- 26 Ekim 2008
- 6.173
- 57
- 163
KIZLAR VALLAHİ BUGÜN KORKUTTUNUZ BENİ İYİCE HEM SİZİN İÇİN HEMDE KENDİM İÇİN TEDİRGİNİM,İNŞ. HİÇBİRİMİZ ERKEN DOĞURMAYIZZZ...
BU ARADA OĞLUMUN PARK YATAĞI,ARABASI VE ANAKUCAĞI,BİDE CHİCCO BAKIM ÇANTAMIZ GELDİİİİİİİ,EŞİM VE ANNEM KURDU,AYY ÇOK GÜZEL YA,RABBİM İÇİNDE OĞLUŞUMUN OLDUĞU GÜNLERİDE GÖSTERSİN İNŞ.,
YARIN OĞLUŞUMUN ODASININ DUVARINDAKİ Bİ KABARMAYI DÜZELTMEK İÇİN USTA GELECEK, ARTIK BU HAFTALARDADA DUVARI BOYANIR,HAYDİ HAYIRLISI
sibikooooo korkutma yaa,git doktorunaaa
semraa bacım sendemi, ayy inş. yalancı sancıdır yaa
Kolay gelsin cnm,benim takımında sadece bibloları eksik kaldı,onlarıda bulabilirsem tamamlanacak inş. , tamamlayınca resminide koy cnm, o iğne batması gibi olan şey inş. kötü bişey değildir cnm,doktoruna sorduktan sonra bizede haber ver
BU ARADA OĞLUMUN PARK YATAĞI,ARABASI VE ANAKUCAĞI,BİDE CHİCCO BAKIM ÇANTAMIZ GELDİİİİİİİ,EŞİM VE ANNEM KURDU,AYY ÇOK GÜZEL YA,RABBİM İÇİNDE OĞLUŞUMUN OLDUĞU GÜNLERİDE GÖSTERSİN İNŞ.,
YARIN OĞLUŞUMUN ODASININ DUVARINDAKİ Bİ KABARMAYI DÜZELTMEK İÇİN USTA GELECEK, ARTIK BU HAFTALARDADA DUVARI BOYANIR,HAYDİ HAYIRLISI
Cnm tam ben çıkmışım sen yazmışsın,iyiyim cnm sağol,bugün kızların ağrı ve sancılarını duyunca heyecan ve korku sardı beniiiiay yine öğleden sonra biras yoğundum ancak geldim
ne var ne yok kıslar
burcucum hoşgeldin a.s. canım
ewet korkuyoruuuuuuuuum bennnnnn,kuzular zamanında gelir inş.ne o sabah coşup coşup öğleden sonra durulduk. hani hızlı başlamıştık hızlı bitirecektik. doğum sancısı falan deyince herkesi bi düşünce aldı demiiiii....
bende korktuuuuumefettt hepimizde korktuk anacım..düşünmekten konuşamaz oldukdelikafadulden
Cnm bizde soğuk buhar makinasını arzum bebbe aldık,denedik evde çok güzel arzumunGüle güle canım :a015:
Burcucum güle güle kullanın canım.Bende strelizatörü arzum bebbe almıştım.
Hoşgeldin canım ne olsun benim karın ağrılarım aynı doktorumu arasam acaba CADIARZU
Sorma canım herkesi bir korku aldı.Bizimde işyerinden bir arkadaş dış gebelik nedeniyle kürtaj oldu onu ziyarete gittik geldik 2 saatte ne çok yazışmışsınız.
Canım karın ağrısı derken çocuk toplanıyor bir yere oda kasıklarıma ağrı şeklinde vuruyor.
Kızlar bende anlamadım çocuğun hareketlerinden bide kendini dışarı doğru ittirmesinden acayip canım yanıyo,kasık ağrısıda hafif hafif var doktora ulaşamadım çıkmış çok olursa cepten arıycam
sibikooooo korkutma yaa,git doktorunaaa
tülaycım aman sakin ol ya,sor sende doktorunaSİbelcİm benİm bebİŞ zaten hep topaÇ Şeklİnde sÜreklİ toparlanıyor anlamadım gİttİ oda nefes almamı bİle zorlaŞtırıyor
inş. yalancı sancıdır cnm,bizi habersiz bırakmaİyi akşamlar canım hoşçakal
Canım korkma kendimi dinlememeye çalışıyorum artık karnım çok büyük olduğundan sürekli oturmadanda yapabilir demişti doktor.Çocuk sıkışıyo sol yana yatıp dinlemek lazım bide düzenli değil ya ondan bekliyorum bakarım umarım yalancı sancılardır.Şeniz
Canım seninde haftan oldukça ilerledi,aman dikkat et yorma kendiniBen epey uyumusum, kalktigimda agrilarim azalmisti. Demek ki, biraz daha fazla dinlenmemiz gerekiyor...Yarin sabahta doktor kontrolüm var, icimde bir tedirginlik var. Kendime ve ve benim gibi tedirgin tüm annelere dua ediyorum sürekli. Allah yardimcimiz olsun...
Teşekkürler cnm,bende var, 4.5 lt içiyorum su,çocuk vurduğu zaman sıkmasam çıkıcak gibi oluyo sürekli,dakika başı wc ye gidiyorum,haftamızda yakın seninle baktım şimdicanımçok güzel hayırlı olsunhihoyyyt
ya kızlar buaralar bana hep tuvaletim varmış gibi geliyor sanki hep altıma kaçıracakmışım gibi geliokaydirigubbakcemile3 kendimi hep sıkıyorum sizdede oluyormu bide çok su içiyorum
selam kızlar kımsecıkler yokmuuuuu hu huuuu
gelın bacılar ya
canım sıkılıyor
bugun karnımda taş gıbı cok sert ama hıc gecmedı devamlı sert
semraa bacım sendemi, ayy inş. yalancı sancıdır yaa
Pınaaaar kız biz sana kendini yorma demiyomuyuz,aşkolsun yaa,annenler yapsaydı işleri sen niye daldın kiÇok sevindim canım beğenmene a.s. Güle güle kullansın oğluşun. Gelsin de resimlerini bekliyorum a.s.
Cicilerinizi güle güle kullanın bacılarım a.s.
Canım gözün aydın ne güzel kocaman olmuş kuzun a.s.
Kız söyle o Gazel'e valla şaka yapmış Defne. Söz verdi beklicekmiş gününü. Gazel'de beklesin diyooooo benneyaptımki
Çok geçmiş olsun bacım. Ama farketmeniz ve kontrol altına alınman iyi olmuş. Sen şimdi stres yapma. Riskli haftaları da atlattık çok şükür. Allah'ın izniyle az daha bekler Gazel kuzum a.s.
Çok güzel canım güzel günlerde kullanın inşallah a.s
Hadi canım güzel haberlerle gel inşallah a.s.
Aynısı bana da oluyor canım. Tuvaletten çıkıyorum sanki hiç yapmamışım gibi...
Hayırıdr inşallah bacım niye öyle ki?
Ay kızlar inanır mısınız işimiz daha yeni bitti... Şimdi eşim ofisten çıkmış, annemler yemek hazırlıyorlar ben biraz dinleneyim dedim. Önce odayı temizle, ütüleri yap, odayı yerleştir, düzenle, evi baştan aşağı temizle derken hepimizin canı çıktı kafamçokkarıştı Allah razı olsun bana pek bişey yaptırmadılar ama ben dön sağa, dön sola derken acaip yorulmuşum. Ayaklarım sızlıyo şu anda resmen... Neyse bitti çok şükür. Bi lambamız, abajurumuz ve halımız eksik kaldı. Ama çok güzel oldu kuzumun odası teyzeleriiii hihoyyyt
Yarında eşimin halası ve evli kızları var onlar misafirliğe gelicekler. Evimde mis oldu ne güzel. Allah'tan yarın için kayınvalidem burda kalıcakta bana yine bişey yaptırmaz.
Bu arada şu kasılmalardan sanırım hepimizde oluyor. Benim kızımda bazen bir toplanıyor Allah diyorum acıdan valla. Ama çok sık değil. Ben sürekli takip ediyorum. Doktor kontrolüm daha 11 Nisan'da. Doktorum yurtdışında şu aralar doğurmamam lazım delikafadulden
Size doyum olmaz bacılar. Ben yemeğe kadar az uzanayım çok çok öpüyorum siziiii a.s.
slm kızlar bende geldim yemekti falan derken sonra şerbet takımı ile uğraştım bir selam vereyim dedim çok yorgun hissediyorumm gidip uyuycam işler çok yoğunlaştı son 3 hafta bakalım çok rapor var işyerinde yoğun olcak bundan sonrası bide bu akşam tam 5 defa falan o iğne batma gibi şeyi yaşadım umaırm her şey iyidir ya bende pinpiriklenmeye başladım valla şimdi bile karnım ağrıyor ben kaçıyorum mayıs güzelleri herkese iyi geceler
Kolay gelsin cnm,benim takımında sadece bibloları eksik kaldı,onlarıda bulabilirsem tamamlanacak inş. , tamamlayınca resminide koy cnm, o iğne batması gibi olan şey inş. kötü bişey değildir cnm,doktoruna sorduktan sonra bizede haber ver