O normal tabi Çocuk özenmiştir ama koca dananın dikkat etmesi gerekirdi boşver sen yıkat biraz iş yapsın poposunu kaldırıp.tatlım görümcenin odası normalde yağmurumun odası tatlım yeni eve taşınıncada kızım halıları sermemi çok istedi ama kızımdan çok danamız yattığı için odasında kirlendi yağmurla duru paylaşacak odayı teyzesi yağmurun kalbi kırılmasın diye sermiştim halıları :teselli:
Ay hadi bakim ne diycek doktor hayırlısı nasılsa öyle olsun.Günaydın canım iyiyim oğluşumla iyi bir yandan size yazıp bir yandan kahvaltı ediyoruz teyzeleri.
Canım günaydın bakalım kilosuna göre belli olacak 1 nisanda bi aksilik olmaz çatı muayeneside yapacak sanırım bide oğluşun kilosu yüzünden şekere bakacakmış tekrar yüklemeden farklı bir yolla nasıl oluyosa ondan sonra bakalım en önce hangimiz olucaz sanki bana sezeryan olursa 38 yada 39 da alır gibi geliyo o zamanda 15 yada 22 nisanda alır delikafadulden
Ah canım bende istiyorum artık.. Herkes bi doğsa kuşgibi hafifliyceksin diyince daha da erken olsun diyorum bakalım hayırlısıyla vaktinde gelsin oğluşum.Sezonu ben açıcam gibi geliyo hep öyle hissediyorum bakalım.hihoyyyt
Kızlar annemler geldi. Biz işe girişiyoruz. Arada yazarım yine. Sibikom MArylin tutkun hoşgeldiniz canlarım. Öpüyorum sizi kocimin a.s.
cerencim sibelcim genel sezeryan mı düşünüyorsunuz epidural mi
Ay hadi hayırlı olsun eminim güzeldira.s.Pınarcım Brillant Junior serisinde tam istediğim gibi bir tül buldum.Ölçü almaya gelicekler Cumartesi dikilecek.Fikir için saol hayatım a.s.
Kolay gelsin sen yorma kendini tabi durabilirsen Bizde öptük siziKızlar annemler geldi. Biz işe girişiyoruz. Arada yazarım yine. Sibikom MArylin tutkun hoşgeldiniz canlarım. Öpüyorum sizi kocimin a.s.
Kız benimde sezeryan 38 de alırsa 5 mayıs doğum tarihi epidural istiyordum ama burda yapmıyorlar direk uyuycam yanihayırlısı artık hepimiz için. benimkini 25 nisanda alırsa 38+5 ken almış oluyor.seninkinide dediğin haftalarda alır sanırım.
Kızlar annemler geldi. Biz işe girişiyoruz. Arada yazarım yine. Sibikom MArylin tutkun hoşgeldiniz canlarım. Öpüyorum sizi kocimin a.s.
cerencim sibelcim genel sezeryan mı düşünüyorsunuz epidural mi
Ay hadi hayırlı olsun eminim güzeldir
Kolay gelsin sen yorma kendini tabi durabilirsen Bizde öptük sizi
Kız benimde sezeryan 38 de alırsa 5 mayıs doğum tarihi epidural istiyordum ama burda yapmıyorlar direk uyuycam yani
Kız zor ama ben tedavi sırasında o kadar şeyler yaşadım ki onada dayanırdım kısmet değilmiş.Korkmayın bişey duymuycaksınız kızlar uyandığında herşey bitmiş olcaktamam canım kolay gelsin sizlere.öptük.
banucum ben normal sezeryan isterim eğer kesin sezeryan olursa.o koca iğneyi hayatta vurunamam herhalde belimden..annecimmmmmmmmmmmmm korkarım.
boşver zaten bel den iğne vurunmak kolaymı en iyisi uyumak bencede.ben zaten ameliyathaneye bile nasıl gircem onu bile düşünemiyorum.korkudan bayılırım herhalde.
canım sen 1. de de sezeryan yapmıştın değilmi?Sezeryan duyulmuyor ama çıktığında sancı oluyormuş sadece doğrumu?kızlar bende ikinciyide genel düşünüyorum bendede biraz panik atak var
ay sağol hemen ayırtayım belki ayırırlar dimi.Gidip söyleyim bugün.Senin şu şefte.Kızlarrr günaydın, şöle bir merhaba deyip çıkacağım kaydirigubbakcemile2malum şefim başımda( aklıma gelmişken arkadaşlar bim cuma veya haftaya tam emin değilim bebk seti veriyor johnson baby yani şampuanı, sabunu, pişik kremi hepsini 17,95mi ne geliyor tam emin değilim ama çok uygun alacak olan arkadaşlara duyurulır ben dalinin setini almıştım ama sadece şampuna okadar verdim şimdi bunuda kalırsa eğer alıcam, nede olsa Allah nasip ederrse devamlı kullancağız kuzularımıza
canım bizim çoğumuzda var bu uyuşma bende de var ama magnezyumu iki ye çıkardığımda azalıyor bu normal yani.günaydın kızlar,ben size tecrübeli bir anne olarak epidurali tavsiye ederim.öyle iğneyi falan çok hissetmiyorsun,sinek ısırığı gibi,korkmayın.genel anestezide bebekte narkozdan etkileniyo,ama epidural bebek için çok daha güvenli,ayılmak gibi bi derdinizde olmayacak,çok kolay olur hepimizinde inşallah,bu arada bu gece benim elim uyuştu neden olabilir acaba aynı sorunu yaşayan anneler varmı? ben 33 haftamdayım
Sen işyerine çalışabilir raporunu verdikten sonra bidahaki raporuda aldığında teslim edersin bu muhasebecinin işidir.Ama prosedürcü olan müdürler vardır onuda ekleyelim sonra problem olmasın diyebilir bu çok da önemli değil alt tarafı bi fotokopi ekliycen sonra sen koşturursun zannetmiyorum ama devlette çalışıyorsan herzaman saklamalısın biliyosundur sevkini bile bazen istiyorlar.günaydın kızlaarrr!
herkesler iyidir umarım.
bugün drum 3 haftaya kadar çalışabilir raporu verdi. ama işyerimdeki personel bu raporu son 3 haftaya kadar bu raporu saklamamı söyledi. son 3 hafta izne ayrılırken olur alıp bunu ekleyecekmişim. bu bana çok komik geldi. memur olanlar bu izin aktarma olayını nasıl halletti acaba. yardımcı olursanız sevinirim.
acaba benim dr mu yanlış biliyor yaoksa burdakilermi?
canım bizim çoğumuzda var bu uyuşma bende de var ama magnezyumu iki ye çıkardığımda azalıyor bu normal yani.
Sen işyerine çalışabilir raporunu verdikten sonra bidahaki raporuda aldığında teslim edersin bu muhasebecinin işidir.Ama prosedürcü olan müdürler vardır onuda ekleyelim sonra problem olmasın diyebilir bu çok da önemli değil alt tarafı bi fotokopi ekliycen sonra sen koşturursun zannetmiyorum ama devlette çalışıyorsan herzaman saklamalısın biliyosundur sevkini bile bazen istiyorlar.
günaydın kızlar,ben size tecrübeli bir anne olarak epidurali tavsiye ederim.öyle iğneyi falan çok hissetmiyorsun,sinek ısırığı gibi,korkmayın.genel anestezide bebekte narkozdan etkileniyo,ama epidural bebek için çok daha güvenli,ayılmak gibi bi derdinizde olmayacak,çok kolay olur hepimizinde inşallah,bu arada bu gece benim elim uyuştu neden olabilir acaba aynı sorunu yaşayan anneler varmı? ben 33 haftamdayım
Allah alllah ne garip napıcan dediklerini yapman lazım çare yok bekleticen artık şu prosedürler bi garip zatentutkuncum asıl sorun çalışabilir raporumu personeldeki çalışanların almaması. elimde kaldı yani. benim bunu 5 hafta saklayacakmışım. bana çok garip geldi. işleme alınmayan bir şeyi niye saklayayım.
Ay hadi bakalım hepimize hayırlı doğumlar çok heyecanlı ya.Dah çok işim var benim annem nisan 15 te gelcek tüm işlerim o zaman bitcek o zamana kadar beklemedeyim.Herşey heryerde.tutkuncum canım sezeryanda uyandıktan sonra biraz ağrın oluyor ama onuda ağrı kesici iğne yaparak azaltıyor hemşireler ilk günü atlattıktan sonra rahatlıyorsun yürümek çok önemli hem gaz çıkarma açısından hemde rahim kendini daha çabuk toparlıyor tatlım Allah hepimizi hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
günaydın kızlar..... maşallah oku oku bitmedi ya..herkes iyidir umarım.
hoşgeldin tülaycımm.nasılsın? sohbet iyi bugün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?