2009 Mayıs Anneleri

Sağolasın canım. Sana da afiyet olsunnn a.s.

Valla bitti çok şükür. Son postayı attım. Bi annemden gelecek olanların bi kısmı var. Onları da getirince atarım artık. Çarşamba bitecek kısmetse ütü işi falan a.s.

marylin evet canım biraz uzun sürüyormuş ama yapanlar anlattıkça içim gitti benimde..bide taze taze temiz temiz klendi yaptığın başka olur hemde çeşit çeşit.

Evet canım etyzem mesela sabah yemek için geceden koyuyor. Uzun sürüyor ama süper oluyor. Çavdar falan yapıyor müthiş a.s.

Güle güle canım aman yorma kendini öptüm seni ve Defne kuzumu a.s.

cerencim desene kocişlerin çoğu aynı..benimkide zorla yapıyor ama çıkıncada onuda alalım bunuda alalım diye durmuyor.çıkana kadar işimiz var anlıcan...

pınarcımm valla imrendirdin benide önümüzdeki hafta alışverişte onuda aradan çıkarayım... kızlar hepinizi öpüyorum benim mide felaket hala eve gidip az dinlenip sonra yemeğe koyulayım..hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum..

benim önce annemler aldı sinbo ekmek makinesi çok memenun kaldılar sonra biz aldık. ama eşim elimden aldı makineyi bana hiç ellettirmiyor. büyük bi keyifle acayip ekmekler yapıyor. yok cevizli ekmek, sarımsaklı ekmek, zeytinli ekmek falan. iyice hobi haline getirdi. bir de yapıp yapıp başkalarına hediye götürüyo ben yapyım diye. ama ben hamile kaldığımdan beri kokusundan rahatsız oluyorum die pek yapamıyo
bu arada 3 saatte pişiyo ekmek. ama istersen geceden kurup yatıyosun sabah mis gibi ekmek kokusuyla uyanıyosun. taze taze. valla oyuncak gibi herkese tavsiye olunur. tabi siz bi de eşime sorsanız o neler der allah bilir

canım alayımda senden tarifde alırım..a.s.

aman yok tülaycım, çıkana kadar filan değil benimkinin gıcıklığı. çıkarız çarşıya, ihtiyacımız ne ise alır döneriz. fazladan bir çorap bile almaz gıcık. eee bende ne yapıyorum? artık öğrendim. her işi kendim hallediyorum. halledemediğimi netten sipariş ediyorum.
bu arada mobilyacı aradı bugün, bitirmiş:1shok: yarın geliyor bebişimin mobilyasııı:sm_cool:

yaa benim kaynanam ne yaptı dersiniz? burdan memlekete gitmeme 3 gün vardı, sen git bebeğe alacak olduklarını al. 3 gün daha bekleyememiş, halbuki gider beraber alırız herşeyi diye konuşmuştuk. sonradan öğrendim,meğer bir gün sonrasında günü varmış da millete gösteri yapmak için alelacele almış.
neyse bu arada bizi de arıyor,siz hiç birşey almayın ben herşeyini aldım bebeğin diye.
3 gün sonra gittik memlekete, bebeğin alınması gereken aldığı herşeyi;toplam 3-4 tane penye tulum ve takım, bir battaniye, bir alt açma, bir de havlu! anlatışına baksan dolap dolacak aldıklarıylakaydirigubbakcemile3 neyse yine de sağolsun. hıı primamızı da almış birkaç peket, hakkını yemeyim şimdi. ama annecimin yaptıkları, aldıkları bana bir eksik bırakmamış:))

Oh ne güzel canım sen kartaldamı çalışıyodun?

Hayırlı olsun canım eve mobilya gelince bi başk aoluyo insan heyecan kaplıyo içini

İlginçler canım hakkaten benimkide diyoki bundan öncesinde çok hevesliydim şimdi çok olunca heveside geçiyo ilkin heyecanı gibi olmuyo dedi.:1shok::1shok::1shok:

Al canım al valla ben bile düşünüyorum alsam mı diye :uhm:

Git canım biran önce dinlen. Yemek halledersin nasıl olsa öpüyorum seni dikkat et kendine a.s.

Ooo afferim eşine ya süper ellerine sağlık a.s.

Hadi gözün aydın canım. Resimlerini bekliyoruz heee a.s.

Aaaa kadın dünya kadar şey almış bacım daha ne alsın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

İlginçler canım hakkaten benimkide diyoki bundan öncesinde çok hevesliydim şimdi çok olunca heveside geçiyo ilkin heyecanı gibi olmuyo dedi.:1shok::1shok::1shok:

Yuhhhh döverim onu heee ilki sonu mu olurmuş bunun klava: klava: klava:

ay kızlar bugün bir gir bir çık hiçbirşey anlamadım valla.üffffff gıcık oldum inanın.

Ay canım ya bi cumartesi öğlen gelmedin herşey birikti heralde :çok üzgünüm:

Bende dolmayı ocağa koydum geldim. Ya şu kabak oyma işine bayılıyorum kaydirigubbakcemile3 Kaşıkla elimden gelse tüm kabağı oyacağım ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tontonumm sen beni bıraktaa kendi kilolarının derdine düş istersen ne dersinnn :jeyyar::jeyyar:sırnaşık şey

bacım zaten başımıza ne geliyosa büyük sözü dinlemediğimizden gelmiyor mu?? kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yokkk canımm yok daha çok erken sen yay büyütt nasıl olsa herşey doğumdan sonra kendiliğinden olurrdelikafaduldendelikafadulden

canımm boşverr zaten onlardan bişey beklemek kabahat içlerinden gelerek zaten yapmıyolarkiii kötükedihüso benim kaynana gitmiş defolu atletler almış az önce ütülerken fark ettin nasıl sinirlendim anlatamam yahu ya hiç alma ya doğru düzdün bişi al böyle gözümden daha çok düşüyor malesef klava:klava:

ben minik kuşumun cicilerini ütüledim tabi şimidlik beyazları aralarından çantayı koyacaklarımıda ayırdım renklileride yıkadım astımm ....azcık yoruldummm biraz dinlenemde kalkıp yerleştiricem dolabına :dance::dance::dance:

Son düzenleme:
bende tavuklu bezelye yaptım. ama sağolsun hasta olduğumu duyan komşularım birer birer yemek getirdiler. kuşburnu çayına kadar demlemiş karşı komşum. acaba kötü olurmu bebiş için içsem?? baz çayları içmeyin diyorlar ya hani??

kız kaynana mmı çekiştiriyorsunuz:)) bende çekiştirem bari:)))
benimkininde ilk belki de tek torunu çünkü benim bu tüp bebek ama hiç bir şey yapmadılar bir kaç örgü ben zaten örgüyü çok sevmem
annemin benimki beşinci torun ama yinede benimkine birsürü şey yapıyor dolap içinin kapitonelerini bile naacığım dikti
yaa erkek doğurcak annelere soruyorum siz oğlunuza öyle yaparmısınızzz

Aynen bacım hep büyük sözü dinlemediğimizden. Eeee yaşayarak görüyoruz bizde kaydirigubbakcemile3

Ohhh ütülerde yapılmış. Ben de yapayım diyorum annemler kıyameti koparıyolar. Siz bilirsiniz dedim bende artık. Kendileri kaşındılar. Yıkadım yıkadım bohçaladım. Çarşamba gelip ütülesinler kaydirigubbakcemile3

Afiyet olsun canım. Ne iyi komşuların var maşallah valla...

Yok bişey olmaz iç bacım. Benim doktorum normal çay yerine meyve çayları falan iç demişti...

Yok kız valla kızım olacak ama ne bileyim yapmayız ya. Ben çocuğumun mutluluğuyla mutlu olurum ya. Çok şükür kaynana konusunda şanslıyım. Eğer sizinkiler gibi kaynanam olsaydı ne yapardım bilmiyorum valla insanın boğası gelir klava: Bide hiç çenesini tutamayan bi insanım. Kesin laf sokar dururdum klava:

kızlar hepinize iyi akşamlar bugün çok giremedim öpüyorum hepinizi.

İyi akşamlar canım. Öptüm seni ve oğluşunu a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…