2009 Mayıs Anneleri

Pınarcım iyi gezmeler havada çok güzel ay bende kaçıp gelebilsem

Burcucum bende almadım,arkadaşım alacak buhar makinasını ve telsizini bildiğim kadarıyla Weewell marka aldı gayet güzelmiş hihoyyyt hediyelerimiz gelsin görücez artık

canım mesela yoldan geçen motor seslerinden yada evdeki ehrhangi bir sesten bile etkilenip cızırtılar oluyormuş
şu an beko almış çok mennun

Canım kalkma ayağa,yat dinlen,işler kaçmıyoya, zaten misafirde anlayışla karsılar bu durumu, son zamanlarımız bunlar atlatalım kazasız belasız inş.
Çift taraflı ses olayı güzelmiş bu aradaa.sa.s

ay kızlar annem oğluşumun eşyalarını ütülüyordu on yardım etmeye gittim geldim ne çok şey konuşmuşsunuz yine:)
pınarcım araba almışsınız hayırlı olsun
cerencim odan gelmiş bebeğini güle güle büyüt içinde

Güle güle kullanın cnm, Weewell'in hangi modeli daha iyidir acaba?bi bakayım int. ten

ne bileyim bacım diyolarya doğumdan sonra hemen göbek inmiyor diye ama şimdiki kadarda kalmaz ya doğru canım

kalmaz canım ben geeçn gördüm bir haftalık doğum yapmıştı biraz vadı ama ancak 4 aylık gibi duruyordu

aman yesinler kız babalarını pek severlermiş kızlarını benim eşimde her sabah konuşup tüm aileyi tanıtıyor

iyi gezmeler bitanem gerçekten istanbulda harika bir gün keşke evde olsaydım kızımın cicilerini yıkardım

Bu arada bebek telsizi arıyorum kızlar,hangi markaları aldınız??

canım ben daha almadım odasını ayırınca alıcam

canım mesela buhar makinasında en iyisi chicconun soğuk buharlı iyonlu olanı ben ondan aldım.ama işte başka ürünlerde her zaman farklılık olabiliyor

Evet canım biraz pahalı birde koçtaşlarda var stickerlar onlar çok uygun ve şekerler bi bak istersen.Kocişler hep öyle canım mutfağa girince savaş alanına çeviriyorlar

Afiyet olsun canım
canım yakınlarımızda koçtaş yok ama netten incelerim. sağolasın.
canım sana mesaj yazmıştım ama galiba görmedin. bu sitede el emekleri bölümünde dostcity diye bir arkadaş satış yapıyor. bende senin dediğin o siteyi bekliyordum hatta siperişi de verdim 1 ay geçti gelmedi. bende iptal ettim, o dostcity dediğim arakdaş bana siparişlerimi uygun bir kargo ücretiyle gönderdi. 3-4 günde elie ulaştı. aklında bulunsun.
Hadi gözün aydın cnm,int.te çoğu sitede gördüm ben sticker,bende alıcam winnie the pooh lulardan istiyorum
ben aslında belli bir karakter olsun istemiyordum ama her yerde sünger bob, winnie the pooh çıkıyor karşımıza.
sağol canım. hee valla senin eşinde az değilmiş hanikaydirigubbakcemile3
Bu arada bebek telsizi arıyorum kızlar,hangi markaları aldınız??
canım ben chicco'nun aldım. deneme yaptık kardeşimle. bayağı uzun mesafede bile hiç cızırtı yapmadan çekti. hem pille hem fişe takılı olarak kullanabiliyorsun. inşallah arkadaşların dediği gibi problem yaşamayız.

teşekkür ederim canım inşallah.

Kızlar bekonunkine baktım şimdi,biberon ısıtıcısı hediyeli,65 tl diyo

Son düzenleme:
kılzar göbekten bahsetmişssiniz arkadaşım 5 ay önce doğum yaptı 20 gündür yediklerine dikkat ed,yor az önce yanımdaydı acayip zayıflamış göbek falan kalmamış valla:):

burcucum iyiyimiş fiyatı zaten biberon ısıtıcılarıda pahalı böyle olunca uygun beko yorumlarında ne diyorlar.

Ayşecim teşekkürler gözümden kaçmış dostcity'e bakayım şimdi ben biblolu istiyorum biblolumu örgümü acaba?,bide 2 günde teslim yazıyodu,1 ay göndermediler he..klava:klava:
Eğer aklına takılırsa chiccoyu nasılsa daha kullanmadınız,faturasıyla götürüp değiştirirsin cnmyerimsenibenyerimseniben

doğru ama işte insan kalkıyor istemedende Amin canım
bence onu tercih edin ama biz denedik ses iyi tabi tam kullanınca nolcak
valla pek seviyor doğunca yandım tıksırsa bana kızar iyi bakamadın diye
az değil senin meslektaşın ya ondan biliyor nabız şerbet olayını çocuklara
Kızlar bekonunkine baktı şimdi,biberon ısıtıcısı hediyeli,65 tl diyo

iyi valla fiyatı mağazası varsa yakınında dene bi öyle al

baska bi sitedede hediyesiz 30 tl diyo,fiyatı çok çok uygun ama ucuz diye içimi bi tedirginlik sardıı:uhm::uhm:

burcu canımya arkadaşım daha pahalı almıştı gerçektende çok ucuzmuş denemek lazım ama mağazada..

kılzar göbekten bahsetmişssiniz arkadaşım 5 ay önce doğum yaptı 20 gündür yediklerine dikkat ed,yor az önce yanımdaydı acayip zayıflamış göbek falan kalmamış valla:):
ooo süper bizde öyle oluruz inşallah

baska bi sitedede hediyesiz 30 tl diyo,fiyatı çok çok uygun ama ucuz diye içimi bi tedirginlik sardıı:uhm::uhm:
canım belki tek yönlüdür özelliklerine bakın benim gibiyanılırsınız
ben biraz uyuyum kızlar gece 1 de kALKTIM uyumaya çalışayım gece yine uyuyamam bide hala uykum yok ama belki gelir.öpüyorum sizleri
kızımda çıldırıyor şu an uyuturmu bilmem

Tutkuncum iyi uykular canım,Burcucum bencede bir beko mağazasında deneyerek al canım aklına takıldıysa

öle canım ya geeçn eşimin akrabasından biri doğum yapmıştı kızın bebeği 1 aylık ancak oldu diyyeyim geçen şurup verirken bebek boğulmuş apar topar acile gitmişler bir gece kalmışlar suni tenfüs falan yapılmış bebeğe çok dikkatli olamamız gerekiyor ben korktum valladelikafadulden bu işten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…