2009 Mayıs Anneleri

Kız evlatlar anneye bir başka yakın oluyor zaten bakalım ikinciye kısmet rabbim birde kız nasip etsin bana tabi ilerideeeee kaydirigubbakcemile3

İyiyiz bizde tutkuncum çok şükür şu şerbet takımlarında bi yarışma yapalım hangimizinki güzel olmuş sırnaşık şey

Oylayalım bakalım.En yaratıcı anne kim? :roflol:
bak bak bak yarış yapacak tamam yarış için topik aç oylayalım hatta oylatalım tabi önce yapalım bide tabi
önemli olan eğlenmek.....
Sehermiray gözün aydın yeni eleman gelmiş hadi rahatlamışsındır

Canım ben işin esprisindeyim ve sanıyorum seninki hepimizinkinden güzel olacak.Ama eğlence olsun bitsinde bakarız artık oylamaya sunarız sırnaşık şey

Canım günaydın,
Ben kartalda çalışıyorum,soğanlıkta oturuyorum.Sanırım sen dershanede çalışıyosun.
Bardaklarıda koysana merak ettim canım eminim çok güzel olmuştur. hihoyyyt

yok canım dershane değil bir devlet kurumu ama söylemeyeyim burdan canım bence güzel oldu ama inş sizde beğenirsiniz tepsiyide halledeyim takım şeklinde koyucam bide foto makinesinin pilleri bitmiş şarj aletini kaç gündür bulamadım bulayım çekicem

Günaydın hepinize güzel mayıs anneleri, a.s.
Bu aralarda halinizi hatırınızı pek soramadım.
Hepiniz iyisiniz inşallah. Hazırlıklar hızla devam ediyor.
Allahım hepinizinkini tamamına erdirsin.
Kuzucuklarınızı sağlıkla sıhhatle kucaklarınıza alın. :Saruboceq:
Tutkuncum sağol canım, evet bir bayan başladı bakalım,hayırlısı diyelim.

Günaydın canım hayırlısı olsun yeni elemanın umarım kısa zamanda işleri öğrenirde üzerindeki yükü alır

Canım ben işin esprisindeyim ve sanıyorum seninki hepimizinkinden güzel olacak.Ama eğlence olsun bitsinde bakarız artık oylamaya sunarız sırnaşık şey
kız bizde atraksiyon olsun diye söylüyoz şu son günler stres artcak buda bizi eğler diye yoksa hepsi ayrı güzel olacak şu gördüğümüz örneklerde bile hepsi ayrı güzel.
Bu arada cibinlik yaptırcaklar varmı bilmiyorum ama arkadaşım şu yeni çıkan pullu tüllerle yaptırmış çok beğendim.Sibikocum sen tül istiyordun sanırım bu tarz tül ve cibinlik yaptırabilirsin çok şık olmuş çünkü pendikte yaptırmış sanada yakın metresi tülün 27 falan sanırım

kız merak ettim şimdi nerde olduğunu
çek çek çek görelim

Hadi inşallah anlaşırsınız.

sibelcim marlyıncim günaydın kızlar :)))))))

günaydın canım

yok kıs valla değil sen dedim ay hepimizi geçersin ben öle heves ettim yapıcam aslında pek ince iş gelmez elimden beceremem

İyiyiz bizde tutkuncum çok şükür şu şerbet takımlarında bi yarışma yapalım hangimizinki güzel olmuş sırnaşık şey

Oylayalım bakalım.En yaratıcı anne kim? :roflol:

valla kızlar oylayalım eğlence olur

Kız evlatlar anneye bir başka yakın oluyor zaten bakalım ikinciye kısmet rabbim birde kız nasip etsin bana tabi ilerideeeee kaydirigubbakcemile3

evet canım kız bambaşka göya evlenir unutur derler ama bence değil ben anneme çok düşkünüm uzakta ama aklım hep onlarda bir sıkıntıları olsa erkek kardeşimden önce koşarım

günaydın canım umarım yeni eleman iyi çıkarda sana faydası dokunur senin kızın nasıl kim bakıyor canım annenmi

Canım evet arıyodum Pınarın brillant store junior serisine baktım tam odamızın dizaynına uygun bir tül buldum bu akşam bizim orda tülcüye gidicem bakalım,çok pahalıya malolmazsa yaptırırım artık bişey kalmadı yarın 35 hafta hazırlıklı olmaz lazım dimi.Saol fikrin için hayatım.Bu arada ben hala başlamadım size diyorum ama tepsi boyanacak malzemeleri almadım bu haftasonu bakıcam bakalım en kısa zamandada yaparım nasıl olsa son haftam evde olucam artık bir aksilik çıkmazsa

Söyleme tabi canım ben öyle tahmin etmiştim yanlış tahmin olmuş kaydirigubbakcemile3 bekliyoruz resimleride yarışmamız için

gunaydın kızlar
sıbıko mayıs annelerınde senınle acılışı yapıcaz sanırım maşallah 35 haftalık olmuşsun erkekler geç gelır derler ama kız anası olarak senıde sollayabılırıs
amann günleri dolunca gelsınlerrrr de

canım hadi al görelim senin baya az kalmış kız ben oda yapmadığım için pek telaşım yok yoksa bu halde çok zor olurdu.

kız niye geçeyimbherkesin ayrı güzel olur bazımız sade bazımız süslü sever herkesin ayrı olur zaten
Bu sabah herkes uyuyor gerçekten hadiyin gari gızlar kalkin bakiiim

Ay yanıyorum midem cayır cayır offffffffff imdaaaaat
Tam sörvayvır reklamını gördüm gitsemmi acep orda böle doğal şartlarda doğururum falan ne reyting olur ama
Zaten şu wipeout yarışmasına hamile olmasam kesin giderdim sırf şu topların üstünden atlayıp çakılmak için

valla açalım şu yarışmayı ya eğlence olur ne zaman tamamlayacaksınız kızlar acele edin haftaya açalım

ya bende gitmek istiyorum wipeout a koca göbeğemle

Haklisin canim, hamilelikte insan hassaslasiyor, degisik bir psikolojiye bürünüyor...Bende benimle ayni durumda olan buradaki tüm arkadaslarla yazisinca, sorunlarimi paylasinca rahatliyorum. Bebisim bekler insallah. Beklemese de ziyani yok, nasil olsa bir care her zaman vardir...

Benim esim arkadas gibi, o konuda cok sansli sayiyorum kendimi. Ama insan alistigi ortamini, ailesini, cevresini ariyor herseye ragmen. Yine de kaderci olmamaya calisiyorum, sonucta tek derdimiz özlem olsun. Hayatta daha beter acilarda var canim...

herkese günaydınlar kızlarrrr..
benimde gider ayak işlerim çoğaldı. gitcem diye.
sanırım bugünde giremeyecem.ara ara girer okurum.beni merak etmeyin canlar.öpüyorum hepinizi.

kızlar avatarda kızım 5 aylıktı 21 haftasında yani şimdi çok değişmiştir değilmi ben bir daha o şekilde görmedim siyah beyaz ekran da gördüm ama süpriz olsun diye bir daha girmedim ya hata mı ettim acaba

valla açalım şu yarışmayı ya eğlence olur ne zaman tamamlayacaksınız kızlar acele edin haftaya açalım

ya bende gitmek istiyorum wipeout a koca göbeğemle
hadi gidek kız ama ben o topa atlamak istiyorum ya dınk dınk dınk diye ses veriyolar ya bide gülerken doğurcam valla

günaydın kızlarr!
sibiko, marylin, pınar, yeni anne, beyaz inşallah dediğiniz gibi olur, bebeğim döner ve normal doğum yaparım. iyi dilekleriniz için çokk teşekkür ederim.
bu aralar çok fazla giremiyorum. yada giriyorum sonra da unutum çıkamıyorum:)))
izne ayrılınca bol bol takılırım ama bu sefer konular değişmiş olur. çünkü ben izne ayrılana kadar çoğunuz doğurmuş olursunuz:))

Ay bende bidaha görmedim renksizde anlaşılmıyor zaten doğunca görürüz artık

Benimde dönmedi daha hala oturuyor içerde dr da zor döner dedi senin inşallah döner canım benim kesin sezeryan çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…