2009 Mayıs Anneleri

kızlar bugün bizde de badana boya var. bi yandan gelip okuyorum sizi ama okumaktan yazmaya fırsat bulamıyorum..

merhaba kızlar!
sabah şöyle bi geçmişi okuyayım sonra selam vereyim dedim ama ne mümkün. acayip fazla sayfa birikmiş cumadan beri. gerçi onuda yapamadım bi sürü iş gelmiş onları halledeyim derken öğle yemeği vakti gelmiş. yemekten sonra okuyabildim ancak bir kısmını. oku oku bitmedi walla.
şimdi tekrar işimin başına döneyim.
haftasonu kızımı gördük. daha dönmemiş( dr hemen sezeryan dedi moralimi bozdu. kızım c şeklinde duruyordu. 30+5'de 2140 gr olmuş tontonum benim. ayaklarını alnına değdiriyordu sıpam. inşallah döner değilmi kızlar.

canım saol sordum dr uma gebelikte bu tür alerjiler olabiliyo dedi. sorun yokmuş yani saol.

doğum günün kutlu olsun canım. geç oldu biraz ama. nice mutlu yıllara inşallah eşinle bebişinle....

cerencim çoook geçmiş olsun. gerçi şimdi daha iyiymişsin galiba. bol bol dinlen canım

kızlar oku oku bitmedi geçmiş.cerencim geçmiş olsun..bende hsonu hep hastaydım kusmalarım geri geldi.. cts temizlik yapınca bide misafir olunca daha kötüydüm.. havlardan galiba.herkesi öptüm...
ay bu kusmalar bırakmadı yakamızı. sabır canım. Allah sabır versin...

canım istersen burdan izmirden de bakarım ben. ama aynılarını aynı fiyata bulabilir miyim bilemiyorum. ben de haftaya çıkıp kendime bakıcam. istersen haberleşiriz..

filizim yalnızlık zor çok haklısın. ben de hamile kaldığımdan beri daha çok insan arıyorum inan. ama bazen bakıyorum arkadaşlarım 10 dakika mesafede bazen günlerce görüşemiyoruz. bakıyorum bazen tek tesellim sizler oluyorsunuz. bazen size yazmasam da sadece okumak bile yalnızlığımı gideriyor. napalım böyle böyle teselli bulacaz bi şekilde. inşallah bebişin de bekler ananesini..

inş bozon döner benimkide aynı ay şeklinde dedi en son 32 de gittim öleydi umarım bu gittiğimizde bizim kuzular döner ve normal yaparız

herkese selam,
ben de hafta sonu bebisimin banyo malzemelerini tamamladim. pazar gunu de cicilerini yıkadim. ama utuleme firsatim olmadi, yarin da doktorumuza gidip kizimizi gorecegiz, bir aksilik olmazsa babamizla...
bu aralar oldukca yogun gidiyor, her firsatta bebekle ilgili birseyler yapmaya calisinca isler de birikiyor, ama olabildigince takip etmeye calisiyorum sizleri...
bir de ankara'da 22-26 nisan 2009'da altinpark'ta cosuk ihtiyaclari fuari varmis, hafta sonu alisveris yaptigim bir magazadan davetiye verdiler... bilginize...

bende aynı şekildeyim ya annem uzakta burda tek bir akrabam yok yalnızlık kötü işin kötüsü insan bir yaştan sonra arkadaşta edinemiyor bir tane arkadaşım var oda kadıköyde oturuyor geldiğimden beri sadece 2 kez görüştük allahtan eşimle çalışma saatleirmiz aynı sürekli birlikteyiz ama insan annesini kardeşine çok ihtiyaç duyuyor yada bazen bir arkadaşa zor ya gurbet off dertlendirdiniz kızlar beni mirmirmirmirsanıırm bundna sonra en büyük arkadaşım kızım olucak iyiki olucak allaha şükür

doğru cnm insanlar neden bu kadar düşüncesiz oluyor anlamıyorum
biz görümceme her gittiğimizde mutlaka bişeyler alırız
eli boş gitmeyiz hiç
eşimin saflığı işte
yeğenine de oyuncak alır hep
kız bu sene okula başladı çantasını suluğunu,,beslenme çantasını eşim aldı neymiş durumları iyi değilmiş
diğer şeylerini de alacktı da mani oldum
anne babası isteklidir bırak onlar yapsınlar diyekaydirigubbakcemile3
iyilikle söyledim yoksa inadına yapardı valla eşim
kimse bize gelirken zırnık getirmiyor valla
ekmek alır gelir insan hiç olmazsa:çok üzgünüm:
sadece eşim çalışıyor düğünümüzüde kendimiz yaptık hala borç ödüyoruz sanki eşim para basıyor hep ondan gidiyor
kafayı yiyeceğim
Allahtan kayınvalidemler burda değil cnm ya
3-4 tane bişeyler örmüş telde öyle dedi
yetermiş
annem ise 15 tane yelek ,hırka falan ördü
daha da yapıcam diyameliyat olalı 1 ay olmadı kızıma battaniye örmeye başlamış
iyi ki var şu anneler Şeniz

:içelim:haklısın

ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye boşuna dememişler:lepi:

oh oh maşallah kızına,döner cnm merak etmea.s.

hmmm güzelmiş özellikleri..bizde şuan hiçbiri yok zaten..şimdi okudumda dedigin gibi civali olanlardan da bulundurmak lazimmiş..en dogru ölçümü o veriyormus..

Evet canım en doğruyu tabi civalılar veriyor ama çocuklarda da onu kullanmak çok zor. Benim bile ateşimi onunla ölçmeye çalışsan sıkılırım yani. Ben ikisinden de alacağım ne olur ne olmaz CADIARZU

Aynen bacım. Alıp laf edeceklerine kimse bişey almasın. Hafta sonu annemden cicilerin bi kısmını getirdim. Diğerlerinin de düğmeleri falan takılacak diye annem vermedi. Çarşamba bebişimin odasını yerleştirmek için gelecekler kayınvalidemle. O zamna getirecek annem. Bildiğim kadarıyla kayınvalidemde bişeyler alıyor hep ama hiç görmedim henüz ya. Ne zaman getiricek acaba. Sorsam ayıp olur mu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ben biraz istirahata cekiliyorum kizlar, oturunca bacagim zonkluyor. Sohbetiniz cok hostu, tesekkür ederim herkese...Aksama dogru görüsürüz...

Dinlen canım öpüyorum seni a.s.

neyse hatunlar size doyum olmaz..annem evine gitti sabah..kedilerine,köpegine bakmaya :) yoldaymiş..o gelmeden biraz ortaligi topliyayim :))) biraktigi gibi görmesin beni :))) öptüm hepiniziiiiiii :)))

Topla topla da yorma kendini a.s.

mutahhara canım güle güle yavaş yavaş yap işlerini..bend ehasta halimle evimi cumartesi misler gibi temizledim iyikide temizlemişim ansızın h.sonu misafirlerim geldi:))

Afferim sana. Hasta halinle yap sonra hiç düzeleme kötükedihüso

kızlar bugün bizde de badana boya var. bi yandan gelip okuyorum sizi ama okumaktan yazmaya fırsat bulamıyorum..

Kolay gelsin canım. Kuzunun odası mı boyanıyor bakim?

Hoşgeldin canım. Kolay gelsin. Döner heralde daha 9 haftan var ya...

Selam canım hoşgeldin. Ohhh ne güzel ciciler yıkanmış. Bende ütülemedim. Çarşamba günü gelip annem ütüleyecek. ..

Geldim marketten bacılar. Anam az bi yol ama yoruldum hemen ya :CüvCüv: Şİmdi annemden getirdiğim bi kısım cicileri yıkamak için attım makinaya. ÇArşambaya kadar hepsi kurusun da annemler ütüleyip yerleştirsinler artık...

Kociş karnıyarık istemedi. Canı kızartma istemiş. Uleyn dedim kıymayı çözdürdüm napcam ben şimdi bunla. Neyse marketten dolmalık biber aldım. Onla da fırsattan istifade yarın için dolma yapayım bari kaydirigubbakcemile3 Ay çok becerikli gördüm kendimi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

akşam oluyor yemek derdi bendede var.bari kendime kereviz eşimede et sote ve pilav yapim. kıslar aranızda ekmek makinası kullanan varmı hangi markayı tercih edersiniz?

pınarcım annemlerde yapıyoz boyayı. bi bakıma bebek odası da denebilir. buraya geldiğimizde bebeği yatıracağımız odayı boyuyoruz evet. benim ev kira. ve belki yaz sonu çıkıcaz ordan. o yüzden oraya pek bi yatırım yapamıyoruz. e ben de hevesimi burda almış olacam işte...

akşam oluyor yemek derdi bendede var.bari kendime kereviz eşimede et sote ve pilav yapim. kıslar aranızda ekmek makinası kullanan varmı hangi markayı tercih edersiniz?

ben sinbonunkini kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim. arkadaşım kenwood almıştı ama pek memnun kalmadı.

Döner canım daha doktorum sürekli döneceklerini söylemişti ta ki 36 haftaya kadar.

Ne güzel canım bitirimişsin işleri ütü kalmış onuda yavaş yavaş yaparsın.Kızınızın iyi haberlerini getirirsin inşallah.

ya canım benimde aklımdan kızartma geçiyordu aslında yemesem daha iyi ama bakalım bir eve gideyim akşama afiyet olsun kocişle sana fıstık

valla pınar bitirdin kıs çamaşır işini ben cumartesi gezince kaldı gerisi pazarda yağmurluydu malum istanbul havası güven olmuyor

canım ben istiyorum özellikle kzıım için ilerde düşünüyorum moulinex iyi diyorlar
çok zevklid,ir eminim kendi ekmeğini yapmak gerçi biraz uzun sürüyormuş ama

saniyorum kayinvalidemler de sinbo almisti, ben begeniyorum, birkac kez onlarda kullanmistim...

marylin evet canım biraz uzun sürüyormuş ama yapanlar anlattıkça içim gitti benimde..bide taze taze temiz temiz klendi yaptığın başka olur hemde çeşit çeşit.

canımcımlar boşverin iyilik sizde kalsın en iyisi kimseden bri şey beklememk sonra üzülüyor insan ben debir ar içimi dökeirm bu konuda bu rada mesaide bitti

öğlende çıktım kızlar koca göbeğimle saten örtü kurdela ve şerbet takımı için kalan eksikleri tamamladım ya herşeyi kendim halletmeye çalışıyorum ne yapayım gurbet zor kızlar ben kaçar öptüm hepinizi

Evet canım ya yemek yapmak bişey değil de ne yapıcam derdi zor. Annem derdi eskiden de inanmazdım. Kadın hergün sorardı kızım bi fiki rver ne yapayım diye :uhm:

Canım ben kullanmıyorum ama teyzem kullanır hep. İlk önce Moulinex'inkini aldı çok kısa sürede bozuldu. Garanti süresi vardı ama almadılar garanti kapsamına. Oda daha sonra Esse diye bi marka vardır ya büyük alışveriş merkezlerinde falan mağazaları var. Ordan aldı. Çok memnun. Hele bir cevizli kek yapıyor o makinada. Müthiş. Sıfır yağlı falan harika oluyor...

Anladım canım. Oh ne güzel. Hevesinizi orda alırsınız. Sonra gönlüne göre bi oda yaparsın a.s.

bizde de yemek derdi var. ne yapsam aksama bilemedim...

Oy oyyy herkesde aynı valla. Bezelye-pilav yap bacım. Yada Tülay'ın ki gibi et sote CADIARZU

Kızartma için erken ama şu dolmayı bi ocağa koyup geleyim bacılar a.s.

ayy kızlar,demek benim evdekinden birer tane de sizde var! adam o kadar rahatki,ona kalsa bebek doğunca bizle yatacak, çamaşırlarınıda kanepenin altına koyacaz!!kötükedihüso güç bela oda işini hallettik. şimdi yatakmış uyku setiymiş,perdeymiş hepsini yine ben halledicem. bir an önce iyileşip kendimi çarşıya atmam lazım!!kaydirigubbakcemile
hmmm :) ben hiç bakmadim daha ateş ölçerlere :) demek bunlar kulaktan felan diye ayriliyorlar :)) araştiralim bunuda :)))
ya benim yan komşum çocuk doktoru, bizim için önermedi kulaktan ölçeni. o çok hassas, siz yanlış sonuçlar alabilirsiniz dedi. bide kulak olunca tehlikeli işte. hadi ani bi hareket yapsa bebek o kulağının içindeyken?
bizde dijital bi tane var. eczaneden almıştık 5 TL'ye kol altından ölçüm yapıyorum. ard arda da yapılıyor.

bu aradagün boyu net yoktu. yavaş yavaş geçmişi okuyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…