2009 Mayıs Anneleri

O normal tabi Çocuk özenmiştir ama koca dananın dikkat etmesi gerekirdi boşver sen yıkat biraz iş yapsın poposunu kaldırıp.

Ay hadi bakim ne diycek doktor hayırlısı nasılsa öyle olsun.
Bu arada kızlar şu Avrupa Yakasındaki Dilber hala varya aynı kaynanam bizimki o kadar moderen deil tabi ama aynısı konuşması falankaydirigubbakcemile3bide bizimki burdan gitti ya pazartesiye kadar biyere gidecekti kadın ortalıkta yok eve gelmemiş eşim sinir oldu sırf beni suçlu bırakmak için yapıyor diyor haberde vermemiş yani kadın kayıp valla herkes bizi arayıp soruyor ulen dedim ne kadın herşekilde yaptığı herşey bize dokunuyor.Aranıyor aranıyor KAYNANAM aranıyor

Kızlar annemler geldi. Biz işe girişiyoruz. Arada yazarım yine. Sibikom MArylin tutkun hoşgeldiniz canlarım. Öpüyorum sizi kocimin a.s.

Canım hoşbulduk...

cerencim sibelcim genel sezeryan mı düşünüyorsunuz epidural mi

Valla banucum benim daha sezeryan olup olmayacağı belli değil oğluş eğer kilo hızında aynıysa sezeryan yapacak bakalım ilk randevuda belli olcak 1 nisan da kaydirigubbakcemile3

a.s.Pınarcım Brillant Junior serisinde tam istediğim gibi bir tül buldum.Ölçü almaya gelicekler Cumartesi dikilecek.Fikir için saol hayatım a.s.
Ay hadi hayırlı olsun eminim güzeldir
Kızlar annemler geldi. Biz işe girişiyoruz. Arada yazarım yine. Sibikom MArylin tutkun hoşgeldiniz canlarım. Öpüyorum sizi kocimin a.s.
Kolay gelsin sen yorma kendini tabi durabilirsen Bizde öptük sizi
hayırlısı artık hepimiz için. benimkini 25 nisanda alırsa 38+5 ken almış oluyor.seninkinide dediğin haftalarda alır sanırım.
Kız benimde sezeryan 38 de alırsa 5 mayıs doğum tarihi epidural istiyordum ama burda yapmıyorlar direk uyuycam yani

tamam canım kolay gelsin sizlere.öptük.

cerencim sibelcim genel sezeryan mı düşünüyorsunuz epidural mi

banucum ben normal sezeryan isterim eğer kesin sezeryan olursa.o koca iğneyi hayatta vurunamam herhalde belimden..annecimmmmmmmmmmmmm korkarım.

boşver zaten bel den iğne vurunmak kolaymı en iyisi uyumak bencede.ben zaten ameliyathaneye bile nasıl gircem onu bile düşünemiyorum.korkudan bayılırım herhalde.

Kızlarrr günaydın, şöle bir merhaba deyip çıkacağım kaydirigubbakcemile2malum şefim başımda( aklıma gelmişken arkadaşlar bim cuma veya haftaya tam emin değilim bebk seti veriyor johnson baby yani şampuanı, sabunu, pişik kremi hepsini 17,95mi ne geliyor tam emin değilim ama çok uygun alacak olan arkadaşlara duyurulır ben dalinin setini almıştım ama sadece şampuna okadar verdim şimdi bunuda kalırsa eğer alıcam, nede olsa Allah nasip ederrse devamlı kullancağız kuzularımıza

günaydın kızlar,ben size tecrübeli bir anne olarak epidurali tavsiye ederim.öyle iğneyi falan çok hissetmiyorsun,sinek ısırığı gibi,korkmayın.genel anestezide bebekte narkozdan etkileniyo,ama epidural bebek için çok daha güvenli,ayılmak gibi bi derdinizde olmayacak,çok kolay olur hepimizinde inşallah,bu arada bu gece benim elim uyuştu neden olabilir acaba aynı sorunu yaşayan anneler varmı? ben 33 haftamdayım

Kız zor ama ben tedavi sırasında o kadar şeyler yaşadım ki onada dayanırdım kısmet değilmiş.Korkmayın bişey duymuycaksınız kızlar uyandığında herşey bitmiş olcak

kızlar bende ikinciyide genel düşünüyorum bendede biraz panik atak var
canım sen 1. de de sezeryan yapmıştın değilmi?Sezeryan duyulmuyor ama çıktığında sancı oluyormuş sadece doğrumu?
ay sağol hemen ayırtayım belki ayırırlar dimi.Gidip söyleyim bugün.Senin şu şefte.

günaydın kızlaarrr!
herkesler iyidir umarım.
bugün drum 3 haftaya kadar çalışabilir raporu verdi. ama işyerimdeki personel bu raporu son 3 haftaya kadar bu raporu saklamamı söyledi. son 3 hafta izne ayrılırken olur alıp bunu ekleyecekmişim. bu bana çok komik geldi. memur olanlar bu izin aktarma olayını nasıl halletti acaba. yardımcı olursanız sevinirim.
acaba benim dr mu yanlış biliyor yaoksa burdakilermi?

canım bizim çoğumuzda var bu uyuşma bende de var ama magnezyumu iki ye çıkardığımda azalıyor bu normal yani.

Sen işyerine çalışabilir raporunu verdikten sonra bidahaki raporuda aldığında teslim edersin bu muhasebecinin işidir.Ama prosedürcü olan müdürler vardır onuda ekleyelim sonra problem olmasın diyebilir bu çok da önemli değil alt tarafı bi fotokopi ekliycen sonra sen koşturursun zannetmiyorum ama devlette çalışıyorsan herzaman saklamalısın biliyosundur sevkini bile bazen istiyorlar.

tutkuncum asıl sorun çalışabilir raporumu personeldeki çalışanların almaması. elimde kaldı yani. benim bunu 5 hafta saklayacakmışım. bana çok garip geldi. işleme alınmayan bir şeyi niye saklayayım.

Ezgilim benimde oluyo canım ellerimde ayaklarımda şişme oldu ve ellerimde uyuşukluk oluyo açıp kapamada sorun yaşıyorum gün içinde düzeliyo yavaş yavaş

tutkuncum canım sezeryanda uyandıktan sonra biraz ağrın oluyor ama onuda ağrı kesici iğne yaparak azaltıyor hemşireler ilk günü atlattıktan sonra rahatlıyorsun yürümek çok önemli hem gaz çıkarma açısından hemde rahim kendini daha çabuk toparlıyor tatlım Allah hepimizi hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

benimde ayak bilklerim ve parmaklarım şişmeye başladı
ağır geliyor tabi artık vücutkaydirigubbakcemile3

ben ameliyata girerken doktora diyecem birgün öncesinden bana sakinleştirici filan versin.çünkü ben çok heyecanlıyım. iğne vurunurken ağlarım ki o anı düşünemiyorum o yüzden.daha şimdiden bile heyecan,korku bastı beni.

Allah alllah ne garip napıcan dediklerini yapman lazım çare yok bekleticen artık şu prosedürler bi garip zaten

Ay hadi bakalım hepimize hayırlı doğumlar çok heyecanlı ya.Dah çok işim var benim annem nisan 15 te gelcek tüm işlerim o zaman bitcek o zamana kadar beklemedeyim.Herşey heryerde.
Yok benim kız oynak olcak ananesi gibi kolbastı çalıyor içerde coşuyor ya bana çekseydi ben pek oynamam.
Sibiko kız avatarın güzel olmuş ilgiiiiinç yağız fırlıycak gibi gözüküyor.

sezaryandna bahsetmişssiniz bende daha önce ameliyat olduğum için tecrübeliyim ama yinede heyecan var benim de 40 günüm kaldı 5 mayıs allah nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…