2009 Mayıs Anneleri

kızlar herkese iyi akşamlar bu hafta yoğunum öptüm hepinizi

İyi akşamlar canım hoşçakal

allahım bak şimdi benide korkuttun sibelcim..
bir gelişme olursa yaz mutlaka yada doktorla görüşürsen filan tamam mı canım..

Canım korkma kendimi dinlememeye çalışıyorum artık karnım çok büyük olduğundan sürekli oturmadanda yapabilir demişti doktor.Çocuk sıkışıyo sol yana yatıp dinlemek lazım bide düzenli değil ya ondan bekliyorum bakarım umarım yalancı sancılardır.Şeniz

kızlar hepnize iyi akşamlar
ben de çıkıyorum
yemekleri koydum
çamaşırları da astık mı tamamdır
yarın da evdeyim görüşmek üzereŞeniz

sibiko içini ferah tut canım bencede yalancı sancıdır.bebişlerde haklı anaları sabahtan akşama kadar koltuk,sandalye tepesinde pinekliyor onlarda sıkılıyor ne yapsın yavrucaklar ancak eve gidince uzanabiliyoruz.

kızlar hepnize iyi akşamlar
ben de çıkıyorum
yemekleri koydum
çamaşırları da astık mı tamamdır
yarın da evdeyim görüşmek üzereŞeniz

İyi akşamlar canım kolay gelsin

sibiko içini ferah tut canım bencede yalancı sancıdır.bebişlerde haklı anaları sabahtan akşama kadar koltuk,sandalye tepesinde pinekliyor onlarda sıkılıyor ne yapsın yavrucaklar ancak eve gidince uzanabiliyoruz.

Sorma canım ya yavrular anne karnına düştüğünden beri çalışıyorlar daha bu yaşta kaydirigubbakcemile3

civciv sen ne kadralık hamileydin cnm?
dr.un nasıl anladı?
sertlik var diyorsun ya nasıldı?
istediğin sorudan başlayabilirsin
başarılarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım 34 haftalık
dr eliyle karnıma hafif bastırdı öyşle anladı ..
sertlikte bebeğin bi tarafa toplanması oluyor canımm...

Ben epey uyumusum, kalktigimda agrilarim azalmisti. Demek ki, biraz daha fazla dinlenmemiz gerekiyor...Yarin sabahta doktor kontrolüm var, icimde bir tedirginlik var. Kendime ve ve benim gibi tedirgin tüm annelere dua ediyorum sürekli. Allah yardimcimiz olsun...

Kızlar arabamız ve anakucağımız

canımçok güzel hayırlı olsunhihoyyyt

ya kızlar buaralar bana hep tuvaletim varmış gibi geliyor sanki hep altıma kaçıracakmışım gibi geliokaydirigubbakcemile3 kendimi hep sıkıyorum sizdede oluyormu bide çok su içiyorum

selam kızlar kımsecıkler yokmuuuuu hu huuuu
gelın bacılar ya
canım sıkılıyor
bugun karnımda taş gıbı cok sert ama hıc gecmedı devamlı sert

a.s.Pınarcım Brillant Junior serisinde tam istediğim gibi bir tül buldum.Ölçü almaya gelicekler Cumartesi dikilecek.Fikir için saol hayatım a.s.

Çok sevindim canım beğenmene a.s. Güle güle kullansın oğluşun. Gelsin de resimlerini bekliyorum a.s.

kızlar dün bende bekodan telsiz aldım tabi yanında mama pişiricisi biberon ısıtıcısı tartı falanda aldım. annem bakıcağı için kızıma on akolaylık olsun istedim.telsiz güzel ben beyendim..

Cicilerinizi güle güle kullanın bacılarım a.s.

Canım gözün aydın ne güzel kocaman olmuş kuzun a.s.

Kız söyle o Gazel'e valla şaka yapmış Defne. Söz verdi beklicekmiş gününü. Gazel'de beklesin diyooooo benneyaptımki

Çok geçmiş olsun bacım. Ama farketmeniz ve kontrol altına alınman iyi olmuş. Sen şimdi stres yapma. Riskli haftaları da atlattık çok şükür. Allah'ın izniyle az daha bekler Gazel kuzum a.s.

Kızlar arabamız ve anakucağımız

Çok güzel canım güzel günlerde kullanın inşallah a.s.

Hadi canım güzel haberlerle gel inşallah a.s.

Aynısı bana da oluyor canım. Tuvaletten çıkıyorum sanki hiç yapmamışım gibi...

selam kızlar kımsecıkler yokmuuuuu hu huuuu
gelın bacılar ya
canım sıkılıyor
bugun karnımda taş gıbı cok sert ama hıc gecmedı devamlı sert

Hayırıdr inşallah bacım niye öyle ki?

Ay kızlar inanır mısınız işimiz daha yeni bitti... Şimdi eşim ofisten çıkmış, annemler yemek hazırlıyorlar ben biraz dinleneyim dedim. Önce odayı temizle, ütüleri yap, odayı yerleştir, düzenle, evi baştan aşağı temizle derken hepimizin canı çıktı kafamçokkarıştı Allah razı olsun bana pek bişey yaptırmadılar ama ben dön sağa, dön sola derken acaip yorulmuşum. Ayaklarım sızlıyo şu anda resmen... Neyse bitti çok şükür. Bi lambamız, abajurumuz ve halımız eksik kaldı. Ama çok güzel oldu kuzumun odası teyzeleriiii hihoyyyt

Yarında eşimin halası ve evli kızları var onlar misafirliğe gelicekler. Evimde mis oldu ne güzel. Allah'tan yarın için kayınvalidem burda kalıcakta bana yine bişey yaptırmaz.

Bu arada şu kasılmalardan sanırım hepimizde oluyor. Benim kızımda bazen bir toplanıyor Allah diyorum acıdan valla. Ama çok sık değil. Ben sürekli takip ediyorum. Doktor kontrolüm daha 11 Nisan'da. Doktorum yurtdışında şu aralar doğurmamam lazım delikafadulden

Size doyum olmaz bacılar. Ben yemeğe kadar az uzanayım çok çok öpüyorum siziiii a.s.

slm kızlar bende geldim yemekti falan derken sonra şerbet takımı ile uğraştım bir selam vereyim dedim çok yorgun hissediyorumm gidip uyuycam işler çok yoğunlaştı son 3 hafta bakalım çok rapor var işyerinde yoğun olcak bundan sonrası bide bu akşam tam 5 defa falan o iğne batma gibi şeyi yaşadım umaırm her şey iyidir ya bende pinpiriklenmeye başladım valla şimdi bile karnım ağrıyor ben kaçıyorum mayıs güzelleri herkese iyi geceler

canım 34 haftalık
dr eliyle karnıma hafif bastırdı öyşle anladı ..
sertlikte bebeğin bi tarafa toplanması oluyor canımm...
teşekkür ederim cnm yılmayıp soruları cevapladığın için
benim dr.um direk ultraosna alıyor hiç muayene etmiyor:1no2:
sonlara yaklaştıkça paranoyak oluyorum sanırım
benimde bebiş bir taraf toplanıyor acayip canımı yakıyor
her an kolu bacağı çıkacakmış gibi oluyor
o yüzden sorum nerden anladı diye
neyse kontrolüm yakın hafta sonu
akıntım çok fazla olmaya başladı
3 gündür ayaklarım acayip şişiyor
belki bu yüzden kontrole yarın giderim

aynen cnm bebişler büyüdükçe daha fazla olmaya başladı
yakında wc de oturmaya başlıycam bende:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…