[
sağol canım iyiyim geçmiş olsun kramp banada oldu gece çok kötü bir şey ama sibikonun dediği çok doğru ben bacaklarımı uzattıp gerindiğimde oluyor sanırım karnımıza çekip yatmalıyız
sanırım çok haklı canım doktorun benimde karmp girdiğinde bakıyorum hep uzanmış şekildeyim
günaydın canıma.s. hogeldin
Canım içine sinmesi önemli iyi günlerde kullanın inşallah .Bakalım dr teyzesi ne diycek bugün
Benim ilk oldu krampım ondan öldüm resmen.Bende kıvrılıp yatarım ama uyurken uzattım belkide nasıl irkildim eşim duymadı bile horulduyordu bağırsam ödü patlardı heralde bide o evhamlı daha büyürdü yani
günaydın ojelim süslü arkadaşım nasılsın
maşallah oğluşunada yorma artık kendini az kaldı zaten
sibelcim cerencim goncacım günaydın kızlar nasılsınız:)))
benimde dün kasıklarımda ağrım çok oldu sürekli uyandım artık işe gelmeyi istemiyorum kızlar
iyiyim canım bende.aslında iyi derken belim ağrıyor acaip. sonra sancılarım var ara ara ama ne yapalım.bir de öbür haftayı atlatırsam inşallah evde rahatlayacam allahın izniyle. çok ağırlaştım valla sormayın. :CüvCüv:
hele oğlum maşallahinsan bir dakika durmazmı durmuyor ayy teyzeleri. delikafadulden
GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ?? bi< iyiyiz kızımla yağmur var burdada şimdi evd eolup uyumak vardı valla:)):
sibelcim cerencim goncacım günaydın kızlar nasılsınız:)))
benimde dün kasıklarımda ağrım çok oldu sürekli uyandım artık işe gelmeyi istemiyorum kızlar
En kısa zamanda çekeceğim canım çok tatlıla yagünaydın cnm güle güle kullanın aldıklarınızı bebişinle resimlerini bekliyoruz şekercim
ben tüm eksiklerimi tamamladım almayı düşündüğüm her şeyi aldım canım hepsinin fotosunu çekeceğimgünaydın kızlar nabersiniz bugün keyifler nasıl
Bengi İZMİR i birbirine katmışsın neler aldın
hadi hayırlısı ne güzel göreceksin bebişini iyi haberlerle gelirsin inşallahoh sonunda bugün dr.a gidiyorummmmmmm,
kızımı görücem özledim yawhihoyyythihoyyyt
kaç kilo oldu durumu nasıl
çok merak ediyorum valla
bi gün bu meraktan gelecek başıma ne geleceksekaydirigubbakcemile3
sinirlenme ya doktorlar böyle adamlar o kadar çok karşılaşıyorlar ki bizim gibilerle oysa biz kaç kere bebek bekliyoruz ki :)inş cerencim inş
büyük ihtimalle tek öğreneceğim kilosu olacak
şikayetlerimi söyleyeceğim dr.a hepsi normal gebelikte olur diyecek
o kadar sakin ki dr.um bazen iyi oluyor bende yatışıyorum ama bazen de sinir oluyorumkaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim canım koyacağım en kısa zamanda sen de odayı çek de merakımız gitsin:)Canım nasıl oldun bebişler nasıl?
Hadi gözün aydın canım işler bitmiş seninde en kısa zamanda fotoğraflarıda koyalım artık benimde bitek tül kaldı.
Ay canım hepimizde aynı dert birden panik oluyoruz.
Canım doktorun miğden için bişeyler vermedi böyle kusmalar seni çok perişan etmiştir.Çok geçmiş olsun hayatım :1hug:
Güanydınlar güzel mayıs anneleri hihoyyythihoyyyt
Marylincim benim normalde bu cuma 37 haftam dolmuyo ama benimiş planlarım genelde aylık yapılır Nisan başı itibariyle planlara dahil etmediler ve beni idare edecekler ondan yani doktorun verdiği tarih 8 nisan canım.
Bengicim aldıklarını gül egüle kullan canım resimlerini bekliyoruz.
Beyazcım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.
güle güle kullan canım hangi marka ben dün chicconunkine baktım 35 e bıraktı ama çantası çok ufak geldi banaGünaydınlaaaaaaaar,
Kızlar bu gece çok uyuyamadım,nerdeyse tüm gece yağmur yağdı,hemde öyle böyle değil,dışarsı afan tufandı,hem yağmur hem dolu, uykuya daldıkça yine yine uyandım
Şimdi ise güneş çıktı,anlamadım gitti CADIARZUCADIARZU
günaydın yeni annecim sorma fırtına çıktı dün akşam uçacağız sandım şimdi de hava çok kapalı her an yağabilir
Canım merhaba, çantayı set olarak aldık int.ten,46 tl tuttu, içinde olanlardan sadece pudrası gereksiz bence,onun haricinde ıslak mendil,şampuan,pişik kremi,sabun ,bebekyağı var,çantasıda kullanışlı,tavsiye ederimyerimseniben
Teşekkürler cnma.s.
Hadi gözün aydın cnm, bol bol dinlena.s.
Bengicim gözün aydın, tamamlanıyor artık eksikler yavaş yavaş, resimlerinide ekle cnm,güle güle kullansın bebişin:sm_cool:
inş.iyi haberlerle dönersin cnma.s.
geçmişl olsun canım ayaklarını sıcak tutmaya çalışiyiyim dün gece saat 4 gibi bi acıyla uyandım sağ bacağımın baldırına bir kıramp o kadar acıdı ve uzun sürdüki ağlayacaktım tam yattım sakinleştm kalçama hemen magnezyum içtim yattım
kasılma bendede var toplanma falan kasık ağrısı ama bunlar normal gibi artık bence elaş etmeyelim sık ve düzenli olursa tedirgin olmalıyız.sen nasılsın
Ceren nasılsın tatlım
şu çatı muayenesini çok merak ediyorum sen yaptır bakalım nasıl bi şey yaGünaydın burcucum bugün daha iyiyim kasılma yok doktorumlada konuştum düzenli değilse sorun yok dedi.Ama canım çok yandı yaaa.Neyse az kaldı 6 gün sonra randevumuz var.Ama çatı muayeneside olucam :çok üzgünüm:
hoş geldin ojeli nasılsın bebiş nasılkızlar hepinize günaydınlarrrr hihoyyyt
sibelcim ağrılarının düzelmesine sevindim canım ya. doktora sorman ii olmuş.
burcucum arabanızla ana kucağınız çok tatlı güle güle kullanın canım benim.
GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ?? bi< iyiyiz kızımla yağmur var burdada şimdi evd eolup uyumak vardı valla:)):
valla zor canım gerçekten ben iki dk iş yapıyorum nefesim daralıyor gerçi siz bizden daha zindesiniz biz kofladıksibelcim cerencim goncacım günaydın kızlar nasılsınız:)))
Ağrılar en fenası az kaldı sabırhoşbulduk canım sağolasın.hihoyyyt
iyiyim tutkucum kendimi yormuyorum aslında sürekli oturuyorum zaten ama ağrılarım başladı işte ne yaparsın:bbo:
hoşgeldin banucum.iyiyiz sen nasılsın bakalım? valla bende gelmek istemiyorum ağlayacam sabahları nerdeyse senağlama
Aynen biliyomusun bende de aynı sıkıntılar var izne çıkmanın en güzel yanı her sabah ayakkabı ve çorap giyme eziyetinde kurtulmak olucak.Az kaldı canım dayan sayılı gün çabuk geçiyomuş hakkaten :teselli:
banucum iyiyiz biz şimdi bişiler atıştırıyoruz kızımla ama benim iştahım azaldı kızlar ya zarzor yiyorum..
En kısa zamanda çekeceğim canım çok tatlıla ya
ben tüm eksiklerimi tamamladım almayı düşündüğüm her şeyi aldım canım hepsinin fotosunu çekeceğim
hadi hayırlısı ne güzel göreceksin bebişini iyi haberlerle gelirsin inşallah
sinirlenme ya doktorlar böyle adamlar o kadar çok karşılaşıyorlar ki bizim gibilerle oysa biz kaç kere bebek bekliyoruz ki :)
teşekkür ederim canım koyacağım en kısa zamanda sen de odayı çek de merakımız gitsin:)
güle güle kullan canım hangi marka ben dün chicconunkine baktım 35 e bıraktı ama çantası çok ufak geldi bana
geçmişl olsun canım ayaklarını sıcak tutmaya çalış
şu çatı muayenesini çok merak ediyorum sen yaptır bakalım nasıl bi şey ya
hoş geldin ojeli nasılsın bebiş nasıl
günaydın tülaycım sana ve güzel kızına:)
banucum iyiyiz biz şimdi bişiler atıştırıyoruz kızımla ama benim iştahım azaldı kızlar ya zarzor yiyorum..
ya benim doktor magnezyumu alma artık,kalsiyum al dedi!!:1shok: bende 2 gündür magnezyum almıyorum,kalsiyum alıyorum. ağrılarım sızılarım ne olacak dedim. gebeye magnezyumdan çok kalsiyum lazım dedi. oda iyi gelir dedi. ikisini almama da izin vermedi. ikisi birden alınmazmış:sm_confused:
günaydın kızlar!
yeni anne canım güle güle kullanın araba ve pusetinizi.
pınar, işlerin çoğunu bitirdin sayılır. güzel günlerde büyütmek nasip etsin kuzunu rabbim.
tutkun, güzel haberlerini bekliyoruz canım.
ojelifıstık, sibiko kızlar sizler sıkıntıları bizden önce yaşıyosunuz. ben daha çoraplarımı zorda olsa kendim giyebiliyorum :))) ama 35-36 lara gelince kendimi düşünemiyorum. ama bebişlerinizi en erken kucağınıza siz alacakmış gibi görünüyorsunuz.
dün o kadar çok doğumdan bahsettinizki akşam kasık ve karnımın ağrısından duramadım uzun bir süre. sanırım benim tombiğim dönmeye çalışıyordu. normalde sağ tarafımda kafasını hissederdim ama şimdi sağım boşlukmuş gibi. şu anda
günaydın kızlar!
yeni anne canım güle güle kullanın araba ve pusetinizi.
pınar, işlerin çoğunu bitirdin sayılır. güzel günlerde büyütmek nasip etsin kuzunu rabbim.
tutkun, güzel haberlerini bekliyoruz canım.
ojelifıstık, sibiko kızlar sizler sıkıntıları bizden önce yaşıyosunuz. ben daha çoraplarımı zorda olsa kendim giyebiliyorum :))) ama 35-36 lara gelince kendimi düşünemiyorum. ama bebişlerinizi en erken kucağınıza siz alacakmış gibi görünüyorsunuz.
dün o kadar çok doğumdan bahsettinizki akşam kasık ve karnımın ağrısından duramadım uzun bir süre. sanırım benim tombiğim dönmeye çalışıyordu. normalde sağ tarafımda kafasını hissederdim ama şimdi sağım boşlukmuş gibi. şu anda
Benimde iştahım çok azaldı yarım tabak yemek yiyince sanki nefessiz kalıyorum.Oğluşun ayakları miğdemde kaydirigubbakcemile3
Hayatım bana doktorum demir hapına başladığından beri kalsiyum hapı verdi.Bu hapın içinde magnezyum ve çinkoda var.Böyle bir hap bana çok iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?