bitanem iyiyim sağol canımcım:))) benimde belim çok ağrıyor sabah sabah zaten kabus gördüm eşim uyandırdı(
fıstığım sen 37 de çıkacaksın izne demikaydirigubbakcemile5
günaydınnnnnnnnn.hoşgeldin canım.
maşallah annesi bebişe.vay yerim ben onu yaaaa.belki dönmüştür canım.
canım günaydın hayatım nasılsın defnem nasıl:1hug: bakalım annesi belki dönerkaydirigubbakcemile5
ayy az kaldi vallaaaa :)))) seninle aramizda 1 hafta var..senin dogurman demek bana sira geliyor demek :)))) no paniccccccccc hihoyyyt
günaydin canim :) ohh afiyet olsun yarasin durumuzane kadar kaldi iznine canim?
cok sukur canim iyiyiz bizde :) sende iyisin gördügüm kadariyla :) yanilmiyorum dimi :)
he valla aynen öyle..saga yatsam bi dert sola yatsam ayri dert..annem son ayini koltukta uyuyarak geçirmiş..bizede öyle yollar görünüyor galiba :))) gerçi hiç uyuyamam öyle ama bakalim..elbet bi yöntem buluruz :)))
GÜNAYDIN GÜZEL MAYIS ANNELERİ BİZ GELDİK KIZIMLA.
BUGÜN 6 SAAT UYUDUK GECEYİ UYUYARAK GEÇİRDİK OLEEEEEY:lepi:
günaydın canım hoşgeldingünaydınlar herkeseeeeeeeeeeeeehihoyyythihoyyyt
valal ben işyerindeki koltuğa sığmıyorum geçen eşim işyerime gelmişti akşam evde canım diyor bir acayip gördüm bugün seni önceden oturduğunda yer kalıyordu ah ah dalga geçiyor benim herif benleaynen kızlar koltukta oturur vaziyette sabahlarız artıkfisfisfis
Herkese günaydınlar bacılar...
Oh oh maşallah izinler yaklaşıyor, doğumlar yaklaşıyor delikafadulden
Valla benimde normal vaktinde gelirse 6 haftam kaldı yahu. Dün kasıklarıma adet sancısı gibi sancı girdi belirli aralıklarla. Galiba doğuruyorum dedim kaydirigubbakcemile3
Of offff sancısı bile güzel olur kuzuların ya delikafadulden Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kızlar yaaa hihoyyyt
Bende erkenciyim bugün. Annemler gelirler birazdan. Onlar gelmeden azcık evi toplayayım dedim :roflol: :roflol: :roflol:
günaydın PINARCIMMM
dediğin gibi kasık ağrıları fena oluyor bende çok sık oluyor biliyormusunuz. oğlumu kasıklarımda hissediyorum resmen.çok ağırlaştı valla
bu arada kolay gelsin size. daha doğrusu annenlere kaydirigubbakcemile3
aynen canım bu hafta sonu eşime görümceye halıları yıkatacağım hava güzel olursa bir işe yarasınlar demi:mymeka: sonraki hafta perdeleri yıkarım bebişin odasınıda izne ayrılınca hazırlayacağız görümcede oturma odasında kanepede yatar atrık gidene kadarkaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun canım iş falan mı yaptın ondandır belki, yağmuurn her resmi ayrı güzle çok tatalı maşallah canım kuzularına
inş canım sezeryan istemiyorum ya
inş bitanem
kızlar biz peşpeşe doğurcaz baktım takvimlerden ojeli önce ben sonra sonra da sen tubişcim
iyi yapmışsın canım gece uykusu gibi yoktur
günaydın canım hoşgeldin
valal ben işyerindeki koltuğa sığmıyorum geçen eşim işyerime gelmişti akşam evde canım diyor bir acayip gördüm bugün seni önceden oturduğunda yer kalıyordu ah ah dalga geçiyor benim herif benle
günaydın canım valla ne güzel ne şanslısın hem annen hem kayınvaliden destek kolay gelsin bacım size
kızlar banada bir haftadır garip bir sancı giriyor galiba yalancı sancılar bunlar ama öyle dayanılmayacak gibi gözükmüyor ya inş öledir dimi
hOŞ BULDUK CANIM iyiyiz bugün dr gitcez kızımla öğleden sonra heyecanlıyız bakalım bugün sezeryan günü verir belki dr ay çok heyecanlı.tutkuncum beyazcım günaydın kızlar hoşgeldiniz nasılsınız bebişler nasıl
Sağol canım nasılsınız bakalım adsız prensesimizle dün öğlen tam yattım telefon işyerindeki arkadaşlarımdan biri yarım saat konuştuk tam yattım eşim aradı sevk alcam ara da yazsınlar dedi sonra uyku kaçtı hiç uyumadım gece 1 e kadar tam 24 saattir ayaktaydık yani bi uyumuşum gece 4.5 ta uyandım suyumu içtim kızıma hişt dedim sakin ol yat uyu sonra 7 de kalktım oley dedim kahvaltımızıda yaptık şimdi açık keyif çayımızı içiyoruz amcası gitsin biraz içerileri toplayalım çok dağıttık çünkü.günaydinlar kizlar :) nasilsiniz?
tutkuncum uyumana cok sevindim valla canim :) gece uykusu hiçbişeye benzemez
Heyecan bastı sizleri siz tabi daha öndesiniz ya sizi bekliyoz kız bizde.
günaydın tutkuncummmmmmmmm.oh sevindim uyumana kıs.
sanada günaydınnnnn
ayyy banucum sen daha çılışırken ben allah izin verirse doğurmuş olacağım yaaaaa
Canım gezdin ya defnede ağır artık baskı yapmıştır.Dileklerin içinde amin diyorum çalıştır dünürleri kız.Herkese günaydınlar bacılar...
Valla benimde normal vaktinde gelirse 6 haftam kaldı yahu. Dün kasıklarıma adet sancısı gibi sancı girdi belirli aralıklarla. Galiba doğuruyorum dedim kaydirigubbakcemile3
Of offff sancısı bile güzel olur kuzuların ya delikafadulden Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kızlar yaaa hihoyyyt
Bende erkenciyim bugün. Annemler gelirler birazdan. Onlar gelmeden azcık evi toplayayım dedim :roflol: :roflol: :roflol:
sen istanbulda değilsin tabi burda yasak oh yıkat bol suyla mis gibi olsunlaraynen canım bu hafta sonu eşime görümceye halıları yıkatacağım hava güzel olursa bir işe yarasınlar demi:mymeka: sonraki hafta perdeleri yıkarım bebişin odasınıda izne ayrılınca hazırlayacağız görümcede oturma odasında kanepede yatar atrık gidene kadarkaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun canım iş falan mı yaptın ondandır belki, yağmuurn her resmi ayrı güzle çok tatalı maşallah canım kuzularına
inş canım sezeryan istemiyorum ya
inş bitanem
kızlar biz peşpeşe doğurcaz baktım takvimlerden ojeli önce ben sonra sonra da sen tubişcim
iyi yapmışsın canım gece uykusu gibi yoktur
günaydın canım hoşgeldin
valal ben işyerindeki koltuğa sığmıyorum geçen eşim işyerime gelmişti akşam evde canım diyor bir acayip gördüm bugün seni önceden oturduğunda yer kalıyordu ah ah dalga geçiyor benim herif benle
günaydın canım valla ne güzel ne şanslısın hem annen hem kayınvaliden destek kolay gelsin bacım size
kızlar banada bir haftadır garip bir sancı giriyor galiba yalancı sancılar bunlar ama öyle dayanılmayacak gibi gözükmüyor ya inş öledir dimi
kız az değilsin haaaaa ama iyi fikir cezada almalılarvay bu haftasonu intikam vakti deseneeeeeeeee :lepi: vişne suyu dök bari haliya :roflol: :roflol:
Kız korkma kız sezeryan da duymuyon sonrasında duyuyosun normalde o anda acı çekiyon sonra rahatlıyon Allah hepimize sağlıklı doğum versin.ozaman ojeliden sonra seni beklicem..sende dogurunca artik ecelden kaçiş yok diyip kuzu kuzu hastane yollarina koyulcaz :))))) inşaAllah defne biran önce yerine yerleşirde normal dogum yaparsin canim :) bende sezeryandan cok korkuyorum valla :))
kizlar ben iyice aptal gibi oldum..alişik degil bünye bukadr az uyumaya..biraz uyumaya calişayim..belki bu sefer bel agrisini yenerim
öptüm hepiniziiiiiiiiiiii Şeniz a.s.
merhaba kızlar ben geldimhihoyyyt buaralar pek giremiyorum işler çok yoğun inşallah herkes iyidir biz kızımlaa yuvarlanıp gidiyoruzkaydirigubbakcemile3 cmartesi dr. gidicem iznimi uzatıcam viste kağıdı alıp gidicem başka bişey götürdünüzmü kızlar siz? resim falan
Ben geldimmmm bacılar ama biraz geç oldu sanırım hihoyyyt
Bütün gün deli dana gibi dolandık kayınvalidemle. Hava süperdi tabi eve giresimiz gelmedi. Pazarı gezdik. Kızıma penye yelekler aldım kaydirigubbakcemile3 Kendime de iç çamaşırı takviyesi yaptım. Valla şu iç çamaşırı konusunda en güzel şeyler pazarda bulunuyor delikafadulden
İyi dilekleriniz için çok tşk ederim canlarım. Kazasız belasız inşallah :Saruboceq: a.s.
Ay size bakmadan yatmayayım dedim. Fena uykum geldi.
Annem ve kayınvalidem sabah erkenden gelicekler. Yarın işimiz çok. Kızımın mobilyalarını tekrar silicekler. Cicilerini ütüleyip yerleştiricekler. Benim evi temizlicekler. Benim ütüleri yapacaklar. Çok işleri var çoookkkk kaydirigubbakcemile3 :roflol: kaydirigubbakcemile3 :roflol:
Bende yatıyorum artık. Kociş hadi deyip duruyor. Öpüyorum sizleriii kocaman. Sabah gelecek bacılarıma şimdiden günaydınlarrrr hihoyyyt a.s.
günaydın kızlarhihoyyyt
nasılsınız bugün bakim?
herkese güzel birgün diliyorummmmmmmmmmmmm:dance:
günaydinlarr :)
ayyyyyyyyy kızlar yadelikafadulden
bugün 25 mart ve eğer tarihte bir değişiklik olmazsa bu cumartesi doktora gittiğimde tam 1 ayım kalıyor.
25 nisanda bebişim geliyor çok heyecanlandım valla şimdi...ay karnıma ağrılar girdidelikafadulden
cerencim mutahharam günaydın fıstıklar:))))))))))))))))))
nasılsınız:)))))))))
sağol mutahharam önceden doktorun tedbir alması iyi oldu sonra daha çok aksilik çıkardı
kızlar bugün erkenden kalktık eşimle kahvaltımızı yaptık durumda maşallah canlandı kıpır kıpır :))))))))))))) şimdi iş yerindeyiz sabırsızlıkla iznimizi bekliyoruz
günaydın kızlar herkese a.s.
nasılsınız biz defnemle geldik kızım bana yardım ediyor işlerimiz çabuk bitsin diye ya benim kuzu çok hareket etmeye başladı yeniden acaba dönmeyemi açlışıyor c şeklindeydi en son
GÜNAYDIN GÜZEL MAYIS ANNELERİ BİZ GELDİK KIZIMLA.
BUGÜN 6 SAAT UYUDUK GECEYİ UYUYARAK GEÇİRDİK OLEEEEEY:lepi:
günaydınlar herkeseeeeeeeeeeeeehihoyyythihoyyyt
Herkese günaydınlar bacılar...
kizlar ben iyice aptal gibi oldum..alişik degil bünye bukadr az uyumaya..biraz uyumaya calişayim..belki bu sefer bel agrisini yenerim
tutkunum benim balkon çok büyük :)) zaten tüm halıları değil sadece bebişin odasının halılarını yıkatacağım akıllı ben görümce içindeyken halıları ser oda kirletsin bende görür görmez kaldırdım ama iş işten geçti( şimdi yıkasın da görsün
mirmirmirmirhadi uyuda büyü bakalım Mutahara sen değil minik prenses senin yeter artık o büyüsündelikafaduldenkizlar ben iyice aptal gibi oldum..alişik degil bünye bukadr az uyumaya..biraz uyumaya calişayim..belki bu sefer bel agrisini yenerim
Yıkasın dana kıskandı senin Duru yu heralda erkenden serilirmi zaten üstündesin gıcık ya dövecem bu düşüncesizi böyle içeride sen uzan başlarında durma sana iş buyururlar al eline sütünü falan daha temiz falan diye bağır sonra bitirince iyi durlanmamış mı ne falan delaelaelaelaelaelaelaelaelaelaekötükedihüsotutkunum benim balkon çok büyük :)) zaten tüm halıları değil sadece bebişin odasının halılarını yıkatacağım akıllı ben görümce içindeyken halıları ser oda kirletsin bende görür görmez kaldırdım ama iş işten geçti( şimdi yıkasın da görsün
mirmirmirmirhadi uyuda büyü bakalım Mutahara sen değil minik prenses senin yeter artık o büyüsündelikafadulden
Yıkasın dana kıskandı senin Duru yu heralda erkenden serilirmi zaten üstündesin gıcık ya dövecem bu düşüncesizi böyle içeride sen uzan başlarında durma sana iş buyururlar al eline sütünü falan daha temiz falan diye bağır sonra bitirince iyi durlanmamış mı ne falan delaelaelaelaelaelaelaelaelaelaekötükedihüso
Sibikocum az kaldı hadi doğur Yağızı da sıra bize gelsin :asigim:
sibelcim günaydın bitanem hoşgeldin sabah sabah kaynattık valla inşallah gün içindede sohbet yoğun olur nasılsın tatlım bebiş nasıl
sibelcim hoşgeldin canım nasılsın?
sen 1 nisanda gittiğinde mi belli olacak doğum tarihin ve şekli?
Sibikocum az kaldı hadi doğur Yağızı da sıra bize gelsin :asigim:
Kızlar annemler geldi. Biz işe girişiyoruz. Arada yazarım yine. Sibikom MArylin tutkun hoşgeldiniz canlarım. Öpüyorum sizi kocimin a.s.
Günaydın canım iyiyim oğluşumla iyi bir yandan size yazıp bir yandan kahvaltı ediyoruz teyzeleri.
Canım günaydın bakalım kilosuna göre belli olacak 1 nisanda bi aksilik olmaz çatı muayeneside yapacak sanırım bide oğluşun kilosu yüzünden şekere bakacakmış tekrar yüklemeden farklı bir yolla nasıl oluyosa ondan sonra bakalım en önce hangimiz olucaz sanki bana sezeryan olursa 38 yada 39 da alır gibi geliyo o zamanda 15 yada 22 nisanda alır delikafadulden
Ah canım bende istiyorum artık.. Herkes bi doğsa kuşgibi hafifliyceksin diyince daha da erken olsun diyorum bakalım hayırlısıyla vaktinde gelsin oğluşum.Sezonu ben açıcam gibi geliyo hep öyle hissediyorum bakalım.hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?