2009 Mayıs Anneleri

:)) pınarcımm valla bende teyzen gibi soracammm :)) çünkü koy koy bitmiyor yahuuu kullanılmayacak şeyleri taşımak anlamsız olucak galibaa :)))

Sor bacım. Gerçi ben sana diyorum ama 3 tane hastane çıkışı ayırmışım çanta için. Annem diyo ki bu çocuk hergün hastaneden çıkıp geri mi gelcek akıllı kızım diyo kaydirigubbakcemile3 Çünkü hastane de zaten kendi organik takımları varmış onu giydiriyolar. Senin götürdüklerini çıkışta giydiriyolar. Ama ben deliyim şimdi birini götürürüm aklım diğerinde kalır. Keşke onu getirseydim derim kaydirigubbakcemile3 Ne olur ne olmaz yanıma alayım kaydirigubbakcemile3

ooo hem annemin evine hemde kayınvalidemin evine 5'er dakika bizim hastane. bişey unutsak veya ihtiyaç olsa hemen koşup alıp gelebilirler. ondan çok şey koymama gerek yok benim. kendime bir gecelik, bir pijama,bir terlik biraz hasta bezi,tarak filan. bebişime de 2 hastane çıkışı,biraz prima, bir battaniye belki biberon filan.

Leynnn hastane buzhane mi beeeee delikafadulden

Zaten sıcacık yerler. Bebekler üşümesin diye doğum katları acaip sıcak. Ben 2 gün hastanede yattım nerdeyse askılıyla oturucaktım. Öyle sıcak yani. Odaları gezdim milletin bebişlerini sevdim. Baktım bebişlerin üzerine bişi örtmüyolar bile. Bi ince bi kalın olsun yeterli...

Ay gittim ben hadi daha kızartma yapcam beeee çenesi düşük karı öptüm kocaman a.s. Şeniz

kızlar bende yemek hazırlayım eşim gelir birazdan sonra iğnemi olmaya gideceğiz öptüm sizleri yine gelirim

çenesi düşükler iki dakka gittim amma konuşmuşsunuz
neyse ben çıkıyorum kociş gelecek öptüm hepinizii

canım çok sağol:) a.s.

hatunlar aklıma gelmişken size sorayım belki bilginiz vardır
annem diyor ki
doğumdan sonra eve gelince yanımda annem yatacakmış
bakarız anne dedim
beraber yatılmaz diyo
eşimi başka odaya postalayacakmış
ben kalıcam yanında diyor
sizinkiler ne diyor
merak ettim doğrusu
daha önce doğum yapmış olanlar hangisinin kalmasını tavsiye derler?
ayy ne bilem akşam akşam aklıma geldikaydirigubbakcemile3

kızlar oku oku geçmiş bitmedi ohh amma kaynatmışsınız bugün ,çantalar bile hazırlanmışhafta sonu bende yıkamaya başlayacağım kıyafertleri belki hafta sonu bizim mobilyalarımız gelirhihoyyyt benim bugünde başım ağrıdı ve hala hafif hafif ağrıyor ay bu akşam inşallah rahat uyurumsenağlama

canım valla bizde ölebişey olcağını zannetmiyor ama işe gidecek eşim uykusunu alamaz ay bilmemki:uhm: hiç düşünmedim ama başka odada yatmaz gerçi bir iki gün uykusuz kalınca belki fikri değişirkaydirigubbakcemile3

canım geçmiş olsuna.s.

ahhh pınarcım inşallahhhhh:sm_cool:

:roflol::roflol: hocanın dediğini yap yaptığını yapma demişlerr :roflol:hatun bana söylüyor 3 takım hastane çıkışı koyuyorr :roflol::roflol:nese ben yine senin dediğini yapıpı bir tane battaneyiye çıkardım bacum içinden :asigim:

canım annenin kalması tabiki daha mantıklı gece çok yardımı olur sana göreceksinn a.s.a.s.

sağolun kızlar ne bilem merak ettim
aslında eşerlimiz kalsada biraz eler çektiğimizi görsesengözlerimebaksanab

bacımm eşler kalsada pek bi faydalarının dokunacağına ben inanmıyorum sadece muhalefet olurlarr şöyle yap böyle yap diye :))) hele ki ilk bebekleri olacak babalardan iyice ümitsizim ben acemi oldukları için :)) ama çok istersen gece bebek her uyandığında kocişinide uyandırabilirsinn ne çektiğini görmesini istiyorsan :))

saol canim insallah istedigin gibi bulursun

valla bende uykusuz kaldim vall donsem bir turlu donmesem bir turlu dondugum zaman agirlik oluyor karnima zor uyuyorum ve hep sol tarafi da yatmayi pek sevmiyorum ufff valla cok zor yaa

ee bunlar artik dogum kabuslar aslar o ruyalarimiza girmeye

herkese slm valla okuyamadim ama maasallah energilisiniz bugun sayfa kaca gelmis dunden beeri

boncuk gözlüm hoşgeldin canımm bugün beni bıraktılar buraya nöbetçii baksana kimsecikler görünmüyor ne zamandır :))

kızlar bende yemek hazırlayım eşim gelir birazdan sonra iğnemi olmaya gideceğiz öptüm sizleri yine gelirim

Hadi bakalım ilk iğneni ol canım öpüyorum kocaman a.s.

çenesi düşükler iki dakka gittim amma konuşmuşsunuz
neyse ben çıkıyorum kociş gelecek öptüm hepinizii

a.s.

Yok be benim kocam bensiz uyuyamaz. Ben geç yatıyorum diye yatağa gitmez salonda yanımda uyur. Bende onsuz uyuyamam. Ne işi var annemin yanımda. Yatsın annem yan odada. Bişi olursa çağırırım ben onu delikafadulden

Hadi bakalım bacım sende haftasonu hallet. Artık ağırlaşıyoruz iyice a.s.

Afferim dinle beni kârlı çıkarsın :roflol:

Sağolasın canım. Evet aşka geldik bugün o konudan o konuya kaydirigubbakcemile3

boncuk gözlüm hoşgeldin canımm bugün beni bıraktılar buraya nöbetçii baksana kimsecikler görünmüyor ne zamandır :))

Nöbetçiiii nöbetçiiii hihoyyyt

Eşimle kaynım geldiler. Bide yanlarında işyerinden bi abileri vardı. Yedik içtik. Eşim o adamın arabasını alıcak büyük ihtimalle. Şimdi arabaya bakmaya gittiler. Bende mutfağı topladım geldim hemen bakim en var ne yok diye hihoyyyt

Bu arada Hülya karısı senin yüzünden dolmanın dibi tuttu leynnn :roflol: Son anda kurtardım ama kabukları yenmez içi yenir sadece kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

a-ah şaşkın!!! o ne demekmiş öyle???klava:klava:klava:

aaa insan söylemez bari!! hevesin yoksa yok:dilcikar:

Yuhhhh döverim onu heee ilki sonu mu olurmuş bunun klava: klava: klava:

Sormayın kızlar ağlasammı gülsemmi bilemedim haaaa kaydirigubbakcemile3

Al bi tane daha bu kaynanalardan nedir çektiğimiz.Kolay gelsin canım sanada

sibikocum sen hangi marka aldın ateş ölçer canım?

Chicco canım

Ben kuşburnu içtim bişeyde olmadı yani doktorum ıhlamur kuşburnu içebilirssin demişti.

Büyük konuşmayayımda hayatta yapmam insan evladını üzecek bişey yapamı yaaa kolaymı yetişiyor bir evlaat

kızlar hepinize iyi akşamlar bugün çok giremedim öpüyorum hepinizi.

Canım iyi akşamlar Şeniz

Geçmiş olsun canım,aman iğne vurulmak olsun ne var yeterki durumuz iyi olsun

Hiç duymadım canım ya kocam bensiz hayatta yatmaz pınarında dediği gibi içeride bile yanıma kıvrılacak illa ama bilmiyorum nolur

oo ben hep yapardum oglum dogdugunda yanimizda yatirirdim oda benimle beraber uyanirdi bazen derdim karni tok biraz sen ilgilen diye ben de azicik kestirim derdim hehe yani tek basimiza yapmiyoz heralde bebegi

baciii millet maasallah doldu anlasilan nobetcin bitti

kizlar yemek yaptim yedik oglumu yedirdim yatirdim yarin okula gidecek uff bulazsiklar beni bekliyor acaip yorulmusum hic takatim yoookkkk:çok üzgünüm:

:roflol::roflol::roflol:ayy hiç güleceğim yoktu lenyyy :mymeka: beceriksizliğini bana mal ediyorsun yada kendine nazar değidirdin dedin ya bugün kendimi pek bi hamarat hissediyorum diye al sana hamaratlık :roflol::roflol::roflol:

aman canımm benden uzak olsun mısıra sultan olsunnn kötükedihüsokötükedihüso

valla erkek milleti bütün eziyeti hak eder bacımm elinizden geldiğince zaten bebişleri onlara baktırın evde oldukları zaman tabi :roflol::roflol:

valla aynen o yuzden kizlar kocalarinza acimak yooookkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…