kızlar herkese iyi akşamlar bu hafta yoğunum öptüm hepinizi
kızlar bende çıkıyorum kredi kartı yatırmam lazım .öptüm hepinizi ve bebişleri.
kızlar herkese iyi akşamlar bu hafta yoğunum öptüm hepinizi
allahım bak şimdi benide korkuttun sibelcim..
bir gelişme olursa yaz mutlaka yada doktorla görüşürsen filan tamam mı canım..
kızlar bende çıkıyorum kredi kartı yatırmam lazım .öptüm hepinizi ve bebişleri.
kızlar hepnize iyi akşamlar
ben de çıkıyorum
yemekleri koydum
çamaşırları da astık mı tamamdır
yarın da evdeyim görüşmek üzereŞeniz
sibiko içini ferah tut canım bencede yalancı sancıdır.bebişlerde haklı anaları sabahtan akşama kadar koltuk,sandalye tepesinde pinekliyor onlarda sıkılıyor ne yapsın yavrucaklar ancak eve gidince uzanabiliyoruz.
civciv sen ne kadralık hamileydin cnm?
dr.un nasıl anladı?
sertlik var diyorsun ya nasıldı?
istediğin sorudan başlayabilirsin
başarılarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar hepinize iyi akşamlar diliyorum Şeniz öpüyorum
ben kaçtım.
Kızlar arabamız ve anakucağımız
a.s.Pınarcım Brillant Junior serisinde tam istediğim gibi bir tül buldum.Ölçü almaya gelicekler Cumartesi dikilecek.Fikir için saol hayatım a.s.
kızlar dün bende bekodan telsiz aldım tabi yanında mama pişiricisi biberon ısıtıcısı tartı falanda aldım. annem bakıcağı için kızıma on akolaylık olsun istedim.telsiz güzel ben beyendim..
tülaycım aldıklarını güle güle kullan canım
bende hafta sonu dalinin setini aldım. bebek yağı,şampuan,2 adet banyo sabunu ve bir paket ıslak mendili var içinde. bide tesadüf şansımdan içinden wee nin bebek purdrası çıktı.25 tl.
[k] {n} [k];5911326 .!.:HERKESE MERHABALARa.s.a.s.
GEÇMİŞE TAM BAKAMADIM GÖZLERİM ACAYİP BATIYO KAÇ GÜNDÜR KIZLAR YA
ÇAPAKTAN GÖZÜMÜ AÇAMIOM SABAHLARI İLK DEFA BÖLE OLUO BUGÜN Bİ ECZANEYE SORACAM BATIO GÖZLERİM..
KIZLAR DÜN KONTROLÜMÜZ VARDI KIZIM 2 400 OLMUŞ HERŞEY YOLUNDA DEDİ COK HAREKETLİ MAŞ DİODOGUM ŞİMDİLİK 14 MAYIS DEDİ AMA TABİ BİLEMEYİZ DEDİ 15 BİR CAGIRDI ARTIK..
COK BÜYÜMÜŞ ULTROSONA SIGMIO ŞŞKOOO KAFASINI ZOR GÖRDÜM TAM SECEMEDİM GÖZLERDE FENA OLUNCA DRU DİNLEDİK.BAŞ AGRIM İÇİN PAROFON VERMİŞTİ NOROLOG BENDE İÇTİM 2.KUTUMDAYIM GÜNDE 4 DE KADAR İÇ DEÖİŞTİ BENDE 2 TANE ALIODUM DR HİÇ ALAM DEDİ İLACI DEGİŞTİRDİ HALBUKİ DANIŞIPTA VERDİ İLACI BANA İNŞ. BEBEGE Bİ ZARARI OLMAZ VALLA KORKTUM..
kızlarr ben geldimmmm :çok üzgünüm:ama hiç iyi haber getirmedim size :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Dün dr a gittim herşey normaldi bi muayene sırasında dr karnımda sertlik hissetti ne zamandır oluyor dedi bende bu hafta sıklaştı dedim hemen NSt ye alalım dedi NST ye bağlanınca karnıma acayip bi ağrı girdi adet sancısı gibi aha dedimmm kesin doğuruyorum :1no2:
hemen eşim hemşireyi çağırdı dedimki bunu çokmu sıktın naptın şimdiye kadar sancım yoktu sancı yaptı yok dedi normal demekki sancın var dedi ee yetmezmi bu kadar dedim hayır 20 dk dayanıcan dedi :1no2:ama çok zor bi 20 dk dı ...:1no2:nese çıktık sonuçla beraber dr un yanına hülyacım sancın var dedi :uhm: bi anda şaşırdım hiç beklemiyordum senin cimcime inşAllah 15 gün daha dayanırda kuveze girmez dedi ve sancı kesici hap verdi 4 saatte bir alıcam ...dr ben doğumu 8 9 nisan olarak bekliyorum dedi senin kız duracak gibi değil dedi ama eger durursa 13 14 nisan gibi alıcak riske atmamak için :1closedeyes:
dün gece sabaha kadar da uyumadım hem grip hem öksürük hemde kasılmalardan dolayı ...şimdide saat tuttum 10 dk da bir sancı geliyordu ama ilacı içtim sanırım durdu kızlar dua edin ne olur benim bu yaramaz azcık daha sabretsin :çok üzgünüm:
kızz pınar cadusu hep senin defnen bizimkileri yoldan çıkardı baksana o bi şaka yaptı herkez dökülüyor şimdi yavaş yavaş söle kızına Gazelime sölesin yeter bu kadar şaka dünden beri dimiii :1rolleyes::1rolleyes:
Kızlar arabamız ve anakucağımız
Ben epey uyumusum, kalktigimda agrilarim azalmisti. Demek ki, biraz daha fazla dinlenmemiz gerekiyor...Yarin sabahta doktor kontrolüm var, icimde bir tedirginlik var. Kendime ve ve benim gibi tedirgin tüm annelere dua ediyorum sürekli. Allah yardimcimiz olsun...
canımçok güzel hayırlı olsunhihoyyyt
ya kızlar buaralar bana hep tuvaletim varmış gibi geliyor sanki hep altıma kaçıracakmışım gibi geliokaydirigubbakcemile3 kendimi hep sıkıyorum sizdede oluyormu bide çok su içiyorum
selam kızlar kımsecıkler yokmuuuuu hu huuuu
gelın bacılar ya
canım sıkılıyor
bugun karnımda taş gıbı cok sert ama hıc gecmedı devamlı sert
teşekkür ederim cnm yılmayıp soruları cevapladığın içincanım 34 haftalık
dr eliyle karnıma hafif bastırdı öyşle anladı ..
sertlikte bebeğin bi tarafa toplanması oluyor canımm...
canımçok güzel hayırlı olsunhihoyyyt
ya kızlar buaralar bana hep tuvaletim varmış gibi geliyor sanki hep altıma kaçıracakmışım gibi geliokaydirigubbakcemile3 kendimi hep sıkıyorum sizdede oluyormu bide çok su içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?