Hülyacım benim oğlanda bazen kendini gerdiriyo gibi yapıyo,canım yanıyo,acaba o damı kasılma yaa??bazen ardı ardına 2-3 kez yapıyo...off korkum şimdii...
birde 2 gün önce gece karnıma kkramp gibi birsey girdi,canım yandı baya,ama 2 sn lik falan bişeydi..acaba o damı kasılmaydı??..
Yanlış hatırlamıyorsam fulya demiştiki kasılmada aşağıya doğru bir his oluyormuş,sendede öylemi oldu??
Tülaycım ben sana gösterdiğim arabayıda sipariş ettim,anakucağıda içinde, bugün arçeliğin bebbefonu bide sterilizatörünü sipariş edicez,yavaş yavaş bitiyor hazırlıklar çokk şükür,halı tül fln kaldı[/QUOT
canım hayırlısı olsun bende strerilizatör alayım diyorum odamı arçelik.bende bebek arabasını heralde nisanda alırım ama önce hastane çantamı hazırlamam lazım. gerçi birkaç eksiğim kaldı cuma hallledbilirsem.
ya burcu sanırım öyle bişey oluyor ben mesela kıpırdayamıyorum aşağıya baskı yapınca ama daha küçükler bizimkiler ya:
Kızlar arabamız ve anakucağımız
Tülaycım ben sana gösterdiğim arabayıda sipariş ettim,anakucağıda içinde, bugün arçeliğin bebbefonu bide sterilizatörünü sipariş edicez,yavaş yavaş bitiyor hazırlıklar çokk şükür,halı tül fln kaldı[/QUOT
canım hayırlısı olsun bende strerilizatör alayım diyorum odamı arçelik.bende bebek arabasını heralde nisanda alırım ama önce hastane çantamı hazırlamam lazım. gerçi birkaç eksiğim kaldı cuma hallledbilirsem.[/QUOTE]
ewet cnm,onuda arçelik düşünüyoruz,fiyatı çok uygun diye konuşmuştuk akşam
canımmm çokk güzell güle güle kullansın oğluşunnn gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
burcu canım çok güzel aldıkların güle güle kullansın bebişin
hımm bende bir bakayım fiyatı uygunsa arçelikten alayım diğer markalar pahalı gibi senin baktığın hangisiydi canım.
burcu canım çok güzelmiş güle güle kullanın
canlarım ben biraz yatıcam çok yoruldum yine gelirim
Oglunun arabasi ve anakucagi cok güzelmis Burcu'cugum. Güle oynaya kullansin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?