:))))))) biz bu gece kocalara savaş açıcazz galibaaa :))
bacımm hepsi kaçmışş maleseff bunalrın gündüz çeneleri düşüyor akşama atıyolar kendilerini yatağa :))
günaydın kızlar kalkın biz daha uyumadık sizi bekliyoruz kahvaltımızıda yaptık halsiz kaldı yumurcaklar tekmeleyin annelerinizi bunlar keyifçi yoksa.
Sanırım sedtunc ile Marılıyn gelmş aferin size günaydın bunlar sorumluluklarını biliyorlar bak.
günaydın herkese bizde durumla kahvaltımızı yapıyoruz:)))
günaydın tutku sibiko ve ılgın nasılsınız kızlar biz geldik yine muhteşem işimize ayyy artık bıktım kızlar ya evde olmak uyumak istiyom bennn
geçmişi okudum an ca geldim valla akşam yine döktürmüşünüz ben tam girdim eşim geldi hadi yatıyoruz bırakmadı kapattı bilgisayarı
ılgıncım geçmiş olsun canım iğneleri yaptır kısa zamanda toplar benimde hamileliğimin ilk ayında 9 du doktor 15 tane iğne verdi bir ay sonra 11.5 a yükselmişti bid eiğne olduktan sonra ılık suyla duş al biraz zamn geçtikten sonra ve ov yoksa et çürüğü olabiliyormuş canım bri gün sağ bir gün sola yaptır geçmiş olsun canım
sibikocum ben kartal cevizlideyim sen ne taraftasın
tutkun sabah şekeri gece kuşu ne yaptın şerbet takımını ben akşam 15 tane bardak süsledim bakalım nasıl olcak seninkimi güzel olcak kıs yoksa benimkimi ama ben senin battaniyeyi gördükten sonra korktum bacım senden beceriklisin kıs sen çok
Afiyet olsun canımgünaydın herkese bizde durumla kahvaltımızı yapıyoruz:)))
iyiyiz sen nasılsınGünaydınlar güzel anneler,nasılsınız bakalım.
Bak bak bak yarışıyor koy bi görelim şunları ben hafif kanamam vAR ONDAN DIŞARI çıkamıyorum yatıyorum şu dinsin hemen geri kalan malzemeyi alcam sorarım o zaman sanagünaydın tutku sibiko ve ılgın nasılsınız kızlar biz geldik yine muhteşem işimize ayyy artık bıktım kızlar ya evde olmak uyumak istiyom bennn
geçmişi okudum an ca geldim valla akşam yine döktürmüşünüz ben tam girdim eşim geldi hadi yatıyoruz bırakmadı kapattı bilgisayarı
ılgıncım geçmiş olsun canım iğneleri yaptır kısa zamanda toplar benimde hamileliğimin ilk ayında 9 du doktor 15 tane iğne verdi bir ay sonra 11.5 a yükselmişti bid eiğne olduktan sonra ılık suyla duş al biraz zamn geçtikten sonra ve ov yoksa et çürüğü olabiliyormuş canım bri gün sağ bir gün sola yaptır geçmiş olsun canım
sibikocum ben kartal cevizlideyim sen ne taraftasın
tutkun sabah şekeri gece kuşu ne yaptın şerbet takımını ben akşam 15 tane bardak süsledim bakalım nasıl olcak seninkimi güzel olcak kıs yoksa benimkimi ama ben senin battaniyeyi gördükten sonra korktum bacım senden beceriklisin kıs sen çok
Ay ben senin bu yağmurunu ısırıcam kaydirigubbakcemile3 bu tickerda gördükçe sevesim geliyor.Ne kadar tatlı çıkmış
a.s. sağol bitanem kızım benim balım teyzesi akıllı olgun sevimli Allah herkese nasip etsin dün ben iğnemi olurken elimden tutuyor anneciğim gözümüzü kapatıp açaçağız bitecek acımayacak diye bana teselli veriyor yerim ben onukaydirigubbakcemile5
kız maşallah kızına çok akıllı ve mantıklı bi kız duygusallığını hiç söylemiyorum zaten Allah salık sıhat ve mutluluk versin onaa.s. sağol bitanem kızım benim balım teyzesi akıllı olgun sevimli Allah herkese nasip etsin dün ben iğnemi olurken elimden tutuyor anneciğim gözümüzü kapatıp açaçağız bitecek acımayacak diye bana teselli veriyor yerim ben onukaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?