2009 Mayıs Anneleri

ay yine öğleden sonra biras yoğundum ancak geldim
ne var ne yok kıslar
burcucum hoşgeldin a.s. canım

ne o sabah coşup coşup öğleden sonra durulduk. hani hızlı başlamıştık hızlı bitirecektik. doğum sancısı falan deyince herkesi bi düşünce aldı demiiiii....

Güle güle canım :a015:

Burcucum güle güle kullanın canım.Bende strelizatörü arzum bebbe almıştım.

ay yine öğleden sonra biras yoğundum ancak geldim
ne var ne yok kıslar
burcucum hoşgeldin a.s. canım

Hoşgeldin canım ne olsun benim karın ağrılarım aynı doktorumu arasam acaba CADIARZU

ne o sabah coşup coşup öğleden sonra durulduk. hani hızlı başlamıştık hızlı bitirecektik. doğum sancısı falan deyince herkesi bi düşünce aldı demiiiii....

Sorma canım herkesi bir korku aldı.Bizimde işyerinden bir arkadaş dış gebelik nedeniyle kürtaj oldu onu ziyarete gittik geldik 2 saatte ne çok yazışmışsınız.

civciv sen ne kadralık hamileydin cnm?
dr.un nasıl anladı?
sertlik var diyorsun ya nasıldı?
istediğin sorudan başlayabilirsin
başarılarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

allah allah karın ağrısı da neymiş :uhm: kasık yada bel ağrısını anlarımda. bir sor istersen sen bilirsin duramıyorsan ağrıdan sonra birşey olmasın allah korusun.

Sıbelcım benım bebıŞ zaten hep topaÇ Şeklınde sÜreklı toparlanıyor anlamadım gıttı oda nefes almamı bıle zorlaŞtırıyor

Canım karın ağrısı derken çocuk toplanıyor bir yere oda kasıklarıma ağrı şeklinde vuruyor.

anladım sibelcim. çocuğun toplanması bende de oluyor ama ağrı yapmıyor kasıklarımda.
gerçi kasıklarım benim normalde de ağrıyor çoğu zaman.
sor istersen telefonla dr unu ara

Sİbelcİm benİm bebİŞ zaten hep topaÇ Şeklİnde sÜreklİ toparlanıyor anlamadım gİttİ oda nefes almamı bİle zorlaŞtırıyor

anladım sibelcim. çocuğun toplanması bende de oluyor ama ağrı yapmıyor kasıklarımda.
gerçi kasıklarım benim normalde de ağrıyor çoğu zaman.
sor istersen telefonla dr unu ara

Kızlar bende anlamadım çocuğun hareketlerinden bide kendini dışarı doğru ittirmesinden acayip canım yanıyo,kasık ağrısıda hafif hafif var doktora ulaşamadım çıkmış çok olursa cepten arıycam

Canım karın ağrısı derken çocuk toplanıyor bir yere oda kasıklarıma ağrı şeklinde vuruyor.

cnm ya aynı ağrılardan bende de oluyor
bir tarafa toplanıyor bazen
orda ağrı yapıyor,sertleşiyor,önemli değildir diyorum ama yarın dr.a gidersem sorarım cnm

allahım bak şimdi benide korkuttun sibelcim..
bir gelişme olursa yaz mutlaka yada doktorla görüşürsen filan tamam mı canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…