2009 Mayıs Anneleri

bacımm hepsi kaçmışş maleseff bunalrın gündüz çeneleri düşüyor akşama atıyolar kendilerini yatağa :))

bacımm hepsi kaçmışş maleseff bunalrın gündüz çeneleri düşüyor akşama atıyolar kendilerini yatağa :))

evet aynen valla gunduz benim pek zamanim olmuyor nette girmeye bir yandan dukkanda isimiz oluyor bir yandan cocugumu okuldan getir yemek yap is guc uff ancak bu saatler zamanim oluyorrr aaay bebeisim de maasallah cok hareketli bugun hic durdugu yok

[sıze="2"]oyy maŞallah kuzucuĞunaaa canımm..bende kaÇıyorum kendıne ve bebıŞe Çok ıyı bak ÖptÜmm sızı ıyı geceler [/sıze]

iyi geceler demeden yatmayım dedim

gözlerim kapanıo zor okudum erkenden kalktım uyku bastırdı..

cok öptük..

kızlar uyuyosunuz dimi ben 2 gündür sapıttım bugün gündüz 1 de uyumuşum akşam 5 te kalktım yemek yaptım toparla falan saat akşam 8 de uyuyakalmışım gece 1 de uyandım malum o zamandan beri ayaktayım gündüz içmem gereken sütümü içtim bişeyler yedim 3 bardak su içtim suzuz kalmışım şimdi olmuş saat 5 tık uyku yok
Bu arada baktım kaynanalar konuşulmuş ah ben de olacaktım kızlar boşverin hepsi kazanlık çantalarda hazırlanmış tamam ateşölçerler falan dün ben bi iki firmanın ateşölçer fiyatlarını gördüm alından 55 ten başlıyordu marka farkedermi ki
Eşim kardeşide geldiya bakıyorum çok yoruluyor oda işten 5 te geldi dinlenmeden benle mutfağa girdi tam işimiz bitti kardeşi geldyedik içtik biz sofrayı topladık falan bana diyoki hiç anlamıyor yaptıklarımızı neden dedim sonuçta ben ondan önce çıktım yeni geldim o kadar yemek falan uğraşıyoruz hiç memnuniyetini beğendiğini yada eline sağlık bile demiyor garip falan diyor.Bende güldüm boşver dedim kardeşi burda diye o akşamdan yarın şunu yapalım falan diye özeniyor adamda tık yok elide boş gelmş ya diyor ben bekarken ablalarıma falan giderken paket paket hediyelerle giderdim adam ne düşüncesiz diyor demekki ekekleride misafir geldiğinde işin içine sokarsak daha iyi anlıyor ve görüyorlar.Bide benim kardeşim annem her gelip gittiğinde eşime kol düğmeleri erkek yüzükleri falan gönderir gümüş dükkanı var onun yada gömlek falan alır ki gelmeden sadece uzaktan bunlar ondan bunları da görünce sinir oluyor galiba.Biz ablasına giderkende tatlımız hediyelerimizle gittiğimiz için onlarda mecbur artık getirmeye başladılar şimdi bunları kıyaslıyor [/ COLOR]

günaydın kızlar kalkın biz daha uyumadık sizi bekliyoruz kahvaltımızıda yaptık halsiz kaldı yumurcaklar tekmeleyin annelerinizi bunlar keyifçi yoksa.
Sanırım sedtunc ile Marılıyn gelmş aferin size günaydın bunlar sorumluluklarını biliyorlar bak.

günaydın herkese bizde durumla kahvaltımızı yapıyoruz:)))

Günaydınlar güzel anneler,nasılsınız bakalım.

günaydın tutku sibiko ve ılgın nasılsınız kızlar biz geldik yine muhteşem işimize ayyy artık bıktım kızlar ya evde olmak uyumak istiyom bennn

geçmişi okudum an ca geldim valla akşam yine döktürmüşünüz ben tam girdim eşim geldi hadi yatıyoruz bırakmadı kapattı bilgisayarı

ılgıncım geçmiş olsun canım iğneleri yaptır kısa zamanda toplar benimde hamileliğimin ilk ayında 9 du doktor 15 tane iğne verdi bir ay sonra 11.5 a yükselmişti bid eiğne olduktan sonra ılık suyla duş al biraz zamn geçtikten sonra ve ov yoksa et çürüğü olabiliyormuş canım bri gün sağ bir gün sola yaptır geçmiş olsun canım

sibikocum ben kartal cevizlideyim sen ne taraftasın

tutkun sabah şekeri gece kuşu ne yaptın şerbet takımını ben akşam 15 tane bardak süsledim bakalım nasıl olcak seninkimi güzel olcak kıs yoksa benimkimi ama ben senin battaniyeyi gördükten sonra korktum bacım senden beceriklisin kıs sen çok

Canım günaydın,
Ben kartalda çalışıyorum,soğanlıkta oturuyorum.Sanırım sen dershanede çalışıyosun.
Bardaklarıda koysana merak ettim canım eminim çok güzel olmuştur. hihoyyyt

Ay ben senin bu yağmurunu ısırıcam kaydirigubbakcemile3 bu tickerda gördükçe sevesim geliyor.Ne kadar tatlı çıkmış

günaydın herkese bizde durumla kahvaltımızı yapıyoruz:)))
Afiyet olsun canım

Günaydınlar güzel anneler,nasılsınız bakalım.
iyiyiz sen nasılsın

Bak bak bak yarışıyor koy bi görelim şunları ben hafif kanamam vAR ONDAN DIŞARI çıkamıyorum yatıyorum şu dinsin hemen geri kalan malzemeyi alcam sorarım o zaman sana

Ay ben senin bu yağmurunu ısırıcam kaydirigubbakcemile3 bu tickerda gördükçe sevesim geliyor.Ne kadar tatlı çıkmış

a.s. sağol bitanem kızım benim balım teyzesi akıllı olgun sevimli Allah herkese nasip etsin dün ben iğnemi olurken elimden tutuyor anneciğim gözümüzü kapatıp açaçağız bitecek acımayacak diye bana teselli veriyor yerim ben onukaydirigubbakcemile5

ıyiyiz bizde tutkuncum çok şükür şu şerbet takımlarında bi yarışma yapalım hangimizinki güzel olmuş sırnaşık şey

Oylayalım bakalım.En yaratıcı anne kim? :roflol:

Maşşallah ne kadar akıllı rabbim bizide aynı olgunlukta evlat nasip etsin allah nazarlardan saklasın

kız maşallah kızına çok akıllı ve mantıklı bi kız duygusallığını hiç söylemiyorum zaten Allah salık sıhat ve mutluluk versin ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…