2009 Mayıs Anneleri

ay kızlar ne Çok Şey yazılmıŞ yİne valla okuyamadım...
Cumartesİ İŞe gelmemİŞtİm o yÜzden bİraz yoĞun oldu, İŞlerİmİ toparlamam uzun sÜrdÜ.

Allah kolaylık versin bacım. Bak geçen hafta sıkılıyorum diyordun şimdi yoğun oldu ...

Canım sana tülle ilgili mesaj yazmıştım gördün mü bilmiyorum?

Kızlar bitek tülüm kaldı demiştim yaaaa anadolu yakasında oturan bana tül için çok çeşidi olan bir mağaza tarif edebilecek varmı?

Canım Modoko'nun orda Persan var. Şimdi netten baktım da Mart ve Nisan boyunca %30 ile %50 arası indirim varmış tüm tül ve perdelerde. Normal de 8 taksit , peşin ödeme de %10 indirim varmış. Bilgin olsun tatlım... Bayağıda büyük bir yer...

Ay canım eminim çok güzel olmuştur ben bile şimdiden boş odaya girip girip duruyorum bide hazır olsa orda yatıcam heraldekaydirigubbakcemile3

canım çok geçmiş olsuna.s.

canım geçmiş olsun ay şu grip ne berbat bişey ya geldimmi gitmek bilmiyor

hadi gözün aydın canımhihoyyyt rahat ediceksin

Kızlar banada gelince dün akşam bir baş ağrısı tuttu hala ağrıyor 2saat ya uyudum ya uyumadım:çok üzgünüm: şimdide zor duruyorum senağlama

ÇOK ACIKTIM ÇOKKKKK delikafadulden
BıZ YEMEĞE GıDıYORUZ OĞLUMLA cokacimcoook
HERKESE AFıYET OLSUN ANNıŞLER hihoyyyt

günaydin tünaydin kizlar a.s.

herkes iyidir inşaAllah..geçmişi oku oku bitmedi :)

hasta olanlara cok cok geçmiş olsun,ciciler alanlar güle güle mutlu günlerde kullansin,calişanlara da az daha sabir :)

tatlım msn ni aç ordan vereyim numaramı sana

hulyacım çok güzelmiş aldıkların ben şimdi çıkmalıyım belim çok ağrıdı yatıcam birazz görüşürüzzz

CANIMM O GÜN HEMEN ÇIKMAM LAZIM O YÜZDEN AÇAMADIM MSN KUSURA BAKMA TATLIM...ALDIKLARIMIZI BEĞENDİNE SEVİNDİM kaydirigubbakcemile2

CANIM ALLAH KISMET EDERSE BU HAFTA SONU YERLEŞTİRECEM ÇÜNKÜ DAHA YAPMAM GEREKENLER VAR delikafadulden

TŞK EDERİM TATLIM HAFTA SONU GÜZEL GEÇTİ AMA ÇOKK YORULDUM YAW

AYY TATLIM GERÇEKTEN ÇOKK ZOR YAA BEN ARTIK KESİNLİKLE MECBUR KALMADIKÇA DIŞARI BİLE ÇIKMAM DİYORUM YA ÇÜNKÜ YORULUNCA ALT TARAFA ACAYİP AĞRILAR GİRİYOR :1no2:

MAŞŞALLAH KUZUCUĞUNA CANIMM BEN ZATEN BİLİYORDUM AKILLI OĞLUŞUNUN ANNESİNİ ÜZMEYECEĞİNİİ ALDIKLARINIZIDA GÜLE GÜLE KULLAN BİTANEM Şeniz

CANIM ÇOKK GEÇMİŞ OLSUN AMAN DİKKAT ET KENDİNE kaydirigubbakcemile5

TUTKUNUM GEÇMİŞ OLSUN CANIMM ...TAHLİLLERİNİN İYİ ÇIKTIĞINA SEVİNDİM BİTANEM İNŞ ARTIK HERŞEY YOLUNDA GİDER

AYY CANIM KIYAMAM YAA ALLAH YARDIMCIN OLSUNN GERÇEKTEN SENİN DURUMUNDA ÇOK ZOR AMA DEDİĞİN GİBİ ALLAH BETERİNDEN KORUSUN AZ KALDI BİRAZ DAHA SABIR SADECE Şeniz

OHHH MAŞALLAH HATUN BİTİRDİ HERŞEYİİİ GÜLE GÜLE KULLANIN OĞLUŞUNLA TATLIMM RESİMLERİDE BEKLİYORUZ SABIRSIZLIKLA...AĞLAMANDA HER ZAMAN BÖYLE MUTLULUKTAN OLSUN CANIMM Şeniz

KIZLAR ATLADIĞIM ARKADAŞLAR VARSA ONLARADA TŞK EDİYORUMMM

BU ARADA BİZ İYİYİZ ŞÜKÜR HER NE KADAR ÇOK YORULSAKTA BU DURUM KIZIMIN PEK Bİ HOŞUNA GİTTİ MAŞALLAH NİŞANDA MÜZİK ÇALDIKÇA HİÇ YERİNDE DURMADI BENİM ZİLLİ .........BİRAZDAN CİCİLERİNİ ÜTÜLİYECEM BALLI BADEMİMİN HEPSİ MİS GİBİ KOKMUŞŞŞ YAA kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

hülyacım saolasın gerçekten zor bir durum umarım geçer bu yüzden bebişimde iyi beslenemiyor yazıkya hasta olunca oda pek sakin oluyor

Canım gördüm bakıcam kesin, istediğim figürlü bir tül bulamadım içinde deniz konsepti yada yıldızlı bişeyler istiyorum umarım orda bulabilirim.Bide kociş geç geliyo tek başıma modokoya gitmekte çok zor olacak :çok üzgünüm:

BİZ YEMEĞE GİDİYORUZ OĞLUMLA cokacimcoook
HERKESE AFİYET OLSUN ANNİŞLER hihoyyyt

Cerencim afiyet olsun canım

hasta olanlara cok cok geçmiş olsun,ciciler alanlar güle güle mutlu günlerde kullansin,calişanlara da az daha sabir :)

Hoşgeldin tubacım nasılsın?dişin nasıl oldu bakalım.

Canım saolasın.Kolay gelsin sanada ütü işi çok zor minik minik ütülemek.Allahtan annecim hepsini halletti.Kız dediğin şöyle kıpır kıpır olmalı gazelimizde öyle olacak heralde.hihoyyyt

canlarım a cayip uykum geldi ben biraz uzanayımm gelirim yine
bu aradda evde olmak çok güzelmiş ya izne çıkmayanlar zamanınız çabuk hgelir inşallah

Hoşgeldin canım. Geçmiş olsun. Uykusuzluk kötü oluyo. Azcık dinlenme şansın yok mu?

BİZ YEMEĞE GİDİYORUZ OĞLUMLA cokacimcoook
HERKESE AFİYET OLSUN ANNİŞLER hihoyyyt

Afiyet olsun tatlım yarasınnn a.s.

Hoşgeldin bacıııı naber?

Hoşgeldin kız Hülyaaaa. Oynadın oynadın kızıda oynak yapıcan heee kaydirigubbakcemile3

Aman dikkat et yorma kendini a.s.

hülyacım saolasın gerçekten zor bir durum umarım geçer bu yüzden bebişimde iyi beslenemiyor yazıkya hasta olunca oda pek sakin oluyor

Üzme bacım sen kendini. O senden besleniyor merak etme Şeniz

Bak canım. Bende orda yaptırmadım ama bayağı büyükmüş ve güzel şeyler varmış. Geçerken de görürdüm hep. Hafta sonu gidersin artık. İnşallah bulursun istediğin gibi bi tül tatlım. Bide Brillant'ın çocuk serisine bi bak bacım. Ben ordan beğendim tülü. Belki istediğin gibi bişey vardır a.s.

canlarım a cayip uykum geldi ben biraz uzanayımm gelirim yine
bu aradda evde olmak çok güzelmiş ya izne çıkmayanlar zamanınız çabuk hgelir inşallah

İyi uykular bacım a.s.

Selamlar herkese...

Birkac gündür yazamadim, gecmiside detayli okuyamadim. Ama Sibiko, yazdigini okudum az önce. Hayirli olsun oglunun odasi. Odayi öyle hazir görünce, beklemesi gercekten zor...Bende bazen oglumun odasinda oturuyorum, saga sola rütuslar yapiyorum, annem tül ve gece lambasi, gardolabi ve duvarlari icin sevimli cikartmalar almis. Onlarla birlikte odayi hayal etmeye etmeye calisiyorum...

Bugün nedense keyifsiz uyandim. Sag bacagimda birseyler var, aksamdan beri dogru dürüst yürüyemiyorum, kalcamdan gelen bir sizidan dolayi. Yanlis bir hareket mi yaptim, üstüne cok mu baski yaptim yoksa Cumartesi günü göl kiyisinda yürüyüs yapmistik, fazla mi geldi yürümek bilmiyorum
Birde ruhen yalnizlik zor geliyor. Cevremde yakin akrabalarim yok. Annem baska bir yerde, ben baska...Aybasi gelecekti aslinda, dogumdan birkac hafta önce yanimda olmak icin. Ama maalesef 30 Nisan'dan önce gelemiyormus. Kolundan ameliyat olmustu, kontrolü var 29 Nisan'da ve önemli bir kontrol. O zamandan önce dogum yaparsam, yalnizim anlayacaginiz. Ve sanirim minik bebegim tam gününde degilde, birkac gün önce gelecek...

hoşbuldum bacımm ama oynamadımm tatlım yaa çokk özendimmm ama yemedii malaesef kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canımm geçmiş olsun ama o ağrılar bi çoğumuzda var içini ferah tut yerimsenibenyerimseniben

Canım hoşgeldin. O ağrılar hepimizde var. Artık neden olduğu anlaşılamıyor. Hepimizin bi şekilde bi yerleri ağrıyor. Sen kendini fazla zorlamamaya dikkat et.

Yalnızlık eminim çok zordur. Ben şurda evde bi gün yalnız otursam çok sıkılıyorum ki sen sürekli yalnızsan zor bi durum. Ama stres yapma. Neticede kimsen yokken doğum da yapsan o bebeğin annesi sensin. Onun için herşeyin en güzelini , en iyisini sen bilirsin. Belki zorlanırsın ama kendi ayaklarının üzerinde durmuş olursun. İnşallah anneciğinde biran önce iyileşir doğumuna yetişir canım a.s.

hoşbuldum bacımm ama oynamadımm tatlım yaa çokk özendimmm ama yemedii malaesef kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Aman bacım işin şakası. Bu zamandan sonra dikkat etmek çok önemli. Beni biliyosun. Yerimden duramadım, çocukta çıkmaya çalıştı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

MERHABALAR
BıRKAÇ GÜNDÜR UĞRAYAMADIM BENDE
NASILSINZI?
SORUN YYOK GALıBA MAYIS ANNıŞLERı
ODALARI TAMAMLAMIŞSSINIZ VALAL NE GÜZEL
BEN DAHA BEŞıK BıLE ALMADIMdelikafaduldendelikafadulden

Evet canim bendede hep vardi da, böyle yürümemi zorlastiracak kadar baskin hic olmamisti

Ben eskiden kalabaliktan bunalirdim, hamilelikte insan ariyorum. Daha dogrusu kardesimi, annemi, yakin arkadaslarimi falan...Ama haklisin Pinar'cigim, biliyorum insan icinde bulundugu sartlara ayak uydurmali! Dogumda yalniz olmaktan degilde korkum, manevi olarak insan annesinin yaninda olmasina kosullaninca, son andaki sürprizler duygusal olarak etkiliyor. Artik bebis bana anneligi, bende ona yeni geldigi dünyayi ögretirim. Harala gürele sürer gider hayat:)

Bende besik almadim Beyaz, dert etme. Yatagi var sadece minigimin. Besigini teyzesi alacakti, ama sanirim dogumdan sonra...

:roflol::roflol:ee bacım senin akıllı kızın seni durdurmak için o yola başvurdu çocuk düşündü taşındı anamı nasıl durdurum diye öyle bi çözüm buldu :roflol::roflol:

Canım brillant mağazaların bakayım adreslerine belki bana yakın bir adres vardır.

Canım saolasın en kısa zamanda sende bitirirsin inşallah.Annen içinde üzülme bencede,tabiki yanında olması destek olması çok önemli,artık ayaklarımızın üzerinde durmayıda öğenmeliyiz artık bizde anne oluyoruz.Dur bakalım bebişinde ananesi bekler belkide.O ağrılar bende de var hemde çok fazla.Bugün artık yürürken bile zorlandım artık ağırlaştık baya şu hafta bi geçse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…