arkadaşlar merhaba,bende 33.haftanın içindeyim şu an,sizlere bişey danışmak istiyorum yaklaşık bir haftadır ellerim parmaklarım çok ağrıyor.bugün doktorumu aradım sinir sıkışması olabilir dedi,hamur işlerini pilavı patatesi makarnayı tuzu azalt dedi.ve vitaminimi değiştirdi hergün bi tane elevit alıyordum şimdi kalsiyum ağırlıklı bi vitamin verdi.Busorunları aranızda başka yaşayan oldumu?
canım benimki emekli sandığı olunca hiç bişey götürmedim. ssk yı bilmiyorum
ne var nr yok nasıl gidiyor?
ben daha iyiyim canım. bayağı düzeldim. öksürük ve burun tıkanıklığı kaldı sadece. ayyyh hafta sonu ateşim bi daha hiç düşmeyecek sanmıştım-tatlicadiarzu- bebişimde çok iyi teyzesi maşallah. izne ne kadar kaldı senin? ben ayrıldım rahat ettim. gece zaten doğru dürüst uyuyamayınca sabah kalkmak zounda olmamak çok güzel oluyorkaydirigubbakcemile2
günaydinlarr :)
pinarcim hayirli ugurlu olsun,kazasiz belasiz günlerde güle güle kullanin inşaAllahh a.s.
cerencim bebişin odasi hayirli olsun canim a.s.
banucum cok geçmiş olsun canim..az kaldi inşaAllah hepsi gececek a.s.
ojelifistikcim sanada günaydin şeker :) kolay bigün geçirirsin inşaAllah canim :) ben iyiyim ama cok uykusuzum..bel agrisindan uyuyamiyorum 6.30dan beri..inat ettim ama agri baskin cikti :))) sen nasilsin güzelim? boncuk oglun nasil?
cerencim mutahharam günaydın fıstıklar:))))))))))))))))))
nasılsınız:)))))))))
sağol mutahharam önceden doktorun tedbir alması iyi oldu sonra daha çok aksilik çıkardı
kızlar bugün erkenden kalktık eşimle kahvaltımızı yaptık durumda maşallah canlandı kıpır kıpır :))))))))))))) şimdi iş yerindeyiz sabırsızlıkla iznimizi bekliyoruz
günaydın ilgincim nasılsın?
aynen bende sabırsızlıkla izin bekliyorum..belim çok ağrıyor artık..geceleri çok zor yatıyorum.
günaydın kızlar herkese a.s.
nasılsınız biz defnemle geldik kızım bana yardım ediyor işlerimiz çabuk bitsin diye ya benim kuzu çok hareket etmeye başladı yeniden acaba dönmeyemi açlışıyor c şeklindeydi en son
günaydın kızlar herkese a.s.
nasılsınız biz defnemle geldik kızım bana yardım ediyor işlerimiz çabuk bitsin diye ya benim kuzu çok hareket etmeye başladı yeniden acaba dönmeyemi açlışıyor c şeklindeydi en son
ayyyyyyyyy kızlar yadelikafadulden
bugün 25 mart ve eğer tarihte bir değişiklik olmazsa bu cumartesi doktora gittiğimde tam 1 ayım kalıyor.
25 nisanda bebişim geliyor çok heyecanlandım valla şimdi...ay karnıma ağrılar girdidelikafadulden
cerencim mutahharam günaydın fıstıklar:))))))))))))))))))
nasılsınız:)))))))))
sağol mutahharam önceden doktorun tedbir alması iyi oldu sonra daha çok aksilik çıkardı
kızlar bugün erkenden kalktık eşimle kahvaltımızı yaptık durumda maşallah canlandı kıpır kıpır :))))))))))))) şimdi iş yerindeyiz sabırsızlıkla iznimizi bekliyoruz
canımmm günaydın sanada...teşekkür ederim.ben iyiyim çok şükür.ama dediğin gibi benimde şu an fena şekilde belim ağrıyor.nerdeyse gece kalkıp oturacaktım artık.ya sağ ya sol tarafa yatmaktan bacaklarım uyuşuyor.zaten sırt üstü yatılmıyor.o yüzden belim çok kötü. birde işe gel böyle çok zor valla.sizde iyisiniz umarım annesi bebişle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?