anladım sen sıvı tüketimi nedeniyle söyledin doktor ben gittiğimde suyumun çok olduğunu ve ondan dolayı çok rahat hareket ettiğini söylemişti internetten baktığımda suyun azlığıda çokluğuda erken doğuma neden oluyomuş bilmiyorum artık hayırlısı hakkımızda her an doğurma potansiyelim var sanırım iyice moda girdim bende kaydirigubbakcemile
Ay bende bidaha görmedim renksizde anlaşılmıyor zaten doğunca görürüz artık
Benimde dönmedi daha hala oturuyor içerde dr da zor döner dedi senin inşallah döner canım benim kesin sezeryan çünkü
Günaydin tüm Mayis Annelerine!
Taptaze ve sicacik bir gün diliyorum...
bozon_06, KIVILCIM28, sibiko, tutkun09
GÜNAYDIN KIZLAR
nasılsınız
Dur bakalım canım hayırlısı vaktinde gelsin ama az kaldığından bir korku sardı sanki heran olacak gibi bide karnım bayağı aşağıya düştü görenlerin hepside öyle diyo bilmiyorum delikafadulden
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Kız allah iyiliğinizi versin
Canım kolay gelsin benim son haftam kısmet olursa pazartesi salıya bi iş çıkarmazlarsa arkadaşlar saolsun ya boşver dinlen son haftan deyip işlerimi benim yerime yapıyolar.Allah razı olsun onlardan :lepi:
Marylincim bende aynı haftalarda 3 boyutlu görmüştüm doktorumda 3 boyutlu yok siyah beyz bakıyorum ordada çok net değil ama tombik yanakları belli oluyo ,sağlıklı sıhhatli olsunlarda gerisi boş
Bozoncum bende çok istiyorum normal doğum ama korkmayada başladım inan.İznine ne kadar kaldıki senin.
Günaydın canım hoş geldin ne güzel bir temenni bu Şeniz
Evet canım benim doktorda aynısını söyledi. Suyum fazlaymış ve bu çok rahat hareket etmesini sağladığı için en önemli erken doğum sebeplerinden biriymiş. Yani kızımın suçu yok. Su çok o ne yapsın :roflol: :roflol: :roflol:
ben kendimi hep normal doğuma şartlamıştım. ne kadar zayıf olsamda göbeğim yine çıkıyor. kendimi sezeryan olunca düşünemiyorum. aman sağlıklı olsunlarda gerisi boş diyorum artık.
günaydın canıma.s.
günaydınlar! iyi olmaya çalışıyoruz canım.
canım iznime tam 5 hafta kaldı:çok üzgünüm:
canım ya yorulmuşsun ama hayırlı olsun aldınız arabayı hadi Defneciğe bide oto koltuğu tamamAy sorma bacım ya. Akşam kızartma yaptım ya çok yorulmuşum. Kızartma sonrası mutfak temizlemek beni öldürüyo. Sonrada saat 11 gibi kayınvalidemle kayınpederim geldiler bize. Eşim araba alıyor diye sevinmişler. Kayınvalidem çok duygusaldır. Mutlu olmuş gelip bizi bi görmek istemiş. Eee onların gitmesi de tabi 12,30 oldu. Çay bardaklarını falan topla derken 1'di yattığımda. Sabahta eşim giderken uyanıyorum ya 5,30'da uykum bölündü 7'ye kadar uyuyamadım. Sonra bi uyumuşum küt bu saate kadar hihoyyyt
Günaydın bacım. Allah kolaylık versin. Valla izin gününüz gelse de sizde çıksanız ya biran önce a.s.
bende yanımda sürahiyle yatıyorum eşime gece uyanırsan bende uyuyosam uyandır su içir diyorum oda alıştı ikidebir su içiriyor.ben daha uyumadım gece 1 den beri nasıl olcak bilmiyorum uykum da yok hiç uyumayımda gece belki uyurumHeee mesele su meselesiyse bacım ben gece bile nerdeyse 2 lt su içiyorum kaydirigubbakcemile3 Sabah 7'de uyumadan öncede içmiştim. Şimdi kalkıncada içtim. Bişecik olmamıştır kuşuma benim
İlaç saatim doldu hemen bi kahvaltı yapim bacılar. Valla fena acıktım Şeniz
suyum benimde iyide bu bol su içmede çok önemli bebek açısından ben yarın 32 oluyorum dr 32 ye dayan demişti geldik şimdi doğuma kadar dayanmam lazım yarın dr gitcem kızım 2000 olmuşmudur acaba yemek yicez eşim gelcek şimdi çok güzzel şeyler yaptım bakim beğencekmi?Ay söylerdim ama canınız çekercokacimcoookanladım sen sıvı tüketimi nedeniyle söyledin doktor ben gittiğimde suyumun çok olduğunu ve ondan dolayı çok rahat hareket ettiğini söylemişti internetten baktığımda suyun azlığıda çokluğuda erken doğuma neden oluyomuş bilmiyorum artık hayırlısı hakkımızda her an doğurma potansiyelim var sanırım iyice moda girdim bende kaydirigubbakcemile
canım ya yorulmuşsun ama hayırlı olsun aldınız arabayı hadi Defneciğe bide oto koltuğu tamam
bende yanımda sürahiyle yatıyorum eşime gece uyanırsan bende uyuyosam uyandır su içir diyorum oda alıştı ikidebir su içiriyor.ben daha uyumadım gece 1 den beri nasıl olcak bilmiyorum uykum da yok hiç uyumayımda gece belki uyurum
suyum benimde iyide bu bol su içmede çok önemli bebek açısından ben yarın 32 oluyorum dr 32 ye dayan demişti geldik şimdi doğuma kadar dayanmam lazım yarın dr gitcem kızım 2000 olmuşmudur acaba yemek yicez eşim gelcek şimdi çok güzzel şeyler yaptım bakim beğencekmi?Ay söylerdim ama canınız çekercokacimcoook
hepinize merhaba bayanlar! ben kalkalı çok oluyor ama kaç gündür hasta yatınca mutfağı toparlamak zaman aldı. tam kalkmış gidiyorlardı ki mutfak kapısında yakaladımkaydirigubbakcemile3 hepsini bulaşık makinasına tıktım! bide çamaşır attım. ardından bebişimin mobilyası geldi. amcalar onu kurdu. tam hayalimdeki gibi olmamış, bebek mobilyasından çok genç odasına benzemiş ama kullanışlı bişey olmuş.
şimdiii sizin fikirlerinize ihtiyacım var karılar. deyin bakayım bana odayı biraz bebek odası havasına sokmak için ne yapmam lazım? şöyle cici süsler stikerlar filan bulacağım bir site var mı?
kızlar tünaydın dün bıraktığımdan beri o kadar konuşmuşsunuzki oku oku bitmedi...herkes iyidir umarım.pınarcım arabanız hayırlı olsunn... banucum geçmiş olsun sanada
Bizim bebişlerde yer yönden bol maşşallah kiloları suları yedikleri önünde yemedikleri arkasında :roflol:
canım ya yorulmuşsun ama hayırlı olsun aldınız arabayı hadi Defneciğe bide oto koltuğu tamam
bende yanımda sürahiyle yatıyorum eşime gece uyanırsan bende uyuyosam uyandır su içir diyorum oda alıştı ikidebir su içiriyor.ben daha uyumadım gece 1 den beri nasıl olcak bilmiyorum uykum da yok hiç uyumayımda gece belki uyurum
suyum benimde iyide bu bol su içmede çok önemli bebek açısından ben yarın 32 oluyorum dr 32 ye dayan demişti geldik şimdi doğuma kadar dayanmam lazım yarın dr gitcem kızım 2000 olmuşmudur acaba yemek yicez eşim gelcek şimdi çok güzzel şeyler yaptım bakim beğencekmi?Ay söylerdim ama canınız çekercokacimcoook
hepinize merhaba bayanlar! ben kalkalı çok oluyor ama kaç gündür hasta yatınca mutfağı toparlamak zaman aldı. tam kalkmış gidiyorlardı ki mutfak kapısında yakaladımkaydirigubbakcemile3 hepsini bulaşık makinasına tıktım! bide çamaşır attım. ardından bebişimin mobilyası geldi. amcalar onu kurdu. tam hayalimdeki gibi olmamış, bebek mobilyasından çok genç odasına benzemiş ama kullanışlı bişey olmuş.
şimdiii sizin fikirlerinize ihtiyacım var karılar. deyin bakayım bana odayı biraz bebek odası havasına sokmak için ne yapmam lazım? şöyle cici süsler stikerlar filan bulacağım bir site var mı?
kızlar tünaydın dün bıraktığımdan beri o kadar konuşmuşsunuzki oku oku bitmedi...herkes iyidir umarım.pınarcım arabanız hayırlı olsunn... banucum geçmiş olsun sanada
kız çok geç nasıl dayancan:1shok:ben çalıştığımı düşünemiyorum bu zamana kadarben kendimi hep normal doğuma şartlamıştım. ne kadar zayıf olsamda göbeğim yine çıkıyor. kendimi sezeryan olunca düşünemiyorum. aman sağlıklı olsunlarda gerisi boş diyorum artık.
günaydın canıma.s.
günaydınlar! iyi olmaya çalışıyoruz canım.
canım iznime tam 5 hafta kaldı:çok üzgünüm:
hala çalışıyon dimii:1shok:Allah kolaylık versin canım35 hafta oluyorum yazıcaktım canım eksik yazmışım
merhaba kocan temizleseydi yapmadımıhepinize merhaba bayanlar! ben kalkalı çok oluyor ama kaç gündür hasta yatınca mutfağı toparlamak zaman aldı. tam kalkmış gidiyorlardı ki mutfak kapısında yakaladımkaydirigubbakcemile3 hepsini bulaşık makinasına tıktım! bide çamaşır attım. ardından bebişimin mobilyası geldi. amcalar onu kurdu. tam hayalimdeki gibi olmamış, bebek mobilyasından çok genç odasına benzemiş ama kullanışlı bişey olmuş.
hoşgeldin canımkızlar tünaydın dün bıraktığımdan beri o kadar konuşmuşsunuzki oku oku bitmedi...herkes iyidir umarım.pınarcım arabanız hayırlı olsunn... banucum geçmiş olsun sanada
Pınarcım sabahtan beridir konuşuyoruz ama bak hayırlı olsun demeyi unuttuk
kazasız belasız iyi günlerde kullanın canım
hala çalışıyon dimii:1shok:Allah kolaylık versin canım
sibiko pınar tutkun sağolun kızlar.
canım funtosee'yi biliyorum ama onlar çok pahalı. odanın resmini de aslında bitince koymayı planlamıştım ama fikir almak için haklısınız. tozlarını filan alayım da bir ara koyarım.
tutkuncum kocişi mutfak işlerine pek sokmuyorum be hayatım. aslına bakarsan mutfağı bu hale getiren de okaydirigubbakcemile3 geçen ben kalkamayınca bir bulgur pilavı yaptı da ocaktan tezgaha... gerisini sen anla. o daha çok vasıfsız işleri yapıyo evi makinalamak gibikaydirigubbakcemile
selam kızlar iş çıktı brü sürü yazamadım sonrad yemeğe gitik defneyle karnımzı doyurduk tezyeleri szie zor yetiştik
cerancim odanız hayırlı olsun canım bence tülü biraz bebek odasına göre alabilirsin bide sticker çok iyi fikir nette uygun olanlarıda vardır mutlaka abajur ve lambasını yien figürlü falan alırsan olur zaten bide oyuncak tarzı süsler koyarsın biblo gibi mesela güle güle yatsın oğluşun canım
pınarcıım arabanız hayırlı olsun canım bu sıra çok mantıklı ötv vergisi düştü biz geçen ağustosta aldık üstelik sıfır baya bir zararımız oldu maalesef valla çok iyi bir fırsat güle güle binin canım bende hemen ehliyete yazıldım üstelik defneyle birlikte sınavlara bile girdik ama maalesef sadece tarfiksiz alanda kullanabiliyorum inş bebekler azcık büyüsün tarfiğide çıkarız
kızlar allaha şükür iyiyim.dün epey dinlendim.arkadaşım varda ofiste fazla yazamıyorum
Evet canım biraz pahalı birde koçtaşlarda var stickerlar onlar çok uygun ve şekerler bi bak istersen.Kocişler hep öyle canım mutfağa girince savaş alanına çeviriyorlar
Afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?