2009 Mayıs Anneleri

Marylincim bir haftam kaldı sayılır bu haftayı bir hayırlısıyla bitirsem

inş canım sağ salim

,

esracım gözün aydın inş daha iyi olur

tabiki canım sonuçta gelene gelme denmez ayy asıl bence lohusalık dönemi zormuş kalabalık bide ben çok sinirliyimdir umarım kimseyi kırmam

seherin gözü aydın canım ya çok sevindim zordur kaç kişinin işini tek başına yapmak

çok şükür ya az kaldı inş biraz daha daynasınlar

geçmiş olsun canım

günaydin tünaydin kizlar a.s.

herkes iyidir inşaAllah..geçmişi oku oku bitmedi :)

hasta olanlara cok cok geçmiş olsun,ciciler alanlar güle güle mutlu günlerde kullansin,calişanlara da az daha sabir :)

selam tatlı hoşegldin sende iyisin inş

geçmiş olsun canım inş kuzuun biraz daha bekler

kıvılcım cnm bizim yatağımız bile yok valla daha
artık erken doğarsa biizmle mi yatacak nekaydirigubbakcemile3
bizim akrabalardan ses seda yok hiç
neyinniz eksik ne aldınız ne alınacak şunu da biz alalım
yok yok yok anam yok
arayıp soran bile yok nasılsın diye
aynı ağrılardan bende de varda
üzerine basamıyordum ,topallamaya başlamıştım cnm,şimdi biraz hafifledi
ağrıların nasıl oldu diye arayan da yok
görümcem aradı ki ben izne çıkınca gelecekmiş yardım etmeye
haftasonu bizde kalacak bana iş açacak hem yemek hem yatak yorgan o gidince bir daha yıkanıp ütülenecek
üstelik 7 yaşında kızıyla geliyor
yalnız da değil
ben nevresimlerimi kendim yıkar ütülerim ona ne gerek var
düşündükçe sinir oluyorum valla
evde olan şeyerli bana yardım edecekmiş
heryeri karıştıracak ya töbe töbe
ama bişey almaya gelince yok
insan bir iki parça bişey alırya kesesine göre
hastane çıkışını falan hep kendim aldım koydum
annem bişeyler aldı ve ördü başka kimseden bişey yok
Allah insanın kendisine versin diye boşuna demiyorlar valla

cok sukur iyiyim kizlar :) menopozlu gibi kendimi o camdan bu cama atip duruyorum..ay merkezi isitme kadar gicik bişey varmidir acaba..sonuna kadar yakmişlar gene kaloriferleri :S

kivilcim canim şimdiden bunu düşünüp kendini sıkma..bakarsin bebiş ananesini bekler :) belli mi olur :)

sibikocum hayirli olsun odaniz..bebişin saglikli mutlu günlerde güle güle kullansin inşaAllah canim :) senin bi perden eksik kalmiş..benimde oda olarak bitek perde hazir :))))) gerçi onunda dügmeleri dikilcek daha :)) o bile tam hazir degil yani :) ben cok uyusugum galiba ya :)))

tülaycim cami sen üzülme..bebiş senden alacagini aliyordur..sen bol vitaminli,proteinli,kalsiyumlu şeyler yemeye bak ki depolarin dolsun..inşaAllah gecer bulantilarin..ama gecmesede canini sıkma..bebiş alacagini aliyordur canim..

marylincim şu lohusalik dönemi için dedigin dogru galiba..bende birisini kircam diye şimdiden korkmaya basladim..herşey bitti şimdi lohusalik depresyonu için kendimizi hazirlamaya basladik :))) bolbol okumak lazim..psikolojik şeyleri yani :) neler yapmamiz gerektigine dair..birilerini kirmadan,depresyona girmeden önlem alalim

civcivim boncukum :) dogumdan sonra bolbol göbek atarsin artik..zaten ancak öyle kilo verirsin sen yoksa bogazini tutabilcek potansiyel sende görünmüyor p

MERHABALAR
BİRKAÇ GÜNDÜR UĞRAYAMADIM BENDE
NASILSINZI?
SORUN YYOK GALİBA MAYIS ANNİŞLERİ
ODALARI TAMAMLAMIŞSSINIZ VALAL NE GÜZEL
BEN DAHA BEŞİK BİLE ALMADIMdelikafaduldendelikafadulden

Selam canım hoşgeldin. Hazırlıkları bitiriyoruz işte kısmetse. Olsun bacım alırsın bi günde halledilir a.s.

Evet canım insan hamilelikte annesini daha bir arar daha bir özler oluyor. Sen şimdi gelicek diye kendini şartladığın için süpriz durum hoşuna gitmedi. Ama dediğin gibi şartlar elverdiği sürece idare etmek zorundayız. Sakın kendine stres yapma. Onlar bizim kuzularımız. Öyle yada böyle biz büyüteceğiz onları a.s.

:roflol::roflol:ee bacım senin akıllı kızın seni durdurmak için o yola başvurdu çocuk düşündü taşındı anamı nasıl durdurum diye öyle bi çözüm buldu :roflol::roflol:

Dimi ama ben diyorum hep akıllı benim kızım diye. Zaten benim bu hiperaktifliğim için annem hep derdi. Senin ancak bi çocuğun olursa durulursun diye. Aha işte anne sözü çıkıyo a.s.

Bak canım. Brillantı büyük perde satan yada ev eşyaları çyiz ürünleri satan yerlerde satıyor bilgin olsun. Ben direk mağazasına değil kayınvalidemin orda ki bir çeyiz mağazasından aldım a.s.

Evet canım ya Seher için çok zordu. İnşallah bu gelen arkadaş onun yoğunluğunu biraz alır a.s.

canim ya boşver..öyle insanlar hiçbişi almasin cok daha iyi inan..eskiler demiş "azcik aşim agrisiz başim" diye..

mutahharra saol canım.bahar beni fena vurdu hamile kalmadan önce ben hiç hasta olmazdım demekki hamilelikte vücut daha hassassss.. canım benimde bebişin sadece kıyafetleri var yatağı bile yok):):))) eşimin keyfi yeterse..... nisan başında halledicez.. pınarcım sen ateş ölçeri aldınmı?? kaça aldın..braunmu??

mutahharra saol canım.bahar beni fena vurdu hamile kalmadan önce ben hiç hasta olmazdım demekki hamilelikte vücut daha hassassss.. canım benimde bebişin sadece kıyafetleri var yatağı bile yok):):))) eşimin keyfi yeterse..... nisan başında halledicez.. pınarcım sen ateş ölçeri aldınmı?? kaça aldın..braunmu??

Boşver canım. Unutma ki yapıp yapıp sonradan konuşup kafaya kakanlarda var. Elinden geldiğince kendin yap boşver a.s.

kızlar bugün banu tahliller için izinli galiba

Canım pazartesi demişti evet sanırım orda :uhm:

Valla bacım hani demiştim eşim eminönün'den bakacak diye. Arkadaşları orda da aynı fiyat farketmez demişler. Bu hafta sonu heralde burdan biyerden alırız artık. Kesin değil ama çok büyük ihtimalle Braun alacağım a.s. 99.-TL'ydi nerdeyse sorduğum her yerde...

:)))) canim boşver benimkide öyle..adamin tek derdi iş :) hamile olmasam iyi bi kavga edicez ama işte hamileyim diye pembe gözlüklerimle dolaşiyorum :)))) bebek bavuluyla eşyalariyla gelcek saniyor sanirim :))) hadi ivir ziviri geçtim oda takimini bile ben gezdim begendim..o 5 dakika gitti..iyimiş güzelmiş uygunmus dedi aldi :))) napalim canim saglik olsun :))) lohusalikta hincini aliriz :)))))))) depresyonda olcaz kaydirigubbakcemile2

aynen canım adamın tek derdi iş hatta diyorumki doğuma gelmene gerek yok ben hastaneye gider evede gelirim diyorum gülüyor.aman sağlık olsunda doğumdan sonra alırızz dediğin gibi hıncımızı:))

bu bildigimiz ates ölçermi? hani içinde civa olan..üstünde sayilar olan cam cubuk :) anacim ayni zamanda saglik raporumu da mi veriyor bunlar :))) 99'a ateş ölçer olurmu ya??

aynen canım adamın tek derdi iş hatta diyorumki doğuma gelmene gerek yok ben hastaneye gider evede gelirim diyorum gülüyor.aman sağlık olsunda doğumdan sonra alırızz dediğin gibi hıncımızı:))

:))))) seninki gene iyi gülüyor sadece :)) ben öyle diyince eşim : "aslinda haklisin annem,annen yaninda olcak..ben işten sonra gelirim" diye dalga geçiyor bide :)))) bak gene sinirlendim Çok üzgünüm çoook nerde benim pembe gözlüklerimmmm kaydirigubbakcemile3

Merak etme canim, hersey yoluna girer. Yataginida alirsin, hazirliginida yaparsin bebegin dogmadan önce. En önemlisi beden ve ruh sagligi bozulmasin insanin. Bende topallama modundayim hic sorma

Görümcenin cocuguyla, hemde yatiya gelmesi hos degil gercekten. Ütü öyle zor birsey degil, oturarak kendini yormadan yaparsin. Bulasikti, yemekti, camasirdi bir sürü is anliyorum seni Umarim en az hasarla atlatirsin...

yok cnm dert etmiyorum cnm bişey almalarını yada yapmalarını
umrumda değil
istemiyorum zaten almasınlar
ama bir konuşmaları var ki
ne olacakmış 2 parça şey alınacakmış
alırmışız daha zaman varmış
herhalde doğum yapınca alışverişe çıkıcam
zaten hastane çantasından bahsediyorum almam lazım artık falan diye
diğer ihtiyaçları söylemiyorum bile
kendileri de doğum yapmış
anlamalrı gerekmez mi beni
bana verdikleri cvplar beni sinir ediyor zaten

saol pınarcım burdada öyle fiyatlar..

Evet canım genelde aynı. Alayım yazarım tekrar sana. Yada daha ucuza falan bulursak bilgi veririm. İstersen sana da alırım a.s.

hmmm :) ben hiç bakmadim daha ateş ölçerlere :) demek bunlar kulaktan felan diye ayriliyorlar :)) araştiralim bunuda :)))

Canım minik bebeklerde o civalı olanları tutmak pek kolay değil biliyosun. Bu dediklerimiz kulaktan yada alından ölçüyor. 1 sn sürüyor. Dolayısıyla bebeği de kendini de zorlamıyorsun. Bazı markadalarda tekrar ölçüm yapmak için yarım saat gibi bi süre beklemek gerekiyor. Mesela Wee'nin modelinde. Ama Braun'da istediğin kadar peşpeşe beklemeden ölçüm yapıyorsun. Önceki ölçümleri kaydediyor. Gerekirse takip ediyorsun.

Yalnız hastanede kaldığım sürece konuştuğum hemşirelerin söylediği kadarıyla kulaktan ölçerler bazen yüksek çıkarabiliyormuş. Bu nedenle evde mutlaka birde civalı derece bulundurun dediler. Eğer ateş ölçerle ölçünce çok yüksek gözüküyorsa birde civalı için teyit edin dediler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…