günaydın kızlar kalkın biz daha uyumadık sizi bekliyoruz kahvaltımızıda yaptık halsiz kaldı yumurcaklar tekmeleyin annelerinizi bunlar keyifçi yoksa.
Sanırım sedtunc ile Marılıyn gelmş aferin size günaydın bunlar sorumluluklarını biliyorlar bak.
günaydın herkese bizde durumla kahvaltımızı yapıyoruz:)))
hoşgeldin tülaycım geçmiş olsun canım a.s.
sağol sibelcim valla öyle benim eşimde öyle ya ince işleri değilde en iyisi ev süpürme gibi şeyleri yapmaları yoksa mutfağı baştan aşağı temizlemek gerekiyor delikafadulden
incihan olur doğumdan sonra canım tasalanma koca bebek çıkacak kıs içinden hayırlı olsun canım giyimlerin güle güle kullan
hepinize merhaba bayanlar! ben kalkalı çok oluyor ama kaç gündür hasta yatınca mutfağı toparlamak zaman aldı. tam kalkmış gidiyorlardı ki mutfak kapısında yakaladımkaydirigubbakcemile3 hepsini bulaşık makinasına tıktım! bide çamaşır attım. ardından bebişimin mobilyası geldi. amcalar onu kurdu. tam hayalimdeki gibi olmamış, bebek mobilyasından çok genç odasına benzemiş ama kullanışlı bişey olmuş.
şimdiii sizin fikirlerinize ihtiyacım var karılar. deyin bakayım bana odayı biraz bebek odası havasına sokmak için ne yapmam lazım? şöyle cici süsler stikerlar filan bulacağım bir site var mı?
Günaydın Arkadaşlar,
Oku oku bitmedi valla iyi kaynatmışsınız dünden beri hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun
Alışveriş yapanlara hayırlı olsun iyi günlerde kullanın canlarım.
Bizde kahvaltımızı yaptık evdeyim bugün dayanabilirsem bakalım
Kızlar önceden tek kullanımlık çamaşırlardan bahsetmiştiniz ben dün joker mağazasında buldum ve hastane için aldım arayanların haberi olsun fiyatıda cok uygun.
Bi tanede gecelik ve sabahlık aldım hastane için ama şu anda tam oluyor üstüne sizde doğumdan sonra ancak bu kadar göbüş kalır deme yazık olmasın yayerimseniben
yok söyleyim canınız çeksin söylüyorumkötükedihüsosöylermiyim hiç sonra canınız çekerSöyleme bacım coşup bide onları yapmaya uğraşmayalım kaydirigubbakcemile3 sana afiyet olsun.Ben işyerinde su sebilinin yanına taşıycam artık masayı yada bir hortum bağlatıcam artık :roflol:
Canım google'a funtosee yaz çok güzel stickerlar var,ayrıca halısını tülünü lambasını şöyle süslü püslü alırsın aksesuarlarla hareketli hale getirirsin
Canım hoşgeldin nasılsın?
Pınarcım sabahtan beridir konuşuyoruz ama bak hayırlı olsun demeyi unuttuk
kazasız belasız iyi günlerde kullanın canım
hadi al bakalım ehliyeti benim var ama cüzdanda duruyor trafikte kullanamıyorum çünkü senin sınavlar nolduValla maşallah bacım. Eeee çocuklar napsınlar biran önce çıkalım bari diyolar kaydirigubbakcemile3
Sağolasın canım. Zaten bizde eşimin çalıştığı şirketin arabası vardı 7/24. Ama babamız Defne için daha rahat bi araba olsun istedi. Hem doğumdan sonra evde olacağım için , onunda iş yeri eve uzak ya, altımda araba olsun istedi. Ne olur ne olmaz. İnsanlık hali bebek bu. Ateşlenir bişey olur... Şimdi doğum yapayım hemen bi kursa yazılacağım. Evde çalışır alırım ehliyeti inşallah hihoyyyt
Evet canım bol su bebeğin suyu açısından çok önemli. Ben zaten hayatım boyunca hep çok su içerdim. Sadece hamilelikte değil. Ama şimdi hamile kalınca bazen abarttım mı diyorum kaydirigubbakcemile3
Ooo afiyet olsun bakalım. Millet öğle yemeğine geçti ben daha kahvaltıyı yeni yaptım :roflol:
Canım hoşgeldin. Gözün aydın gelmiş odan. Olsun düzene girer merak etme. Sen bize resmini koyda odanın biz fikir verelim sana odana göre bacım. e-bebek'te falan oda süsleme bölümünde güzel stickerlar var bilgin olsun...
Hoşgeldin canım. Naptın akşam dinlenebildin mi?
Sağolasın canım bakalım kısmetse cumaya kadar alım-satımı halledecek eşim hihoyyyt
hadi az kaldı şafak 3Sorma canım bu hafta son cuma gelsin diye dört gözle bakıyorum.
haklısın perişan ediyolar ama benimki bulaşık makinasını işyi yerleştiriyor.Bu arada bi fikir şu ahşap parçaar varya gemi balık falan boyayıp onları silikonla yapıştırabilirsin yada stikırlar en basiti 1 milyoncularda çok ucuza var geneldesibiko pınar tutkun sağolun kızlar.
canım funtosee'yi biliyorum ama onlar çok pahalı. odanın resmini de aslında bitince koymayı planlamıştım ama fikir almak için haklısınız. tozlarını filan alayım da bir ara koyarım.
tutkuncum kocişi mutfak işlerine pek sokmuyorum be hayatım. aslına bakarsan mutfağı bu hale getiren de okaydirigubbakcemile3 geçen ben kalkamayınca bir bulgur pilavı yaptı da ocaktan tezgaha... gerisini sen anla. o daha çok vasıfsız işleri yapıyo evi makinalamak gibikaydirigubbakcemile
iyi yapmışsın canım o site fiyat yeniliyormuş stokta azalmış ondan kapalı bende onları bekliyorumTünaydın fıstıklar,anam çok yazmışsınız hepsine cevap vermeye kalksam akşam olur,en iyisi toptan bir merhaba diyim önce,hasta olanlara geçmiş olsun,cicileri yıkayıp ütüleyenlerin ellerine sağlık,bebişini görenlerin gözü aydın:asigim::asigim:
ESENCİM ve MELTEMCİM,kızlar çok teşekkürler, izmirde halamın kızıyla konuştum dün,bugünden içi gidip bakıcak biblolara, eğer fiyatıda uygun bulabilirse alacak,
Esencim, sen hangi gün gideceksin biblo bakmaya?
Meltemcim, senin izmirde haftasonu bakacağın satış yeri toptancımı? yerini ablama söyliyeyim ordan baksın??
MARLİYNCİM ve SİBİKOCUM, teşekkürler kızlar kısmet değilmiş demekki ben siz gittiğiniz zaman int.ten sipariş açılır ordan alırım diye düşünüyodum hep
Günaydın Arkadaşlar,
Oku oku bitmedi valla iyi kaynatmışsınız dünden beri hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun
Kızlar önceden tek kullanımlık çamaşırlardan bahsetmiştiniz ben dün joker mağazasında buldum ve hastane için aldım arayanların haberi olsun fiyatıda cok uygun.
Bi tanede gecelik ve sabahlık aldım hastane için ama şu anda tam oluyor üstüne sizde doğumdan sonra ancak bu kadar göbüş kalır deme yazık olmasın yayerimseniben
Ay canım saol valla netten baktım joker mağazası m1 outlet kartalda varmış soğanlıkta daha doğrusu evime 10 dk hemen gidip ordan alayım.
Sorma canım bu hafta son cuma gelsin diye dört gözle bakıyorum.
selam kızlar iş çıktı brü sürü yazamadım sonrad yemeğe gitik defneyle karnımzı doyurduk tezyeleri szie zor yetiştik
pınarcıım arabanız hayırlı olsun canım bu sıra çok mantıklı ötv vergisi düştü biz geçen ağustosta aldık üstelik sıfır baya bir zararımız oldu maalesef valla çok iyi bir fırsat güle güle binin canım bende hemen ehliyete yazıldım üstelik defneyle birlikte sınavlara bile girdik ama maalesef sadece tarfiksiz alanda kullanabiliyorum inş bebekler azcık büyüsün tarfiğide çıkarız
kızlar allaha şükür iyiyim.dün epey dinlendim.arkadaşım varda ofiste fazla yazamıyorum
Tünaydın fıstıklar,anam çok yazmışsınız hepsine cevap vermeye kalksam akşam olur,en iyisi toptan bir merhaba diyim önce,hasta olanlara geçmiş olsun,cicileri yıkayıp ütüleyenlerin ellerine sağlık,bebişini görenlerin gözü aydın:asigim::asigim:
ESENCİM ve MELTEMCİM,kızlar çok teşekkürler, izmirde halamın kızıyla konuştum dün,bugünden içi gidip bakıcak biblolara, eğer fiyatıda uygun bulabilirse alacak,
Esencim, sen hangi gün gideceksin biblo bakmaya?
Meltemcim, senin izmirde haftasonu bakacağın satış yeri toptancımı? yerini ablama söyliyeyim ordan baksın??
MARLİYNCİM ve SİBİKOCUM, teşekkürler kızlar kısmet değilmiş demekki ben siz gittiğiniz zaman int.ten sipariş açılır ordan alırım diye düşünüyodum hep
Günaydın Arkadaşlar,
[pınarcım eğer doğru anladıysam araba almışınız canım..
allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah iyi günlerde defnenizle birlikte.hihoyyyt
Pınarcım arabanız hayırlı olsun cnm,delikafadulden
Bu arada bebek telsizi arıyorum kızlar,hangi markaları aldınız??
bende araştırıyorum ama daha karar vermedim canım bi arkadaşım chicho almıştı hiç memnun kalmadı haberin olsun
Hadi canım ya sende hayırlısıyla kurtuluyosun hihoyyyt
Selam canım hoşgeldin afiyet olsunnn a.s.
Sağolasın bitanem. Sıfır almıyoruz tatlım biz. 2008 model. Eşimin bi iş arkadaşı geçen sene almıştı. Daha çok az bi süre kullandı. Çocuklarına ev yaptıracağı için acil paraya ihtiyacı vardı. Yabancı gitmesin istemiş. Sağolsun güzelde fiyat verdi. Sıfır gibi araba. Eşimde alalım dedi. Kısmetse cuma gününe kadar işlemler olacak inşallah. Bende eşim askerdeyken gidicektim ne güzel ehliyete ama hep üşengeçliğim tuttu. NEyse doğumdan sonra inşallah a.s.
Aman canım dinlen fırsat buldukça a.s.
Tünaydın canım hoşgeldin a.s.
Hoşgeldin canım. Güle güle giy aldıklarını. Olur olur merak etme. Benim aldıklarım da şimdi çok az bol geliyo. Doğumdan sonra olur hiç merak etme a.s.
Çok tşk ederim canlarım. Kazasız belasız inşallah a.s.
Kızlar ben duşa giriyorum. Çıkıncada kayınvalideme gideceğim. Salı pazarı turu yapacağız bakalım hava da güzel mis gibi. Akşamda birlikte geri gelicez. Yarın büyük temizlik günü hihoyyyt
Hepinizi çok çok öptümmmm a.s.
selam kızlar iş çıktı brü sürü yazamadım sonrad yemeğe gitik defneyle karnımzı doyurduk tezyeleri szie zor yetiştik
cerancim odanız hayırlı olsun canım bence tülü biraz bebek odasına göre alabilirsin bide sticker çok iyi fikir nette uygun olanlarıda vardır mutlaka abajur ve lambasını yien figürlü falan alırsan olur zaten bide oyuncak tarzı süsler koyarsın biblo gibi mesela güle güle yatsın oğluşun canım
pınarcıım arabanız hayırlı olsun canım bu sıra çok mantıklı ötv vergisi düştü biz geçen ağustosta aldık üstelik sıfır baya bir zararımız oldu maalesef valla çok iyi bir fırsat güle güle binin canım bende hemen ehliyete yazıldım üstelik defneyle birlikte sınavlara bile girdik ama maalesef sadece tarfiksiz alanda kullanabiliyorum inş bebekler azcık büyüsün tarfiğide çıkarız
burcu canım chiccodan arakadaşımda mennun kalmamış
evet yarın gidicem bakalım.kanamam arada wc de geliyor sabah vardı şimdi yok hep yatıyorum ama yatınca bişey yok gezdimmi yada iş yaptımmı kendini hatırlatıyor insan görüncede korkuyor tabi.bu ara evde misafir olunca mecbur kalkıp iş yapıyorsun yatamıyorsun allahtan gündüz evde yokta rahat yatıyorumtutkuncum,randevun varmış yarın inş. Iyi haberlerle dönersin,kanamaların nasıl oldu cnm?azaldımı?
hemen inmez yavaş yavaş insindene bileyim bacım diyolarya doğumdan sonra hemen göbek inmiyor diye ama şimdiki kadarda kalmaz ya doğru canım
valla ben sinbo aldım bedava alışveriş hakkımız vardı nette aldık bi geldi tek taraflıymış yani sen bebeği duyuyorsun o sen duymuyor ona dikkat edin mesela ağladı sesini açıp seslenirsin senin sesi bulana kadar yanındasınbu arada bebek telsizi arıyorum kızlar,hangi markaları aldınız??
2-3 frekanslı olanları tavsiye ediyolar genelde, chicco dan memnun kalmama sebebi neymiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?