Canım merak etme biraz korkutmak istemiş bebişin inşallah zamanında gelirler hayırlısıyla
sağol tatlım görüşürüz:1hug:
hülyacım senin kız fena yaramaz olacak galiba seni biraz korkutmak istemiş belli ki inşallah vaktınde gelir bebeişin canım
hülyacım biryere toplanması hep oluyor ben bir yerini dayıyor sanıyorum
aman yaaa ne stresli bişe şu hamilelik zamanında doğsalardı şu bebekler
peki civciv ağrıları nasıl canım bizede söylersen benimde oluyor bazen tülaycım ayyyy kzılar doğurcakmıyız şimdi bizdelikafadulden yaaa
anladım olmazsa nst ye bağlasınlar beni ama bu haftalarda kasılma olurmuş saatte bir olursa korkulacak bişe yokmuş sık sık olursa korkun dediler
hülyacımm benimde sürekli toplanır toplanır bir yerde dururr bende poposu falan sanıyorum
Oh oh ne güzel,tertemiz yapsınlar evini,ama sende duramayıp temizliğe kalkışma sakın:1rolleyes:Ben geldimmmm bacılar ama biraz geç oldu sanırım hihoyyyt
Bütün gün deli dana gibi dolandık kayınvalidemle. Hava süperdi tabi eve giresimiz gelmedi. Pazarı gezdik. Kızıma penye yelekler aldım Kendime de iç çamaşırı takviyesi yaptım. Valla şu iç çamaşırı konusunda en güzel şeyler pazarda bulunuyor delikafadulden
İyi dilekleriniz için çok tşk ederim canlarım. Kazasız belasız inşallah
Ay size bakmadan yatmayayım dedim. Fena uykum geldi.
Annem ve kayınvalidem sabah erkenden gelicekler. Yarın işimiz çok. Kızımın mobilyalarını tekrar silicekler. Cicilerini ütüleyip yerleştiricekler. Benim evi temizlicekler. Benim ütüleri yapacaklar. Çok işleri var çoookkkk kaydirigubbakcemile3 :roflol: kaydirigubbakcemile3 :roflol:
Bende yatıyorum artık. Kociş hadi deyip duruyor. Öpüyorum sizleriii kocaman. Sabah gelecek bacılarıma şimdiden günaydınlarrrr
Geçmiş olsun cnm,benimde eklemlerim çok fena ağrıyor uzun zamandır,ılık bir duş alıp süt içersen uykuya dalmak dahada kolaylaşabilir cnmgünaydinlarr :)
pinarcim hayirli ugurlu olsun,kazasiz belasiz günlerde güle güle kullanin inşaAllahh
cerencim bebişin odasi hayirli olsun canim a.s.
banucum cok geçmiş olsun canim..az kaldi inşaAllah hepsi gececek
ojelifistikcim sanada günaydin şeker :) kolay bigün geçirirsin inşaAllah canim :) ben iyiyim ama cok uykusuzum..bel agrisindan uyuyamiyorum 6.30dan beri..inat ettim ama agri baskin cikti :))) sen nasilsin güzelim? boncuk oglun nasil?
oyyyyyyy bende heyecanlandım,günler azalıyor,zamanında gelsin tosuncuklar inş.ayyyyyyyyy kızlar yadelikafadulden
bugün 25 mart ve eğer tarihte bir değişiklik olmazsa bu cumartesi doktora gittiğimde tam 1 ayım kalıyor.
25 nisanda bebişim geliyor çok heyecanlandım valla şimdi...ay karnıma ağrılar girdidelikafadulden
canımmm günaydın sanada...teşekkür ederim.ben iyiyim çok şükür.ama dediğin gibi benimde şu an fena şekilde belim ağrıyor.nerdeyse gece kalkıp oturacaktım artık.ya sağ ya sol tarafa yatmaktan bacaklarım uyuşuyor.zaten sırt üstü yatılmıyor.o yüzden belim çok kötü. birde işe gel böyle çok zor valla.sizde iyisiniz umarım annesi bebişle?
Tutkuuuuun bugünleride gördük çok şükür,inş. bundan sonra düzene girer uykun cnmGÜNAYDIN GÜZEL MAYIS ANNELERİ BİZ GELDİK KIZIMLA.
BUGÜN 6 SAAT UYUDUK GECEYİ UYUYARAK GEÇİRDİK OLEEEEEY:lepi:
Dönüyordur annesiiiii,artık doğuma hazırlanıyor bebişlergünaydın kızlar herkese a.s.
nasılsınız biz defnemle geldik kızım bana yardım ediyor işlerimiz çabuk bitsin diye ya benim kuzu çok hareket etmeye başladı yeniden acaba dönmeyemi açlışıyor c şeklindeydi en son
Aman cnm dikkat edin kendinize bugün kimi okuduysam sancısı var,Allah yardımcımız olsun inş.Herkese günaydınlar bacılar...
Oh oh maşallah izinler yaklaşıyor, doğumlar yaklaşıyor delikafadulden
Valla benimde normal vaktinde gelirse 6 haftam kaldı yahu. Dün kasıklarıma adet sancısı gibi sancı girdi belirli aralıklarla. Galiba doğuruyorum dedim kaydirigubbakcemile3
Of offff sancısı bile güzel olur kuzuların ya delikafadulden Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kızlar yaaa hihoyyyt
Bende erkenciyim bugün. Annemler gelirler birazdan. Onlar gelmeden azcık evi toplayayım dedim :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol:günaydin canim :) kolay gelsin bugun annenlerede sanada :)
şu sancilari bile güzel kismini dogum aninda sormak lazim sana :))) güzelmi degilmi diye
yıkat bacım yıkat,iyice temizlesinler,oh olsun,hıncını alırsın sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyaynen canım bu hafta sonu eşime görümceye halıları yıkatacağım hava güzel olursa bir işe yarasınlar demi:mymeka: sonraki hafta perdeleri yıkarım bebişin odasınıda izne ayrılınca hazırlayacağız görümcede oturma odasında kanepede yatar atrık gidene kadarkaydirigubbakcemile5
Hayırlısı olsun cnm,sen hiç korkma zaten baksana 35. hafta geride kalmış,36. da doğsa bile küvez olayı olmuyormuşGünaydın canım iyiyim oğluşumla iyi bir yandan size yazıp bir yandan kahvaltı ediyoruz teyzeleri.
Canım günaydın bakalım kilosuna göre belli olacak 1 nisanda bi aksilik olmaz çatı muayeneside yapacak sanırım bide oğluşun kilosu yüzünden şekere bakacakmış tekrar yüklemeden farklı bir yolla nasıl oluyosa ondan sonra bakalım en önce hangimiz olucaz sanki bana sezeryan olursa 38 yada 39 da alır gibi geliyo o zamanda 15 yada 22 nisanda alır delikafadulden
Ah canım bende istiyorum artık.. Herkes bi doğsa kuşgibi hafifliyceksin diyince daha da erken olsun diyorum bakalım hayırlısıyla vaktinde gelsin oğluşum.Sezonu ben açıcam gibi geliyo hep öyle hissediyorum bakalım.hihoyyyt
kaynanatöööööööörrrkötükedihüsokötükedihüsoO normal tabi Çocuk özenmiştir ama koca dananın dikkat etmesi gerekirdi boşver sen yıkat biraz iş yapsın poposunu kaldırıp.
Ay hadi bakim ne diycek doktor hayırlısı nasılsa öyle olsun.
Bu arada kızlar şu Avrupa Yakasındaki Dilber hala varya aynı kaynanam bizimki o kadar moderen deil tabi ama aynısı konuşması falankaydirigubbakcemile3bide bizimki burdan gitti ya pazartesiye kadar biyere gidecekti kadın ortalıkta yok eve gelmemiş eşim sinir oldu sırf beni suçlu bırakmak için yapıyor diyor haberde vermemiş yani kadın kayıp valla herkes bizi arayıp soruyor ulen dedim ne kadın herşekilde yaptığı herşey bize dokunuyor.Aranıyor aranıyor KAYNANAM aranıyor
Cnm johnsons un bebek yağı benim tüm cildimi kurutmuştu ama öyle böyle değil yılan derisi gibi olmuştu ne değse acıyodu,cildiyeye gitmiştim,dr ben johnsonsun hiç bir ürününü kimseye tavsiye etmiyorum demişti,bence önce kendinde dene ürünü,sonra bebişe sürersin,ne olur ne olmaz diye..Kızlarrr günaydın, şöle bir merhaba deyip çıkacağım kaydirigubbakcemile2malum şefim başımda( aklıma gelmişken arkadaşlar bim cuma veya haftaya tam emin değilim bebk seti veriyor johnson baby yani şampuanı, sabunu, pişik kremi hepsini 17,95mi ne geliyor tam emin değilim ama çok uygun alacak olan arkadaşlara duyurulır ben dalinin setini almıştım ama sadece şampuna okadar verdim şimdi bunuda kalırsa eğer alıcam, nede olsa Allah nasip ederrse devamlı kullancağız kuzularımıza
Bende çok korkuyorum doğumdaaaaaanben ameliyata girerken doktora diyecem birgün öncesinden bana sakinleştirici filan versin.çünkü ben çok heyecanlıyım. iğne vurunurken ağlarım ki o anı düşünemiyorum o yüzden.daha şimdiden bile heyecan,korku bastı beni.
aman tülaycım sakin ol,ay korktum vallahi bugün kimi okusam ağrısı v ar yaaceren canım iyiyim...saolasın..benimde herkes gibi meşhur kasık ağrılarım var..hatta dün yatarken doğuruyorum sanduım ama geçti sonra:)): eşimde aklımı alcaksın az kaldı diyor :):))::1hug:
Güle güle kullan cnm,bizde dün eşimle int.ten baktık,sanırım arçeliğinkini alıcaz,arçeliğin hangi ürününü aldıysak çok kaliteli çıktı,iinş bebefonuda iyidir,bu arada dün fiyatlar hakkında konuşurken kdv indirimini hesaba katmadık,%10 kdv indirimine markalrda indirim yapınca fiyatlar düştü tabii,yani ürünler kaliteli bacumkızlar dün bende bekodan telsiz aldım tabi yanında mama pişiricisi biberon ısıtıcısı tartı falanda aldım. annem bakıcağı için kızıma on akolaylık olsun istedim.telsiz güzel ben beyendim..
Gözün aydın cnm,maşallah bebişine,ilacı doktor kendisi yazdıysa sorun olmaz cnm,bende ilaç kullanmak zorunda kaldım hamilelikte,inş. hiç bir problem olmaz Allah'ın izniyle[k] {n} [k];5911326 .!.:HERKESE MERHABALARa.s.a.s.
GEÇMİŞE TAM BAKAMADIM GÖZLERİM ACAYİP BATIYO KAÇ GÜNDÜR KIZLAR YA
ÇAPAKTAN GÖZÜMÜ AÇAMIOM SABAHLARI İLK DEFA BÖLE OLUO BUGÜN Bİ ECZANEYE SORACAM BATIO GÖZLERİM..
KIZLAR DÜN KONTROLÜMÜZ VARDI KIZIM 2 400 OLMUŞ HERŞEY YOLUNDA DEDİ COK HAREKETLİ MAŞ DİODOGUM ŞİMDİLİK 14 MAYIS DEDİ AMA TABİ BİLEMEYİZ DEDİ 15 BİR CAGIRDI ARTIK..
COK BÜYÜMÜŞ ULTROSONA SIGMIO ŞŞKOOO KAFASINI ZOR GÖRDÜM TAM SECEMEDİM GÖZLERDE FENA OLUNCA DRU DİNLEDİK.BAŞ AGRIM İÇİN PAROFON VERMİŞTİ NOROLOG BENDE İÇTİM 2.KUTUMDAYIM GÜNDE 4 DE KADAR İÇ DEÖİŞTİ BENDE 2 TANE ALIODUM DR HİÇ ALAM DEDİ İLACI DEGİŞTİRDİ HALBUKİ DANIŞIPTA VERDİ İLACI BANA İNŞ. BEBEGE Bİ ZARARI OLMAZ VALLA KORKTUM..
Hülyacııııııım, geçmiş olsun cnm,bekleyecek prensesin merak etme sen,hem dokorun önlemini aldırmış hemen,hayırlısı ile hiç küveze girmeden gelecek bebişin Allahın izniylekızlarr ben geldimmmm :çok üzgünüm:ama hiç iyi haber getirmedim size :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Dün dr a gittim herşey normaldi bi muayene sırasında dr karnımda sertlik hissetti ne zamandır oluyor dedi bende bu hafta sıklaştı dedim hemen NSt ye alalım dedi NST ye bağlanınca karnıma acayip bi ağrı girdi adet sancısı gibi aha dedimmm kesin doğuruyorum :1no2:
hemen eşim hemşireyi çağırdı dedimki bunu çokmu sıktın naptın şimdiye kadar sancım yoktu sancı yaptı yok dedi normal demekki sancın var dedi ee yetmezmi bu kadar dedim hayır 20 dk dayanıcan dedi :1no2:ama çok zor bi 20 dk dı ...:1no2:nese çıktık sonuçla beraber dr un yanına hülyacım sancın var dedi :uhm: bi anda şaşırdım hiç beklemiyordum senin cimcime inşAllah 15 gün daha dayanırda kuveze girmez dedi ve sancı kesici hap verdi 4 saatte bir alıcam ...dr ben doğumu 8 9 nisan olarak bekliyorum dedi senin kız duracak gibi değil dedi ama eger durursa 13 14 nisan gibi alıcak riske atmamak için :1closedeyes:
dün gece sabaha kadar da uyumadım hem grip hem öksürük hemde kasılmalardan dolayı ...şimdide saat tuttum 10 dk da bir sancı geliyordu ama ilacı içtim sanırım durdu kızlar dua edin ne olur benim bu yaramaz azcık daha sabretsin :çok üzgünüm:
kızz pınar cadusu hep senin defnen bizimkileri yoldan çıkardı baksana o bi şaka yaptı herkez dökülüyor şimdi yavaş yavaş söle kızına Gazelime sölesin yeter bu kadar şaka dünden beri dimiii :1rolleyes::1rolleyes:
Kizlar Günaydin!
Gecmis olsun Civciv, kac haftalik oldu ki senin bebisin öyle sabirsizlaniyor? Umarim dayanir canim. Yazdiklarini okuyunca korktum cidden. Yarin sabah benimde doktor kontrolüm var ve gece yatarken acayip sancilar girdi kasiklarima...Sabaha kadar pek huzursuz yatmisim, kalkamadim yataktan bir türlü. Simdide bir tuhaflik var üstümde, hafif bas agrisi falan...Bir an önce gecsin artik su stresli günler...
canım esen in dediği gibi arada bir oluyorsa sorun yok ama sık sık olursa sorun var demek...
esen cnm muayeneye gittiğin zaman dr a söyle ne olur ne olmaz alsın nst ye zaten doğum yaklaşıyor kızlar bu tür sorunlarla karşılaşıcaz mecburen ..
haklısın canım söylemek lazım dr a ama çok değişik bvir durum yaaa dün azıcık gaz sancım vardı korktum bütn acılar birbirine benziyor her ağrıdığında da dr a koşmak komik oluyor
Rabbim hepimizi hayırlısıyla kurtarsaydı AMİN:Saruboceq:
hülyacım geçmiş olsun bitanem kontrol altında olman iyi canım ilacınıda kullanıyorsun umarım biraz daha bekler prenses hayırlısıyla
teşekkür ederimm güzell anniş ...inş bekliyecek akıllı kızımmm Şeniz
çokk saol burcu cum..inş dediğin gibi bekler....
kızlar zaten biliyosunuz mart anneleri şubatta şubat anneleri ocakta doğurdu çogu sanırım bizde bi çoğumuz nisanda doğuracazben nisan ayında bekliyordum ama bukadarda çabuk değil yaw benşim kız benden daha aceleci çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?