2009 Mayıs Anneleri

Tülaycım ben sana gösterdiğim arabayıda sipariş ettim,anakucağıda içinde, bugün arçeliğin bebbefonu bide sterilizatörünü sipariş edicez,yavaş yavaş bitiyor hazırlıklar çokk şükür,halı tül fln kaldı

ya burcu sanırım öyle bişey oluyor ben mesela kıpırdayamıyorum aşağıya baskı yapınca ama daha küçükler bizimkiler ya:

ya kızlarr korkmayınn hemen benim demek istediğim o tür ağrılatınızı mutlaka dr a bildirim eger öyle bi durum varsa erken mudahele eder diye...

tülaycım bir kereye mahsus olduysa endişe etme çünkü doğum sancısı düzenli aralıklarla gelirr

ya burcu sanırım öyle bişey oluyor ben mesela kıpırdayamıyorum aşağıya baskı yapınca ama daha küçükler bizimkiler ya:

korkuyorum tülay valla..ne desem boş,hele benimki çok küçük daha 31i yeni bitirdik,Allah korusun,değildir inş.

hımm bende bir bakayım fiyatı uygunsa arçelikten alayım diğer markalar pahalı gibi senin baktığın hangisiydi canım.

burcu canım çok güzelmiş güle güle kullanın

canlarım ben biraz yatıcam çok yoruldum yine gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…