2009 Mayıs Anneleri

hoşbulduk canım sağolasın.hihoyyyt

iyiyim tutkucum kendimi yormuyorum aslında sürekli oturuyorum zaten ama ağrılarım başladı işte ne yaparsın:bbo:

sibelcim cerencim goncacım günaydın kızlar nasılsınız:)))
benimde dün kasıklarımda ağrım çok oldu sürekli uyandım artık işe gelmeyi istemiyorum kızlar

hoşgeldin banucum.iyiyiz sen nasılsın bakalım? valla bende gelmek istemiyorum ağlayacam sabahları nerdeyse senağlama

Aynen biliyomusun bende de aynı sıkıntılar var izne çıkmanın en güzel yanı her sabah ayakkabı ve çorap giyme eziyetinde kurtulmak olucak.Az kaldı canım dayan sayılı gün çabuk geçiyomuş hakkaten :teselli:

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ?? bi< iyiyiz kızımla yağmur var burdada şimdi evd eolup uyumak vardı valla:)):

benimde dün kasıklarımda ağrım çok oldu sürekli uyandım artık işe gelmeyi istemiyorum kızlar

Günaydın canım iyi olmaya çalışıyoruz işte.Gün sayıyoruz.Bide bu ağrılar bu ara hepimizde var maratonun sonuna geliyoruz artık.

banucum iyiyiz biz şimdi bişiler atıştırıyoruz kızımla ama benim iştahım azaldı kızlar ya zarzor yiyorum..

ya benim doktor magnezyumu alma artık,kalsiyum al dedi!!:1shok: bende 2 gündür magnezyum almıyorum,kalsiyum alıyorum. ağrılarım sızılarım ne olacak dedim. gebeye magnezyumdan çok kalsiyum lazım dedi. oda iyi gelir dedi. ikisini almama da izin vermedi. ikisi birden alınmazmış:sm_confused:

günaydın cnm güle güle kullanın aldıklarınızı bebişinle resimlerini bekliyoruz şekercim
En kısa zamanda çekeceğim canım çok tatlıla ya
günaydın kızlar nabersiniz bugün keyifler nasıl
Bengi İZMİR i birbirine katmışsın neler aldın
ben tüm eksiklerimi tamamladım almayı düşündüğüm her şeyi aldım canım hepsinin fotosunu çekeceğim
oh sonunda bugün dr.a gidiyorummmmmmm,
kızımı görücem özledim yawhihoyyythihoyyyt
kaç kilo oldu durumu nasıl
çok merak ediyorum valla
bi gün bu meraktan gelecek başıma ne geleceksekaydirigubbakcemile3
hadi hayırlısı ne güzel göreceksin bebişini iyi haberlerle gelirsin inşallah
sinirlenme ya doktorlar böyle adamlar o kadar çok karşılaşıyorlar ki bizim gibilerle oysa biz kaç kere bebek bekliyoruz ki :)
teşekkür ederim canım koyacağım en kısa zamanda sen de odayı çek de merakımız gitsin:)
güle güle kullan canım hangi marka ben dün chicconunkine baktım 35 e bıraktı ama çantası çok ufak geldi bana
geçmişl olsun canım ayaklarını sıcak tutmaya çalış
şu çatı muayenesini çok merak ediyorum sen yaptır bakalım nasıl bi şey ya
hoş geldin ojeli nasılsın bebiş nasıl
GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ?? bi< iyiyiz kızımla yağmur var burdada şimdi evd eolup uyumak vardı valla:)):

günaydın tülaycım sana ve güzel kızına:)

valla zor canım gerçekten ben iki dk iş yapıyorum nefesim daralıyor gerçi siz bizden daha zindesiniz biz kofladık

Ağrılar en fenası az kaldı sabır

günaydın canım burda da hava çok kötü düne bak bugüne bak.Ay kızım vuruyor çok fena donuma yapcam valla.

günaydın kızlar!
yeni anne canım güle güle kullanın araba ve pusetinizi.
pınar, işlerin çoğunu bitirdin sayılır. güzel günlerde büyütmek nasip etsin kuzunu rabbim.
tutkun, güzel haberlerini bekliyoruz canım.
ojelifıstık, sibiko kızlar sizler sıkıntıları bizden önce yaşıyosunuz. ben daha çoraplarımı zorda olsa kendim giyebiliyorum :))) ama 35-36 lara gelince kendimi düşünemiyorum. ama bebişlerinizi en erken kucağınıza siz alacakmış gibi görünüyorsunuz.

dün o kadar çok doğumdan bahsettinizki akşam kasık ve karnımın ağrısından duramadım uzun bir süre. sanırım benim tombiğim dönmeye çalışıyordu. normalde sağ tarafımda kafasını hissederdim ama şimdi sağım boşlukmuş gibi. şu anda

AYNEN SİBELCİM. ZATEN AYAKKABILARIMI EŞİM GİYDİRİYOR HER SABAH. YOKSA HAYATTA GİYEMİYORUM. ÇORAPLARIDA İŞTE ZAR ZOR GİYİYORUM.:1no2:

HOŞGELDİN TÜLAYCIMMMMhihoyyyt

banucum iyiyiz biz şimdi bişiler atıştırıyoruz kızımla ama benim iştahım azaldı kızlar ya zarzor yiyorum..

AY NE GÜZEL. O İŞTAH AZLIĞINI AZ DA BANA VERSEN ALLAHIM...

SAĞOL BENGİCİM HOŞBULDUK BEBİŞİM İYİ TEYZESİ. NE YAPSIN.SENDE İYİSİN UMARIM? a.s.

Benimde iştahım çok azaldı yarım tabak yemek yiyince sanki nefessiz kalıyorum.Oğluşun ayakları miğdemde kaydirigubbakcemile3

Hayatım bana doktorum demir hapına başladığından beri kalsiyum hapı verdi.Bu hapın içinde magnezyum ve çinkoda var.Böyle bir hap bana çok iyi geliyor.

HOŞGELDİN CANIM a.s. GERÇEKTEN BU HAFTALAR HİÇ 31-32 YE BENZEMİYORMUŞ. ÇOK FARK EDİYOR. KASILARDA VE RAHİMDE SANCIM OLUYOR SÜREKLİ. BİRDE ŞU BEL AĞRISI İNSANI MAHVEDİYOR.ZOR ADIM ATIYORUM VALLA.
NE YAPALIM DOĞSUNLARDA SAĞLIKLA :Saruboceq: HEPSİ GEÇİCİ NASIL OLSA

cerencim tutkuncum hoşbuldukk.... sibelcim aynen öyle iki lokmada nefessiz kalıyorum gecenin bir yarısı acıkarak kalkıyorum ondada muz yiyip yatıyorum yoksa benim kız tekmeleyip duruyor:):)

günaydın kızlar...bugun kendievimdeyim bilg.var burda.annemlerdeki bozuldu bi süredir giremiyorum yaaaa...... ((
tamir için 140 tl dediler...yuhhhhh dedim bende.
yaa evimi b... götürüo kızlar yaa.. nasıl bas edecem bilemiyorum bu gun kuzenim gelcek biraz toparlarız artık.yani umarım :) yarında doktora gidicem.

Canım öyle tabi hafta olarak önde olunca bizde belirtiler daha öncesinde oluyor.Sabahları eşimde benden erken çıktığı için bana kalıyo giymek kabus gibi inanın yataktaki halimi görceksiniz komedi kaydirigubbakcemile3 taıp ayaklar havaya çorap giymeye çalışıyorum.Hadi o daha kolay ama botları giyeceğim zaman bittim bide artık ayakkabılarımın çoğu olmuyo bir bota kaldım kalanlar acayip sıkıyo çalışanlara tavsiyem şimdiden bir numara büyük spor ayakkabı alın en iyisi -tatlicadiarzu-

evet arkadaşlar banada üç gün önce doktorum osteocare diye bi vitamin verdi.ellerimde çok ağrı vardı daha doğrusu parmaklarımda.eleviti bıraktık ve buna başladık.kalsiyum ve magnezyum ağırlıklı olarak.henüz çok etkisi olmadı ama umarım olur özellikle sabahları çok ağrım oluyor.Sizin nasıl ağrılarınız var kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…