısı benı oldurcek..bacagımı kastırıo resmen...
sen nasılsın defnem nasıl?

Nefes darlığı sanırım çoğumuzda oluyo canım. Rahim iyice büyüyüp organları sıkıştırdığı için derin derin nefes alamazsın demişti doktorum... Ağrılar da fena zorluyo bizi canım ya. Geceleri hep soluma yattığım için sabah kalktığımda sol bacağım altta kalıyo ya nasıl ağrıyor. Bi 10 dk sırtüstü yatıp bacağımı sallıyorum. Öyle geçiyor...

Defne'm de iyi çok şükür karnı acıkmıştı şimdi doydu uyuyor heralde

Bu arada kızlar bizim ofise bi kız alınmış. Bu sabah işe başlamış. Seher'in söylediğine göre güleryüzlü bi kızmış. Bide iş konusunda istekliymiş. Meraklıymış falan. Çok sevindim ya. En kısa zamanda öğrenirde inşallah Seher'ime yardımcı olur hihoyyyt

Canım hadi neyse bak bugün geliyormuş beşik. Gözün aydın. Ay merak etme. Bana da herkes izne çıkınca gelicem diyodu ama kimsenin geldiği falan yok. Sende kaçarsın durmazsın evde kaydirigubbakcemile3

Kızlar şimdi Birso'yla konuştum. Değişen bi durum yok. İlaca devam. Sancıları hafif hafif devam ediyormuş. Aynen bekliyoruz diyo. Artık damar yolu açmalarından elleri acıyormuş bacımın ya. Neyse buna da şükür 31'inci haftada oldular. 17 gün olmuş hastaneye yatalı. Selamlarınızı ilettim. Onun da size çok selamı var. Öpüyor sizi a.s.

ay kızlar ne Çok Şey yazılmıŞ yıne valla okuyamadım...
Cumartesı ıŞe gelmemıŞtım o yÜzden bıraz yoĞun oldu, ıŞlerımı toparlamam uzun sÜrdÜ.

Kızlar çok saolun iyi dilekleriniz için en kısa zamanda resimleri koyucam belkide odayı koyup tül fikrini sizdende alabilirim

canım merhaba keske onuda emınonunden halletseydın ımkanın varsa ordan al bence hem cesıt cok hem kalıtelı hem daha uygun genelde.ana bayıler orda hep taç ,brillant falan:lepi:

Sorma canım ya son gittiğimde o kadar yoruldumki halim kalmamıştı :çok üzgünüm:

Ay ne güzel kızda rahat eder ya sevindim bende yoğunluktan çok sıkılmıştı.

ay kızlar ne Çok Şey yazılmıŞ yİne valla okuyamadım...
Cumartesİ İŞe gelmemİŞtİm o yÜzden bİraz yoĞun oldu, İŞlerİmİ toparlamam uzun sÜrdÜ.

Canım hoşgeldin kolay gelsin..

Çalışanların hepsinin evi öyledir diye düşünüyorum canım yaaaa şahsen benim öyle.İnşalah en kısa zamanda getirirler,iznede sabrediyoruz canım az kaldı deyip avutuyoruz kendimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…