2009 Mayıs Anneleri

Herkese günaydın kızlar bebişlerinize ve sizlere sağlık neşe dolu güzel bir gün diliyorum.

Benim bugün keyfim gayet iyi Bengi. Bebisim kipir kipir. Deliksiz uyumusum. Havalar da güzel. Daha ne olsun...

Sen nasilsin?

Dur bakalım canım hayırlısı vaktinde gelsin ama az kaldığından bir korku sardı sanki heran olacak gibi bide karnım bayağı aşağıya düştü görenlerin hepside öyle diyo bilmiyorum delikafadulden

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Kız allah iyiliğinizi versin

herkese günaydınlar kızlarrrr..
benimde gider ayak işlerim çoğaldı. gitcem diye.
sanırım bugünde giremeyecem.ara ara girer okurum.beni merak etmeyin canlar.öpüyorum hepinizi.

Canım kolay gelsin benim son haftam kısmet olursa pazartesi salıya bi iş çıkarmazlarsa arkadaşlar saolsun ya boşver dinlen son haftan deyip işlerimi benim yerime yapıyolar.Allah razı olsun onlardan :lepi:

Marylincim bende aynı haftalarda 3 boyutlu görmüştüm doktorumda 3 boyutlu yok siyah beyz bakıyorum ordada çok net değil ama tombik yanakları belli oluyo ,sağlıklı sıhhatli olsunlarda gerisi boş

Bozoncum bende çok istiyorum normal doğum ama korkmayada başladım inan.İznine ne kadar kaldıki senin.

Günaydin tüm Mayis Annelerine!

Taptaze ve sicacik bir gün diliyorum...

Günaydın canım hoş geldin ne güzel bir temenni bu Şeniz

Benim bugün keyfim gayet iyi Bengi. Bebisim kipir kipir. Deliksiz uyumusum. Havalar da güzel. Daha ne olsun...

Sen nasilsin?

oh oh ne güzel canım ya biz de iyiyiz oğluşumla. sabah yürüyüşümüzü de yaptık iznin keyfini sürüyoruz canım
hava da harika burda

Günaydin tüm Mayis Annelerine!

Taptaze ve sicacik bir gün diliyorum...
sağooool evde gerçekten sıcak oluyor güneşi kızım doğunca görcem

bozon_06, KIVILCIM28, sibiko, tutkun09
GÜNAYDIN KIZLAR
nasılsınız
günaydıııın iyiyiiiiiiz ya seeeeenn

Herkese günaydın kızlar bebişlerinize ve sizlere sağlık neşe dolu güzel bir gün diliyorum.
sağooooooll sanaaaaaaaada

iyiyim ben de tutkuncum kızçen nasıl? :)
hadi bakalım sibelcim bekliyorum oğluşunun odasını
kızım olsaydı her şeyini hayal etmiştim odasını falan ismi bile hazırdı ama olmadı

Kızlarrrr herkese günaydınlar bacılar nabersiniz bakim???

Ay ben yeni kalktım fena uykucu oldum heeee hihoyyyt

Akşam da az yemek yemiştim nasıl acıkmışım midem gurul gurul. Sizde ne var ne yok bakim?

Akşam da az yemek yemiştim nasıl acıkmışım midem gurul gurul. Sizde ne var ne yok bakim?
kız bu kadar saat bebek aç. bırakılırmı suyu bile kirlenmiştir olmaz böyle ben brazdan öğleni yicem kız

iyiyim ben de tutkuncum kızçen nasıl? :)
hadi bakalım sibelcim bekliyorum oğluşunun odasını
kızım olsaydı her şeyini hayal etmiştim odasını falan ismi bile hazırdı ama olmadı

Aynen canım biliyomusun benimde kızım olsaydı ismi belliydi ya berrak ya derin.Kız çocuğunu çok istiyordum ama ilk duyduğumdan beri erkek olacağına emindim.

Günaydın canım hoşgeldin uyu uyu evdesin dinlen bizim yerimizede.Bizde ne olsun çalışıyoruz işte

kız bu kadar saat bebek aç. bırakılırmı suyu bile kirlenmiştir olmaz böyle ben brazdan öğleni yicem kız

Ay sorma bacım ya. Akşam kızartma yaptım ya çok yorulmuşum. Kızartma sonrası mutfak temizlemek beni öldürüyo. Sonrada saat 11 gibi kayınvalidemle kayınpederim geldiler bize. Eşim araba alıyor diye sevinmişler. Kayınvalidem çok duygusaldır. Mutlu olmuş gelip bizi bi görmek istemiş. Eee onların gitmesi de tabi 12,30 oldu. Çay bardaklarını falan topla derken 1'di yattığımda. Sabahta eşim giderken uyanıyorum ya 5,30'da uykum bölündü 7'ye kadar uyuyamadım. Sonra bi uyumuşum küt bu saate kadar hihoyyyt

Günaydın bacım. Allah kolaylık versin. Valla izin gününüz gelse de sizde çıksanız ya biran önce a.s.

Bebeğin suyu nasıl kirleniyo tutkuncum anlamadım ben kaydirigubbakcemile3
Ya bu aminiyo sıvısı 3 saatte bir kendini yeniliyor ya sen 10 saat uyudun vücudun sıvı almadı o kendi içinde döner ondan dedim ama sık su içtiğinde su daha temiz ve vitaminli olur.idrarına baktığında sık su içtiğinde açıktır ama az yada uzun saat içmediğinde wc de koyudur bu sıvı tüketimiylede ilgilidir.

Heee mesele su meselesiyse bacım ben gece bile nerdeyse 2 lt su içiyorum kaydirigubbakcemile3 Sabah 7'de uyumadan öncede içmiştim. Şimdi kalkıncada içtim. Bişecik olmamıştır kuşuma benim

İlaç saatim doldu hemen bi kahvaltı yapim bacılar. Valla fena acıktım Şeniz

anladım sen sıvı tüketimi nedeniyle söyledin doktor ben gittiğimde suyumun çok olduğunu ve ondan dolayı çok rahat hareket ettiğini söylemişti internetten baktığımda suyun azlığıda çokluğuda erken doğuma neden oluyomuş bilmiyorum artık hayırlısı hakkımızda her an doğurma potansiyelim var sanırım iyice moda girdim bende kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…