2009 Mayıs Anneleri

Evet canım benim doktorda aynısını söyledi. Suyum fazlaymış ve bu çok rahat hareket etmesini sağladığı için en önemli erken doğum sebeplerinden biriymiş. Yani kızımın suçu yok. Su çok o ne yapsın :roflol: :roflol: :roflol:

Ay bende bidaha görmedim renksizde anlaşılmıyor zaten doğunca görürüz artık

Benimde dönmedi daha hala oturuyor içerde dr da zor döner dedi senin inşallah döner canım benim kesin sezeryan çünkü

ben kendimi hep normal doğuma şartlamıştım. ne kadar zayıf olsamda göbeğim yine çıkıyor. kendimi sezeryan olunca düşünemiyorum. aman sağlıklı olsunlarda gerisi boş diyorum artık.

Günaydin tüm Mayis Annelerine!

Taptaze ve sicacik bir gün diliyorum...

günaydın canıma.s.
bozon_06, KIVILCIM28, sibiko, tutkun09
GÜNAYDIN KIZLAR
nasılsınız

günaydınlar! iyi olmaya çalışıyoruz canım.

canım iznime tam 5 hafta kaldı:çok üzgünüm:

Bizim bebişlerde yer yönden bol maşşallah kiloları suları yedikleri önünde yemedikleri arkasında :roflol:

Canım sabır bak ben yarın 3 hafta oluyorum benim bile daha bir haftam var.Geçiyo zaman merak etme

canım ya yorulmuşsun ama hayırlı olsun aldınız arabayı hadi Defneciğe bide oto koltuğu tamam

bende yanımda sürahiyle yatıyorum eşime gece uyanırsan bende uyuyosam uyandır su içir diyorum oda alıştı ikidebir su içiriyor.ben daha uyumadım gece 1 den beri nasıl olcak bilmiyorum uykum da yok hiç uyumayımda gece belki uyurum

suyum benimde iyide bu bol su içmede çok önemli bebek açısından ben yarın 32 oluyorum dr 32 ye dayan demişti geldik şimdi doğuma kadar dayanmam lazım yarın dr gitcem kızım 2000 olmuşmudur acaba yemek yicez eşim gelcek şimdi çok güzzel şeyler yaptım bakim beğencekmi?Ay söylerdim ama canınız çekercokacimcoook

hepinize merhaba bayanlar! ben kalkalı çok oluyor ama kaç gündür hasta yatınca mutfağı toparlamak zaman aldı. tam kalkmış gidiyorlardı ki mutfak kapısında yakaladımkaydirigubbakcemile3 hepsini bulaşık makinasına tıktım! bide çamaşır attım. ardından bebişimin mobilyası geldi. amcalar onu kurdu. tam hayalimdeki gibi olmamış, bebek mobilyasından çok genç odasına benzemiş ama kullanışlı bişey olmuş.
şimdiii sizin fikirlerinize ihtiyacım var karılar. deyin bakayım bana odayı biraz bebek odası havasına sokmak için ne yapmam lazım? şöyle cici süsler stikerlar filan bulacağım bir site var mı?

kızlar tünaydın dün bıraktığımdan beri o kadar konuşmuşsunuzki oku oku bitmedi...herkes iyidir umarım.pınarcım arabanız hayırlı olsunn... banucum geçmiş olsun sanada

Söyleme bacım coşup bide onları yapmaya uğraşmayalım kaydirigubbakcemile3 sana afiyet olsun.Ben işyerinde su sebilinin yanına taşıycam artık masayı yada bir hortum bağlatıcam artık :roflol:

Canım google'a funtosee yaz çok güzel stickerlar var,ayrıca halısını tülünü lambasını şöyle süslü püslü alırsın aksesuarlarla hareketli hale getirirsin

kızlar tünaydın dün bıraktığımdan beri o kadar konuşmuşsunuzki oku oku bitmedi...herkes iyidir umarım.pınarcım arabanız hayırlı olsunn... banucum geçmiş olsun sanada

Canım hoşgeldin nasılsın?

Pınarcım sabahtan beridir konuşuyoruz ama bak hayırlı olsun demeyi unuttuk
kazasız belasız iyi günlerde kullanın canım

Bizim bebişlerde yer yönden bol maşşallah kiloları suları yedikleri önünde yemedikleri arkasında :roflol:

Valla maşallah bacım. Eeee çocuklar napsınlar biran önce çıkalım bari diyolar kaydirigubbakcemile3

Sağolasın canım. Zaten bizde eşimin çalıştığı şirketin arabası vardı 7/24. Ama babamız Defne için daha rahat bi araba olsun istedi. Hem doğumdan sonra evde olacağım için , onunda iş yeri eve uzak ya, altımda araba olsun istedi. Ne olur ne olmaz. İnsanlık hali bebek bu. Ateşlenir bişey olur... Şimdi doğum yapayım hemen bi kursa yazılacağım. Evde çalışır alırım ehliyeti inşallah hihoyyyt

Evet canım bol su bebeğin suyu açısından çok önemli. Ben zaten hayatım boyunca hep çok su içerdim. Sadece hamilelikte değil. Ama şimdi hamile kalınca bazen abarttım mı diyorum kaydirigubbakcemile3

Ooo afiyet olsun bakalım. Millet öğle yemeğine geçti ben daha kahvaltıyı yeni yaptım :roflol:

Canım hoşgeldin. Gözün aydın gelmiş odan. Olsun düzene girer merak etme. Sen bize resmini koyda odanın biz fikir verelim sana odana göre bacım. e-bebek'te falan oda süsleme bölümünde güzel stickerlar var bilgin olsun...

Hoşgeldin canım. Naptın akşam dinlenebildin mi?

Sağolasın canım bakalım kısmetse cumaya kadar alım-satımı halledecek eşim hihoyyyt

kız çok geç nasıl dayancan:1shok:ben çalıştığımı düşünemiyorum bu zamana kadar

35 hafta oluyorum yazıcaktım canım eksik yazmışım
hala çalışıyon dimii:1shok:Allah kolaylık versin canım
merhaba kocan temizleseydi yapmadımı
bi foto çek görelim fikir üretelim nedersin

hoşgeldin canım

Pınarcım sabahtan beridir konuşuyoruz ama bak hayırlı olsun demeyi unuttuk
kazasız belasız iyi günlerde kullanın canım

Sağolasın bitanem Allah razı olsun. Karar verdik bakalım kısmetse cumaya kadar işlemleri halledip alacağız inşallah hihoyyyt

sibiko pınar tutkun sağolun kızlar.
canım funtosee'yi biliyorum ama onlar çok pahalı. odanın resmini de aslında bitince koymayı planlamıştım ama fikir almak için haklısınız. tozlarını filan alayım da bir ara koyarım.
tutkuncum kocişi mutfak işlerine pek sokmuyorum be hayatım. aslına bakarsan mutfağı bu hale getiren de okaydirigubbakcemile3 geçen ben kalkamayınca bir bulgur pilavı yaptı da ocaktan tezgaha... gerisini sen anla. o daha çok vasıfsız işleri yapıyo evi makinalamak gibikaydirigubbakcemile

selam kızlar iş çıktı brü sürü yazamadım sonrad yemeğe gitik defneyle karnımzı doyurduk tezyeleri szie zor yetiştik

cerancim odanız hayırlı olsun canım bence tülü biraz bebek odasına göre alabilirsin bide sticker çok iyi fikir nette uygun olanlarıda vardır mutlaka abajur ve lambasını yien figürlü falan alırsan olur zaten bide oyuncak tarzı süsler koyarsın biblo gibi mesela güle güle yatsın oğluşun canım

pınarcıım arabanız hayırlı olsun canım bu sıra çok mantıklı ötv vergisi düştü biz geçen ağustosta aldık üstelik sıfır baya bir zararımız oldu maalesef valla çok iyi bir fırsat güle güle binin canım bende hemen ehliyete yazıldım üstelik defneyle birlikte sınavlara bile girdik ama maalesef sadece tarfiksiz alanda kullanabiliyorum inş bebekler azcık büyüsün tarfiğide çıkarız

Evet canım biraz pahalı birde koçtaşlarda var stickerlar onlar çok uygun ve şekerler bi bak istersen.Kocişler hep öyle canım mutfağa girince savaş alanına çeviriyorlar

Afiyet olsun canım

Tünaydın fıstıklar,anam çok yazmışsınız hepsine cevap vermeye kalksam akşam olur,en iyisi toptan bir merhaba diyim önce,hasta olanlara geçmiş olsun,cicileri yıkayıp ütüleyenlerin ellerine sağlık,bebişini görenlerin gözü aydın:asigim::asigim:

ESENCİM ve MELTEMCİM,kızlar çok teşekkürler, izmirde halamın kızıyla konuştum dün,bugünden içi gidip bakıcak biblolara, eğer fiyatıda uygun bulabilirse alacak,
Esencim, sen hangi gün gideceksin biblo bakmaya?
Meltemcim, senin izmirde haftasonu bakacağın satış yeri toptancımı? yerini ablama söyliyeyim ordan baksın??

MARLİYNCİM ve SİBİKOCUM, teşekkürler kızlar kısmet değilmiş demekki ben siz gittiğiniz zaman int.ten sipariş açılır ordan alırım diye düşünüyodum hep

Günaydın Arkadaşlar,

Oku oku bitmedi valla iyi kaynatmışsınız dünden beri hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun
Alışveriş yapanlara hayırlı olsun iyi günlerde kullanın canlarım.
Bizde kahvaltımızı yaptık evdeyim bugün dayanabilirsem bakalım
Kızlar önceden tek kullanımlık çamaşırlardan bahsetmiştiniz ben dün joker mağazasında buldum ve hastane için aldım arayanların haberi olsun fiyatıda cok uygun.
Bi tanede gecelik ve sabahlık aldım hastane için ama şu anda tam oluyor üstüne sizde doğumdan sonra ancak bu kadar göbüş kalır deme yazık olmasın ya
yerimseniben

[B]pınarcım eğer doğru anladıysam araba almışınız canım..
allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah iyi günlerde defnenizle birlikte.hihoyyyt[/B]

kızlar allaha şükür iyiyim.dün epey dinlendim.arkadaşım varda ofiste fazla yazamıyorum

hoşgeldin tülaycım geçmiş olsun canım a.s.

Evet canım biraz pahalı birde koçtaşlarda var stickerlar onlar çok uygun ve şekerler bi bak istersen.Kocişler hep öyle canım mutfağa girince savaş alanına çeviriyorlar

Afiyet olsun canım

sağol sibelcim valla öyle benim eşimde öyle ya ince işleri değilde en iyisi ev süpürme gibi şeyleri yapmaları yoksa mutfağı baştan aşağı temizlemek gerekiyor delikafadulden

incihan olur doğumdan sonra canım tasalanma koca bebek çıkacak kıs içinden hayırlı olsun canım giyimlerin güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…