burcu benim saç.lar zaten uzundu şimdi dahada uzadı boyada kalmadı...yaza epey kısaltıcamm zor oluyor sıcakta çünkü
ilgincim çok geçmiş olsun canım ya daha önce var mıydı böyle bir şikayetin yoksa hamilelikte mi çıktı
hepsi var canım. ben hasır patiklerden aldım. ama biblolar sepetler kapı süsleri hepsi var.Ayşecim teşekkürler gözümden kaçmış dostcity'e bakayım şimdi ben biblolu istiyorum biblolumu örgümü acaba?,bide 2 günde teslim yazıyodu,1 ay göndermediler he..klava: klava:
Eğer aklına takılırsa chiccoyu nasılsa daha kullanmadınız,faturasıyla götürüp değiştirirsin cnmyerimsenibenyerimseniben
canım dediğim gibi benimki chicconun. annemlerin evi 240m2 büyük ve ince uzun. en dipteki odaya kardeşimi koydum, bütün kapıları kapayıp balkona çıktım bende. çok net duydum sesi. cızırtı bilem yoktu. yerimsenibenTülaycım, Tutkuncum ,Sibelcim doğru diyonus bi denemek lazım,ben eşimi yollayayım baksın,ama mağazada mesafe dar ve duvarsız olduğu için hepsi güzel çeker de,evde nasıl olur acaba??
Tutkuncum iyi uykular cnma.s.
geçmiş olsun canım benim. benimkide 10.5 çıktı ama doktor önemsemedi. galiba bu tahlilleri laf olsun diye yapıyor benimkisibenneyaptımkicanım benim kanım 9 du en son cumartesi tahlilde doktorumda iki ialç kullanmana rağmen yükselmemiş dedi başka testler istedi orada b12 im sınırın çok altında çıktı ve kansızlığın nedeni olarak b12 eksikliğini gösterdi tam 30 doz iğne verdi hergün vurulacağım canım b12 besinlerden alınamıyormuş o nedenle kanım düşüyormuş ameliyatta zorlanırız dedi doğuma kadar kas altından vurulacak iğne pek keyfim yok cumartesiden pazartesiye kadar hastanede geçti günüm tahlildi iğneydi derken
sağol canım inşallah düzelir
tülaycım nasılsın hayatım
görüşürüz canım bizde sizi öptüka.s.kızlar ben artık çıkıyorum işlerim var biraz sonrada kuaföre gidicem.kendinize ve bebişlere iyi bakın.öptük kızımla sizi teyzeleri:))
Tünaydın fıstıklar,anam çok yazmışsınız hepsine cevap vermeye kalksam akşam olur,en iyisi toptan bir merhaba diyim önce,hasta olanlara geçmiş olsun,cicileri yıkayıp ütüleyenlerin ellerine sağlık,bebişini görenlerin gözü aydın:asigim::asigim:
ESENCİM ve MELTEMCİM,kızlar çok teşekkürler, izmirde halamın kızıyla konuştum dün,bugünden içi gidip bakıcak biblolara, eğer fiyatıda uygun bulabilirse alacak,
Esencim, sen hangi gün gideceksin biblo bakmaya?
Meltemcim, senin izmirde haftasonu bakacağın satış yeri toptancımı? yerini ablama söyliyeyim ordan baksın??
MARLİYNCİM ve SİBİKOCUM, teşekkürler kızlar kısmet değilmiş demekki ben siz gittiğiniz zaman int.ten sipariş açılır ordan alırım diye düşünüyodum hep
hepinize iyi akşamlar diliyorum arkadaşlar.
ben bu 2 haftayı böyle geçirecem sanırım.çok giremeyecek gibiyim.
birde ay başı geliyorki tamam artık.
neyse kaçtım görüşmek üzere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?