gunaydın kızlar
sıbıko mayıs annelerınde senınle acılışı yapıcaz sanırım maşallah 35 haftalık olmuşsun erkekler geç gelır derler ama kız anası olarak senıde sollayabılırıs
amann günleri dolunca gelsınlerrrr de
Ay yanıyorum midem cayır cayır offffffffff imdaaaaat
Tam sörvayvır reklamını gördüm gitsemmi acep orda böle doğal şartlarda doğururum falan ne reyting olur ama
Zaten şu wipeout yarışmasına hamile olmasam kesin giderdim sırf şu topların üstünden atlayıp çakılmak için
herkese günaydınlar kızlarrrr..
benimde gider ayak işlerim çoğaldı. gitcem diye.
sanırım bugünde giremeyecem.ara ara girer okurum.beni merak etmeyin canlar.öpüyorum hepinizi.
kızlar avatarda kızım 5 aylıktı 21 haftasında yani şimdi çok değişmiştir değilmi ben bir daha o şekilde görmedim siyah beyaz ekran da gördüm ama süpriz olsun diye bir daha girmedim ya hata mı ettim acaba
günaydın kızlarr!
sibiko, marylin, pınar, yeni anne, beyaz inşallah dediğiniz gibi olur, bebeğim döner ve normal doğum yaparım. iyi dilekleriniz için çokk teşekkür ederim.
bu aralar çok fazla giremiyorum. yada giriyorum sonra da unutum çıkamıyorum:)))
izne ayrılınca bol bol takılırım ama bu sefer konular değişmiş olur. çünkü ben izne ayrılana kadar çoğunuz doğurmuş olursunuz:))
Günaydin tüm Mayis Annelerine!
Taptaze ve sicacik bir gün diliyorum...
bozon_06, KIVILCIM28, sibiko, tutkun09
GÜNAYDIN KIZLAR
nasılsınız
Herkese günaydın kızlar bebişlerinize ve sizlere sağlık neşe dolu güzel bir gün diliyorum.
Benim bugün keyfim gayet iyi Bengi. Bebisim kipir kipir. Deliksiz uyumusum. Havalar da güzel. Daha ne olsun...
Sen nasilsin?
Günaydınlar kızlar hoşgeldiniz biz iyiyiz siz nasılsınız bakalım.
sağooool evde gerçekten sıcak oluyor güneşi kızım doğunca görcemGünaydin tüm Mayis Annelerine!
Taptaze ve sicacik bir gün diliyorum...
günaydıııın iyiyiiiiiiz ya seeeeennbozon_06, KIVILCIM28, sibiko, tutkun09
GÜNAYDIN KIZLAR
nasılsınız
sağooooooll sanaaaaaaaadaHerkese günaydın kızlar bebişlerinize ve sizlere sağlık neşe dolu güzel bir gün diliyorum.
iyiyiz sibelcim
baksana sen odanın resmini ne zaman koyacaksın çok merak ettim :lepi:
kız ne koycaktın isminiiyiyim ben de tutkuncum kızçen nasıl? :)
hadi bakalım sibelcim bekliyorum oğluşunun odasını
kızım olsaydı her şeyini hayal etmiştim odasını falan ismi bile hazırdı ama olmadı
kız bu kadar saat bebek aç. bırakılırmı suyu bile kirlenmiştir olmaz böyle ben brazdan öğleni yicem kızKızlarrrr herkese günaydınlar bacılar nabersiniz bakim???
Ay ben yeni kalktım fena uykucu oldum heeee hihoyyyt
Akşam da az yemek yemiştim nasıl acıkmışım midem gurul gurul. Sizde ne var ne yok bakim?
iyiyim ben de tutkuncum kızçen nasıl? :)
hadi bakalım sibelcim bekliyorum oğluşunun odasını
kızım olsaydı her şeyini hayal etmiştim odasını falan ismi bile hazırdı ama olmadı
Kızlarrrr herkese günaydınlar bacılar nabersiniz bakim???
Ay ben yeni kalktım fena uykucu oldum heeee hihoyyyt
Akşam da az yemek yemiştim nasıl acıkmışım midem gurul gurul. Sizde ne var ne yok bakim?
kız bu kadar saat bebek aç. bırakılırmı suyu bile kirlenmiştir olmaz böyle ben brazdan öğleni yicem kız
Aynen canım biliyomusun benimde kızım olsaydı ismi belliydi ya berrak ya derin.Kız çocuğunu çok istiyordum ama ilk duyduğumdan beri erkek olacağına emindim.
Günaydın canım hoşgeldin uyu uyu evdesin dinlen bizim yerimizede.Bizde ne olsun çalışıyoruz işte
Ya bu aminiyo sıvısı 3 saatte bir kendini yeniliyor ya sen 10 saat uyudun vücudun sıvı almadı o kendi içinde döner ondan dedim ama sık su içtiğinde su daha temiz ve vitaminli olur.idrarına baktığında sık su içtiğinde açıktır ama az yada uzun saat içmediğinde wc de koyudur bu sıvı tüketimiylede ilgilidir.Bebeğin suyu nasıl kirleniyo tutkuncum anlamadım ben kaydirigubbakcemile3
Ya bu aminiyo sıvısı 3 saatte bir kendini yeniliyor ya sen 10 saat uyudun vücudun sıvı almadı o kendi içinde döner ondan dedim ama sık su içtiğinde su daha temiz ve vitaminli olur.idrarına baktığında sık su içtiğinde açıktır ama az yada uzun saat içmediğinde wc de koyudur bu sıvı tüketimiylede ilgilidir.
Ya bu aminiyo sıvısı 3 saatte bir kendini yeniliyor ya sen 10 saat uyudun vücudun sıvı almadı o kendi içinde döner ondan dedim ama sık su içtiğinde su daha temiz ve vitaminli olur.idrarına baktığında sık su içtiğinde açıktır ama az yada uzun saat içmediğinde wc de koyudur bu sıvı tüketimiylede ilgilidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?