2009 Mayıs Anneleri

burcu benim saç.lar zaten uzundu şimdi dahada uzadı boyada kalmadı...yaza epey kısaltıcamm zor oluyor sıcakta çünkü

Benim röflede çok aşağılarda kaldı ama çok şükürki kendi saçım koyu değil,fena durmuyo aslında,ama bi boyatsam o zaman daha iyi yani..

ilgincim çok geçmiş olsun canım ya daha önce var mıydı böyle bir şikayetin yoksa hamilelikte mi çıktı

bitanem sağol hamilelikte çıktı bitanem

kızlar kaş bıyık olayını kendim hallediyorum ben ama doğumdan önce hem kaşlarımı hem ağdamı yaptıracağım kaydirigubbakcemile5

Kızlar sizin sohbetinize doyum olmaz,bana kalsa akşama kadar forumda kalıcam ama çıkayımda yemek fln yiyeyim,aç kaldı kuzucuk,öptük hepiniziiiiiii

burcu tatlım afiyet olsun:)) yarasın bebişinede sanada fıstıkımmmmm

tülaycım ben alıştım artık kendim alıyorum:))))

Suslu hatunlar,

ne muhabbetler yine... gecmisi bitiremeyecegime kannat getirdim...
ben de kasima her dokundugumda darma duman ediyorum. bu nedenle kas biyik icin guzellik salonuna gidiyorum.
az biraz daha gecmise dalayim...
ama biraz daha buralardayim.

Cerencim(Ojeli) sen bi bağlı bulunduğun ssk müdürlüğünü bir arasana mevzuat için onlar net bilgi veririlerdi.Sende doktora gittiğinde ona göre yazdırırdın bi hata varsa.

kızlar ben artık çıkıyorum işlerim var biraz sonrada kuaföre gidicem.kendinize ve bebişlere iyi bakın.öptük kızımla sizi teyzeleri:))

hepsi var canım. ben hasır patiklerden aldım. ama biblolar sepetler kapı süsleri hepsi var.

canım dediğim gibi benimki chicconun. annemlerin evi 240m2 büyük ve ince uzun. en dipteki odaya kardeşimi koydum, bütün kapıları kapayıp balkona çıktım bende. çok net duydum sesi. cızırtı bilem yoktu. yerimseniben
geçmiş olsun canım benim. benimkide 10.5 çıktı ama doktor önemsemedi. galiba bu tahlilleri laf olsun diye yapıyor benimkisibenneyaptımki
kızlar ben artık çıkıyorum işlerim var biraz sonrada kuaföre gidicem.kendinize ve bebişlere iyi bakın.öptük kızımla sizi teyzeleri:))
görüşürüz canım bizde sizi öptüka.s.

arkadaşlar merhaba,bende 33.haftanın içindeyim şu an,sizlere bişey danışmak istiyorum yaklaşık bir haftadır ellerim parmaklarım çok ağrıyor.bugün doktorumu aradım sinir sıkışması olabilir dedi,hamur işlerini pilavı patatesi makarnayı tuzu azalt dedi.ve vitaminimi değiştirdi hergün bi tane elevit alıyordum şimdi kalsiyum ağırlıklı bi vitamin verdi.Busorunları aranızda başka yaşayan oldumu?

hepinize iyi akşamlar diliyorum arkadaşlar.
ben bu 2 haftayı böyle geçirecem sanırım.çok giremeyecek gibiyim.
birde ay başı geliyorki tamam artık.
neyse kaçtım görüşmek üzere..

canım çınarlı hastanesinin tam karşısında (yani çınarlıda) Egesera diye bi yer var malzemeci. bi oraya bir de kemeraltındaki nikah şekercilere bakıcam haftaya. Ama egesera baya hesaplıydı. önceden bakmıştım. şimdi kemeraltıyla kıyaslayıp direk alcam inşallah

hepinize iyi akşamlar diliyorum arkadaşlar.
ben bu 2 haftayı böyle geçirecem sanırım.çok giremeyecek gibiyim.
birde ay başı geliyorki tamam artık.
neyse kaçtım görüşmek üzere..

İyi Akşamlar canım allah kolaylık versin valla şu vakitler hızlıca geçse mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…