2009 Mayıs Anneleri

Tutkuncum,randevun varmış yarın inş. iyi haberlerle dönersin,kanamaların nasıl oldu cnm?azaldımı?

günaydın herkese bizde durumla kahvaltımızı yapıyoruz:)))

ne bileyim bacım diyolarya doğumdan sonra hemen göbek inmiyor diye ama şimdiki kadarda kalmaz ya doğru canım

Hadi gözün aydın cnm,int.te çoğu sitede gördüm ben sticker,bende alıcam winnie the pooh lulardan istiyorum

Ay canım saol valla netten baktım joker mağazası m1 outlet kartalda varmış soğanlıkta daha doğrusu evime 10 dk hemen gidip ordan alayım.

Kızlar o tek kullanımlık çamasırlar internette 5 tl,içinde 5 tane vardı sanırım,tam hatırlayamadım şimdi,ama ben almadım

yok söyleyim canınız çeksin söylüyorumkötükedihüsosöylermiyim hiç sonra canınız çeker

hadi al bakalım ehliyeti benim var ama cüzdanda duruyor trafikte kullanamıyorum çünkü senin sınavlar noldu

Sorma canım bu hafta son cuma gelsin diye dört gözle bakıyorum.
hadi az kaldı şafak 3

haklısın perişan ediyolar ama benimki bulaşık makinasını işyi yerleştiriyor.Bu arada bi fikir şu ahşap parçaar varya gemi balık falan boyayıp onları silikonla yapıştırabilirsin yada stikırlar en basiti 1 milyoncularda çok ucuza var genelde

iyi yapmışsın canım o site fiyat yeniliyormuş stokta azalmış ondan kapalı bende onları bekliyorum

o iyi fikir bi bakalım onlara sadece göbiş kalır sonra oda gider inşallah
EŞİM AKŞAM RÜYASINDA KIZIMIZI GÖRMÜŞ BİZİ TAKLİT EDİYORMUŞ ŞİVE FALAN YAPIYORMUŞ NERDEN ÖĞRENDİN DEYİNCEDE BEN ANNEMİN KARNINDA HEP SİZİ DUYUYORDUM DEMİŞ.EŞİM GELMİŞ ŞİMDİ KIZIM SENİ ÇOK SEVİYORUM FALAN DİYOR ULEN DEDİM NE POLİTİKACISIN SEN

Bu arada bebek telsizi arıyorum kızlar,hangi markaları aldınız??

Sorma canım bu hafta son cuma gelsin diye dört gözle bakıyorum.

Hadi canım ya sende hayırlısıyla kurtuluyosun hihoyyyt

Selam canım hoşgeldin afiyet olsunnn a.s.

Sağolasın bitanem. Sıfır almıyoruz tatlım biz. 2008 model. Eşimin bi iş arkadaşı geçen sene almıştı. Daha çok az bi süre kullandı. Çocuklarına ev yaptıracağı için acil paraya ihtiyacı vardı. Yabancı gitmesin istemiş. Sağolsun güzelde fiyat verdi. Sıfır gibi araba. Eşimde alalım dedi. Kısmetse cuma gününe kadar işlemler olacak inşallah. Bende eşim askerdeyken gidicektim ne güzel ehliyete ama hep üşengeçliğim tuttu. NEyse doğumdan sonra inşallah a.s.

kızlar allaha şükür iyiyim.dün epey dinlendim.arkadaşım varda ofiste fazla yazamıyorum

Aman canım dinlen fırsat buldukça a.s.

Tünaydın canım hoşgeldin a.s.

Hoşgeldin canım. Güle güle giy aldıklarını. Olur olur merak etme. Benim aldıklarım da şimdi çok az bol geliyo. Doğumdan sonra olur hiç merak etme a.s.

[pınarcım eğer doğru anladıysam araba almışınız canım..
allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah iyi günlerde defnenizle birlikte.hihoyyyt

Pınarcım arabanız hayırlı olsun cnm,delikafadulden

Çok tşk ederim canlarım. Kazasız belasız inşallah a.s.

Kızlar ben duşa giriyorum. Çıkıncada kayınvalideme gideceğim. Salı pazarı turu yapacağız bakalım hava da güzel mis gibi. Akşamda birlikte geri gelicez. Yarın büyük temizlik günü hihoyyyt

Hepinizi çok çok öptümmmm a.s.

Görüşmek üzere cnm,gezin ana kız bakalımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim canım. lambası var odamızın,helikopter figürlü onu değiştirmeyi düşünmüyoruz ama dediğiniz gibi bu durumda perdeyi figürlü bişey yaptıracam. biraz da stickerla renk katarım artık.
araba konusunda bizde çok zarar ettik sıfır almıştık. şimdi değiştirmeyi düşünüyoz ama ikinci eller çok düştü.:1no2:

ıyi turlamalar pınarcım ne güzel bende pazarlarda dolaşmayı cok severim valla yarın içinde şimdiden kolay gelsim by by

tutkuncum,randevun varmış yarın inş. Iyi haberlerle dönersin,kanamaların nasıl oldu cnm?azaldımı?
evet yarın gidicem bakalım.kanamam arada wc de geliyor sabah vardı şimdi yok hep yatıyorum ama yatınca bişey yok gezdimmi yada iş yaptımmı kendini hatırlatıyor insan görüncede korkuyor tabi.bu ara evde misafir olunca mecbur kalkıp iş yapıyorsun yatamıyorsun allahtan gündüz evde yokta rahat yatıyorum
ne bileyim bacım diyolarya doğumdan sonra hemen göbek inmiyor diye ama şimdiki kadarda kalmaz ya doğru canım
hemen inmez yavaş yavaş insinde
bu arada bebek telsizi arıyorum kızlar,hangi markaları aldınız??
valla ben sinbo aldım bedava alışveriş hakkımız vardı nette aldık bi geldi tek taraflıymış yani sen bebeği duyuyorsun o sen duymuyor ona dikkat edin mesela ağladı sesini açıp seslenirsin senin sesi bulana kadar yanındasın

2-3 frekanslı olanları tavsiye ediyolar genelde, chicco dan memnun kalmama sebebi neymiş?

cocuk kafasını bile cevirse içeri uğultulu sesler veriyomuş sanırım canım ya hiç net değil diyordu zılıltı filan cok yapmış heralde ama başka bir arkadaşım kullanıyordu eltisi karşı dairesinde oturuyor cocuğu evde uyurken dışarıya cıkıp cihazıda eltisine bırakıyorda o kadar memnundiki ama üstünden markası silinmiş heralde weewell olabilir diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…