günaydın kızlar herkese a.s.
nasılsınız biz defnemle geldik kızım bana yardım ediyor işlerimiz çabuk bitsin diye ya benim kuzu çok hareket etmeye başladı yeniden acaba dönmeyemi açlışıyor c şeklindeydi en son
ayy az kaldi vallaaaa :)))) seninle aramizda 1 hafta var..senin dogurman demek bana sira geliyor demek :)))) no paniccccccccc hihoyyyt
günaydin canim :) ohh afiyet olsun yarasin durumuzane kadar kaldi iznine canim?
cok sukur canim iyiyiz bizde :) sende iyisin gördügüm kadariyla :) yanilmiyorum dimi :)
he valla aynen öyle..saga yatsam bi dert sola yatsam ayri dert..annem son ayini koltukta uyuyarak geçirmiş..bizede öyle yollar görünüyor galiba :))) gerçi hiç uyuyamam öyle ama bakalim..elbet bi yöntem buluruz :)))
GÜNAYDIN GÜZEL MAYIS ANNELERİ BİZ GELDİK KIZIMLA.
BUGÜN 6 SAAT UYUDUK GECEYİ UYUYARAK GEÇİRDİK OLEEEEEY:lepi:
günaydınlar herkeseeeeeeeeeeeeehihoyyythihoyyyt
GÜNAYDIN GÜZEL MAYIS ANNELERİ BİZ GELDİK KIZIMLA.
BUGÜN 6 SAAT UYUDUK GECEYİ UYUYARAK GEÇİRDİK OLEEEEEY:lepi:
günaydınlar herkeseeeeeeeeeeeeehihoyyythihoyyyt
mutahharacım iyiyim bitanem çok şükür yanılmıyorsun:)))))) tatlım 8 nisanda 32 haftam doluyor çalışabilir raporu alacağım nisan sonuna kadar çalışacağım sonra Allahın izniyle evde hazırlıklara devam durumu bekleyeceğim
günaydın tutkuncummmmmmmmm.oh sevindim uyumana kıs.
sanada günaydınnnnn
ayyy banucum sen daha çılışırken ben allah izin verirse doğurmuş olacağım yaaaaa
mutahharacım iyiyim bitanem çok şükür yanılmıyorsun:)))))) tatlım 8 nisanda 32 haftam doluyor çalışabilir raporu alacağım nisan sonuna kadar çalışacağım sonra Allahın izniyle evde hazırlıklara devam durumu bekleyeceğim
bende diyorum sakin oluyum diye ama yokkkkkkkkkkk aklıma düştükçe karnım ağrıyor benim.derin derin nefes alayım ben aklıma gelirse en iyisi şimdiden başlayım demi alıştırmalara...
evet canım dediğin gibi koltukta uyuklayacaz bu gidişle valla.
aynen kızlar koltukta oturur vaziyette sabahlarız artıkfisfisfis
Herkese günaydınlar bacılar...
Oh oh maşallah izinler yaklaşıyor, doğumlar yaklaşıyor delikafadulden
Valla benimde normal vaktinde gelirse 6 haftam kaldı yahu. Dün kasıklarıma adet sancısı gibi sancı girdi belirli aralıklarla. Galiba doğuruyorum dedim kaydirigubbakcemile3
Of offff sancısı bile güzel olur kuzuların ya delikafadulden Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kızlar yaaa hihoyyyt
Bende erkenciyim bugün. Annemler gelirler birazdan. Onlar gelmeden azcık evi toplayayım dedim :roflol: :roflol: :roflol:
hadi bakalim canim..ozaman senin izne ayrilman demek durumuzun yakinda yola cikkacagi manasina geliyor :))
anacim sakin ol :) bak benide panik yapiyorsun :))) zaten cok cabuk gaza geliyorum bugunleerde :) daha koskocaaaa 1 ay var :) 30 gün :)
evdeki rahat koltuklari gözünüze kestirmeye baslayin
tamam tubiş sustum kızma yawwwwbenneyaptımki senağlama
hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın cerencim ardındanda biz geliriz:))) inşallah
pınarcım günaydın nasılsın defnem nasıl:)) a.s.:1hug:
günaydın PINARCIMMM
dediğin gibi kasık ağrıları fena oluyor bende çok sık oluyor biliyormusunuz. oğlumu kasıklarımda hissediyorum resmen.çok ağırlaştı valla
bu arada kolay gelsin size. daha doğrusu annenlere kaydirigubbakcemile3
günaydin canim :) kolay gelsin bugun annenlerede sanada :)
şu sancilari bile güzel kismini dogum aninda sormak lazim sana :))) güzelmi degilmi diye
aynen canım bu hafta sonu eşime görümceye halıları yıkatacağım hava güzel olursa bir işe yarasınlar demi:mymeka: sonraki hafta perdeleri yıkarım bebişin odasınıda izne ayrılınca hazırlayacağız görümcede oturma odasında kanepede yatar atrık gidene kadarkaydirigubbakcemile5
Günaydın canım çok şükür iyiyim sen nasılsın? Defne kuzumda iyi valla içerde dönüp dönüp duruyor zilli
Günaydın canım. Evet ya valla fena ağırlaştılar. Bazen kasıklarıma bir vuruyor. Aha diyorum şimdi çıkacak kaydirigubbakcemile3
Sağolasın canım a.s. Olsun varsın be sancıları bile güzeldir onların yahu. Bunca ay beklemişiz. Canları sağolsun Şeniz
Yıkat bacım yıkat bi işe yarasın :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?