kızlar bugün banu tahliller için izinli galiba
mutahharra saol canım.bahar beni fena vurdu hamile kalmadan önce ben hiç hasta olmazdım demekki hamilelikte vücut daha hassassss.. canım benimde bebişin sadece kıyafetleri var yatağı bile yok):):))) eşimin keyfi yeterse..... nisan başında halledicez.. pınarcım sen ateş ölçeri aldınmı?? kaça aldın..braunmu??
Merak etme canim, hersey yoluna girer. Yataginida alirsin, hazirliginida yaparsin bebegin dogmadan önce. En önemlisi beden ve ruh sagligi bozulmasin insanin. Bende topallama modundayim hic sorma
Görümcenin cocuguyla, hemde yatiya gelmesi hos degil gercekten. Ütü öyle zor birsey degil, oturarak kendini yormadan yaparsin. Bulasikti, yemekti, camasirdi bir sürü is anliyorum seniUmarim en az hasarla atlatirsin...
yok cnm dert etmiyorum cnm bişey almalarını yada yapmalarını
umrumda değil
istemiyorum zaten almasınlar
ama bir konuşmaları var ki
ne olacakmış 2 parça şey alınacakmış
alırmışız daha zaman varmış
herhalde doğum yapınca alışverişe çıkıcam
zaten hastane çantasından bahsediyorum almam lazım artık falan diye
diğer ihtiyaçları söylemiyorum bile
kendileri de doğum yapmış
anlamalrı gerekmez mi beni
bana verdikleri cvplar beni sinir ediyor zaten
:)))) canim boşver benimkide öyle..adamin tek derdi iş :) hamile olmasam iyi bi kavga edicez ama işte hamileyim diye pembe gözlüklerimle dolaşiyorum :)))) bebek bavuluyla eşyalariyla gelcek saniyor sanirim :))) hadi ivir ziviri geçtim oda takimini bile ben gezdim begendim..o 5 dakika gitti..iyimiş güzelmiş uygunmus dedi aldi :))) napalim canim saglik olsun :))) lohusalikta hincini aliriz :)))))))) depresyonda olcaz kaydirigubbakcemile2
aman be canim boşver..millet tuhaflaşmiş iyice..ben antibiotik kullandim iltihap için..milletin söylemedigi şey kalmadi..yok gebelikte ilaç kullanilmazmiş,yok antibiotik cok zararliymiş..herkes doktor olmusta benim haberim yokmus :)) dişçiye gittim ayri bi tantana oldu..yok morfin şöyleymiş böyleymiş..yok eskiden insanlar tarlada doguruyormus..milletin agzi torba degilki büzesin..en güzeli kimseye bişeyi anlatmamak..anlamiyorlar cünkü..hadi anlamasalar neyse..bide profesor kesilip nutuk atiyorlar..iyice sinirlendiriyorlar,geriyorlar bizi..en güzeli hiiiiç bişeyini söyleme..sürekli iyiyim,harikayim,herşey iyi demek
Evet canım genelde aynı. Alayım yazarım tekrar sana. Yada daha ucuza falan bulursak bilgi veririm. İstersen sana da alırım a.s.
Canım minik bebeklerde o civalı olanları tutmak pek kolay değil biliyosun. Bu dediklerimiz kulaktan yada alından ölçüyor. 1 sn sürüyor. Dolayısıyla bebeği de kendini de zorlamıyorsun. Bazı markadalarda tekrar ölçüm yapmak için yarım saat gibi bi süre beklemek gerekiyor. Mesela Wee'nin modelinde. Ama Braun'da istediğin kadar peşpeşe beklemeden ölçüm yapıyorsun. Önceki ölçümleri kaydediyor. Gerekirse takip ediyorsun.
Yalnız hastanede kaldığım sürece konuştuğum hemşirelerin söylediği kadarıyla kulaktan ölçerler bazen yüksek çıkarabiliyormuş. Bu nedenle evde mutlaka birde civalı derece bulundurun dediler. Eğer ateş ölçerle ölçünce çok yüksek gözüküyorsa birde civalı için teyit edin dediler...
tülaycım merhaba.
banuya ne olduki ? ne tahlili?
bende sabah sormuştum banucum ne yaptın diye cvp yazmamıştı.
önemli birşey değildir inşallah...geçmişi okuamadım da.
canım alırsınız daha inşallah. bizde daha geçen hafta aldık beşiği. hemen oluyor merak etme.
dünde banyo küveti aldık biz oğluma. turuncu renkli aldım görseniz çok tatlı..
birde ateş ölçer aldık dün. chicco nun. 9 tl.
geçmiş olsun cnm ,haklısın valla ya,inan o kadar doğru söylemişssin ki
aynı şeyleri bende duyuyorum
eskile anlatılıyor hep
bizim zamanımız da o mu var dı bu mu vardı diye
eskiden bu kadar düşük bu kadar ölüm mü varmış
şimdi ilk gebeliklerin çoğu sonu hüsranla bitiyor
millet senelerce bekliyor bebek sahibi olabilmek için
aynı kefeye koyuyrlar
fayda istemiyorum zaten kimseden zarar vermesinler yeterklava: klava: klava:
pınarcımm eğer çok uygun fiyatlı bulursann alırsan sevinirim eğer ben senden önce bulacak olursam bende sana alırım))))
kızlar ben yemekleri koyayım
birazda ödevim var
hemen dönerim
kıvılcım cnm bizim yatağımız bile yok valla daha
artık erken doğarsa biizmle mi yatacak nekaydirigubbakcemile3
bizim akrabalardan ses seda yok hiç
neyinniz eksik ne aldınız ne alınacak şunu da biz alalım
yok yok yok anam yok
arayıp soran bile yok nasılsın diye
aynı ağrılardan bende de varda
üzerine basamıyordum ,topallamaya başlamıştım cnm,şimdi biraz hafifledi
ağrıların nasıl oldu diye arayan da yok
görümcem aradı ki ben izne çıkınca gelecekmiş yardım etmeye
haftasonu bizde kalacak bana iş açacak hem yemek hem yatak yorgan o gidince bir daha yıkanıp ütülenecek
üstelik 7 yaşında kızıyla geliyor
yalnız da değil
ben nevresimlerimi kendim yıkar ütülerim ona ne gerek var
düşündükçe sinir oluyorum valla
evde olan şeyerli bana yardım edecekmiş
heryeri karıştıracak ya töbe töbe
ama bişey almaya gelince yok
insan bir iki parça bişey alırya kesesine göre
hastane çıkışını falan hep kendim aldım koydum
annem bişeyler aldı ve ördü başka kimseden bişey yok
Allah insanın kendisine versin diye boşuna demiyorlar valla
inş cnm ya
evde temizlik yapıcam dedim izne ayrılınca
gelir yardım ederim diyor zaten kendisi de hasta ayakta bile fazla kalamıyor
bana faydasından çok zararı olacak ben eşimle konuştum bana yardım edecek zaten
ama olsun illa gelip rahatsız edecek ya
işlerim 2 günde bitecekkken
onlar gidince birde arkalarını topluycam olacak sana 1 hafta
aramızda 1-1,5 saat mesafe var
neymiş çok uzakmış
gelince kalıyor hanımefendiler
biz ise eşimle sadece 1 gece kaldık onlarda o da evi taşıdığımızda
mecburen yani
gece saat 10 da olsa evimize dönüyoruz bizimde arabamız yok ve ben üstüne üstelik hamileyim
bu soğuk havalarda bile evime geldim
ay anlattıkça sinir oluyorum
insan bu kadar mı düşüncesiz olur:mymeka:
kızlar bugün banu tahliller için izinli galiba
tülaycım merhaba.
banuya ne olduki ? ne tahlili?
bende sabah sormuştum banucum ne yaptın diye cvp yazmamıştı.
önemli birşey değildir inşallah...geçmişi okuamadım da.
canım alırsınız daha inşallah. bizde daha geçen hafta aldık beşiği. hemen oluyor merak etme.
dünde banyo küveti aldık biz oğluma. turuncu renkli aldım görseniz çok tatlı..
birde ateş ölçer aldık dün. chicco nun. 9 tl.
cok sukur iyiyim kizlar :) menopozlu gibi kendimi o camdan bu cama atip duruyorum..ay merkezi isitme kadar gicik bişey varmidir acaba..sonuna kadar yakmişlar gene kaloriferleri :S
kivilcim canim şimdiden bunu düşünüp kendini sıkma..bakarsin bebiş ananesini bekler :) belli mi olur :)
sibikocum hayirli olsun odaniz..bebişin saglikli mutlu günlerde güle güle kullansin inşaAllah canim :) senin bi perden eksik kalmiş..benimde oda olarak bitek perde hazir :))))) gerçi onunda dügmeleri dikilcek daha :)) o bile tam hazir degil yani :) ben cok uyusugum galiba ya :)))
tülaycim cami sen üzülme..bebiş senden alacagini aliyordur..sen bol vitaminli,proteinli,kalsiyumlu şeyler yemeye bak ki depolarin dolsun..inşaAllah gecer bulantilarin..ama gecmesede canini sıkma..bebiş alacagini aliyordur canim..
marylincim şu lohusalik dönemi için dedigin dogru galiba..bende birisini kircam diye şimdiden korkmaya basladim..herşey bitti şimdi lohusalik depresyonu için kendimizi hazirlamaya basladik :))) bolbol okumak lazim..psikolojik şeyleri yani :) neler yapmamiz gerektigine dair..birilerini kirmadan,depresyona girmeden önlem alalim
civcivim boncukum :) dogumdan sonra bolbol göbek atarsin artik..zaten ancak öyle kilo verirsin senyoksa bogazini tutabilcek potansiyel sende görünmüyor p
Benim esim, bebek magazalari, internet siteleri dolasmaktan uzmanlasti neredeyse:) Ama keyif alarak mi yapti? Tabiki hayir. Izdirap ceke ceke:))) Hele bebek arabalari konusunda, kesin ondan daha deneyimlisi pek azdir.
"Kendime araba alirken bile bu kadar zorlanmamistim" diyor...Erkeklerin genel karakteri galiba, bu konulara karsi ilgisizler. Biraz sert cikmak sart...
geçmiş olsun cnm ,haklısın valla ya,inan o kadar doğru söylemişssin ki
aynı şeyleri bende duyuyorum
eskile anlatılıyor hep
bizim zamanımız da o mu var dı bu mu vardı diye
eskiden bu kadar düşük bu kadar ölüm mü varmış
şimdi ilk gebeliklerin çoğu sonu hüsranla bitiyor
millet senelerce bekliyor bebek sahibi olabilmek için
aynı kefeye koyuyrlar
fayda istemiyorum zaten kimseden zarar vermesinler yeterklava: klava: klava:
kızlar ben yemekleri koyayım
birazda ödevim var
hemen dönerim
neyse hatunlar size doyum olmaz..annem evine gitti sabah..kedilerine,köpegine bakmaya :) yoldaymiş..o gelmeden biraz ortaligi topliyayim :))) biraktigi gibi görmesin beni :))) öptüm hepiniziiiiiii :)))
Ben biraz istirahata cekiliyorum kizlar, oturunca bacagim zonkluyor. Sohbetiniz cok hostu, tesekkür ederim herkese...Aksama dogru görüsürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?