evet yarın gidicem bakalım.kanamam arada wc de geliyor sabah vardı şimdi yok hep yatıyorum ama yatınca bişey yok gezdimmi yada iş yaptımmı kendini hatırlatıyor insan görüncede korkuyor tabi.bu ara evde misafir olunca mecbur kalkıp iş yapıyorsun yatamıyorsun allahtan gündüz evde yokta rahat yatıyorum
hemen inmez yavaş yavaş insinde
valla ben sinbo aldım bedava alışveriş hakkımız vardı nette aldık bi geldi tek taraflıymış yani sen bebeği duyuyorsun o sen duymuyor ona dikkat edin mesela ağladı sesini açıp seslenirsin senin sesi bulana kadar yanındasın
Pınarcım iyi gezmeler havada çok güzel ay bende kaçıp gelebilsem
Burcucum bende almadım,arkadaşım alacak buhar makinasını ve telsizini bildiğim kadarıyla Weewell marka aldı gayet güzelmiş hihoyyyt hediyelerimiz gelsin görücez artık
canım mesela yoldan geçen motor seslerinden yada evdeki ehrhangi bir sesten bile etkilenip cızırtılar oluyormuş
şu an beko almış çok mennun
ne bileyim bacım diyolarya doğumdan sonra hemen göbek inmiyor diye ama şimdiki kadarda kalmaz ya doğru canım
yok söyleyim canınız çeksin söylüyorumkötükedihüsosöylermiyim hiç sonra canınız çeker
hadi al bakalım ehliyeti benim var ama cüzdanda duruyor trafikte kullanamıyorum çünkü senin sınavlar noldu
hadi az kaldı şafak 3
haklısın perişan ediyolar ama benimki bulaşık makinasını işyi yerleştiriyor.Bu arada bi fikir şu ahşap parçaar varya gemi balık falan boyayıp onları silikonla yapıştırabilirsin yada stikırlar en basiti 1 milyoncularda çok ucuza var genelde
iyi yapmışsın canım o site fiyat yeniliyormuş stokta azalmış ondan kapalı bende onları bekliyorum
o iyi fikir bi bakalım onlara sadece göbiş kalır sonra oda gider inşallah
EŞİM AKŞAM RÜYASINDA KIZIMIZI GÖRMÜŞ BİZİ TAKLİT EDİYORMUŞ ŞİVE FALAN YAPIYORMUŞ NERDEN ÖĞRENDİN DEYİNCEDE BEN ANNEMİN KARNINDA HEP SİZİ DUYUYORDUM DEMİŞ.EŞİM GELMİŞ ŞİMDİ KIZIM SENİ ÇOK SEVİYORUM FALAN DİYOR ULEN DEDİM NE POLİTİKACISIN SEN
Hadi canım ya sende hayırlısıyla kurtuluyosun hihoyyyt
Selam canım hoşgeldin afiyet olsunnn a.s.
Sağolasın bitanem. Sıfır almıyoruz tatlım biz. 2008 model. Eşimin bi iş arkadaşı geçen sene almıştı. Daha çok az bi süre kullandı. Çocuklarına ev yaptıracağı için acil paraya ihtiyacı vardı. Yabancı gitmesin istemiş. Sağolsun güzelde fiyat verdi. Sıfır gibi araba. Eşimde alalım dedi. Kısmetse cuma gününe kadar işlemler olacak inşallah. Bende eşim askerdeyken gidicektim ne güzel ehliyete ama hep üşengeçliğim tuttu. NEyse doğumdan sonra inşallah a.s.
Aman canım dinlen fırsat buldukça a.s.
Tünaydın canım hoşgeldin a.s.
Hoşgeldin canım. Güle güle giy aldıklarını. Olur olur merak etme. Benim aldıklarım da şimdi çok az bol geliyo. Doğumdan sonra olur hiç merak etme a.s.
Çok tşk ederim canlarım. Kazasız belasız inşallah a.s.
Kızlar ben duşa giriyorum. Çıkıncada kayınvalideme gideceğim. Salı pazarı turu yapacağız bakalım hava da güzel mis gibi. Akşamda birlikte geri gelicez. Yarın büyük temizlik günü hihoyyyt
Hepinizi çok çok öptümmmm a.s.
Bu arada bebek telsizi arıyorum kızlar,hangi markaları aldınız??
canım yakınlarımızda koçtaş yok ama netten incelerim. sağolasın.Evet canım biraz pahalı birde koçtaşlarda var stickerlar onlar çok uygun ve şekerler bi bak istersen.Kocişler hep öyle canım mutfağa girince savaş alanına çeviriyorlar
Afiyet olsun canım
canım sana mesaj yazmıştım ama galiba görmedin. bu sitede el emekleri bölümünde dostcity diye bir arkadaş satış yapıyor. bende senin dediğin o siteyi bekliyordum hatta siperişi de verdim 1 ay geçti gelmedi. bende iptal ettim, o dostcity dediğim arakdaş bana siparişlerimi uygun bir kargo ücretiyle gönderdi. 3-4 günde elie ulaştı. aklında bulunsun.Tünaydın fıstıklar,anam çok yazmışsınız hepsine cevap vermeye kalksam akşam olur,en iyisi toptan bir merhaba diyim önce,hasta olanlara geçmiş olsun,cicileri yıkayıp ütüleyenlerin ellerine sağlık,bebişini görenlerin gözü aydın:asigim::asigim:
ESENCİM ve MELTEMCİM,kızlar çok teşekkürler, izmirde halamın kızıyla konuştum dün,bugünden içi gidip bakıcak biblolara, eğer fiyatıda uygun bulabilirse alacak,
Esencim, sen hangi gün gideceksin biblo bakmaya?
Meltemcim, senin izmirde haftasonu bakacağın satış yeri toptancımı? yerini ablama söyliyeyim ordan baksın??
MARLİYNCİM ve SİBİKOCUM, teşekkürler kızlar kısmet değilmiş demekki ben siz gittiğiniz zaman int.ten sipariş açılır ordan alırım diye düşünüyodum hep
ben aslında belli bir karakter olsun istemiyordum ama her yerde sünger bob, winnie the pooh çıkıyor karşımıza.Hadi gözün aydın cnm,int.te çoğu sitede gördüm ben sticker,bende alıcam winnie the pooh lulardan istiyorum
sağol canım. hee valla senin eşinde az değilmiş hanikaydirigubbakcemile3yok söyleyim canınız çeksin söylüyorumkötükedihüsosöylermiyim hiç sonra canınız çeker
hadi al bakalım ehliyeti benim var ama cüzdanda duruyor trafikte kullanamıyorum çünkü senin sınavlar noldu
hadi az kaldı şafak 3
haklısın perişan ediyolar ama benimki bulaşık makinasını işyi yerleştiriyor.Bu arada bi fikir şu ahşap parçaar varya gemi balık falan boyayıp onları silikonla yapıştırabilirsin yada stikırlar en basiti 1 milyoncularda çok ucuza var genelde
iyi yapmışsın canım o site fiyat yeniliyormuş stokta azalmış ondan kapalı bende onları bekliyorum
o iyi fikir bi bakalım onlara sadece göbiş kalır sonra oda gider inşallah
EŞİM AKŞAM RÜYASINDA KIZIMIZI GÖRMÜŞ BİZİ TAKLİT EDİYORMUŞ ŞİVE FALAN YAPIYORMUŞ NERDEN ÖĞRENDİN DEYİNCEDE BEN ANNEMİN KARNINDA HEP SİZİ DUYUYORDUM DEMİŞ.EŞİM GELMİŞ ŞİMDİ KIZIM SENİ ÇOK SEVİYORUM FALAN DİYOR ULEN DEDİM NE POLİTİKACISIN SEN
canım ben chicco'nun aldım. deneme yaptık kardeşimle. bayağı uzun mesafede bile hiç cızırtı yapmadan çekti. hem pille hem fişe takılı olarak kullanabiliyorsun. inşallah arkadaşların dediği gibi problem yaşamayız.Bu arada bebek telsizi arıyorum kızlar,hangi markaları aldınız??
ay kızlar annem oğluşumun eşyalarını ütülüyordu on yardım etmeye gittim geldim ne çok şey konuşmuşsunuz yine:)
pınarcım araba almışsınız hayırlı olsun
cerencim odan gelmiş bebeğini güle güle büyüt içinde
canım sana mesaj yazmıştım ama galiba görmedin. bu sitede el emekleri bölümünde dostcity diye bir arkadaş satış yapıyor. bende senin dediğin o siteyi bekliyordum hatta siperişi de verdim 1 ay geçti gelmedi. bende iptal ettim, o dostcity dediğim arakdaş bana siparişlerimi uygun bir kargo ücretiyle gönderdi. 3-4 günde elie ulaştı. aklında bulunsun.
ben aslında belli bir karakter olsun istemiyordum ama her yerde sünger bob, winnie the pooh çıkıyor karşımıza.
canım ben chicco'nun aldım. deneme yaptık kardeşimle. bayağı uzun mesafede bile hiç cızırtı yapmadan çekti. hem pille hem fişe takılı olarak kullanabiliyorsun. inşallah arkadaşların dediği gibi problem yaşamayız.
.
doğru ama işte insan kalkıyor istemedende Amin canımCanım kalkma ayağa,yat dinlen,işler kaçmıyoya, zaten misafirde anlayışla karsılar bu durumu, son zamanlarımız bunlar atlatalım kazasız belasız inş.
Çift taraflı ses olayı güzelmiş bu aradaa.sa.s
valla pek seviyor doğunca yandım tıksırsa bana kızar iyi bakamadın diyekalmaz canım ben geeçn gördüm bir haftalık doğum yapmıştı biraz vadı ama ancak 4 aylık gibi duruyordu
aman yesinler kız babalarını pek severlermiş kızlarını benim eşimde her sabah konuşup tüm aileyi tanıtıyor
iyi gezmeler bitanem gerçekten istanbulda harika bir gün keşke evde olsaydım kızımın cicilerini yıkardım
canım ben daha almadım odasını ayırınca alıcam
az değil senin meslektaşın ya ondan biliyor nabız şerbet olayını çocuklaracanım yakınlarımızda koçtaş yok ama netten incelerim. sağolasın.
canım sana mesaj yazmıştım ama galiba görmedin. bu sitede el emekleri bölümünde dostcity diye bir arkadaş satış yapıyor. bende senin dediğin o siteyi bekliyordum hatta siperişi de verdim 1 ay geçti gelmedi. bende iptal ettim, o dostcity dediğim arakdaş bana siparişlerimi uygun bir kargo ücretiyle gönderdi. 3-4 günde elie ulaştı. aklında bulunsun.
ben aslında belli bir karakter olsun istemiyordum ama her yerde sünger bob, winnie the pooh çıkıyor karşımıza.
sağol canım. hee valla senin eşinde az değilmiş hanikaydirigubbakcemile3
canım ben chicco'nun aldım. deneme yaptık kardeşimle. bayağı uzun mesafede bile hiç cızırtı yapmadan çekti. hem pille hem fişe takılı olarak kullanabiliyorsun. inşallah arkadaşların dediği gibi problem yaşamayız.
teşekkür ederim canım inşallah.
Kızlar bekonunkine baktı şimdi,biberon ısıtıcısı hediyeli,65 tl diyo
ooo süper bizde öyle oluruz inşallahkılzar göbekten bahsetmişssiniz arkadaşım 5 ay önce doğum yaptı 20 gündür yediklerine dikkat ed,yor az önce yanımdaydı acayip zayıflamış göbek falan kalmamış valla:):
canım belki tek yönlüdür özelliklerine bakın benim gibiyanılırsınızbaska bi sitedede hediyesiz 30 tl diyo,fiyatı çok çok uygun ama ucuz diye içimi bi tedirginlik sardıı:uhm::uhm:
doğru ama işte insan kalkıyor istemedende Amin canım
bence onu tercih edin ama biz denedik ses iyi tabi tam kullanınca nolcak
valla pek seviyor doğunca yandım tıksırsa bana kızar iyi bakamadın diye
az değil senin meslektaşın ya ondan biliyor nabız şerbet olayını çocuklara
iyi valla fiyatı mağazası varsa yakınında dene bi öyle al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?