ay kızlar ne Çok Şey yazılmıŞ yİne valla okuyamadım...
Cumartesİ İŞe gelmemİŞtİm o yÜzden bİraz yoĞun oldu, İŞlerİmİ toparlamam uzun sÜrdÜ.
Kızlar çok saolun iyi dilekleriniz için en kısa zamanda resimleri koyucam belkide odayı koyup tül fikrini sizdende alabilirim
Sorma canım ya son gittiğimde o kadar yoruldumki halim kalmamıştı :çok üzgünüm:
Ay ne güzel kızda rahat eder ya sevindim bende yoğunluktan çok sıkılmıştı.
Canım hoşgeldin kolay gelsin..
Çalışanların hepsinin evi öyledir diye düşünüyorum canım yaaaa şahsen benim öyle.İnşalah en kısa zamanda getirirler,iznede sabrediyoruz canım az kaldı deyip avutuyoruz kendimizi.
Kızlar bitek tülüm kaldı demiştim yaaaa anadolu yakasında oturan bana tül için çok çeşidi olan bir mağaza tarif edebilecek varmı?
Bizde haftasonu oğluşun odasını yerleştirdik teyzeleri.Çok güzel oldu maşşallah
Birtek tülümüz kaldı tüm kıyafetleri yıkandı ütülendi.Anneciğimde aldıklarını getirdi.Uyku setini yıkadık.Cibinliği ütüleyip astık.Lambası tamam,odasındaki deniz dalgalarının içine deniz figürleri,isimliği yapıştırdık.Valla halı falan derken bitti sayılır.Bu haliyle çekip size göstermek için zor tutuyorum ama tülünüde takıp öyle tam bitmiş haliyle göstermek istiyorum.
Ay akşam kaç kere açıp açıp baktım odasına sabah her tuvalete kalktığımda baktım her girdiğimde ağlıyorum inanın .Kocişte acayip oldu az kaldı aşkım 1 aydan az orda bir minik kuzumu olacak diyor gözler doluyor sonra hadiiii beni tekrar ağlama tutuyor.İnanın herşeyi bu kadar tamamlanınca bir garip oluyor insan.Bide kociş güldürdü beni bu odaya bayıldım ben burda kalayım sen oğlunla yatak odasında yat diyor :roflol:
Yağızım odasının herşeyinin hazır olduğunu görüp gelmeye kalkmasın teyzeleri ne dersiniz kaydirigubbakcemile3
kızlar günaydın herkese.geçmişi okuduğum kadarıyla cerencim haricinde herkes iyi galiba.beni hiç sormayın valla kusmalarım resmen geri geldi.resmen bütün enerjimi aldı valla.grip bir yandan o biryandan neyse allah daha beterinden saklasın resmi defteri bitirebilirsem erkenden çıkıp yatıcam eve gidip...
GÜNAYDIN KIZLAR. hasta arkadaşınız ilk izin gününde sizlerle!mirmirmirmir hala kötüyüm,heryerim kırılıp dökülüyor sankisenağlama ama çok şükür ateşim düştü. bu sabah normal uyandık. izne ayrılmasamda bu hafta rapor filan alıp gitmeyecektim heralde okula.
tek tek alıntı yapamadım kızlar, kusura bakmayın. ama mesajlarınızı hep okudum. hepinize teşekkür ediyorum.
burcu canım,bende o bahsettiğin siteden bebek şekeri için sipariş vermiştim. 1 ay oldu baktım geleceği yok, iptal ettim. kk'da el emekleri diye bir bölüm var. ordan dostcity isimli bir arkadaş yardımcı oldu bana sağolsun. 1 hafta içinde hemde uygun bir kargo ücretiyle siparişlerimi gönderdi bana. şimdi elimdeler. istersen onunla iletişime geç canım.
çalışanlara kolay gelsin diyorum. ve Allah yardımcınız olsun! evde oturmak güzelmiş! yıllardan sonra bir iş gününü evimde geçiriyorum! evde olanlara da iyi dinlenmeler. hepinizi öpüyorum.
ben banyoya giriyorum. görüşürüz.
kızlaaaaar size bahsetmiştim ya daha öncede çok kıskanç ve hain bir ortağım var diye...
bu ayın sonunda kurtuluyorum ondan kaydirigubbakcemile5 yollarımızı ayırıyoruz eşyalarını alıyoor ve gidiyooooor... yaşasııııın...çok mutluyum kızlar gidince resmen huzura ereceğim...
tatlım msn ni aç ordan vereyim numaramı sana
hulyacım çok güzelmiş aldıkların ben şimdi çıkmalıyım belim çok ağrıdı yatıcam birazz görüşürüzzz
canim benim..erken dogurmayi hiç aklina getirme..inşaAllah tam vakitlerinde dogcak tosunlarhem surda 3 haftacik kaldi :) dinlenmene bak bolbol
Allah korumus kiz seni :)) eşinede maşaAllah :)) iyi yapmiştahlillerininde iyi cikmasina cok sevindim canim
geçmiş olsun canimcim :)
bizde seni öptük şeker :)
oy oy maşaAllah bebişineee :) naz yapiyor annesi rahat birak cocugu :))
hadi hayirli olsun isminiz canim :) güzel bi isim
annesinin bidigiiii :) maşaAllah ona :) canim pekmez felan ye..inşaAllah diger tahliller iyi cikar..
sabah sabah canin hamburger cekti he :) ama işin kötü tarafi benimde cekti şimdi :)))) karnim cok tok gerci :) afiyet olsun canim :)
ohhh :) bitirdin maşaAllah herşeyi :) hadi artik yerleştirde görelim yahu :) güzel haftasonlari canim :)
hayirli olsun iznin canim :) bebişinede maşaAllahhh :) geçmiş olsun tekrar canim :)
maşallah DURU muza:)
kanın düşük çıkmış geçmiş olsun tahlilerini yaptır bakalım ne sonuç çıkacak
canım ya güle güle kullanın aldıklarınızı güzel bir hafta sonu geçirirsiniz kuzucuğunla inşallah :)
cerencim oy maşallah kuzucuğuna
ne güzel sen almamışsın ama kendini de ihmal etme canım ya geçmiş olsun
[k] {n} [k];5848058 .!.:AY VALLA HAMİLE KALDIGIMDAN BERİ İKİNCİ YİYİŞİM ODA VARYA GECEDEN AKLIMA DÜŞTÜ SABAH KALKTIM TADI AGZIMA GELDİ!! YOKSA BNEDE PEK SEVMEM.. OLSUN OKADAR KACAMAK DİMİ AMA DAHA YEMEM SÖÖÖZZZ KIZMAYIIN
EVET CNM HAKLISIN VALLA BENDE ANLATAMIOM KİMSEYE BUNU GEZEMİOM DİORUM HADİ BİŞİLER BAKINALIM KİMSENN KILI KIPIRDAMIO BİİDE PARA DURUMLARINDAN TABİ BEKLİORUZ BENMDE HİÇ HAZIRLIGIM YOK HENÜZ MAHMUTPŞAYA GİDİCEM GÜYA BAKINMAYA AMA NASIL OLUCAK BİLMİOM OLMAZSA BENDE İLK GÖRDÜKLERİMİ ALICAM:1no2: HERZAMAN İSTEDİKLERİN OLMUO İŞTE NELER HAYAL EDİO İNSAN İLK HEYECAN FALAN HERŞEYİ ALAMK İSTİO :çok üzgünüm:AMA SAGLIK OLSUN :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Günaydın fıstıklar,
Bizde dün gittik kontrole,maşallah herşey yolunda,benim durumum ve minik kağanın gelişimi oldukça iyi olduğu içinciğer geliştirici celeston iğnesine gerek yok dedi doktorum,hatta salı gününden itibaren nidilatıda(düşük önleyici) kesiyoruz hayırlısıyla, dr en az 35. haftaya kadar doğum olmamalı dedi,bunun için yatmaya aynen devam,
Bir de çok mecbur kalmadıkça senin için sezaryen düşünmüyorum dedi dr,zaten bende sezaryenden çok korkuyorum,iyi oldu,ama normal doğumunda tehlikesi az değil yani,sezaryenden aşağı kalır yeri yok,normali deneyeceğiz,eğer bebeğin kalp atımında yavaşlama gibi istenmeyen bir durumla karşılaşırsak 5 dk.da sezaryene alırız dedi, dua edinde normal doğum olsun kızlar,deli gibi korkuyorum kesilmekten...
Normal doğum isteyen kaç kişiyiz???
Bebişimin çoğu eşyası geldi kızlar,hatta dün park yatağını ve bakım setinide sipariş ettik,
Lohusa tepsisinide yaptık annemle,sadece bardaklar ve bebek şekeri için biblolarını bekliyoruz, gelince onlarıda silikonlayıp resmini eklicem,
Pzt günü bebiş şekeri için gerekli olan malzemelerin siparişini vericez,bu hafta içi gelir diye düşünüyorum,içine badem şekeri yada draje koyuyorlarmış şekerlerin ,onuda tamaladıkmı şekerleride yapmaya başlarım,
Annemle dün altın yastığını tasarladık,bugün onu makinede dikecek,süslemeside benden,bitsin onuda eklicem,
Bizde hazırlıklar tam gaz fıstıklar,zaten anca yetişir diye düşünüyorum,
kızlar merhaba. ancak yataktan kalktım da nete girebildim. gece ateşlendim, sabaha kadar uyumadık diyebilirim. ateş 38.9'u geçerse tehlike yaratırmış bebeğim için. ona birşey olursa diye çok korktum kızlar! malesef 1 avuç ilaç içtimama daha da düşmese iğne vuracaklardı. çok şükür sabaha 37lere inmişti ateşim. şimdi çok bitkin ve yorgunum. pek bişi de yiyemiyorum. inşallah ilaçlar bir an önce etkisini gösterir de bebişime zararı olmadan keserim!
geçmiş olsun dileklerini sunan arkadaşlar, hepinize çok teşekkür ederim. dua edin de bir an önce bebeğim ve ben sağsalim atlatalım.
öpüyorum hepinizi:ecrin_bebek:
kız marlıyn beni hastaneler mahvetti bi ara otururken bağıracaktım kemiklerim battı heryerime bide uykum geldi sıkıntıdan iyice ağırlaştım bide adam böbreklerime öyle bi bastırdıki hamile olduğumuz için zor gözüküyormuş çıldırdım nasıl acıdı neyse büyümemiş ya şükür bunada gezdim biraz doğru ama zaman azaldıkça sanki herşey birikti gibi bende iş yapamadığım için böyle üstüme geliyor.kız ne istedi canın benimki ta bostancıda bulmuş geldi
kızlar günaydın herkese.geçmişi okuduğum kadarıyla cerencim haricinde herkes iyi galiba.beni hiç sormayın valla kusmalarım resmen geri geldi.resmen bütün enerjimi aldı valla.grip bir yandan o biryandan neyse allah daha beterinden saklasın resmi defteri bitirebilirsem erkenden çıkıp yatıcam eve gidip...
Bizde haftasonu oğluşun odasını yerleştirdik teyzeleri.Çok güzel oldu maşşallah
Birtek tülümüz kaldı tüm kıyafetleri yıkandı ütülendi.Anneciğimde aldıklarını getirdi.Uyku setini yıkadık.Cibinliği ütüleyip astık.Lambası tamam,odasındaki deniz dalgalarının içine deniz figürleri,isimliği yapıştırdık.Valla halı falan derken bitti sayılır.Bu haliyle çekip size göstermek için zor tutuyorum ama tülünüde takıp öyle tam bitmiş haliyle göstermek istiyorum.
Ay akşam kaç kere açıp açıp baktım odasına sabah her tuvalete kalktığımda baktım her girdiğimde ağlıyorum inanın .Kocişte acayip oldu az kaldı aşkım 1 aydan az orda bir minik kuzumu olacak diyor gözler doluyor sonra hadiiii beni tekrar ağlama tutuyor.İnanın herşeyi bu kadar tamamlanınca bir garip oluyor insan.Bide kociş güldürdü beni bu odaya bayıldım ben burda kalayım sen oğlunla yatak odasında yat diyor :roflol:
Yağızım odasının herşeyinin hazır olduğunu görüp gelmeye kalkmasın teyzeleri ne dersiniz kaydirigubbakcemile3
günaydin tünaydin kizlar a.s.
herkes iyidir inşaAllah..geçmişi oku oku bitmedi :)
hasta olanlara cok cok geçmiş olsun,ciciler alanlar güle güle mutlu günlerde kullansin,calişanlara da az daha sabir :)
Allah kolaylık versin bacım. Bak geçen hafta sıkılıyorum diyordun şimdi yoğun oldu ...
Canım sana tülle ilgili mesaj yazmıştım gördün mü bilmiyorum?
Canım Modoko'nun orda Persan var. Şimdi netten baktım da Mart ve Nisan boyunca %30 ile %50 arası indirim varmış tüm tül ve perdelerde. Normal de 8 taksit , peşin ödeme de %10 indirim varmış. Bilgin olsun tatlım... Bayağıda büyük bir yer...
ÇOK ACIKTIM ÇOKKKKK delikafadulden
BİZ YEMEĞE GİDİYORUZ OĞLUMLA cokacimcoook
HERKESE AFİYET OLSUN ANNİŞLER hihoyyyt
hasta olanlara cok cok geçmiş olsun,ciciler alanlar güle güle mutlu günlerde kullansin,calişanlara da az daha sabir :)
OHHH MAŞALLAH HATUN BİTİRDİ HERŞEYİİİ GÜLE GÜLE KULLANIN OĞLUŞUNLA TATLIMM RESİMLERİDE BEKLİYORUZ SABIRSIZLIKLA...AĞLAMANDA HER ZAMAN BÖYLE MUTLULUKTAN OLSUN CANIMM Şeniz
BU ARADA BİZ İYİYİZ ŞÜKÜR HER NE KADAR ÇOK YORULSAKTA BU DURUM KIZIMIN PEK Bİ HOŞUNA GİTTİ MAŞALLAH NİŞANDA MÜZİK ÇALDIKÇA HİÇ YERİNDE DURMADI BENİM ZİLLİ .........BİRAZDAN CİCİLERİNİ ÜTÜLİYECEM BALLI BADEMİMİN HEPSİ MİS GİBİ KOKMUŞŞŞ YAA kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Ay canım eminim çok güzel olmuştur ben bile şimdiden boş odaya girip girip duruyorum bide hazır olsa orda yatıcam heraldekaydirigubbakcemile3
canım çok geçmiş olsuna.s.
canım geçmiş olsun ay şu grip ne berbat bişey ya geldimmi gitmek bilmiyor
hadi gözün aydın canımhihoyyyt rahat ediceksin
Kızlar banada gelince dün akşam bir baş ağrısı tuttu hala ağrıyor 2saat ya uyudum ya uyumadım:çok üzgünüm: şimdide zor duruyorum senağlama
ÇOK ACIKTIM ÇOKKKKK delikafadulden
BİZ YEMEĞE GİDİYORUZ OĞLUMLA cokacimcoook
HERKESE AFİYET OLSUN ANNİŞLER hihoyyyt
KIZLAR ATLADIĞIM ARKADAŞLAR VARSA ONLARADA TŞK EDİYORUMMM
BU ARADA BİZ İYİYİZ ŞÜKÜR HER NE KADAR ÇOK YORULSAKTA BU DURUM KIZIMIN PEK Bİ HOŞUNA GİTTİ MAŞALLAH NİŞANDA MÜZİK ÇALDIKÇA HİÇ YERİNDE DURMADI BENİM ZİLLİ .........BİRAZDAN CİCİLERİNİ ÜTÜLİYECEM BALLI BADEMİMİN HEPSİ MİS GİBİ KOKMUŞŞŞ YAA kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
hülyacım saolasın gerçekten zor bir durum umarım geçer bu yüzden bebişimde iyi beslenemiyor yazıkya hasta olunca oda pek sakin oluyor
Canım gördüm bakıcam kesin, istediğim figürlü bir tül bulamadım içinde deniz konsepti yada yıldızlı bişeyler istiyorum umarım orda bulabilirim.Bide kociş geç geliyo tek başıma modokoya gitmekte çok zor olacak :çok üzgünüm:
canlarım a cayip uykum geldi ben biraz uzanayımm gelirim yine
bu aradda evde olmak çok güzelmiş ya izne çıkmayanlar zamanınız çabuk hgelir inşallah
hülyacım saolasın gerçekten zor bir durum umarım geçer bu yüzden bebişimde iyi beslenemiyor yazıkya hasta olunca oda pek sakin oluyor
Hoşgeldin canım. Geçmiş olsun. Uykusuzluk kötü oluyo. Azcık dinlenme şansın yok mu?
Afiyet olsun tatlım yarasınnn a.s.
Hoşgeldin bacıııı naber?
Hoşgeldin kız Hülyaaaa. Oynadın oynadın kızıda oynak yapıcan heee kaydirigubbakcemile3
Aman dikkat et yorma kendini a.s.
Üzme bacım sen kendini. O senden besleniyor merak etme Şeniz
Bak canım. Bende orda yaptırmadım ama bayağı büyükmüş ve güzel şeyler varmış. Geçerken de görürdüm hep. Hafta sonu gidersin artık. İnşallah bulursun istediğin gibi bi tül tatlım. Bide Brillant'ın çocuk serisine bi bak bacım. Ben ordan beğendim tülü. Belki istediğin gibi bişey vardır a.s.
İyi uykular bacım a.s.
Selamlar herkese...
Birkac gündür yazamadim, gecmiside detayli okuyamadim. Ama Sibiko, yazdigini okudum az önce. Hayirli olsun oglunun odasi. Odayi öyle hazir görünce, beklemesi gercekten zor...Bende bazen oglumun odasinda oturuyorum, saga sola rütuslar yapiyorum, annem tül ve gece lambasi, gardolabi ve duvarlari icin sevimli cikartmalar almis. Onlarla birlikte odayi hayal etmeye etmeye calisiyorum...
Bugün nedense keyifsiz uyandim. Sag bacagimda birseyler var, aksamdan beri dogru dürüst yürüyemiyorum, kalcamdan gelen bir sizidan dolayi. Yanlis bir hareket mi yaptim, üstüne cok mu baski yaptim yoksa Cumartesi günü göl kiyisinda yürüyüs yapmistik, fazla mi geldi yürümek bilmiyorum
Birde ruhen yalnizlik zor geliyor. Cevremde yakin akrabalarim yok. Annem baska bir yerde, ben baska...Aybasi gelecekti aslinda, dogumdan birkac hafta önce yanimda olmak icin. Ama maalesef 30 Nisan'dan önce gelemiyormus. Kolundan ameliyat olmustu, kontrolü var 29 Nisan'da ve önemli bir kontrol. O zamandan önce dogum yaparsam, yalnizim anlayacaginiz. Ve sanirim minik bebegim tam gününde degilde, birkac gün önce gelecek...
Selamlar herkese...
Birkac gündür yazamadim, gecmiside detayli okuyamadim. Ama Sibiko, yazdigini okudum az önce. Hayirli olsun oglunun odasi. Odayi öyle hazir görünce, beklemesi gercekten zor...Bende bazen oglumun odasinda oturuyorum, saga sola rütuslar yapiyorum, annem tül ve gece lambasi, gardolabi ve duvarlari icin sevimli cikartmalar almis. Onlarla birlikte odayi hayal etmeye etmeye calisiyorum...
Bugün nedense keyifsiz uyandim. Sag bacagimda birseyler var, aksamdan beri dogru dürüst yürüyemiyorum, kalcamdan gelen bir sizidan dolayi. Yanlis bir hareket mi yaptim, üstüne cok mu baski yaptim yoksa Cumartesi günü göl kiyisinda yürüyüs yapmistik, fazla mi geldi yürümek bilmiyorum
Birde ruhen yalnizlik zor geliyor. Cevremde yakin akrabalarim yok. Annem baska bir yerde, ben baska...Aybasi gelecekti aslinda, dogumdan birkac hafta önce yanimda olmak icin. Ama maalesef 30 Nisan'dan önce gelemiyormus. Kolundan ameliyat olmustu, kontrolü var 29 Nisan'da ve önemli bir kontrol. O zamandan önce dogum yaparsam, yalnizim anlayacaginiz. Ve sanirim minik bebegim tam gününde degilde, birkac gün önce gelecek...
hoşbuldum bacımm ama oynamadımm tatlım yaa çokk özendimmm ama yemedii malaesef kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Canım hoşgeldin. O ağrılar hepimizde var. Artık neden olduğu anlaşılamıyor. Hepimizin bi şekilde bi yerleri ağrıyor. Sen kendini fazla zorlamamaya dikkat et.
Yalnızlık eminim çok zordur. Ben şurda evde bi gün yalnız otursam çok sıkılıyorum ki sen sürekli yalnızsan zor bi durum. Ama stres yapma. Neticede kimsen yokken doğum da yapsan o bebeğin annesi sensin. Onun için herşeyin en güzelini , en iyisini sen bilirsin. Belki zorlanırsın ama kendi ayaklarının üzerinde durmuş olursun. İnşallah anneciğinde biran önce iyileşir doğumuna yetişir canım a.s.
Aman bacım işin şakası. Bu zamandan sonra dikkat etmek çok önemli. Beni biliyosun. Yerimden duramadım, çocukta çıkmaya çalıştı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Bak canım. Bende orda yaptırmadım ama bayağı büyükmüş ve güzel şeyler varmış. Geçerken de görürdüm hep. Hafta sonu gidersin artık. İnşallah bulursun istediğin gibi bi tül tatlım. Bide Brillant'ın çocuk serisine bi bak bacım. Ben ordan beğendim tülü. Belki istediğin gibi bişey vardır a.s.
Selamlar herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?