2009 Mayıs Anneleri

kızlar bugün banu tahliller için izinli galiba

tülaycım merhaba.
banuya ne olduki ? ne tahlili?
bende sabah sormuştum banucum ne yaptın diye cvp yazmamıştı.
önemli birşey değildir inşallah...geçmişi okuamadım da.

canım alırsınız daha inşallah. bizde daha geçen hafta aldık beşiği. hemen oluyor merak etme.
dünde banyo küveti aldık biz oğluma. turuncu renkli aldım görseniz çok tatlı..
birde ateş ölçer aldık dün. chicco nun. 9 tl.

inş cnm ya
evde temizlik yapıcam dedim izne ayrılınca
gelir yardım ederim diyor zaten kendisi de hasta ayakta bile fazla kalamıyor
bana faydasından çok zararı olacak ben eşimle konuştum bana yardım edecek zaten
ama olsun illa gelip rahatsız edecek ya
işlerim 2 günde bitecekkken
onlar gidince birde arkalarını topluycam olacak sana 1 hafta
aramızda 1-1,5 saat mesafe var
neymiş çok uzakmış
gelince kalıyor hanımefendiler
biz ise eşimle sadece 1 gece kaldık onlarda o da evi taşıdığımızda
mecburen yani
gece saat 10 da olsa evimize dönüyoruz bizimde arabamız yok ve ben üstüne üstelik hamileyim
bu soğuk havalarda bile evime geldim
ay anlattıkça sinir oluyorum
insan bu kadar mı düşüncesiz olur:mymeka:

aman be canim boşver..millet tuhaflaşmiş iyice..ben antibiotik kullandim iltihap için..milletin söylemedigi şey kalmadi..yok gebelikte ilaç kullanilmazmiş,yok antibiotik cok zararliymiş..herkes doktor olmusta benim haberim yokmus :)) dişçiye gittim ayri bi tantana oldu..yok morfin şöyleymiş böyleymiş..yok eskiden insanlar tarlada doguruyormus..milletin agzi torba degilki büzesin..en güzeli kimseye bişeyi anlatmamak..anlamiyorlar cünkü..hadi anlamasalar neyse..bide profesor kesilip nutuk atiyorlar..iyice sinirlendiriyorlar,geriyorlar bizi..en güzeli hiiiiç bişeyini söyleme..sürekli iyiyim,harikayim,herşey iyi demek

Benim esim, bebek magazalari, internet siteleri dolasmaktan uzmanlasti neredeyse:) Ama keyif alarak mi yapti? Tabiki hayir. Izdirap ceke ceke:))) Hele bebek arabalari konusunda, kesin ondan daha deneyimlisi pek azdir.
"Kendime araba alirken bile bu kadar zorlanmamistim" diyor...Erkeklerin genel karakteri galiba, bu konulara karsi ilgisizler. Biraz sert cikmak sart...

ceren canım cumartesi doktora gitmiştiya kanı düşük çıkmış bugünde tahlil yaptırcaktı ondan yok galiba..

geçmiş olsun cnm ,haklısın valla ya,inan o kadar doğru söylemişssin ki
aynı şeyleri bende duyuyorum
eskile anlatılıyor hep
bizim zamanımız da o mu var dı bu mu vardı diye
eskiden bu kadar düşük bu kadar ölüm mü varmış
şimdi ilk gebeliklerin çoğu sonu hüsranla bitiyor
millet senelerce bekliyor bebek sahibi olabilmek için
aynı kefeye koyuyrlar
fayda istemiyorum zaten kimseden zarar vermesinler yeterklava:klava:klava:

pınarcımm eğer çok uygun fiyatlı bulursann alırsan sevinirim eğer ben senden önce bulacak olursam bende sana alırım))))

hmmm güzelmiş özellikleri..bizde şuan hiçbiri yok zaten..şimdi okudumda dedigin gibi civali olanlardan da bulundurmak lazimmiş..en dogru ölçümü o veriyormus..

Canım kan testleri düşük çıkmıştı. Pazartesi yeniden gel demişti doktoru. Oraya gitti heralde canım a.s.

Ya boşver bacım. Millet konuşup duruyor. Salla gitsin kaydirigubbakcemile2

pınarcımm eğer çok uygun fiyatlı bulursann alırsan sevinirim eğer ben senden önce bulacak olursam bende sana alırım))))

Tamam canım. Bakınalım bulunca konuşalım tekrar a.s.

kızlar ben yemekleri koyayım
birazda ödevim var
hemen dönerim

Güle güle canım a.s.

Bende bi markete gidiyorum kızlar. Akşama kocişe kremalı mantar çorbası, karnıyarık, pilav ve cacık yapacağım. Gideyim de patlıcan alayım. Öpüyorum sizi a.s.

Beyazcım çok haklısın valla bu halinle sana destek olmak için gelen adamın faydası olmadıktan sonra gelmesine ne hacet.Ama yinede sen tepkini belli etme canım.Bişeyler alma mevzuuna gelincede,bende görümceme dünyaları aldım inan bir bebek alışverişi diyebilirim sana ama ondan daha bir çöp görmedim anlıycan.Takmıyorum kendi gücümün yettiği kadar alırım hiç müdana etmem,kayınvalidemde çok hevesli değil bişeyler alıyor ama anneme baktığımda onun gibi hevesi göremiyorum bende nispet yaoıyorum çok keyifli oluyor valla.Dün annem aldıklarını getirmiş yatagımın üzeri doldu inan tek tek gösterdim kaynanaya altında ezilsin diye o yeter zaten başka laf söylemeye gerek yok sende bu taktiği uygula çok keyifli oluyor kaydirigubbakcemile3

kızlar bugün banu tahliller için izinli galiba

Şeker tahlilini yaptıracaktı belkide tüm gün izin almıştır.Bende merak ettim şimdi.Cerencim bende o ateş ölçeri aldım canım.

Canım sende yavaş yavaş tamamlasan diyorum çok vakit yok sonrasında hiç bakamazsın inan insanın gücü kalmıyo gezmeye heves etsede :çok üzgünüm:

:))))) iyi canim..zorla morla gene bakmiş,uzman olmus adamcagiz :))) şükret bence :) ben eşime aldiklarimi gösterdigimde "olurmu ki bu ona,bu cok küçük" diyor :))) adamin hiçbişeyden haberi yok :) sert cikma kismini dogumdan sonraya birakiyorum canim :))) depresif hanimiyla tanişcak :)))

aynen öyle canim..dilimde tüy bitti artik..kendi derdimi unutup millete laf anlattim günlerce :)) baktim olan bana oluyor..sinirlendigimle kaliyorum..karşimdaki gram değişmiyor..en iyisi susmak,bişeyim yok,süperim demek

haklisin sibikocum :) toparlanip eksiklerimi bitirmem lazim biran önce..ama markete bile gitmeye üşeniyorum artik..bizde genetik galiba..yumurta delige gelmeden kipirdamaz kimse :))) soyuma cekmişim anlayacagin :))) ama inşaAllah birdahaki hafta (bu haftayida uyusuk gecireyim ) toparlancam :)))

kızlar boşverin bozmayın moralinizi... gücümüzün yettiği kadarını kendimiz alırız kimsenin yardımına ihtiyacımız yok zaten... sonrada şunu aldık bunu aldık diye laf ederler... almamaları daha ii... mümkünse kimse bişi almasın... anneciğimin dışında... o zaten bana alacak bişi bırakmadı...cnm benim...

Ben biraz istirahata cekiliyorum kizlar, oturunca bacagim zonkluyor. Sohbetiniz cok hostu, tesekkür ederim herkese...Aksama dogru görüsürüz...

neyse hatunlar size doyum olmaz..annem evine gitti sabah..kedilerine,köpegine bakmaya :) yoldaymiş..o gelmeden biraz ortaligi topliyayim :))) biraktigi gibi görmesin beni :))) öptüm hepiniziiiiiii :)))

Ben biraz istirahata cekiliyorum kizlar, oturunca bacagim zonkluyor. Sohbetiniz cok hostu, tesekkür ederim herkese...Aksama dogru görüsürüz...

neyse hatunlar size doyum olmaz..annem evine gitti sabah..kedilerine,köpegine bakmaya :) yoldaymiş..o gelmeden biraz ortaligi topliyayim :))) biraktigi gibi görmesin beni :))) öptüm hepiniziiiiiii :)))

kızlar ben yemekleri koyayım
birazda ödevim var
hemen dönerim

Kolay gelsin kızlar

Canım sanada iyi dinlenmeler..

mutahhara canım güle güle yavaş yavaş yap işlerini..bend ehasta halimle evimi cumartesi misler gibi temizledim iyikide temizlemişim ansızın h.sonu misafirlerim geldi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…