Kız insan duygusallaşırda korkulcak bişey yok sen galiba hiç narkoz almadın duymuyosun bile ama ben ilk uyutmada dr a hakkınızı helal edin demiştim dr Allah allah sanki ölüme gidiyon yarım saat sonra uyancan demişti 2. de bu sefer dr a yumurtalarıma iyi bakın eliniz titremesin demiştim dr hadi Bismillah de demişti uyudum yani rahat olmalısın ki uyandığında sakin kalk.ben ameliyata girerken doktora diyecem birgün öncesinden bana sakinleştirici filan versin.çünkü ben çok heyecanlıyım. iğne vurunurken ağlarım ki o anı düşünemiyorum o yüzden.daha şimdiden bile heyecan,korku bastı beni.
iyiyiz sen nasılsın bebiş nasıl bugüngünaydın kızlar..... maşallah oku oku bitmedi ya..herkes iyidir umarım.
canım benim ,benim ilk kez oldu.dr kontrollerde soruyorudu hep,ben magnezyum ve calsiyum ilaçlarını düzenli almıyorum,bıktım midemi bulandırıyo,hiç içmek istemiyorum ama kramplardan da çok korkuyorum.sen izine ayrıldın mı?Ezgilim benimde oluyo canım ellerimde ayaklarımda şişme oldu ve ellerimde uyuşukluk oluyo açıp kapamada sorun yaşıyorum gün içinde düzeliyo yavaş yavaş
günaydın kızlar..... maşallah oku oku bitmedi ya..herkes iyidir umarım.
Kız insan duygusallaşırda korkulcak bişey yok sen galiba hiç narkoz almadın duymuyosun bile ama ben ilk uyutmada dr a hakkınızı helal edin demiştim dr Allah allah sanki ölüme gidiyon yarım saat sonra uyancan demişti 2. de bu sefer dr a yumurtalarıma iyi bakın eliniz titremesin demiştim dr hadi Bismillah de demişti uyudum yani rahat olmalısın ki uyandığında sakin kalk.
iyiyiz sen nasılsın bebiş nasıl bugün
kızlar dün bende bekodan telsiz aldım tabi yanında mama pişiricisi biberon ısıtıcısı tartı falanda aldım. annem bakıcağı için kızıma on akolaylık olsun istedim.telsiz güzel ben beyendim..
ben ameliyata girerken doktora diyecem birgün öncesinden bana sakinleştirici filan versin.çünkü ben çok heyecanlıyım. iğne vurunurken ağlarım ki o anı düşünemiyorum o yüzden.daha şimdiden bile heyecan,korku bastı beni.
benimde ayak bilklerim ve parmaklarım şişmeye başladı
ağır geliyor tabi artık vücutkaydirigubbakcemile3
aaaaaaaaaaaaa bende kız aynı günmüyüz yoksamerhaba bacılar! güzel bir uyku ardından güzel bir kahvaltı ve güneşli bir hava! daha ne isterimki? sizler nasılsınız? sabah sabah doğum muhabbetine başlanmış bakıyorum! bizde bugün 32 oldukdelikafadulden zaman daralıyoooorrrr!!!
yeri daraldıya ondandırtutkuncum ve banucum iyiyim kızımda iyidir galiba ama pek hareket etmiyor canı isetrse biraz kıpır kıpır sonra pek sakin:))
O anda dua et zaten sana hazırmısın diyolar evet derken t yetişmiyor bu kadar kısa ben eşimi kapıda bıraktığımda hep gözlerim dolmuştur içeri geçince zaten yatıyorsun beklerken sakinleşiyorsun odayı falan inceliyosun sonra narkoz dr geliyor nasılsın falan sana bilgi veriyor hep tamam diyosun damar yolu falan açıyor ama hiç bişey duymuyosun ben ayılırken önce uyanıyorum sonra sanki hani uyuduğunda bazen duyarsın ya sesleri aynen öyle uyanıyorsun sakin olmalısın ki ani hareket etme dikişlerin zarar görür tabi ben böyle diyorum ne olurum bilmem.Allah hepimize yardım etsin.evet canım ben hayatımda çok şükür hiç narkoz almadım.o yüzden hiç bilmiyorum ve bunun için korkuyorum.işte uyurken rahat olmazsam nasıl uyanırım artık allaha kalmış.
Hayırlı olsun ne güzel uygunada aldın beğenmişsinde bu güzel işte.kızlar dün bende bekodan telsiz aldım tabi yanında mama pişiricisi biberon ısıtıcısı tartı falanda aldım. annem bakıcağı için kızıma on akolaylık olsun istedim.telsiz güzel ben beyendim..
günaydın kızlar..... maşallah oku oku bitmedi ya..herkes iyidir umarım.
Sibiko kız avatarın güzel olmuş ilgiiiiinç yağız fırlıycak gibi gözüküyor.
merhaba bacılar! güzel bir uyku ardından güzel bir kahvaltı ve güneşli bir hava! daha ne isterimki? sizler nasılsınız? sabah sabah doğum muhabbetine başlanmış bakıyorum! bizde bugün 32 oldukdelikafadulden zaman daralıyoooorrrr!!!
tülaycım hayırlı olsun, güle güle kullan canım
var çoraplarını çıkardelikafaduldenAy canım bende kara kara düşünüyorum naparım nasıl olurum diye..
Benimde çok fena ya napsakki ne iyi gelir bu şişliklere çorap giydiğimde lastiğin izi çıkıyor yanıyo ayaklarım ve ellerim bir çözümü varmı :çok üzgünüm:
Yok onlar yalancı sancılardır biraz dinlen sen iştesin dimi izin al öyleyse zorlama kendini canım.Canım hoşgeldin aldıklarınızı güle güle kullanın
Benim çok hoşuma gitti oğluşta fırlayacak gibi benim bugün çok sancılarım var hayır olsun oturamıyorum yerimde fenalık bastı ateş yanıyo içimde :1shok:
Cerencim sorma bu güzel havada sahilde bir yürüyüş yapıp temiz havayı solumak vardı.Bizde bugün 35 olduk delikafadulden ve sancım var ya korkmaya başlıyorum.
Bugün benden korkun kızlar doğuruyorummu ne sırnaşık şey
Hadi bakalım az kaldısaolasın canım.. inşallah haftayada diğer eksikleri ve kendi eksiklerimi tamamlarım..
geç de olsa günaydın kızlar. oku oku bitmedi yine ama yakaladım siziiii. doğumlara gelmiş sıra bakıyorum. ben de bir an önce doğurayım da en azından şu kusmalardan bulantılardan kurtulayım diyorum ama bi yandan da karnım iyice büyüsün bebişim iyice tepişsin içerde, bütün bunları dibine kadar yaşayayım sonra doğurayım diyorum. hangisi daha ağır basıyo daha tam karar veremedim. oğlum ne kadar tepiklese az geliyo bana daha çok daha çok tepinsin istiyorumdelikafadulden
aman sibiko dur bende pazar doğuruyorum sandım.daha zamanımız var kardeş..
annem de diyorki merak etme o kadar sacıyla doğrulmaz diyor.ama bana o sancı ne kadar çok geldi.
sonra geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?