bak bak bak yarış yapacak tamam yarış için topik aç oylayalım hatta oylatalım tabi önce yapalım bide tabiİyiyiz bizde tutkuncum çok şükür şu şerbet takımlarında bi yarışma yapalım hangimizinki güzel olmuş sırnaşık şey
Oylayalım bakalım.En yaratıcı anne kim? :roflol:
bak bak bak yarış yapacak tamam yarış için topik aç oylayalım hatta oylatalım tabi önce yapalım bide tabi
önemli olan eğlenmek.....
Sehermiray gözün aydın yeni eleman gelmiş hadi rahatlamışsındır
Canım günaydın,
Ben kartalda çalışıyorum,soğanlıkta oturuyorum.Sanırım sen dershanede çalışıyosun.
Bardaklarıda koysana merak ettim canım eminim çok güzel olmuştur. hihoyyyt
bak bak bak yarış yapacak tamam yarış için topik aç oylayalım hatta oylatalım tabi önce yapalım bide tabi
önemli olan eğlenmek.....
Sehermiray gözün aydın yeni eleman gelmiş hadi rahatlamışsındır
Günaydın hepinize güzel mayıs anneleri, a.s.
Bu aralarda halinizi hatırınızı pek soramadım.
Hepiniz iyisiniz inşallah. Hazırlıklar hızla devam ediyor.
Allahım hepinizinkini tamamına erdirsin.
Kuzucuklarınızı sağlıkla sıhhatle kucaklarınıza alın. :Saruboceq:
Tutkuncum sağol canım, evet bir bayan başladı bakalım,hayırlısı diyelim.
kız bizde atraksiyon olsun diye söylüyoz şu son günler stres artcak buda bizi eğler diye yoksa hepsi ayrı güzel olacak şu gördüğümüz örneklerde bile hepsi ayrı güzel.Canım ben işin esprisindeyim ve sanıyorum seninki hepimizinkinden güzel olacak.Ama eğlence olsun bitsinde bakarız artık oylamaya sunarız sırnaşık şey
kız merak ettim şimdi nerde olduğunuyok canım dershane değil bir devlet kurumu ama söylemeyeyim burdan canım bence güzel oldu ama inş sizde beğenirsiniz tepsiyide halledeyim takım şeklinde koyucam bide foto makinesinin pilleri bitmiş şarj aletini kaç gündür bulamadım bulayım çekicem
Hadi inşallah anlaşırsınız.Günaydın hepinize güzel mayıs anneleri, a.s.
sibelcim marlyıncim günaydın kızlar :)))))))
Afiyet olsun canım
iyiyiz sen nasılsın
Bak bak bak yarışıyor koy bi görelim şunları ben hafif kanamam vAR ONDAN DIŞARI çıkamıyorum yatıyorum şu dinsin hemen geri kalan malzemeyi alcam sorarım o zaman sana
İyiyiz bizde tutkuncum çok şükür şu şerbet takımlarında bi yarışma yapalım hangimizinki güzel olmuş sırnaşık şey
Oylayalım bakalım.En yaratıcı anne kim? :roflol:
Kız evlatlar anneye bir başka yakın oluyor zaten bakalım ikinciye kısmet rabbim birde kız nasip etsin bana tabi ilerideeeee kaydirigubbakcemile3
Günaydın hepinize güzel mayıs anneleri, a.s.
kız bizde atraksiyon olsun diye söylüyoz şu son günler stres artcak buda bizi eğler diye yoksa hepsi ayrı güzel olacak şu gördüğümüz örneklerde bile hepsi ayrı güzel.
Bu arada cibinlik yaptırcaklar varmı bilmiyorum ama arkadaşım şu yeni çıkan pullu tüllerle yaptırmış çok beğendim.Sibikocum sen tül istiyordun sanırım bu tarz tül ve cibinlik yaptırabilirsin çok şık olmuş çünkü pendikte yaptırmış sanada yakın metresi tülün 27 falan sanırım
yok canım dershane değil bir devlet kurumu ama söylemeyeyim burdan canım bence güzel oldu ama inş sizde beğenirsiniz tepsiyide halledeyim takım şeklinde koyucam bide foto makinesinin pilleri bitmiş şarj aletini kaç gündür bulamadım bulayım çekicem
canım hadi al görelim senin baya az kalmış kız ben oda yapmadığım için pek telaşım yok yoksa bu halde çok zor olurdu.Canım evet arıyodum Pınarın brillant store junior serisine baktım tam odamızın dizaynına uygun bir tül buldum bu akşam bizim orda tülcüye gidicem bakalım,çok pahalıya malolmazsa yaptırırım artık bişey kalmadı yarın 35 hafta hazırlıklı olmaz lazım dimi.Saol fikrin için hayatım.Bu arada ben hala başlamadım size diyorum ama tepsi boyanacak malzemeleri almadım bu haftasonu bakıcam bakalım en kısa zamandada yaparım nasıl olsa son haftam evde olucam artık bir aksilik çıkmazsa
Söyleme tabi canım ben öyle tahmin etmiştim yanlış tahmin olmuş kaydirigubbakcemile3 bekliyoruz resimleride yarışmamız için
kız niye geçeyimbherkesin ayrı güzel olur bazımız sade bazımız süslü sever herkesin ayrı olur zatengünaydın canım
yok kıs valla değil sen dedim ay hepimizi geçersin ben öle heves ettim yapıcam aslında pek ince iş gelmez elimden beceremem
valla kızlar oylayalım eğlence olur
evet canım kız bambaşka göya evlenir unutur derler ama bence değil ben anneme çok düşkünüm uzakta ama aklım hep onlarda bir sıkıntıları olsa erkek kardeşimden önce koşarım
günaydın canım umarım yeni eleman iyi çıkarda sana faydası dokunur senin kızın nasıl kim bakıyor canım annenmi
Canım evet arıyodum Pınarın brillant store junior serisine baktım tam odamızın dizaynına uygun bir tül buldum bu akşam bizim orda tülcüye gidicem bakalım,çok pahalıya malolmazsa yaptırırım artık bişey kalmadı yarın 35 hafta hazırlıklı olmaz lazım dimi.Saol fikrin için hayatım.Bu arada ben hala başlamadım size diyorum ama tepsi boyanacak malzemeleri almadım bu haftasonu bakıcam bakalım en kısa zamandada yaparım nasıl olsa son haftam evde olucam artık bir aksilik çıkmazsa
Söyleme tabi canım ben öyle tahmin etmiştim yanlış tahmin olmuş kaydirigubbakcemile3 bekliyoruz resimleride yarışmamız için
Ay yanıyorum midem cayır cayır offffffffff imdaaaaat
Tam sörvayvır reklamını gördüm gitsemmi acep orda böle doğal şartlarda doğururum falan ne reyting olur ama
Zaten şu wipeout yarışmasına hamile olmasam kesin giderdim sırf şu topların üstünden atlayıp çakılmak için
filizim yalnızlık zor çok haklısın. ben de hamile kaldığımdan beri daha çok insan arıyorum inan. ama bazen bakıyorum arkadaşlarım 10 dakika mesafede bazen günlerce görüşemiyoruz. bakıyorum bazen tek tesellim sizler oluyorsunuz. bazen size yazmasam da sadece okumak bile yalnızlığımı gideriyor. napalım böyle böyle teselli bulacaz bi şekilde. inşallah bebişin de bekler ananesini..
bende aynı şekildeyim ya annem uzakta burda tek bir akrabam yok yalnızlık kötü işin kötüsü insan bir yaştan sonra arkadaşta edinemiyor bir tane arkadaşım var oda kadıköyde oturuyor geldiğimden beri sadece 2 kez görüştük allahtan eşimle çalışma saatleirmiz aynı sürekli birlikteyiz ama insan annesini kardeşine çok ihtiyaç duyuyor yada bazen bir arkadaşa zor ya gurbet off dertlendirdiniz kızlar beni mirmirmirmirsanıırm bundna sonra en büyük arkadaşım kızım olucak iyiki olucak allaha şükür
hadi gidek kız ama ben o topa atlamak istiyorum ya dınk dınk dınk diye ses veriyolar ya bide gülerken doğurcam vallavalla açalım şu yarışmayı ya eğlence olur ne zaman tamamlayacaksınız kızlar acele edin haftaya açalım
ya bende gitmek istiyorum wipeout a koca göbeğemle
herkese günaydınlar kızlarrrr..
benimde gider ayak işlerim çoğaldı. gitcem diye.
sanırım bugünde giremeyecem.ara ara girer okurum.beni merak etmeyin canlar.öpüyorum hepinizi.[/QUOTEgünaydın olmuyor ama bak söyle yormasınlar seni öle
bozon_06, Claries, KIVILCIM28, MARYLİN, ojelifıstık, semra84+gızlar gönaydun
Claries senin şu kaynanayı dövmek istedim vallaklava:
Ay bende bidaha görmedim renksizde anlaşılmıyor zaten doğunca görürüz artıkkızlar avatarda kızım 5 aylıktı 21 haftasında yani şimdi çok değişmiştir değilmi ben bir daha o şekilde görmedim siyah beyaz ekran da gördüm ama süpriz olsun diye bir daha girmedim ya hata mı ettim acaba
Benimde dönmedi daha hala oturuyor içerde dr da zor döner dedi senin inşallah döner canım benim kesin sezeryan çünkügünaydın kızlarr!
sibiko, marylin, pınar, yeni anne, beyaz inşallah dediğiniz gibi olur, bebeğim döner ve normal doğum yaparım. iyi dilekleriniz için çokk teşekkür ederim.
bu aralar çok fazla giremiyorum. yada giriyorum sonra da unutum çıkamıyorum:)))
izne ayrılınca bol bol takılırım ama bu sefer konular değişmiş olur. çünkü ben izne ayrılana kadar çoğunuz doğurmuş olursunuz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?