2009 Mayıs Anneleri

HERKESE MERHABALARa.s.a.s.

GEÇMİŞE TAM BAKAMADIM GÖZLERİM ACAYİP BATIYO KAÇ GÜNDÜR KIZLAR YA

ÇAPAKTAN GÖZÜMÜ AÇAMIOM SABAHLARI İLK DEFA BÖLE OLUO BUGÜN Bİ ECZANEYE SORACAM BATIO GÖZLERİM..

KIZLAR DÜN KONTROLÜMÜZ VARDI KIZIM 2 400 OLMUŞ HERŞEY YOLUNDA DEDİ COK HAREKETLİ MAŞ DİO DOGUM ŞİMDİLİK 14 MAYIS DEDİ AMA TABİ BİLEMEYİZ DEDİ 15 BİR CAGIRDI ARTIK..
COK BÜYÜMÜŞ ULTROSONA SIGMIO ŞŞKOOO KAFASINI ZOR GÖRDÜM TAM SECEMEDİM GÖZLERDE FENA OLUNCA DRU DİNLEDİK.BAŞ AGRIM İÇİN PAROFON VERMİŞTİ NOROLOG BENDE İÇTİM 2.KUTUMDAYIM GÜNDE 4 DE KADAR İÇ DEÖİŞTİ BENDE 2 TANE ALIODUM DR HİÇ ALAM DEDİ İLACI DEGİŞTİRDİ HALBUKİ DANIŞIPTA VERDİ İLACI BANA İNŞ. BEBEGE Bİ ZARARI OLMAZ VALLA KORKTUM..

bence sen eve gidince eşine ayaklarını ilık suyla ovarak yıkat
Kız Allah korusun zamanında gelsin ama illede işte olsun diyosan bilemem atraksiyon olur.

kızlarr ben geldimmmm :çok üzgünüm:ama hiç iyi haber getirmedim size :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Dün dr a gittim herşey normaldi bi muayene sırasında dr karnımda sertlik hissetti ne zamandır oluyor dedi bende bu hafta sıklaştı dedim hemen NSt ye alalım dedi NST ye bağlanınca karnıma acayip bi ağrı girdi adet sancısı gibi aha dedimmm kesin doğuruyorum :1no2:

hemen eşim hemşireyi çağırdı dedimki bunu çokmu sıktın naptın şimdiye kadar sancım yoktu sancı yaptı yok dedi normal demekki sancın var dedi ee yetmezmi bu kadar dedim hayır 20 dk dayanıcan dedi :1no2:ama çok zor bi 20 dk dı ...:1no2:nese çıktık sonuçla beraber dr un yanına hülyacım sancın var dedi :uhm: bi anda şaşırdım hiç beklemiyordum senin cimcime inşAllah 15 gün daha dayanırda kuveze girmez dedi ve sancı kesici hap verdi 4 saatte bir alıcam ...dr ben doğumu 8 9 nisan olarak bekliyorum dedi senin kız duracak gibi değil dedi ama eger durursa 13 14 nisan gibi alıcak riske atmamak için :1closedeyes:

dün gece sabaha kadar da uyumadım hem grip hem öksürük hemde kasılmalardan dolayı ...şimdide saat tuttum 10 dk da bir sancı geliyordu ama ilacı içtim sanırım durdu kızlar dua edin ne olur benim bu yaramaz azcık daha sabretsin :çok üzgünüm:

kızz pınar cadusu hep senin defnen bizimkileri yoldan çıkardı baksana o bi şaka yaptı herkez dökülüyor şimdi yavaş yavaş söle kızına Gazelime sölesin yeter bu kadar şaka dünden beri dimiii :1rolleyes::1rolleyes:

ceren canım afiyet olsun bende kendime sipariş verdim umarım çabuk gelit çok acıktımmmmmmmmm acıktıkkkkk daha doğrusu:))

hülyacımm geçmiş olsun canım... inşallah bir aksilik olmaz canım..ayy benide heyecan sardı bende haftaya dr gideceğim artık 10 günde bir gel nstye alıcam dedi imşallah bizim cadılar sabreder..halbuki en rahat yer olnlar için orası bilmiyorlarki:)) canımcım dikkatt ett kend,ne

canım geçmiş olsun olsun eeee dr gitmiş olmasaydın farketmeyecektin belkideee!!!!
Allah beterinden korusun cnm benm herşeyde bi hayır vardır banada dün karnımı bastırıp kontrol etti hatta cnm yandı ne yapıo bu kadın dedim?? Demekki sertlige bakmış..

Canm inş. Hayırlı zamanda gelsin hiç korkma cogu bitti zaten hazırlıklıyız hepimiz dimi???

bence sen eve gidince eşine ayaklarını ilık suyla ovarak yıkat
Kız Allah korusun zamanında gelsin ama illede işte olsun diyosan bilemem atraksiyon olur.

Valla biraz naz yapayım yıkatayım :roflol:

Bende kendimce dalga geçiyorum işte allah korusun valla ne atraksiyon olur ama :jeyyar:

Canım geçmiş olsun ya bence hemen bi üniversite hastanesine acilden giriş yap ve orda kontrol ettir sen ciğer geliştirici iğne olmuşmuydun bu kadar çabuk gelmeye niyetliyse gazelimiz önlemini al.Bak Gazelimizin yaptığına inşallah zamanında gelir de bu söylediklerin anı olur.
Canım bide şimdi kaçıncı haftadasın sen?

Kizlar Günaydin!

Gecmis olsun Civciv, kac haftalik oldu ki senin bebisin öyle sabirsizlaniyor? Umarim dayanir canim. Yazdiklarini okuyunca korktum cidden. Yarin sabah benimde doktor kontrolüm var ve gece yatarken acayip sancilar girdi kasiklarima...Sabaha kadar pek huzursuz yatmisim, kalkamadim yataktan bir türlü. Simdide bir tuhaflik var üstümde, hafif bas agrisi falan...Bir an önce gecsin artik su stresli günler...

Son düzenleme:

Hülyacım bekler meleğin hiç merak etme canım bencede başka bir yerde doktora dahamı görünsen şöyle tam teşekküllü 2.bir gözün fikrini almakta iyidir.

KIZLAR BEN KAÇTIM ANNEME GıDıCEM ORDANDA Bı ECZANEYE GıDERıZ..

ÇALIŞAN ARKADAŞLARA KOLAY GELSıN HEPıNıZı ÖPTÜÜÜÜKKKK
ARMAĞANIM, civciv1981+, KIVILCIM28, MARYLıN, ojelifıstık+, semra84, sibiko+, tlyonl2009, tutkun09+, yeni_anne+

kız anka 2 si kızmış 1 oğlan benim kız olcak ya hep kızları kopişlemişim dur erkek resmi bulayım sana
hadi bul bekliom gerçi ilk resmi çok beğendim ama erkek bulursan daha iyi olur tabi

cnm üzülme o kadardan bi şey çıkacağını zannetmiyorum.

Hiii amaaaan sabahki muhabbetin üzerine bu haber bi acayip oldu. cereeeen önce sen mi ben mi diye konuşuyodunuz yaaa bak allahın işi hiç belli olmuyo vallaaa....
hülyacım üzülme kontrol altına alınmış en azından. biliyosun bikaç arkadaşş daha bu halde bekliyo. en azından birseni biliyosun. senin de durumun çok kritik olursa heralde hastaneye yatırırlar. dr larımız iyi allaha şükür. demek ki şimdilik böyle idare edebileceğine inanıyor dr un. e bu da iyi bi şey en azından. biz dua ediyoruz sizler için. bu arada kaç haftalıksın sen??

ya valla okuyunca şoke oldum ama inş bekler canım kızın hiç fark etmedinmi sancın olduğunu sanırım anlaşılmıyor ama baya büyüdü kızın herşeyin hayırlısı

kızlar yine çok iş vardı giremedim sadece okudum ara ara valla bende korktum delikafaduldenşimdi cuma benimde kontrolüm var delikafadulden

Canım merak etme biraz korkutmak istemiş bebişin inşallah zamanında gelirler hayırlısıyla

sağol tatlım görüşürüz:1hug:

hülyacım senin kız fena yaramaz olacak galiba seni biraz korkutmak istemiş belli ki inşallah vaktınde gelir bebeişin canım

çok saol canımmm inş sabreder yaramaz:1no2:

evet canım ondandır hani bebek bi tarafa toplanıyorya o kasılma işte aman dikkat edin kızlar

canım benim yarın 34 bitiyor o yüzden ciğer geliştirici iğneye gerek duymadı dr um zaten prof olduğuı için önce Allaha sonra ona güveniyorum o yüzden başka dr a gidipte iyice kafamı bulandır mak istemiyorum :1no2:

haklısın valla cnm yaa bir an nce geçsin dediğin gibi sağlıcakla inşAllah kuzucukla zamanında gelir...benimde başım çok ağrıyor dünden beri sende dikkat et geçmiş olsun cnm

Hülyacım bekler meleğin hiç merak etme canım bencede başka bir yerde doktora dahamı görünsen şöyle tam teşekküllü 2.bir gözün fikrini almakta iyidir.

saol tatlım inş bekler ..bi kaç gün bekliyim bakalım duruma göre artık yapılması gerekenleri yaparız ..

civciv geçmiş olsun cnm ya
inş bekler yaramazın

tşk ederim cnm inş

evet canım şükür dr larımız iyi dediğin gibi erken müdahele ediyolar zaten dediki gelirse çok riskimiz yok yani en fazla 3 yada 4 gün kuvez olayı var bende bebişimin kuveze girmesinden korkuyorum sadece :1no2::1no2:zaten sancılar çok artarsa büyük ihtimallede yatış yapar Allahım hakkımızda hayırlısının nasip etsin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…