2009 Mayıs Anneleri

hoşgeldin cnm, geçmiş olsun. valla bizlerde böyle sorun yaşayan oldu mu hatırlamıyorum, olmadı diye biliyorum. ama nette karpal tunel sendromu mu ne öyle bi şey görmüştüm sanki. üzgünüm yardımcı olamadım. acil şifalar diliyorum

merhaba kızlar ben geldimhihoyyyt buaralar pek giremiyorum işler çok yoğun inşallah herkes iyidir biz kızımlaa yuvarlanıp gidiyoruzkaydirigubbakcemile3 cmartesi dr. gidicem iznimi uzatıcam viste kağıdı alıp gidicem başka bişey götürdünüzmü kızlar siz? resim falan

canım benimki emekli sandığı olunca hiç bişey götürmedim. ssk yı bilmiyorum
ne var nr yok nasıl gidiyor?

iyiyim canım izin zamanı gelsin diye dörtgözle bekliyorum çok sıkıldım sabahları kalkmak çok zor geliyor artık sen nasılsın canım bebişin nasıl

ben daha iyiyim canım. bayağı düzeldim. öksürük ve burun tıkanıklığı kaldı sadece. ayyyh hafta sonu ateşim bi daha hiç düşmeyecek sanmıştım-tatlicadiarzu- bebişimde çok iyi teyzesi maşallah. izne ne kadar kaldı senin? ben ayrıldım rahat ettim. gece zaten doğru dürüst uyuyamayınca sabah kalkmak zounda olmamak çok güzel oluyorkaydirigubbakcemile2

canım merhaba çok geçmiş olsun ohh darısı başımıza tatlım bende iznimi sabırsızlıkla bekliyorumkaydirigubbakcemile5

Ben geldimmmm bacılar ama biraz geç oldu sanırım hihoyyyt

Bütün gün deli dana gibi dolandık kayınvalidemle. Hava süperdi tabi eve giresimiz gelmedi. Pazarı gezdik. Kızıma penye yelekler aldım kaydirigubbakcemile3 Kendime de iç çamaşırı takviyesi yaptım. Valla şu iç çamaşırı konusunda en güzel şeyler pazarda bulunuyor delikafadulden

İyi dilekleriniz için çok tşk ederim canlarım. Kazasız belasız inşallah :Saruboceq: a.s.

Ay size bakmadan yatmayayım dedim. Fena uykum geldi.

Annem ve kayınvalidem sabah erkenden gelicekler. Yarın işimiz çok. Kızımın mobilyalarını tekrar silicekler. Cicilerini ütüleyip yerleştiricekler. Benim evi temizlicekler. Benim ütüleri yapacaklar. Çok işleri var çoookkkk kaydirigubbakcemile3 :roflol: kaydirigubbakcemile3 :roflol:

Bende yatıyorum artık. Kociş hadi deyip duruyor. Öpüyorum sizleriii kocaman. Sabah gelecek bacılarıma şimdiden günaydınlarrrr hihoyyyt a.s.

günaydın kızlarhihoyyyt
nasılsınız bugün bakim?
herkese güzel birgün diliyorummmmmmmmmmmmm:dance:

günaydinlarr :)

pinarcim hayirli ugurlu olsun,kazasiz belasiz günlerde güle güle kullanin inşaAllahh a.s.

cerencim bebişin odasi hayirli olsun canim a.s.

banucum cok geçmiş olsun canim..az kaldi inşaAllah hepsi gececek a.s.

ojelifistikcim sanada günaydin şeker :) kolay bigün geçirirsin inşaAllah canim :) ben iyiyim ama cok uykusuzum..bel agrisindan uyuyamiyorum 6.30dan beri..inat ettim ama agri baskin cikti :))) sen nasilsin güzelim? boncuk oglun nasil?

ayyyyyyyyy kızlar yadelikafadulden
bugün 25 mart ve eğer tarihte bir değişiklik olmazsa bu cumartesi doktora gittiğimde tam 1 ayım kalıyor.
25 nisanda bebişim geliyor çok heyecanlandım valla şimdi...ay karnıma ağrılar girdidelikafadulden

cerencim mutahharam günaydın fıstıklar:))))))))))))))))))
nasılsınız:)))))))))

sağol mutahharam önceden doktorun tedbir alması iyi oldu sonra daha çok aksilik çıkardı

kızlar bugün erkenden kalktık eşimle kahvaltımızı yaptık durumda maşallah canlandı kıpır kıpır :))))))))))))) şimdi iş yerindeyiz sabırsızlıkla iznimizi bekliyoruz

canımmm günaydın sanada...teşekkür ederim.ben iyiyim çok şükür.ama dediğin gibi benimde şu an fena şekilde belim ağrıyor.nerdeyse gece kalkıp oturacaktım artık.ya sağ ya sol tarafa yatmaktan bacaklarım uyuşuyor.zaten sırt üstü yatılmıyor.o yüzden belim çok kötü. birde işe gel böyle çok zor valla.sizde iyisiniz umarım annesi bebişle?

günaydın ilgincim nasılsın?
aynen bende sabırsızlıkla izin bekliyorum..belim çok ağrıyor artık..geceleri çok zor yatıyorum.

günaydın kızlar herkese a.s.

nasılsınız biz defnemle geldik kızım bana yardım ediyor işlerimiz çabuk bitsin diye ya benim kuzu çok hareket etmeye başladı yeniden acaba dönmeyemi açlışıyor c şeklindeydi en son

günaydın ilgincim nasılsın?
aynen bende sabırsızlıkla izin bekliyorum..belim çok ağrıyor artık..geceleri çok zor yatıyorum.

bitanem iyiyim sağol canımcım:))) benimde belim çok ağrıyor sabah sabah zaten kabus gördüm eşim uyandırdı (
fıstığım sen 37 de çıkacaksın izne demikaydirigubbakcemile5

günaydınnnnnnnnn.hoşgeldin canım.
maşallah annesi bebişe.vay yerim ben onu yaaaa.belki dönmüştür canım.

canım günaydın hayatım nasılsın defnem nasıl:1hug: bakalım annesi belki dönerkaydirigubbakcemile5

ayy az kaldi vallaaaa :)))) seninle aramizda 1 hafta var..senin dogurman demek bana sira geliyor demek :)))) no paniccccccccc hihoyyyt

günaydin canim :) ohh afiyet olsun yarasin durumuza ne kadar kaldi iznine canim?

cok sukur canim iyiyiz bizde :) sende iyisin gördügüm kadariyla :) yanilmiyorum dimi :)

he valla aynen öyle..saga yatsam bi dert sola yatsam ayri dert..annem son ayini koltukta uyuyarak geçirmiş..bizede öyle yollar görünüyor galiba :))) gerçi hiç uyuyamam öyle ama bakalim..elbet bi yöntem buluruz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…