merhaba canım yorgun ama iyiyim şükürler olsun bitanem ...neyse inşAllah iğne etkisini gösterir canım ..bende yarın dr a gidicem bakalımm bendende tekrar kan istiyecekmi 3 hafta önce yaptığımda normal çıkmıyştı fisfisfis
Canım hoşgeldin. Allah Allah neden bu kadar düşmüş ki bacım ya? Geçmiş olsun tekrar...
Valla canım bende şöyle şık el çantası gibi bişey bakınıyodum. Sonra hastaneye gidecekleri bi çıkardım. Nerdeeeee kaydirigubbakcemile3 Balayı için yazın aldığımız orta boy valizimiz var. Ona ancak sığacak belli. Bende vazgeçtim el çantası işinden. O,bu derken bide eşim içinde bişeyler koyunca doldu valla hihoyyyt
sağol pınarcım bende anlamadım
kızlar bu arada özellikle özel hastanede doğum yapacaklar bavula gerek yok bebiş ve kendiniz için orta boy çanta yeterli iki tane bugün hastaneden çıkanlara da sordum çoğunu kullanmadık bile dediler bilginiz olsun
canım inşallah şimdide iyi çıkar tatlım
pınarcım inşallah canım bebişlerimiz sağlıcakla gelsin daha ne isterim ki:))kaydirigubbakcemile5
ewet canım bende eşim içinde bişiler koyacam ama bu valiz sadece benim cimcimenin eşyalarını aldıı delikafaduldendelikafadulden biz yine kaldık ortada :roflol: ayy büyük boy valizede koysam gülerler bee :roflol::roflol:nese ben yoruldumm zaten kociş gelsinde o artık çözüm üretsinnn kızına :asigim::asigim:
Amin canımmm :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3 Düşünsene koca bir valizi hastaneye gizli gizli sokuyoruz bizi hemşireler yakalıyolar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ilgincim doğru diyorsunda benim hastane eve çokk uzak ve sezeryan olucağım için çok kararsız kalıyorum ne koyım koymıyım diye ...( aslında hastanelerde liste olması lazım hepsinin kendine özell..ben yarın unutmasam soracağım ihtiyat listeleri varmı diye umarım vardır :S:S
ilgincim geçmiş olsun canım bebekler sağsalim doğsunda iğne vurulursun önemli değil canım
kızlar bende şimdi bavul için nete bakınıypordum ama eşiniz için ne koyacaksınız kii
:roflol::roflol::roflol::roflol:ayy böyle giderse biz onuda yapacazz heee :roflol:herşey dört dörtlük olsun diye uğraşırken galiba biraz abartıyoruz yaw delikafaduldendelikafadulden
ilgincim geçmiş olsun canım bebekler sağsalim doğsunda iğne vurulursun önemli değil canım
kızlar bende şimdi bavul için nete bakınıypordum ama eşiniz için ne koyacaksınız kii
canım benim hastanede uzak ama ben iki çanta hazırladım birazdan resimlerini çeker koyarım:)))
ben şu seyahat valizlerinin en küçük boyundan aldım. ama bebişimle bana yeter heralde. zaten normal doğm olursa hastanede kalmaya gerek bile olmayabilir. ondan abartmayalım diyorum benkaydirigubbakcemile2 ha sezeryan olursa farklı tabi. ben kociş için bişey koymadım. yanımda belkide annem kalır.
bende tavuklu bezelye yaptım. ama sağolsun hasta olduğumu duyan komşularım birer birer yemek getirdiler. kuşburnu çayına kadar demlemiş karşı komşum. acaba kötü olurmu bebiş için içsem?? baz çayları içmeyin diyorlar ya hani??
canım geçmiş olsun neyse en azından bir an önce tedaviye başlamış oldun. doğuma kadar toparlarsın kendini..herkese iyi akşamlar fıstıklar sabah 9 dan dörde kadar hastanedeydim işede gidemedim doktor birsürü tahlil yaptı ve hem kandeğerim hemde b12 im çok düşükmüş ve iğne tedavisine başladı şimdi hergün iğne olacağım doğuma kadar yoksa sezeryanda problem yaşarız dedi kızlar
sizler nasılsınız
ya kızlar bide şu battaniye ben bi hastane çıkışının battanişyesini bir tane ince polar ve peluş battaniye koydumm çok mu dersinizz ???
Yuh be deli karı napcan o kadar battaniyeyi kendin mi sarınıcan kaydirigubbakcemile3 Bi hastane çıkışındaki penyeyi bide daha kalını alsan yeter...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?