pınarcım arabanızı güle güle kullanın tatlım:))))
ben yoğundum kızlar ne çok şey yazmışsınız okuyamadım
ilgincim geçmiş olsun canım kansızlık çıkmış galiba kaç değerin biliyomusun bende senin gibi sabah akşam ilaç içiyorum ama bir daha kontrol ettirmek gerekirmi, acaba cumartesi dr gidince bi sorayım bende.Sabahları pekmez iç sende canım
ılgıncım geçmiş olsun bitanem,inş. kısa zamanda düzelir kan değerlerin,iğneler bu konuda çok etkili diye duymuştum,sanırım semrayada vurmuşlardı ordan hatırlıyor olabilirim
inşallah tatlım düzelir sağol bitanem kendimi zaten son zamanlarda acayip gergin yorgun hissediyordum a.s.:1hug:
burcu canım bende kuaföre gidceğim akşam züeri yol üstündeki bekolara sorarım..
banucum canım geçmiş olsun tekrar.ama beslenmeyle alakası yok vücut yapıyordur onu..sen yinede mutlaka pekmezini iç..canını sıkma kardeşim valla eskisinden daha zinde hissediyormuş kendini bu iğneler sayesinde..
canım benim kanım 9 du en son cumartesi tahlilde doktorumda iki ialç kullanmana rağmen yükselmemiş dedi başka testler istedi orada b12 im sınırın çok altında çıktı ve kansızlığın nedeni olarak b12 eksikliğini gösterdi tam 30 doz iğne verdi hergün vurulacağım canım b12 besinlerden alınamıyormuş o nedenle kanım düşüyormuş ameliyatta zorlanırız dedi doğuma kadar kas altından vurulacak iğne pek keyfim yok cumartesiden pazartesiye kadar hastanede geçti günüm tahlildi iğneydi derken
sağol canım inşallah düzelir
tülaycım nasılsın hayatım
aa ok iyi olur cnm sana zahmet olmazsa,bakımlı anne seniiiiiiiiiiii,ay ben kaşlarımı bile almıyorum kızlar ya,saç baş hep dagılıyo yatarken, çok püskülmeşep oldum
kız burcu ne bakımlısı kaş bıyık sadece çok çabuk çıkıyor saçlar doğumdan sonra bakıma gircek:))
napalım katlanıcaz tatlım doğru diyosun bende cok dikkatli ve biraz fazla bile beslenirim ama bünye işte hep kansızım kendimi bildim bileli iğneler işe yarar arkadaşım merak etme
kız şimdiden dağıtma kendini bebiş olunca napıcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?