2009 Mayıs Anneleri

oh sonunda bugün dr.a gidiyorummmmmmm,
kızımı görücem özledim yawhihoyyythihoyyyt
kaç kilo oldu durumu nasıl
çok merak ediyorum valla
bi gün bu meraktan gelecek başıma ne geleceksekaydirigubbakcemile3

evet cerencim ya ben de öyle düşünüyordum ama evle uğraş oraya git buraya git daha az zaman kalıyor ama olsun izinde olmak güzel kaydirigubbakcemile2
evet ya, en güzeli de istediğin saatte yatıp istediğin saatte kalkabilmek! cicilerin resimlerini bekliyoruz!
günaydın tatlım nasılsın gözün aydın izne ayrılmışsın ohhhh bol bol dinlen bitanem darısı bize artık bizde durumla kahvaltı yapıyoruz :1hug:a.s.
inşallah bitanem. ne kadar var senin izne? afiyet olsun.
günaydın kızlar nasılsnız bakalım biz iyiyiz defnemle cerencim sen sata göre kaçta ayrıldın izne canım sendemi erken aldın yoksa
canım evet 5 gün erken ayrıldım. normalde 25 martta ayrılmam lazımdı. kontrolüm 20 martta idi. gitmişken aldım iznimide işte.
günaydın kızlar nabersiniz bugün keyifler nasıl
Bengi İZMİR i birbirine katmışsın neler aldın
günaydın canım. sen nasılsın? yanılmıyorsam doktora gidecektin??
çok merak ediyorum valla
gözün aydın hayatım. hayırlı haberlerle dönersin inşallah.

inş cerencim inş
büyük ihtimalle tek öğreneceğim kilosu olacak
şikayetlerimi söyleyeceğim dr.a hepsi normal gebelikte olur diyecek
o kadar sakin ki dr.um bazen iyi oluyor bende yatışıyorum ama bazen de sinir oluyorumkaydirigubbakcemile3

selam kızlar kımsecıkler yokmuuuuu hu huuuu
gelın bacılar ya
canım sıkılıyor
bugun karnımda taş gıbı cok sert ama hıc gecmedı devamlı sert

Canım nasıl oldun bebişler nasıl?

Hadi gözün aydın canım işler bitmiş seninde en kısa zamanda fotoğraflarıda koyalım artık benimde bitek tül kaldı.

Ay canım hepimizde aynı dert birden panik oluyoruz.

Canım doktorun miğden için bişeyler vermedi böyle kusmalar seni çok perişan etmiştir.Çok geçmiş olsun hayatım :1hug:

günaydın şekerler emimnim şimdi hepiniz mışıl mışıl uyuyorsunuzdur ben namaza kalktı sonra uyku tutmadı
bi bakayım size dedim ama çıt yokk

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhihoyyythihoyyythihoyyyt

günaydın nasılsınız kızlar

çok merak ediyorum valla

Güanydınlar güzel mayıs anneleri hihoyyythihoyyyt

Marylincim benim normalde bu cuma 37 haftam dolmuyo ama benimiş planlarım genelde aylık yapılır Nisan başı itibariyle planlara dahil etmediler ve beni idare edecekler ondan yani doktorun verdiği tarih 8 nisan canım.

Bengicim aldıklarını gül egüle kullan canım resimlerini bekliyoruz.

Beyazcım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.

günaydın fıstık yarın odktora gidicem bri gerginlik var ya sen nasılsın canım

günaydın şekercim :))))))))a.s.

günaydın canım

çok merak ediyorum valla

hayırlı olsun canım yaz bize

Günaydınlaaaaaaaar,
Kızlar bu gece çok uyuyamadım,nerdeyse tüm gece yağmur yağdı,hemde öyle böyle değil,dışarsı afan tufandı,hem yağmur hem dolu, uykuya daldıkça yine yine uyandım
Şimdi ise güneş çıktı,anlamadım gitti
CADIARZUCADIARZU

ikisi de çok güzelmiş canım güle güle kullan. bakım çantası set olarak mı aldın bi de kaç lira??

burcuuu burda mısın yoksa geçmişi mi okuyosuuunnn
Canım merhaba, çantayı set olarak aldık int.ten,46 tl tuttu, içinde olanlardan sadece pudrası gereksiz bence,onun haricinde ıslak mendil,şampuan,pişik kremi,sabun ,bebekyağı var,çantasıda kullanışlı,tavsiye ederimyerimseniben
Teşekkürler cnma.s.
Hadi gözün aydın cnm, bol bol dinlena.s.
Bengicim gözün aydın, tamamlanıyor artık eksikler yavaş yavaş, resimlerinide ekle cnm,güle güle kullansın bebişin:sm_cool:
çok merak ediyorum valla
inş.iyi haberlerle dönersin cnma.s.

tutkuuuuunnnn bu nasııııı
canım sade ve güzel beğendim bunu kullan bence.
Kızlar arabamız ve anakucağımız
canım güle güle kullan memnun kalırsan bende düşünüyorum.
bu arada tutkun bugün bi gitti gidiş o gidiş. dr a gidecekti merak ettim şimdi haber var mı?
var var şimdi anlatcam sağol canım
çok merak ediyorum valla
kız sakin ol sakin
kızlar dün eşim işmi bitireyim geliyorum dedi duş aldım gelince çaldırcak aşağı incem ta saat 15.30 da geldi dedim artık geç oldu Bime gittim bende gelirse saat verdi ayıramazlarmış hıh dedim eve geldik bugün gitçem şimdi artık yalnız gitcem babası görmiycek cuma akşam görümceme gitcez mecbur sinir oldum ay ne gıcık ya hiç istemiyorum bu araa kızlar hiç yatak odasında cibinlik kullanan varmı ebeveyn için ben yaptırmayı düşünüyorumda

okey canım o zaman ben sandım benimkinde bir yanlışlık var erken kaçarım diye umut emiştim ama yok valla benim işler o kadar yoğunlaştıki bir arkadaşta izne çıktı off sorma ya

Günaydın tutkuncum, dün akşam arabamız ve ankucağımız geldi, biz çok beğendik,hem hafif puset gibi, hemde koltuğu yatabiliyor böylece yeni doğan içinde kullanılabiliyor,
İnş. bugün güzel haberlerle dönersin cnm
a.s.a.s.

günaydın fıstık yarın odktora gidicem bri gerginlik var ya sen nasılsın canım

günaydın canım

hayırlı olsun canım yaz bize
iyiyim dün gece saat 4 gibi bi acıyla uyandım sağ bacağımın baldırına bir kıramp o kadar acıdı ve uzun sürdüki ağlayacaktım tam yattım sakinleştm kalçama hemen magnezyum içtim yattım
kasılma bendede var toplanma falan kasık ağrısı ama bunlar normal gibi artık bence elaş etmeyelim sık ve düzenli olursa tedirgin olmalıyız.sen nasılsın
Ceren nasılsın tatlım

Sibelcim günaydın cnm,nasıl oldu ağrıların??:uhm::uhm:

Günaydın burcucum bugün daha iyiyim kasılma yok doktorumlada konuştum düzenli değilse sorun yok dedi.Ama canım çok yandı yaaa.Neyse az kaldı 6 gün sonra randevumuz var.Ama çatı muayeneside olucam :çok üzgünüm:

Tutkuncum arada banada oluyo bi acıyla uyanıyorum kocişte korkuyo artık benden.Ama bu ayaklarımı toplayıp yatmaya başladığımdan beri olmadı.Yani tam uzatarak gerilerek değil cenin pozisyonu günü.Doktorum onu önermişti.Sen nasıl yatıyosun?

kızlar hepinize günaydınlarrrr hihoyyyt

sibelcim ağrılarının düzelmesine sevindim canım ya. doktora sorman ii olmuş.

burcucum arabanızla ana kucağınız çok tatlı güle güle kullanın canım benim.

Günaydın canım hoşgeldin.İyiyim çok şükür bugün sen nasılsın oğluş nasıl?

Günaydın canım hoşgeldin.İyiyim çok şükür bugün sen nasılsın oğluş nasıl?

iyiyim canım bende.aslında iyi derken belim ağrıyor acaip. sonra sancılarım var ara ara ama ne yapalım.bir de öbür haftayı atlatırsam inşallah evde rahatlayacam allahın izniyle. çok ağırlaştım valla sormayın. :CüvCüv:
hele oğlum maşallah insan bir dakika durmazmı durmuyor ayy teyzeleri. delikafadulden

[

sağol canım iyiyim geçmiş olsun kramp banada oldu gece çok kötü bir şey ama sibikonun dediği çok doğru ben bacaklarımı uzattıp gerindiğimde oluyor sanırım karnımıza çekip yatmalıyız

sanırım çok haklı canım doktorun benimde karmp girdiğinde bakıyorum hep uzanmış şekildeyim

günaydın canıma.s. hogeldin

Canım içine sinmesi önemli iyi günlerde kullanın inşallah .Bakalım dr teyzesi ne diycek bugün

Benim ilk oldu krampım ondan öldüm resmen.Bende kıvrılıp yatarım ama uyurken uzattım belkide nasıl irkildim eşim duymadı bile horulduyordu bağırsam ödü patlardı heralde bide o evhamlı daha büyürdü yani

günaydın ojelim süslü arkadaşım nasılsın
maşallah oğluşunada yorma artık kendini az kaldı zaten

sibelcim cerencim goncacım günaydın kızlar nasılsınız:)))
benimde dün kasıklarımda ağrım çok oldu sürekli uyandım artık işe gelmeyi istemiyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…