Marylincim bir haftam kaldı sayılır bu haftayı bir hayırlısıyla bitirsem
inş canım sağ salim
,kızlaaaaar size bahsetmiştim ya daha öncede çok kıskanç ve hain bir ortağım var diye...
bu ayın sonunda kurtuluyorum ondan kaydirigubbakcemile5 yollarımızı ayırıyoruz eşyalarını alıyoor ve gidiyooooor... yaşasııııın...çok mutluyum kızlar gidince resmen huzura ereceğim...
esracım gözün aydın inş daha iyi olur
bizim kıytırık mobılyacı en sonunda bugun getırecek beşiği işten 2 saatlıgıne ızın alıp gıdıcem eve ama hala arayan soran yok ayy evımın halını bı gorsenız kalktı yürüyo resmen:)
öff ya 2 hafta kaldı ızne günler cabuk gecsede yatsam evde dıye dua eder oldum ama bu seferde herkez bıze gelmek ıcın ızne cıkmamı beklıyor ev curcuna olacak daha dogurmadan bende gelmeyın dıyememkı kımseye
tabiki canım sonuçta gelene gelme denmez ayy asıl bence lohusalık dönemi zormuş kalabalık bide ben çok sinirliyimdir umarım kimseyi kırmam
a.s.
Nefes darlığı sanırım çoğumuzda oluyo canım. Rahim iyice büyüyüp organları sıkıştırdığı için derin derin nefes alamazsın demişti doktorum... Ağrılar da fena zorluyo bizi canım ya. Geceleri hep soluma yattığım için sabah kalktığımda sol bacağım altta kalıyo ya nasıl ağrıyor. Bi 10 dk sırtüstü yatıp bacağımı sallıyorum. Öyle geçiyor...
Defne'm de iyi çok şükür karnı acıkmıştı şimdi doydu uyuyor heralde
Bu arada kızlar bizim ofise bi kız alınmış. Bu sabah işe başlamış. Seher'in söylediğine göre güleryüzlü bi kızmış. Bide iş konusunda istekliymiş. Meraklıymış falan. Çok sevindim ya. En kısa zamanda öğrenirde inşallah Seher'ime yardımcı olur hihoyyyt
seherin gözü aydın canım ya çok sevindim zordur kaç kişinin işini tek başına yapmak
Canım hadi neyse bak bugün geliyormuş beşik. Gözün aydın. Ay merak etme. Bana da herkes izne çıkınca gelicem diyodu ama kimsenin geldiği falan yok. Sende kaçarsın durmazsın evde kaydirigubbakcemile3
Kızlar şimdi Birso'yla konuştum. Değişen bi durum yok. İlaca devam. Sancıları hafif hafif devam ediyormuş. Aynen bekliyoruz diyo. Artık damar yolu açmalarından elleri acıyormuş bacımın ya. Neyse buna da şükür 31'inci haftada oldular. 17 gün olmuş hastaneye yatalı. Selamlarınızı ilettim. Onun da size çok selamı var. Öpüyor sizi a.s.
çok şükür ya az kaldı inş biraz daha daynasınlar
geçmiş olsun canımAy canım eminim çok güzel olmuştur ben bile şimdiden boş odaya girip girip duruyorum bide hazır olsa orda yatıcam heraldekaydirigubbakcemile3
canım çok geçmiş olsuna.s.
canım geçmiş olsun ay şu grip ne berbat bişey ya geldimmi gitmek bilmiyor
hadi gözün aydın canımhihoyyyt rahat ediceksin
Kızlar banada gelince dün akşam bir baş ağrısı tuttu hala ağrıyor 2saat ya uyudum ya uyumadım:çok üzgünüm: şimdide zor duruyorum senağlama
günaydin tünaydin kizlar a.s.
herkes iyidir inşaAllah..geçmişi oku oku bitmedi :)
hasta olanlara cok cok geçmiş olsun,ciciler alanlar güle güle mutlu günlerde kullansin,calişanlara da az daha sabir :)
selam tatlı hoşegldin sende iyisin inş
Selamlar herkese...
Birkac gündür yazamadim, gecmiside detayli okuyamadim. Ama Sibiko, yazdigini okudum az önce. Hayirli olsun oglunun odasi. Odayi öyle hazir görünce, beklemesi gercekten zor...Bende bazen oglumun odasinda oturuyorum, saga sola rütuslar yapiyorum, annem tül ve gece lambasi, gardolabi ve duvarlari icin sevimli cikartmalar almis. Onlarla birlikte odayi hayal etmeye etmeye calisiyorum...
Bugün nedense keyifsiz uyandim. Sag bacagimda birseyler var, aksamdan beri dogru dürüst yürüyemiyorum, kalcamdan gelen bir sizidan dolayi. Yanlis bir hareket mi yaptim, üstüne cok mu baski yaptim yoksa Cumartesi günü göl kiyisinda yürüyüs yapmistik, fazla mi geldi yürümek bilmiyorum
Birde ruhen yalnizlik zor geliyor. Cevremde yakin akrabalarim yok. Annem baska bir yerde, ben baska...Aybasi gelecekti aslinda, dogumdan birkac hafta önce yanimda olmak icin. Ama maalesef 30 Nisan'dan önce gelemiyormus. Kolundan ameliyat olmustu, kontrolü var 29 Nisan'da ve önemli bir kontrol. O zamandan önce dogum yaparsam, yalnizim anlayacaginiz. Ve sanirim minik bebegim tam gününde degilde, birkac gün önce gelecek...
geçmiş olsun canım inş kuzuun biraz daha bekler