2009 Mayıs Anneleri

bitanem iyiyim sağol canımcım:))) benimde belim çok ağrıyor sabah sabah zaten kabus gördüm eşim uyandırdı (
fıstığım sen 37 de çıkacaksın izne demikaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun canım iş falan mı yaptın ondandır belki, yağmuurn her resmi ayrı güzle çok tatalı maşallah canım kuzularına

günaydınnnnnnnnn.hoşgeldin canım.
maşallah annesi bebişe.vay yerim ben onu yaaaa.belki dönmüştür canım.

inş canım sezeryan istemiyorum ya

canım günaydın hayatım nasılsın defnem nasıl:1hug: bakalım annesi belki dönerkaydirigubbakcemile5

inş bitanem

kızlar biz peşpeşe doğurcaz baktım takvimlerden ojeli önce ben sonra sonra da sen tubişcim

GÜNAYDIN GÜZEL MAYIS ANNELERİ BİZ GELDİK KIZIMLA.
BUGÜN 6 SAAT UYUDUK GECEYİ UYUYARAK GEÇİRDİK OLEEEEEY:lepi:

iyi yapmışsın canım gece uykusu gibi yoktur

günaydınlar herkeseeeeeeeeeeeeehihoyyythihoyyyt
günaydın canım hoşgeldin

aynen kızlar koltukta oturur vaziyette sabahlarız artıkfisfisfis
valal ben işyerindeki koltuğa sığmıyorum geçen eşim işyerime gelmişti akşam evde canım diyor bir acayip gördüm bugün seni önceden oturduğunda yer kalıyordu ah ah dalga geçiyor benim herif benle

günaydın canım valla ne güzel ne şanslısın hem annen hem kayınvaliden destek kolay gelsin bacım size

kızlar banada bir haftadır garip bir sancı giriyor galiba yalancı sancılar bunlar ama öyle dayanılmayacak gibi gözükmüyor ya inş öledir dimi

vay bu haftasonu intikam vakti deseneeeeeeeee :lepi: vişne suyu dök bari haliya :roflol: :roflol:

ozaman ojeliden sonra seni beklicem..sende dogurunca artik ecelden kaçiş yok diyip kuzu kuzu hastane yollarina koyulcaz :))))) inşaAllah defne biran önce yerine yerleşirde normal dogum yaparsin canim :) bende sezeryandan cok korkuyorum valla :))

tutkuncum beyazcım günaydın kızlar hoşgeldiniz nasılsınız bebişler nasıl
hOŞ BULDUK CANIM iyiyiz bugün dr gitcez kızımla öğleden sonra heyecanlıyız bakalım bugün sezeryan günü verir belki dr ay çok heyecanlı.

günaydinlar kizlar :) nasilsiniz?

tutkuncum uyumana cok sevindim valla canim :) gece uykusu hiçbişeye benzemez
Sağol canım nasılsınız bakalım adsız prensesimizle dün öğlen tam yattım telefon işyerindeki arkadaşlarımdan biri yarım saat konuştuk tam yattım eşim aradı sevk alcam ara da yazsınlar dedi sonra uyku kaçtı hiç uyumadım gece 1 e kadar tam 24 saattir ayaktaydık yani bi uyumuşum gece 4.5 ta uyandım suyumu içtim kızıma hişt dedim sakin ol yat uyu sonra 7 de kalktım oley dedim kahvaltımızıda yaptık şimdi açık keyif çayımızı içiyoruz amcası gitsin biraz içerileri toplayalım çok dağıttık çünkü.

günaydın tutkuncummmmmmmmm.oh sevindim uyumana kıs.

sanada günaydınnnnn

ayyy banucum sen daha çılışırken ben allah izin verirse doğurmuş olacağım yaaaaa
Heyecan bastı sizleri siz tabi daha öndesiniz ya sizi bekliyoz kız bizde.
Canım gezdin ya defnede ağır artık baskı yapmıştır.Dileklerin içinde amin diyorum çalıştır dünürleri kız.
sen istanbulda değilsin tabi burda yasak oh yıkat bol suyla mis gibi olsunlar

galiba bu sancılar yalancı dediğin gibi benimde oluyor belki bugün nst ye girerim yine

kizlar ben iyice aptal gibi oldum..alişik degil bünye bukadr az uyumaya..biraz uyumaya calişayim..belki bu sefer bel agrisini yenerim

öptüm hepiniziiiiiiiiiiii Şeniz a.s.

vay bu haftasonu intikam vakti deseneeeeeeeee :lepi: vişne suyu dök bari haliya :roflol: :roflol:
kız az değilsin haaaaa ama iyi fikir cezada almalılar

Kız korkma kız sezeryan da duymuyon sonrasında duyuyosun normalde o anda acı çekiyon sonra rahatlıyon Allah hepimize sağlıklı doğum versin.
mirmirmirmirAy bugün içimde bir heyecan var kıpır kıpır havadanmıdır ne?Ay kızlar dışarı çıkabilenler bugün gezsin valla çok güzel hava benim içinde şöyle bir sahil turu falan oyoy

tutkunum benim balkon çok büyük :)) zaten tüm halıları değil sadece bebişin odasının halılarını yıkatacağım akıllı ben görümce içindeyken halıları ser oda kirletsin bende görür görmez kaldırdım ama iş işten geçti( şimdi yıkasın da görsün

Yok canım resim falan istemediler sadece sağlık karnesi ve viziteyle gittim ben.

günaydın kızlarhihoyyyt
nasılsınız bugün bakim?
herkese güzel birgün diliyorummmmmmmmmmmmm:dance:

Hadi kolay gelsin canım sana yoğun bir gün seni bekliyor.

günaydinlarr :)

GÜNAYDIN GÜZEL MAYIS ANNELERİ BİZ GELDİK KIZIMLA.
BUGÜN 6 SAAT UYUDUK GECEYİ UYUYARAK GEÇİRDİK OLEEEEEY:lepi:

günaydınlar herkeseeeeeeeeeeeeehihoyyythihoyyyt

Herkese günaydınlar kızlar...Amma çok muhabbet etmişsin sabah sabah oku oku bitmedi aynı yoğunluğu gün içindede bekliyoruz kaydirigubbakcemile3

Heyecan dorukta benimde çok az kaldı 1 ay diyelim bakalım önce ceren mi benmi doğurucaz :roflol::roflol: sezonu biz açıcaz sanırım

kizlar ben iyice aptal gibi oldum..alişik degil bünye bukadr az uyumaya..biraz uyumaya calişayim..belki bu sefer bel agrisini yenerim

Tubacım iyi dinlemeler canım sana.

Banucum bencede yıkasın ne işe yarıyo bari kendi kirlettiklerini temizlesin kötükedihüso klava:

sibelcim günaydın bitanem hoşgeldin sabah sabah kaynattık valla inşallah gün içindede sohbet yoğun olur nasılsın tatlım bebiş nasıl

sibelcim hoşgeldin canım nasılsın?
sen 1 nisanda gittiğinde mi belli olacak doğum tarihin ve şekli?

mirmirmirmirhadi uyuda büyü bakalım Mutahara sen değil minik prenses senin yeter artık o büyüsündelikafadulden

Yıkasın dana kıskandı senin Duru yu heralda erkenden serilirmi zaten üstündesin gıcık ya dövecem bu düşüncesizi böyle içeride sen uzan başlarında durma sana iş buyururlar al eline sütünü falan daha temiz falan diye bağır sonra bitirince iyi durlanmamış mı ne falan delaelaelaelaelaelaelaelaelaelaekötükedihüso
Sibikocum az kaldı hadi doğur Yağızı da sıra bize gelsin :asigim:

tatlım görümcenin odası normalde yağmurumun odası tatlım yeni eve taşınıncada kızım halıları sermemi çok istedi ama kızımdan çok danamız yattığı için odasında kirlendi yağmurla duru paylaşacak odayı teyzesi yağmurun kalbi kırılmasın diye sermiştim halıları :teselli:

sibelcim günaydın bitanem hoşgeldin sabah sabah kaynattık valla inşallah gün içindede sohbet yoğun olur nasılsın tatlım bebiş nasıl

Günaydın canım iyiyim oğluşumla iyi bir yandan size yazıp bir yandan kahvaltı ediyoruz teyzeleri.

sibelcim hoşgeldin canım nasılsın?
sen 1 nisanda gittiğinde mi belli olacak doğum tarihin ve şekli?

Canım günaydın bakalım kilosuna göre belli olacak 1 nisanda bi aksilik olmaz çatı muayeneside yapacak sanırım bide oğluşun kilosu yüzünden şekere bakacakmış tekrar yüklemeden farklı bir yolla nasıl oluyosa ondan sonra bakalım en önce hangimiz olucaz sanki bana sezeryan olursa 38 yada 39 da alır gibi geliyo o zamanda 15 yada 22 nisanda alır delikafadulden

Sibikocum az kaldı hadi doğur Yağızı da sıra bize gelsin :asigim:

Ah canım bende istiyorum artık.. Herkes bi doğsa kuşgibi hafifliyceksin diyince daha da erken olsun diyorum bakalım hayırlısıyla vaktinde gelsin oğluşum.Sezonu ben açıcam gibi geliyo hep öyle hissediyorum bakalım.hihoyyyt

a.s.Pınarcım Brillant Junior serisinde tam istediğim gibi bir tül buldum.Ölçü almaya gelicekler Cumartesi dikilecek.Fikir için saol hayatım a.s.

Kızlar annemler geldi. Biz işe girişiyoruz. Arada yazarım yine. Sibikom MArylin tutkun hoşgeldiniz canlarım. Öpüyorum sizi kocimin a.s.

hayırlısı artık hepimiz için. benimkini 25 nisanda alırsa 38+5 ken almış oluyor.seninkinide dediğin haftalarda alır sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…