2009 Mayıs Anneleri

pınarcım arabanızı güle güle kullanın tatlım:))))

ben yoğundum kızlar ne çok şey yazmışsınız okuyamadım

ıyi uykular tutkuncum inşallah uyursun biraz

ahhh tülaycım inşallah dediğin gibi inşallah göbeklerden kolayca kurtuluveririz hepimiz

Tülaycım, Tutkuncum ,Sibelcim doğru diyonus bi denemek lazım,ben eşimi yollayayım baksın,ama mağazada mesafe dar ve duvarsız olduğu için hepsi güzel çeker de,evde nasıl olur acaba??

Tutkuncum iyi uykular cnma.s.

pınarcım arabanızı güle güle kullanın tatlım:))))

ben yoğundum kızlar ne çok şey yazmışsınız okuyamadım

ilgincim geçmiş olsun canım kansızlık çıkmış galiba kaç değerin biliyomusun bende senin gibi sabah akşam ilaç içiyorum ama bir daha kontrol ettirmek gerekirmi, acaba cumartesi dr gidince bi sorayım bende.Sabahları pekmez iç sende canım

canım benim kanım 9 du en son cumartesi tahlilde doktorumda iki ialç kullanmana rağmen yükselmemiş dedi başka testler istedi orada b12 im sınırın çok altında çıktı ve kansızlığın nedeni olarak b12 eksikliğini gösterdi tam 30 doz iğne verdi hergün vurulacağım canım b12 besinlerden alınamıyormuş o nedenle kanım düşüyormuş ameliyatta zorlanırız dedi doğuma kadar kas altından vurulacak iğne pek keyfim yok cumartesiden pazartesiye kadar hastanede geçti günüm tahlildi iğneydi derken
sağol canım inşallah düzelir

tülaycım nasılsın hayatım

ılgıncım geçmiş olsun bitanem,inş. kısa zamanda düzelir kan değerlerin,iğneler bu konuda çok etkili diye duymuştum,sanırım semrayada vurmuşlardı ordan hatırlıyor olabilirim

kızlar ben beslenmeme çok dikkat ediyorum hergün kuru üzüm pekmez yiyorum haftada bir gün balık tavuk yiyorum sütümü kalsiyumumu eksik etmiyorum ama bünyeyle alakalı sanırım kansızlığım

ılgıncım geçmiş olsun bitanem,inş. kısa zamanda düzelir kan değerlerin,iğneler bu konuda çok etkili diye duymuştum,sanırım semrayada vurmuşlardı ordan hatırlıyor olabilirim

inşallah tatlım düzelir sağol bitanem kendimi zaten son zamanlarda acayip gergin yorgun hissediyordum a.s.:1hug:

Tülaycım, zamanla yeni modeller çıkınca elektronikler ucuzluyor ya ondan düşmüş olabilir fiyatı,birde kendisini görmek lazım,yollayayım eşimi baksın bekoyada weewell ede

inşallah tatlım düzelir sağol bitanem kendimi zaten son zamanlarda acayip gergin yorgun hissediyordum a.s.:1hug:

Kansızlık çok halsizlik ve üşüme yapar cnm,benim normalde vardı zaten kansızlığım,hamile kalınca kan ilacı kullanmasaydım kimbilir ne olurdu durum..

banucum canım geçmiş olsun tekrar.ama beslenmeyle alakası yok vücut yapıyordur onu..sen yinede mutlaka pekmezini iç..canını sıkma kardeşim valla eskisinden daha zinde hissediyormuş kendini bu iğneler sayesinde..

burcu canım bende kuaföre gidceğim akşam züeri yol üstündeki bekolara sorarım..

aa ok iyi olur cnm sana zahmet olmazsa,bakımlı anne seniiiiiiiiiiii,ay ben kaşlarımı bile almıyorum kızlar ya,saç baş hep dagılıyo yatarken, çok püskülmeşep oldum

Son düzenleme:
banucum canım geçmiş olsun tekrar.ama beslenmeyle alakası yok vücut yapıyordur onu..sen yinede mutlaka pekmezini iç..canını sıkma kardeşim valla eskisinden daha zinde hissediyormuş kendini bu iğneler sayesinde..

sağol bitanem:))) inşallah canım kısa sürede düzelirkaydirigubbakcemile5:1hug:

kız burcu ne bakımlısı kaş bıyık sadece çok çabuk çıkıyor saçlar doğumdan sonra bakıma gircek:))

napalım katlanıcaz tatlım doğru diyosun bende cok dikkatli ve biraz fazla bile beslenirim ama bünye işte hep kansızım kendimi bildim bileli iğneler işe yarar arkadaşım merak etme

aa ok iyi olur cnm sana zahmet olmazsa,bakımlı anne seniiiiiiiiiiii,ay ben kaşlarımı bile almıyorum kızlar ya,saç baş hep dagılıyo yatarken, çok püskülmeşep oldum

kız şimdiden dağıtma kendini bebiş olunca napıcan

ilgincim çok geçmiş olsun canım ya daha önce var mıydı böyle bir şikayetin yoksa hamilelikte mi çıktı

burcu benim saç.lar zaten uzundu şimdi dahada uzadı boyada kalmadı...yaza epey kısaltıcamm zor oluyor sıcakta çünkü

Cnm ben kaşı kendim alınca zaten batırıyodum,bide şimdi oturmak yasak ya,yatarken iyice mafederim diye saldım,kaptan mağara adamı gibi oldum
:roflol::roflol:
bebiş olunca çok süslü olcam ama görürsünüüüüzzyerimsenibenyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…