evet ya, en güzeli de istediğin saatte yatıp istediğin saatte kalkabilmek! cicilerin resimlerini bekliyoruz!evet cerencim ya ben de öyle düşünüyordum ama evle uğraş oraya git buraya git daha az zaman kalıyor ama olsun izinde olmak güzel kaydirigubbakcemile2
inşallah bitanem. ne kadar var senin izne? afiyet olsun.günaydın tatlım nasılsın gözün aydın izne ayrılmışsın ohhhh bol bol dinlen bitanem darısı bize artık bizde durumla kahvaltı yapıyoruz :1hug:a.s.
canım evet 5 gün erken ayrıldım. normalde 25 martta ayrılmam lazımdı. kontrolüm 20 martta idi. gitmişken aldım iznimide işte.günaydın kızlar nasılsnız bakalım biz iyiyiz defnemle cerencim sen sata göre kaçta ayrıldın izne canım sendemi erken aldın yoksa
günaydın canım. sen nasılsın? yanılmıyorsam doktora gidecektin??günaydın kızlar nabersiniz bugün keyifler nasıl
Bengi İZMİR i birbirine katmışsın neler aldın
gözün aydın hayatım. hayırlı haberlerle dönersin inşallah.oh sonunda bugün dr.a gidiyorummmmmmm,
kızımı görücem özledim yawhihoyyythihoyyyt
kaç kilo oldu durumu nasıl
çok merak ediyorum valla
bi gün bu meraktan gelecek başıma ne geleceksekaydirigubbakcemile3
selam kızlar kımsecıkler yokmuuuuu hu huuuu
gelın bacılar ya
canım sıkılıyor
bugun karnımda taş gıbı cok sert ama hıc gecmedı devamlı sert
Çok sevindim canım beğenmene a.s. Güle güle kullansın oğluşun. Gelsin de resimlerini bekliyorum a.s.
Cicilerinizi güle güle kullanın bacılarım a.s.
Canım gözün aydın ne güzel kocaman olmuş kuzun a.s.
Kız söyle o Gazel'e valla şaka yapmış Defne. Söz verdi beklicekmiş gününü. Gazel'de beklesin diyooooo benneyaptımki
Çok geçmiş olsun bacım. Ama farketmeniz ve kontrol altına alınman iyi olmuş. Sen şimdi stres yapma. Riskli haftaları da atlattık çok şükür. Allah'ın izniyle az daha bekler Gazel kuzum a.s.
Çok güzel canım güzel günlerde kullanın inşallah a.s.
Hadi canım güzel haberlerle gel inşallah a.s.
Aynısı bana da oluyor canım. Tuvaletten çıkıyorum sanki hiç yapmamışım gibi...
Hayırıdr inşallah bacım niye öyle ki?
Ay kızlar inanır mısınız işimiz daha yeni bitti... Şimdi eşim ofisten çıkmış, annemler yemek hazırlıyorlar ben biraz dinleneyim dedim. Önce odayı temizle, ütüleri yap, odayı yerleştir, düzenle, evi baştan aşağı temizle derken hepimizin canı çıktı kafamçokkarıştı Allah razı olsun bana pek bişey yaptırmadılar ama ben dön sağa, dön sola derken acaip yorulmuşum. Ayaklarım sızlıyo şu anda resmen... Neyse bitti çok şükür. Bi lambamız, abajurumuz ve halımız eksik kaldı. Ama çok güzel oldu kuzumun odası teyzeleriiii hihoyyyt
Yarında eşimin halası ve evli kızları var onlar misafirliğe gelicekler. Evimde mis oldu ne güzel. Allah'tan yarın için kayınvalidem burda kalıcakta bana yine bişey yaptırmaz.
Bu arada şu kasılmalardan sanırım hepimizde oluyor. Benim kızımda bazen bir toplanıyor Allah diyorum acıdan valla. Ama çok sık değil. Ben sürekli takip ediyorum. Doktor kontrolüm daha 11 Nisan'da. Doktorum yurtdışında şu aralar doğurmamam lazım delikafadulden
Size doyum olmaz bacılar. Ben yemeğe kadar az uzanayım çok çok öpüyorum siziiii a.s.
slm kızlar bende geldim yemekti falan derken sonra şerbet takımı ile uğraştım bir selam vereyim dedim çok yorgun hissediyorumm gidip uyuycam işler çok yoğunlaştı son 3 hafta bakalım çok rapor var işyerinde yoğun olcak bundan sonrası bide bu akşam tam 5 defa falan o iğne batma gibi şeyi yaşadım umaırm her şey iyidir ya bende pinpiriklenmeye başladım valla şimdi bile karnım ağrıyor ben kaçıyorum mayıs güzelleri herkese iyi geceler
kızlar ben geldimmm... acayip yemek borum yanıyor bu aralar sürekli kusuyorum bu yuzden.2 haftadır nidilat içiyorum günde 2 defa.kasılmalar için.bu cuma doktor kontrolum var..
hülyacım cnm gecmiş olsun..inşallah bekler bebişin seninde..
burcu güzelim çok güzel araba güle güle kullanın inşallah
günaydın şekerler emimnim şimdi hepiniz mışıl mışıl uyuyorsunuzdur ben namaza kalktı sonra uyku tutmadı
bi bakayım size dedim ama çıt yokk
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhihoyyythihoyyythihoyyyt
günaydın kızlar
burucuum aldıkların çok güzel ve çok canlı güle güle kullansın bebişin
pınarcım oh ne güzle hazırlıklar bitmek üzere valla hetyecan dorukta kızlar
sibelcim bir şey sorucam canım ya sana sen şimdi takvimde 35 +1 görünüyorsun benim normalde 16 nisanda bitiyor yani tam 37 haftanın bitiminde ben 32 haftalıkken aldım raporu acaba sana dahamı erken verdi doktorun canım kafam karıştı ben fazladan çalışmayayım
günaydın nasılsınız kızlar
herkese günaydııınnn!!! yaa kızlar, izne ayrıldım daha çok görüşürüz dedim, valla eskiden daha sık görüşüyorduk! bu ev hanımlığı da zormuş beekaydirigubbakcemile3
bi kahvaltı yapam görüşürüz sonra. o zamana ancak toplanırsınız hem siz uyuşuklar.
GÜNAYDIN KIZLAAAAAAAARRRR
sanırım her şey yolunda herkes iyi
ben ço yorgunum dün bütün gün izmir'deydim
bebeğimin her şeyini aldık teyzeleri hem de çok uygun fiyata size fotoğraflarını çekerim bir ara ama çok güzel bir alışveriş oldu şimdi odası kaldı sanırım çilekten alacğız ama bebek odası değil çocuk odası çok mutluyum ya
günaydın kızlar nabersiniz bugün keyifler nasıl
oh sonunda bugün dr.a gidiyorummmmmmm,
çok merak ediyorum valla
günaydın kızlar nabersiniz bugün keyifler nasıl
günaydın şekercim :))))))))a.s.
oh sonunda bugün dr.a gidiyorummmmmmm,
çok merak ediyorum valla
ikisi de çok güzelmiş canım güle güle kullan. bakım çantası set olarak mı aldın bi de kaç lira??
Canım merhaba, çantayı set olarak aldık int.ten,46 tl tuttu, içinde olanlardan sadece pudrası gereksiz bence,onun haricinde ıslak mendil,şampuan,pişik kremi,sabun ,bebekyağı var,çantasıda kullanışlı,tavsiye ederimyerimsenibenburcuuu burda mısın yoksa geçmişi mi okuyosuuunnn
Teşekkürler cnma.s.günaydın kızlar
burucuum aldıkların çok güzel ve çok canlı güle güle kullansın bebişin
pınarcım oh ne güzle hazırlıklar bitmek üzere valla hetyecan dorukta kızlar
sibelcim bir şey sorucam canım ya sana sen şimdi takvimde 35 +1 görünüyorsun benim normalde 16 nisanda bitiyor yani tam 37 haftanın bitiminde ben 32 haftalıkken aldım raporu acaba sana dahamı erken verdi doktorun canım kafam karıştı ben fazladan çalışmayayım
Hadi gözün aydın cnm, bol bol dinlena.s.herkese günaydııınnn!!! yaa kızlar, izne ayrıldım daha çok görüşürüz dedim, valla eskiden daha sık görüşüyorduk! bu ev hanımlığı da zormuş beekaydirigubbakcemile3
bi kahvaltı yapam görüşürüz sonra. o zamana ancak toplanırsınız hem siz uyuşuklar.
Bengicim gözün aydın, tamamlanıyor artık eksikler yavaş yavaş, resimlerinide ekle cnm,güle güle kullansın bebişin:sm_cool:GÜNAYDIN KIZLAAAAAAAARRRR
sanırım her şey yolunda herkes iyi
ben ço yorgunum dün bütün gün izmir'deydim
bebeğimin her şeyini aldık teyzeleri hem de çok uygun fiyata size fotoğraflarını çekerim bir ara ama çok güzel bir alışveriş oldu şimdi odası kaldı sanırım çilekten alacğız ama bebek odası değil çocuk odası çok mutluyum ya
inş.iyi haberlerle dönersin cnma.s.oh sonunda bugün dr.a gidiyorummmmmmm,
çok merak ediyorum valla
günaydın fıstık yarın odktora gidicem bri gerginlik var ya sen nasılsın canım
günaydın canım
hayırlı olsun canım yaz bize
canım sade ve güzel beğendim bunu kullan bence.tutkuuuuunnnn bu nasııııı
canım güle güle kullan memnun kalırsan bende düşünüyorum.Kızlar arabamız ve anakucağımız
var var şimdi anlatcam sağol canımbu arada tutkun bugün bi gitti gidiş o gidiş. dr a gidecekti merak ettim şimdi haber var mı?
kız sakin ol sakinoh sonunda bugün dr.a gidiyorummmmmmm,
çok merak ediyorum valla
Canım nasıl oldun bebişler nasıl?
Hadi gözün aydın canım işler bitmiş seninde en kısa zamanda fotoğraflarıda koyalım artık benimde bitek tül kaldı.
Ay canım hepimizde aynı dert birden panik oluyoruz.
Canım doktorun miğden için bişeyler vermedi böyle kusmalar seni çok perişan etmiştir.Çok geçmiş olsun hayatım :1hug:
Güanydınlar güzel mayıs anneleri hihoyyythihoyyyt
Marylincim benim normalde bu cuma 37 haftam dolmuyo ama benimiş planlarım genelde aylık yapılır Nisan başı itibariyle planlara dahil etmediler ve beni idare edecekler ondan yani doktorun verdiği tarih 8 nisan canım.
Bengicim aldıklarını gül egüle kullan canım resimlerini bekliyoruz.
Beyazcım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.
canım sade ve güzel beğendim bunu kullan bence.
canım güle güle kullan memnun kalırsan bende düşünüyorum.
var var şimdi anlatcam sağol canım
kız sakin ol sakin
kızlar dün eşim işmi bitireyim geliyorum dedi duş aldım gelince çaldırcak aşağı incem ta saat 15.30 da geldi dedim artık geç oldu Bime gittim bende gelirse saat verdi ayıramazlarmış hıh dedim eve geldik bugün gitçem şimdi artık yalnız gitcem babası görmiycek cuma akşam görümceme gitcez mecbur sinir oldum ay ne gıcık ya hiç istemiyorum bu araa kızlar hiç yatak odasında cibinlik kullanan varmı ebeveyn için ben yaptırmayı düşünüyorumda
iyiyim dün gece saat 4 gibi bi acıyla uyandım sağ bacağımın baldırına bir kıramp o kadar acıdı ve uzun sürdüki ağlayacaktım tam yattım sakinleştm kalçama hemen magnezyum içtim yattımgünaydın fıstık yarın odktora gidicem bri gerginlik var ya sen nasılsın canım
günaydın canım
hayırlı olsun canım yaz bize
Sibelcim günaydın cnm,nasıl oldu ağrıların??:uhm::uhm:
kızlar hepinize günaydınlarrrr hihoyyyt
sibelcim ağrılarının düzelmesine sevindim canım ya. doktora sorman ii olmuş.
burcucum arabanızla ana kucağınız çok tatlı güle güle kullanın canım benim.
Günaydın canım hoşgeldin.İyiyim çok şükür bugün sen nasılsın oğluş nasıl?
iyiyim dün gece saat 4 gibi bi acıyla uyandım sağ bacağımın baldırına bir kıramp o kadar acıdı ve uzun sürdüki ağlayacaktım tam yattım sakinleştm kalçama hemen magnezyum içtim yattım
kasılma bendede var toplanma falan kasık ağrısı ama bunlar normal gibi artık bence elaş etmeyelim sık ve düzenli olursa tedirgin olmalıyız.sen nasılsın
Ceren nasılsın tatlım
Tutkuncum arada banada oluyo bi acıyla uyanıyorum kocişte korkuyo artık benden.Ama bu ayaklarımı toplayıp yatmaya başladığımdan beri olmadı.Yani tam uzatarak gerilerek değil cenin pozisyonu günü.Doktorum onu önermişti.Sen nasıl yatıyosun?
kızlar hepinize günaydınlarrrr hihoyyyt
Canım içine sinmesi önemli iyi günlerde kullanın inşallah .Bakalım dr teyzesi ne diycek bugünGünaydın tutkuncum, dün akşam arabamız ve ankucağımız geldi, biz çok beğendik,hem hafif puset gibi, hemde koltuğu yatabiliyor böylece yeni doğan içinde kullanılabiliyor,
İnş. bugün güzel haberlerle dönersin cnma.s.a.s.
Benim ilk oldu krampım ondan öldüm resmen.Bende kıvrılıp yatarım ama uyurken uzattım belkide nasıl irkildim eşim duymadı bile horulduyordu bağırsam ödü patlardı heralde bide o evhamlı daha büyürdü yaniTutkuncum arada banada oluyo bi acıyla uyanıyorum kocişte korkuyo artık benden.Ama bu ayaklarımı toplayıp yatmaya başladığımdan beri olmadı.Yani tam uzatarak gerilerek değil cenin pozisyonu günü.Doktorum onu önermişti.Sen nasıl yatıyosun?
günaydın ojelim süslü arkadaşım nasılsınkızlar hepinize günaydınlarrrr hihoyyyt
maşallah oğluşunada yorma artık kendini az kaldı zateniyiyim canım bende.aslında iyi derken belim ağrıyor acaip. sonra sancılarım var ara ara ama ne yapalım.bir de öbür haftayı atlatırsam inşallah evde rahatlayacam allahın izniyle. çok ağırlaştım valla sormayın. :CüvCüv:
hele oğlum maşallahinsan bir dakika durmazmı durmuyor ayy teyzeleri. delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?