ya canım benimde aklımdan kızartma geçiyordu aslında yemesem daha iyi ama bakalım bir eve gideyim akşama afiyet olsun kocişle sana fıstık
valla pınar bitirdin kıs çamaşır işini ben cumartesi gezince kaldı gerisi pazarda yağmurluydu malum istanbul havası güven olmuyor
canım ben istiyorum özellikle kzıım için ilerde düşünüyorum moulinex iyi diyorlar
çok zevklid,ir eminim kendi ekmeğini yapmak gerçi biraz uzun sürüyormuş ama
marylin evet canım biraz uzun sürüyormuş ama yapanlar anlattıkça içim gitti benimde..bide taze taze temiz temiz klendi yaptığın başka olur hemde çeşit çeşit.
canımcımlar boşverin iyilik sizde kalsın en iyisi kimseden bri şey beklememk sonra üzülüyor insan ben debir ar içimi dökeirm bu konuda bu rada mesaide bitti
öğlende çıktım kızlar koca göbeğimle saten örtü kurdela ve şerbet takımı için kalan eksikleri tamamladım ya herşeyi kendim halletmeye çalışıyorum ne yapayım gurbet zor kızlar ben kaçar öptüm hepinizi
benim önce annemler aldı sinbo ekmek makinesi çok memenun kaldılar sonra biz aldık. ama eşim elimden aldı makineyi bana hiç ellettirmiyor. büyük bi keyifle acayip ekmekler yapıyor. yok cevizli ekmek, sarımsaklı ekmek, zeytinli ekmek falan. iyice hobi haline getirdi. bir de yapıp yapıp başkalarına hediye götürüyo ben yapyım diye. ama ben hamile kaldığımdan beri kokusundan rahatsız oluyorum die pek yapamıyo
bu arada 3 saatte pişiyo ekmek. ama istersen geceden kurup yatıyosun sabah mis gibi ekmek kokusuyla uyanıyosun. taze taze. valla oyuncak gibi herkese tavsiye olunur. tabi siz bi de eşime sorsanız o neler der allah bilir
canım alayımda senden tarifde alırım..a.s.
canımcımlar boşverin iyilik sizde kalsın en iyisi kimseden bri şey beklememk sonra üzülüyor insan ben debir ar içimi dökeirm bu konuda bu rada mesaide bitti
öğlende çıktım kızlar koca göbeğimle saten örtü kurdela ve şerbet takımı için kalan eksikleri tamamladım ya herşeyi kendim halletmeye çalışıyorum ne yapayım gurbet zor kızlar ben kaçar öptüm hepinizi
aman yok tülaycım, çıkana kadar filan değil benimkinin gıcıklığı. çıkarız çarşıya, ihtiyacımız ne ise alır döneriz. fazladan bir çorap bile almaz gıcık. eee bende ne yapıyorum? artık öğrendim. her işi kendim hallediyorum. halledemediğimi netten sipariş ediyorum.
bu arada mobilyacı aradı bugün, bitirmiş:1shok: yarın geliyor bebişimin mobilyasııı:sm_cool:
yaa benim kaynanam ne yaptı dersiniz? burdan memlekete gitmeme 3 gün vardı, sen git bebeğe alacak olduklarını al. 3 gün daha bekleyememiş, halbuki gider beraber alırız herşeyi diye konuşmuştuk. sonradan öğrendim,meğer bir gün sonrasında günü varmış da millete gösteri yapmak için alelacele almış.
neyse bu arada bizi de arıyor,siz hiç birşey almayın ben herşeyini aldım bebeğin diye.
3 gün sonra gittik memlekete, bebeğin alınması gereken aldığı herşeyi;toplam 3-4 tane penye tulum ve takım, bir battaniye, bir alt açma, bir de havlu! anlatışına baksan dolap dolacak aldıklarıylakaydirigubbakcemile3 neyse yine de sağolsun. hıı primamızı da almış birkaç peket, hakkını yemeyim şimdi. ama annecimin yaptıkları, aldıkları bana bir eksik bırakmamış:))
İlginçler canım hakkaten benimkide diyoki bundan öncesinde çok hevesliydim şimdi çok olunca heveside geçiyo ilkin heyecanı gibi olmuyo dedi.:1shok::1shok::1shok:
İlginçler canım hakkaten benimkide diyoki bundan öncesinde çok hevesliydim şimdi çok olunca heveside geçiyo ilkin heyecanı gibi olmuyo dedi.:1shok::1shok::1shok:
pınarcımm valla imrendirdin benide önümüzdeki hafta alışverişte onuda aradan çıkarayım... kızlar hepinizi öpüyorum benim mide felaket hala eve gidip az dinlenip sonra yemeğe koyulayım..hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum..
benim önce annemler aldı sinbo ekmek makinesi çok memenun kaldılar sonra biz aldık. ama eşim elimden aldı makineyi bana hiç ellettirmiyor. büyük bi keyifle acayip ekmekler yapıyor. yok cevizli ekmek, sarımsaklı ekmek, zeytinli ekmek falan. iyice hobi haline getirdi. bir de yapıp yapıp başkalarına hediye götürüyo ben yapyım diye. ama ben hamile kaldığımdan beri kokusundan rahatsız oluyorum die pek yapamıyo
bu arada 3 saatte pişiyo ekmek. ama istersen geceden kurup yatıyosun sabah mis gibi ekmek kokusuyla uyanıyosun. taze taze. valla oyuncak gibi herkese tavsiye olunur. tabi siz bi de eşime sorsanız o neler der allah bilir
aman yok tülaycım, çıkana kadar filan değil benimkinin gıcıklığı. çıkarız çarşıya, ihtiyacımız ne ise alır döneriz. fazladan bir çorap bile almaz gıcık. eee bende ne yapıyorum? artık öğrendim. her işi kendim hallediyorum. halledemediğimi netten sipariş ediyorum.
bu arada mobilyacı aradı bugün, bitirmiş:1shok: yarın geliyor bebişimin mobilyasııı:sm_cool:
yaa benim kaynanam ne yaptı dersiniz? burdan memlekete gitmeme 3 gün vardı, sen git bebeğe alacak olduklarını al. 3 gün daha bekleyememiş, halbuki gider beraber alırız herşeyi diye konuşmuştuk. sonradan öğrendim,meğer bir gün sonrasında günü varmış da millete gösteri yapmak için alelacele almış.
neyse bu arada bizi de arıyor,siz hiç birşey almayın ben herşeyini aldım bebeğin diye.
3 gün sonra gittik memlekete, bebeğin alınması gereken aldığı herşeyi;toplam 3-4 tane penye tulum ve takım, bir battaniye, bir alt açma, bir de havlu! anlatışına baksan dolap dolacak aldıklarıylakaydirigubbakcemile3 neyse yine de sağolsun. hıı primamızı da almış birkaç peket, hakkını yemeyim şimdi. ama annecimin yaptıkları, aldıkları bana bir eksik bırakmamış:))
ay kızlar bugün bir gir bir çık hiçbirşey anlamadım valla.üffffff gıcık oldum inanın.
cok sukur iyiyim kizlar :) menopozlu gibi kendimi o camdan bu cama atip duruyorum..ay merkezi isitme kadar gicik bişey varmidir acaba..sonuna kadar yakmişlar gene kaloriferleri :S
kivilcim canim şimdiden bunu düşünüp kendini sıkma..bakarsin bebiş ananesini bekler :) belli mi olur :)
sibikocum hayirli olsun odaniz..bebişin saglikli mutlu günlerde güle güle kullansin inşaAllah canim :) senin bi perden eksik kalmiş..benimde oda olarak bitek perde hazir :))))) gerçi onunda dügmeleri dikilcek daha :)) o bile tam hazir degil yani :) ben cok uyusugum galiba ya :)))
tülaycim cami sen üzülme..bebiş senden alacagini aliyordur..sen bol vitaminli,proteinli,kalsiyumlu şeyler yemeye bak ki depolarin dolsun..inşaAllah gecer bulantilarin..ama gecmesede canini sıkma..bebiş alacagini aliyordur canim..
marylincim şu lohusalik dönemi için dedigin dogru galiba..bende birisini kircam diye şimdiden korkmaya basladim..herşey bitti şimdi lohusalik depresyonu için kendimizi hazirlamaya basladik :))) bolbol okumak lazim..psikolojik şeyleri yani :) neler yapmamiz gerektigine dair..birilerini kirmadan,depresyona girmeden önlem alalim
civcivim boncukum :) dogumdan sonra bolbol göbek atarsin artik..zaten ancak öyle kilo verirsin senyoksa bogazini tutabilcek potansiyel sende görünmüyor p
Selam canım hoşgeldin. Hazırlıkları bitiriyoruz işte kısmetse. Olsun bacım alırsın bi günde halledilir a.s.
Evet canım insan hamilelikte annesini daha bir arar daha bir özler oluyor. Sen şimdi gelicek diye kendini şartladığın için süpriz durum hoşuna gitmedi. Ama dediğin gibi şartlar elverdiği sürece idare etmek zorundayız. Sakın kendine stres yapma. Onlar bizim kuzularımız. Öyle yada böyle biz büyüteceğiz onları a.s.
Dimi ama ben diyorum hep akıllı benim kızım diye. Zaten benim bu hiperaktifliğim için annem hep derdi. Senin ancak bi çocuğun olursa durulursun diye. Aha işte anne sözü çıkıyo a.s.
Bak canım. Brillantı büyük perde satan yada ev eşyaları çyiz ürünleri satan yerlerde satıyor bilgin olsun. Ben direk mağazasına değil kayınvalidemin orda ki bir çeyiz mağazasından aldım a.s.
Evet canım ya Seher için çok zordu. ınşallah bu gelen arkadaş onun yoğunluğunu biraz alır a.s.
haklisin sibikocum :) toparlanip eksiklerimi bitirmem lazim biran önce..ama markete bile gitmeye üşeniyorum artik..bizde genetik galiba..yumurta delige gelmeden kipirdamaz kimse :))) soyuma cekmişim anlayacagin :))) ama inşaAllah birdahaki hafta (bu haftayida uyusuk gecireyim) toparlancam :)))
bacım zaten başımıza ne geliyosa büyük sözü dinlemediğimizden gelmiyor mu?? kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben minik kuşumun cicilerini ütüledim tabi şimidlik beyazları aralarından çantayı koyacaklarımıda ayırdım renklileride yıkadım astımm ....azcık yoruldummm biraz dinlenemde kalkıp yerleştiricem dolabına :dance::dance::dance:
bende tavuklu bezelye yaptım. ama sağolsun hasta olduğumu duyan komşularım birer birer yemek getirdiler. kuşburnu çayına kadar demlemiş karşı komşum. acaba kötü olurmu bebiş için içsem?? baz çayları içmeyin diyorlar ya hani??
kız kaynana mmı çekiştiriyorsunuz:)) bende çekiştirem bari:)))
benimkininde ilk belki de tek torunu çünkü benim bu tüp bebek ama hiç bir şey yapmadılar bir kaç örgü ben zaten örgüyü çok sevmem
annemin benimki beşinci torun ama yinede benimkine birsürü şey yapıyor dolap içinin kapitonelerini bile naacığım dikti
yaa erkek doğurcak annelere soruyorum siz oğlunuza öyle yaparmısınızzz
kızlar hepinize iyi akşamlar bugün çok giremedim öpüyorum hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?