2009 Mayıs Anneleri

yaa şimdi düşününce ben asla böyle şeyler yapmam gibime geliyor. ama sonuçta bu çekiştirdiğimiz kaynanalar da anne. yani onların konumunda olsak nasıl oluruz bilemiyorum.

yok ya pınarcım, başa gelince öyle olmuyor. bende normalde sivridilliyim ama kaynanaya dilim pek çıkmaz. kocamın annesi ne de olsa. tatsızlık çıksın istemem. hoş çok da problemimiz yok ama, bu alma satma işlerinde 1 alsa 3 almış gibi olur. bide annemin alacaklarını veya aldıklarını eleştirir! en sinir olduğum şey de bu işte..

bende çenesini tutamayanlardanım dur zamanı gelmedi ama söyleyeceğim az kaldı..

kayın babam bir keresinde tufanın evini biz aldık falan dedi o zaman herkesin içinde nerden sen aldın dişimizi tırnağımıza kattık herşeyimizi biz yaptık siz evlenirken 5 kuruş harcamadınız dedim bozuldular bozulsun haklıyım millete ahkam kesmesin

Kızlar şimdi Şubat Anneleri bölümünde Doğumdan Sonra Kaç Kilo Verdik diye bi başlık var onu okudum. Genel olarak durumlar iyi. Çoğunluğu kısa bir süre olmasına rağmen bayağı kilo vermişler. Hatta bazıları hamileyken aldıkları kiloların fazlasını vermişler. Ama sezaryen olanların çoğu kilo verdikleri halde hala 5 aylık gibi duran göbeklerinden şikayetçiler... Yani çokda korkulacak bişey yokmuş bacılar. 5-6 aya kalmaz hepimiz aldıklarımızı veririz inşallahhhh a.s.

ah canım ya senle benzer şeyleri yaşamışız ama ben çok yıprandım eşimin ailesi yüzünden şu sıralar.Ben 6. aya kadar memelekette annemin yanındaydım kaynanam geleceğime 2 gün kala eltimle gidip bebeğin herşeyini almış sırf millete gösteriş olsun diye bide gittimki hiç bişey zevkime uygun değil yinede teşekkür ettim bide laf çarptırıyor aslında kız tarafı yapar bunları diye :1shok: sanki ona biri gitte al dedi bunları gelene gidene hava atıcam diye erkenden iş güzarlık yapmış birde ben geldikten sonrada benim bebeğime alışveriş yaparken beni almadılar eltimle gitmişler yine bu beni deli etti bi kaç olay daha yaşadım ve en sonunda annemin yanında doğum yapmaya karar verdim haksız oldukları halde eşimde onlardan yana oldu şimdi o bursada ben annemin yanındayım bilmiyorum sonumuz ne olacak aldığı hiç bir şeyide kabul etmedim sağolsun kardeşim annem herşeyini yeniden aldılar kızımın ama o kadar çok üzüldümki hepsini Allah'a havale ettim :çok üzgünüm:

Yok zaten bacım bunlar hafif durumlar. Ama mesela diğer arkadaşlarda varya torunla ilgilenmeyenler, hamile olduğu halde üzünler, ağlatanlar. O durumda olsam kaynana maynana dinlemem valla. Bebeğimden kıymetli mi ya? Koca da kocalığını bilsin dimi ama bacım a.s.

Ohh iyi demişsin bacım. Benim eşimde evlenmeden 7 ay önce evimizi aldı. Amcası küsmüş eşime. Neymiş efendim ev alırken niye onlara danışmamış. Yuh be. Normalde hatır sormazsınız. Kayınvalidemde bigün dayanamamış " Sen oğullarına taksi alırken hangimize sordun abi? Benim oğlum kendi çalıştı, biriktirdi aldı evini. Sizden bi kuruş para mı istedi. Kime neyi danışacak? " demiş. Çok bozulmuşlar. Şimdi çıtları çıkmıyor valla....

pınarcım bırak ütülesinler :)) çünkü işin içine girilince bi türlü çıkılmıyor kolay kolay hepsii minnacıkkk ama yinede çokk keyifli çok güzel kokuyolar insan zevkle yapıyor halbuki ben ütüden nefret eden biriyimm ama benim sosisimmm bütün tabuları yıktırıyor bana :)))

ayy canım ya,Allah bu gelinlerin yardımcısı olsun! çok şükür bizim bu kadar ciddi olmadı problem. ama şu laf çarpıtma mevzuundan çok muzdaripim. hele annemle ilgili bir konuda bir şey söyledimi deli oluyorum!!
hıı o konuda haklısın. damarıma çok basarsa bende basacak biryerler bulurum! inşallah da olmaz öyle şeyler ama.

ayy bugün bende bıcırığımın bi kaç çamaşımırın yıkadım. bende çok yok, doğumu memlekette yapacağım için buraya getirmedim hiçbirşey. ama benim aldığım bikaç parça bişey ve hastane çantasına koyacaklarım burdaydı. onları yıkadım. oda bebek gibi kokuyor:1hug: yumoşun yumuşatıcısı miss gibi kokuyor.delikafadulden

Canım daha önce de okumuştum senin durumunu. Gerçekten çok zor. Hele de sen hamileken eşinin seni böyle yalnız bırakması klava:

Ay bacım ütü seven kadın var mıdır bilmiyorum valla kaydirigubbakcemile3 Bende gıcık oluyorum ama kuzumun cicilerini ben ütülemek istiyorum. Çok oluncada uzun sürüyor. Biliyorsun doktor uzun süre aynı şeyi yapmayacaksın, mümkün olduğunca uzanıp dinleneceksin dediği için korkuyorum da. Ama çarşamba annemler gelince bi kısmını ben yapacağım. Kendimi kuzumun cicilerini ütülemekten mahrum etmeyeceğim hihoyyyt

Evet canım Allah o durumua getirmesin ama sustukça tepene biniyor insanlar. Bu zamanda pat diye söyleyeceksin onlar düşünecek sonra klava:

Ohhh hastane çantalarımız hazır artık ne güzel yaaa hihoyyyt

oyy oyy konular cok derın adı kaynana oldugundan böle oluyo sanırım bıde genelı ogullarını kıskandıgından gelınlerle mucadale ıcınde oluyo allah hepımıze yardım etsın ne dıyım

besıgımız geldı halımızla ana kucagımız eksık kaldı onlarıda tamamladıkmı oh ne guzell

Sorma pınarcığım gerçekten zor günler yaşıyorum ama onlara sorsan ben nankörün tekiyim her gün dua ediyorum dayanma gücü diliyorum Rabbimden çok üzgünüm bu sıkıntıları bebeğimde hissediyor biliyorum bir günahsıza böye kıydılar Rabbim görsün bunları

herkese iyi akşamlar fıstıklar sabah 9 dan dörde kadar hastanedeydim işede gidemedim doktor birsürü tahlil yaptı ve hem kandeğerim hemde b12 im çok düşükmüş ve iğne tedavisine başladı şimdi hergün iğne olacağım doğuma kadar yoksa sezeryanda problem yaşarız dedi kızlar

sizler nasılsınız

evet cnm bende yumoşunkini kullanıyorum ve eve astım çamaşırları dışarının kokusu sinmesin diye üstlerine evin içi dediğin gibi bebekkk kokuyorr :sm_cool::sm_cool: ben artıkk kızımı koklamak istiyorum yaaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

evet canım abartmadan azcık ütüle hevesini al dediğin gibi çok olunca zor oluyor ben sabahtan beri ütüdeyim işte ve hala yarısı bile bitmedi...ya hastane çantası içinde benim tatil valizimin küçüğünü kullanıyım dedim ama galiba onada sığmayacak ya nette bakıyorumda koyulması gerekenlere çokmu abartmışlar nee fisfisfisfisfisfis

ahh canımm ya geçmişş olsunnn ama sen demir hapını düzenli kullanmıyormuydun neden düşük çıkmışkii :uhm:

Hoşgeldin canım. Ohhh ne güzel seninde bitmiş nerdeyse. Resim bekliyoruz a.s.

Boşver canım sen onları. Şu anda tek düşüncen bebişin olsun. Sen ne kadar stres yaparsan o kadar etkileniyor o. Mümkün olduğunca canını sıkmamaya çalış. Allah büyük bacım herşeyi görüyor. Onlarda anlarlar hatalarını yakında a.s.

hoşgeldin canımm demek sende bitirdin maşAllah kaydirigubbakcemile2

ayy canımm bırak başkaları yüzünden üzme kendini hiç kimse için üzülmeye deymiyor inan

Canım hoşgeldin. Allah Allah neden bu kadar düşmüş ki bacım ya? Geçmiş olsun tekrar...

Valla canım bende şöyle şık el çantası gibi bişey bakınıyodum. Sonra hastaneye gidecekleri bi çıkardım. Nerdeeeee kaydirigubbakcemile3 Balayı için yazın aldığımız orta boy valizimiz var. Ona ancak sığacak belli. Bende vazgeçtim el çantası işinden. O,bu derken bide eşim içinde bişeyler koyunca doldu valla hihoyyyt

canım merhaba nasılsın:)) düzenli kullanıyordum tatlım hemde sabah akşam iki tane doktorumda ilaç hiç etki göstermemiş dedi iğneye geçti a.s.

merhaba canım yorgun ama iyiyim şükürler olsun bitanem ...neyse inşAllah iğne etkisini gösterir canım ..bende yarın dr a gidicem bakalımm bendende tekrar kan istiyecekmi 3 hafta önce yaptığımda normal çıkmıyştı fisfisfis

canım merhaba nasılsın:)) düzenli kullanıyordum tatlım hemde sabah akşam iki tane doktorumda ilaç hiç etki göstermemiş dedi iğneye geçti a.s.

Tüh bacım ya. Hemde günde iki tane kullanmışsın. Neyse Allah beterinden saklasın bacım. Tek derdimiz iğne olsun. Duru'muz sağlıkla gelsin de dünyaya a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…