2009 Mayıs Anneleri

KIZLAR VALLAHİ BUGÜN KORKUTTUNUZ BENİ İYİCE HEM SİZİN İÇİN HEMDE KENDİM İÇİN TEDİRGİNİM,İNŞ. HİÇBİRİMİZ ERKEN DOĞURMAYIZZZ...
BU ARADA OĞLUMUN PARK YATAĞI,ARABASI VE ANAKUCAĞI,BİDE CHİCCO BAKIM ÇANTAMIZ GELDİİİİİİİ,EŞİM VE ANNEM KURDU,AYY ÇOK GÜZEL YA,RABBİM İÇİNDE OĞLUŞUMUN OLDUĞU GÜNLERİDE GÖSTERSİN İNŞ.,
YARIN OĞLUŞUMUN ODASININ DUVARINDAKİ Bİ KABARMAYI DÜZELTMEK İÇİN USTA GELECEK, ARTIK BU HAFTALARDADA DUVARI BOYANIR,HAYDİ HAYIRLISI

ay yine öğleden sonra biras yoğundum ancak geldim
ne var ne yok kıslar
burcucum hoşgeldin a.s. canım
Cnm tam ben çıkmışım sen yazmışsın,iyiyim cnm sağol,bugün kızların ağrı ve sancılarını duyunca heyecan ve korku sardı beniiii
ne o sabah coşup coşup öğleden sonra durulduk. hani hızlı başlamıştık hızlı bitirecektik. doğum sancısı falan deyince herkesi bi düşünce aldı demiiiii....
ewet korkuyoruuuuuuuuum bennnnnn,kuzular zamanında gelir inş.
efettt hepimizde korktuk anacım..düşünmekten konuşamaz oldukdelikafadulden
bende korktuuuuum
Cnm bizde soğuk buhar makinasını arzum bebbe aldık,denedik evde çok güzel arzumun
Canım karın ağrısı derken çocuk toplanıyor bir yere oda kasıklarıma ağrı şeklinde vuruyor.

sibikooooo korkutma yaa,git doktorunaaa
Sİbelcİm benİm bebİŞ zaten hep topaÇ Şeklİnde sÜreklİ toparlanıyor anlamadım gİttİ oda nefes almamı bİle zorlaŞtırıyor
tülaycım aman sakin ol ya,sor sende doktoruna

inş. yalancı sancıdır cnm,bizi habersiz bırakma
Canım seninde haftan oldukça ilerledi,aman dikkat et yorma kendini
Teşekkürler cnm,bende var, 4.5 lt içiyorum su,çocuk vurduğu zaman sıkmasam çıkıcak gibi oluyo sürekli,dakika başı wc ye gidiyorum,haftamızda yakın seninle baktım şimdi
selam kızlar kımsecıkler yokmuuuuu hu huuuu
gelın bacılar ya
canım sıkılıyor
bugun karnımda taş gıbı cok sert ama hıc gecmedı devamlı sert

semraa bacım sendemi, ayy inş. yalancı sancıdır yaa

Pınaaaar kız biz sana kendini yorma demiyomuyuz,aşkolsun yaa,annenler yapsaydı işleri sen niye daldın ki

Kolay gelsin cnm,benim takımında sadece bibloları eksik kaldı,onlarıda bulabilirsem tamamlanacak inş. , tamamlayınca resminide koy cnm, o iğne batması gibi olan şey inş. kötü bişey değildir cnm,doktoruna sorduktan sonra bizede haber ver

kızlar ben geldimmm... acayip yemek borum yanıyor bu aralar sürekli kusuyorum bu yuzden.2 haftadır nidilat içiyorum günde 2 defa.kasılmalar için.bu cuma doktor kontrolum var..
hülyacım cnm gecmiş olsun..inşallah bekler bebişin seninde..
burcu güzelim çok güzel araba güle güle kullanın inşallah

aşk olsun cnm neden cevaplandırmıyım ki??
benim dr da eksradan muayene etmiyor tatlım drek ultarasona alınca karnımın şekline sertliğine bakıyor ..hem mrk etme önemli bişi yoktur kasılmalar çok sık olmadıkça rahat olun canım Şeniz ayak şişmesi bendede başladı bu hafta dr yüksekte tutmaya çalış dedi ama göbekle mümkün olmuyor malesef :1no2:

saol tatlımm bizim bu zilliler fazla şakacılar gibime geliyorr kaydirigubbakcemile

evin mis gibi olmuştur şimdi güle güle kirlet diyelim bebişin odasınında son halini çekte gönder bacım kaydirigubbakcemile2

bu arada kendinide fazla yorma canım benim başıma ne geldiyse hep hafta sonu yorduğumdan geldi herşeyi üst üste yapmaya çalıştım işin şeyini çıkardımm :1no2:

saol tatlım sanada geçmiş olsun inş bekler teyzesi Şeniz

Teşekkürler cnm,geçmiş olsun bendede var yanma hemde nasıl,artık hergün hergün oluyo maalesef,inş. güzel haberlerle dönersin cnm,bu arada dr artık nidilatı kesti bende,2 gündür almıyorum,magnezyuma basladım

Kızlar park yatağımız ve bakım çantamız

Son düzenleme:
günaydın şekerler emimnim şimdi hepiniz mışıl mışıl uyuyorsunuzdur ben namaza kalktı sonra uyku tutmadı
bi bakayım size dedim ama çıt yokk

günaydın kızlar

burucuum aldıkların çok güzel ve çok canlı güle güle kullansın bebişin

pınarcım oh ne güzle hazırlıklar bitmek üzere valla hetyecan dorukta kızlar

sibelcim bir şey sorucam canım ya sana sen şimdi takvimde 35 +1 görünüyorsun benim normalde 16 nisanda bitiyor yani tam 37 haftanın bitiminde ben 32 haftalıkken aldım raporu acaba sana dahamı erken verdi doktorun canım kafam karıştı ben fazladan çalışmayayım

herkese günaydııınnn!!! yaa kızlar, izne ayrıldım daha çok görüşürüz dedim, valla eskiden daha sık görüşüyorduk! bu ev hanımlığı da zormuş beekaydirigubbakcemile3
bi kahvaltı yapam görüşürüz sonra. o zamana ancak toplanırsınız hem siz uyuşuklar.

GÜNAYDIN KIZLAAAAAAAARRRR
sanırım her şey yolunda herkes iyi
ben ço yorgunum dün bütün gün izmir'deydim
bebeğimin her şeyini aldık teyzeleri hem de çok uygun fiyata size fotoğraflarını çekerim bir ara ama çok güzel bir alışveriş oldu şimdi odası kaldı sanırım çilekten alacğız ama bebek odası değil çocuk odası çok mutluyum ya

evet cerencim ya ben de öyle düşünüyordum ama evle uğraş oraya git buraya git daha az zaman kalıyor ama olsun izinde olmak güzel kaydirigubbakcemile2

günaydın tatlım nasılsın gözün aydın izne ayrılmışsın ohhhh bol bol dinlen bitanem darısı bize artık bizde durumla kahvaltı yapıyoruz :1hug:a.s.

günaydın cnm güle güle kullanın aldıklarınızı bebişinle resimlerini bekliyoruz şekercim

günaydın nasılsınız kızlar

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhihoyyythihoyyythihoyyyt

günaydın kızlar nasılsnız bakalım biz iyiyiz defnemle cerencim sen sata göre kaçta ayrıldın izne canım sendemi erken aldın yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…