burcuuuu güle güle kullan anacım
ay yine öğleden sonra biras yoğundum ancak geldim
ne var ne yok kıslar
burcucum hoşgeldin a.s. canım
a.s. canım hoşgeldin:)))))))
ne o sabah coşup coşup öğleden sonra durulduk. hani hızlı başlamıştık hızlı bitirecektik. doğum sancısı falan deyince herkesi bi düşünce aldı demiiiii....
[k] {n} [k];5911980 .!.:KIZLAR BEN KAÇTIM ANNEME GİDİCEM ORDANDA Bİ ECZANEYE GİDERİZ..
ÇALIŞAN ARKADAŞLARA KOLAY GELSİN HEPİNİZİ ÖPTÜÜÜÜKKKK
ARMAĞANIM, civciv1981+, KIVILCIM28, MARYLİN, ojelifıstık+, semra84, sibiko+, tlyonl2009, tutkun09+, yeni_anne+
Tülaycım ben sana gösterdiğim arabayıda sipariş ettim,anakucağıda içinde, bugün arçeliğin bebbefonu bide sterilizatörünü sipariş edicez,yavaş yavaş bitiyor hazırlıklar çokk şükür,halı tül fln kaldı
ay yine öğleden sonra biras yoğundum ancak geldim
ne var ne yok kıslar
burcucum hoşgeldin a.s. canım
ne o sabah coşup coşup öğleden sonra durulduk. hani hızlı başlamıştık hızlı bitirecektik. doğum sancısı falan deyince herkesi bi düşünce aldı demiiiii....
Güle güle canım :a015:
Burcucum güle güle kullanın canım.Bende strelizatörü arzum bebbe almıştım.
Hoşgeldin canım ne olsun benim karın ağrılarım aynı doktorumu arasam acaba CADIARZU
Sorma canım herkesi bir korku aldı.Bizimde işyerinden bir arkadaş dış gebelik nedeniyle kürtaj oldu onu ziyarete gittik geldik 2 saatte ne çok yazışmışsınız.
allah allah karın ağrısı da neymiş :uhm: kasık yada bel ağrısını anlarımda. bir sor istersen sen bilirsin duramıyorsan ağrıdan sonra birşey olmasın allah korusun.
Canım karın ağrısı derken çocuk toplanıyor bir yere oda kasıklarıma ağrı şeklinde vuruyor.
Sİbelcİm benİm bebİŞ zaten hep topaÇ Şeklİnde sÜreklİ toparlanıyor anlamadım gİttİ oda nefes almamı bİle zorlaŞtırıyor
anladım sibelcim. çocuğun toplanması bende de oluyor ama ağrı yapmıyor kasıklarımda.
gerçi kasıklarım benim normalde de ağrıyor çoğu zaman.
sor istersen telefonla dr unu ara
Canım karın ağrısı derken çocuk toplanıyor bir yere oda kasıklarıma ağrı şeklinde vuruyor.
Kızlar bende anlamadım çocuğun hareketlerinden bide kendini dışarı doğru ittirmesinden acayip canım yanıyo,kasık ağrısıda hafif hafif var doktora ulaşamadım çıkmış çok olursa cepten arıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?