2009 Mayıs Anneleri

Canım merak etme biraz korkutmak istemiş bebişin inşallah zamanında gelirler hayırlısıyla

sağol tatlım görüşürüz:1hug:

hülyacım senin kız fena yaramaz olacak galiba seni biraz korkutmak istemiş belli ki inşallah vaktınde gelir bebeişin canım

ayy inş kızlar yaa sadece korkutuyordur umarım çünkü o daha çokk küçükk yaa :1no2:azcık daha sabretsinnn en azından 15 gün :1no2:

hülyacım biryere toplanması hep oluyor ben bir yerini dayıyor sanıyorum
aman yaaa ne stresli bişe şu hamilelik zamanında doğsalardı şu bebekler

peki civciv ağrıları nasıl canım bizede söylersen benimde oluyor bazen tülaycım ayyyy kzılar doğurcakmıyız şimdi bizdelikafadulden yaaa

anladım olmazsa nst ye bağlasınlar beni ama bu haftalarda kasılma olurmuş saatte bir olursa korkulacak bişe yokmuş sık sık olursa korkun dediler

peki civciv ağrıları nasıl canım bizede söylersen benimde oluyor bazen tülaycım ayyyy kzılar doğurcakmıyız şimdi bizdelikafadulden yaaa

canım adet sanıcısı gibi karnına ağrı girerse doğum sancısıdır ama bu düzensizse eger yalancı sancı oluyor bide 1 saatte 4 defa kasılma olursa mutlaka dr a söyleyin

anladım olmazsa nst ye bağlasınlar beni ama bu haftalarda kasılma olurmuş saatte bir olursa korkulacak bişe yokmuş sık sık olursa korkun dediler

hülyacımm benimde sürekli toplanır toplanır bir yerde dururr bende poposu falan sanıyorum

canım esen in dediği gibi arada bir oluyorsa sorun yok ama sık sık olursa sorun var demek...

esen cnm muayeneye gittiğin zaman dr a söyle ne olur ne olmaz alsın nst ye zaten doğum yaklaşıyor kızlar bu tür sorunlarla karşılaşıcaz mecburen ..

TÜNAYDIN KIZLAR,
GEÇMİŞİ OKU OKU BİTMEDİ VALLAHİ,AY KORKUTTUNUZ BENİ BUGÜN HERKESTE Bİ KASIK AĞRISI...ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞ. ZAMANINDA GELSİN BEBİŞLER

Oh oh ne güzel,tertemiz yapsınlar evini,ama sende duramayıp temizliğe kalkışma sakın:1rolleyes:
Geçmiş olsun cnm,benimde eklemlerim çok fena ağrıyor uzun zamandır,ılık bir duş alıp süt içersen uykuya dalmak dahada kolaylaşabilir cnm
oyyyyyyy bende heyecanlandım,günler azalıyor,zamanında gelsin tosuncuklar inş.

hepimizde aynı dert valla,heryerim ağrıyoo benimde

GÜNAYDIN GÜZEL MAYIS ANNELERİ BİZ GELDİK KIZIMLA.
BUGÜN 6 SAAT UYUDUK GECEYİ UYUYARAK GEÇİRDİK OLEEEEEY:lepi:
Tutkuuuuun bugünleride gördük çok şükür,inş. bundan sonra düzene girer uykun cnm
Dönüyordur annesiiiii,artık doğuma hazırlanıyor bebişler
Aman cnm dikkat edin kendinize bugün kimi okuduysam sancısı var,Allah yardımcımız olsun inş.

günaydin canim :) kolay gelsin bugun annenlerede sanada :)

şu sancilari bile güzel kismini dogum aninda sormak lazim sana :))) güzelmi degilmi diye
:roflol::roflol::roflol:
yıkat bacım yıkat,iyice temizlesinler,oh olsun,hıncını alırsın sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Hayırlısı olsun cnm,sen hiç korkma zaten baksana 35. hafta geride kalmış,36. da doğsa bile küvez olayı olmuyormuş

kaynanatöööööööörrrkötükedihüsokötükedihüso
Cnm johnsons un bebek yağı benim tüm cildimi kurutmuştu ama öyle böyle değil yılan derisi gibi olmuştu ne değse acıyodu,cildiyeye gitmiştim,dr ben johnsonsun hiç bir ürününü kimseye tavsiye etmiyorum demişti,bence önce kendinde dene ürünü,sonra bebişe sürersin,ne olur ne olmaz diye..
Bende çok korkuyorum doğumdaaaaaan
ceren canım iyiyim...saolasın..benimde herkes gibi meşhur kasık ağrılarım var..hatta dün yatarken doğuruyorum sanduım ama geçti sonra:)): eşimde aklımı alcaksın az kaldı diyor :):))::1hug:
aman tülaycım sakin ol,ay korktum vallahi bugün kimi okusam ağrısı v ar yaa
kızlar dün bende bekodan telsiz aldım tabi yanında mama pişiricisi biberon ısıtıcısı tartı falanda aldım. annem bakıcağı için kızıma on akolaylık olsun istedim.telsiz güzel ben beyendim..
Güle güle kullan cnm,bizde dün eşimle int.ten baktık,sanırım arçeliğinkini alıcaz,arçeliğin hangi ürününü aldıysak çok kaliteli çıktı,iinş bebefonuda iyidir,bu arada dün fiyatlar hakkında konuşurken kdv indirimini hesaba katmadık,%10 kdv indirimine markalrda indirim yapınca fiyatlar düştü tabii,yani ürünler kaliteli bacum

Gözün aydın cnm,maşallah bebişine,ilacı doktor kendisi yazdıysa sorun olmaz cnm,bende ilaç kullanmak zorunda kaldım hamilelikte,inş. hiç bir problem olmaz Allah'ın izniyle
Hülyacııııııım, geçmiş olsun cnm,bekleyecek prensesin merak etme sen,hem dokorun önlemini aldırmış hemen,hayırlısı ile hiç küveze girmeden gelecek bebişin Allahın izniyle

geçmiş olsun cnm,kızlar hepiniz kasık ağrısı yazmışsınız korktum vallahi,inş. yalancı sancılardır bunlar

haklısın canım söylemek lazım dr a ama çok değişik bvir durum yaaa dün azıcık gaz sancım vardı korktum bütn acılar birbirine benziyor her ağrıdığında da dr a koşmak komik oluyor
Rabbim hepimizi hayırlısıyla kurtarsaydı AMİN:Saruboceq:

çokk saol burcu cum..inş dediğin gibi bekler....

kızlar zaten biliyosunuz mart anneleri şubatta şubat anneleri ocakta doğurdu çogu sanırım bizde bi çoğumuz nisanda doğuracaz ben nisan ayında bekliyordum ama bukadarda çabuk değil yaw benşim kız benden daha aceleci çıktı

burcu canım hoş geldin.. evet aldım ben gayet iyi geldi arkadaşımda çok mennunum diyince alayımd edim.doğru şu anda kdv indirimi var zaten çok uygun fiyatlarda..

hülyacım geçmiş olsun bitanem kontrol altında olman iyi canım ilacınıda kullanıyorsun umarım biraz daha bekler prenses hayırlısıyla

Aminnnn cnm inş ..

ama bu agrı emin ol diğer ağrılara benzemiyor dediğim gibi şiddetli adet sancısı gibi bişi

Hülyacım benim oğlanda bazen kendini gerdiriyo gibi yapıyo,canım yanıyo,acaba o damı kasılma yaa??bazen ardı ardına 2-3 kez yapıyo...off korkum şimdii...
birde 2 gün önce gece karnıma kkramp gibi birsey girdi,canım yandı baya,ama 2 sn lik falan bişeydi..acaba o damı kasılmaydı??..
Yanlış hatırlamıyorsam fulya demiştiki kasılmada aşağıya doğru bir his oluyormuş,sendede öylemi oldu??

hülya beni korkuttun yahu çünkü ben gece adet sancısından beter bir ağrı çektimm... kısa süreliydi yarın doktora gideyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…