2009 Mayıs Anneleri

canım her dr bünyene göre ayrı veriyor ben kustuğum için mesela şu içtiğiniz demir şurubu iyice kusturuyor başka verdi ondan mesela dr iyisini bilir boşuna tahlil yapmıyorlar.
banucum iyiyiz biz şimdi bişiler atıştırıyoruz kızımla ama benim iştahım azaldı kızlar ya zarzor yiyorum..
hep öyle periton boşluğumuz dolu olduğu için tokluk hissediyoruz

güzel haberlerle gelcem bekleyin beni kızlaaaar

kızlar 32 hafta 4 günlük olduk biz oğlumla başlangıçtan bu yana 48 kilo ile başladım ve şua an 60 civarıyım.sizlerin kilolarınız nasıl merak ediyorum çok mu aldım normalmi diye?

cerencim tutkuncum hoşbuldukk.... sibelcim aynen öyle iki lokmada nefessiz kalıyorum gecenin bir yarısı acıkarak kalkıyorum ondada muz yiyip yatıyorum yoksa benim kız tekmeleyip duruyor:):)

Senin prenses benim oğluş gibi muzu çok seviyo desene bende bu aralar yemekten tiksindim varsa yoksa tatlı meyva çorba.Muzu yiyince içeride bir tepinme göreceksin kaydirigubbakcemile3

Kolay gelsin hayatım yorma kendini bizim evlerde çok dağınık napalım olsun artık.Doktordan iyi haberlerle gelirsin inşallah Şeniz

Aynı hapı bende kullanıyorum çok faydasını gördüm.

kızlar 32 hafta 4 günlük olduk biz oğlumla başlangıçtan bu yana 48 kilo ile başladım ve şua an 60 civarıyım.sizlerin kilolarınız nasıl merak ediyorum çok mu aldım normalmi diye?

Canım ben toplam 9 kilo aldım 35 haftadayım.

FULYACIM HOŞGELDıN CANIM..a.s.
EVı BOŞVER AYNEN BıZıM EVLERıMıZDE ÖYLE HER YERDEN TOZLAR UÇUŞUYOR. ZATEN YAPMAK ıSTESEMDE YAPAMIYORUM EĞıLıP KALKAMIYORUM ÇÜNKÜ.
BENDE CUMARTESı GıTCEM DOKTORA BAKALIM ARTIK..

Aynı hapı bende kullanıyorum çok faydasını gördüm.

Canım ben toplam 9 kilo aldım 35 haftadayım.

cnm maşallah çok iyi gidiyosun demekki sen,gerçi beni görenlerde iyisin çok kilo almamışsın diyorlar ama yinede aldım tabiiki, :) olsun ne yapalım oğlum için katlanıcam kilolara,doğumdan sonra veririm inşallah!
İnşallah bende hapın faydasının görürüm cnm,çok sağolasın...

Günaydın Kızlar,

Nasılsınız bakalım iyimi herkes?

Hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun.Yeni ciciler alanlara hayırlı olsun kızlar.

Bizimde sonunda şu hatalı gelen benim gönderdiğim beşik geldi bu sefer içime sindi rahatladım valla.Bi ara resmini gösteririz teyzeleri.Bu arada dün akşam üstü annemle bebişin çamaşır olayına başladık 3 makina yıkandı kurumasını bekliyoruz diğerlerini atıcam bugün misler gibi koktu evim ya cok güzel cok.

cerencim tutkuncum hoşbuldukk.... sibelcim aynen öyle iki lokmada nefessiz kalıyorum gecenin bir yarısı acıkarak kalkıyorum ondada muz yiyip yatıyorum yoksa benim kız tekmeleyip duruyor:):)
muz mu hamile kaldığımdan beri hasretim en sevdiğim meyvaydı.

boşver doğurunca bol bol yapcan zaten.Sen annende mi kalıyordun canım.Bende nezamandır yok diyordum.hiç yorma kendini dr da iyi haberler verir inşallah.Bu arada nasılsın keyfin nasıl
şişkooooooo çorabını bile giyemiyorkaydirigubbakcemile3ben giymiyorum problem yaşamıyorum ondandelikafadulden

bizde herşey var ne yok demeliydin mesela Sibiko gibi çorap derdim yok o giyemiyor çünkü şişko o.kilolarla ilgilide topik var ordan takip edşiyoruz ama ben Sibikodan daha az kilo aldım çünkü o şişkoydu ben zayıfım sadece 68 kiloyum:roflol::tomato:

Canım hayırlı olsun beşiğiniz

KIZLAR BENİM BİRAZ İŞİM VAR. ARA ARA GİRMEYE ÇALIŞIRIM ÖPTÜM. Şeniz

Cerencim kolay gelsin canım

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlama aşkolsun kız yıktın beni.

Ama eminimki benim göbek seninkinin iki katıdır,canım erkek olunca karın okadar sivri oluyoki görücem allah nasip ederse senin 35 36 haftalarını ozaman bende senle kafa bulucam cadııııı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile

sağol canımcım sende kendine iyi bak gerçekten benim karnım füze gibi resmen sırf göbekten ibaretim yani erkekler öyle olur derlerkaydirigubbakcemile5

oh mis gibi bebek gelmeden kokusu geldi demek ne güzel.hadi beşikte gelmiş gözün aydın

KIZLAR BENİM BİRAZ İŞİM VAR. ARA ARA GİRMEYE ÇALIŞIRIM ÖPTÜM. Şeniz
güle güleeeeeeeeee

canım kimse banada kız demiyorki füze gibiyim geçen hastanede yine bi teyze oğlanmı dedi yok dedim annem de valla kıza benzemiyor diyor dedim 5 dr onayladı benim kız oğlan gibi olcek dedim kız zaten yürüyen sumoyum kendime teselli arıyorum bul kafayı valla nolcak.....

kızlaar maşallahınız var yine, dünden beri işim vardı giremedim bi bakim neler olmuş ne konulmuşsunuz diye dedim ama size yetişmek ne mümkün, allah muhebbetimizi arttırsın inşallah... rahatsız olan arkadaşlar var sanıyorum hepsine geçmiş olsun yeni ciciler alanlara da hayırlı olsun diyorum... biz bildiğiniz gibi iiz oluşumla, çalışmaya devam... ortağım ayrılacağı için birsürü resmi ıvırzıvır iş çıktı kaç gündür onlarla uğraşıyorum bi bitsede rahatlasam yaaa...
benim sabah bulantılarım geri geldi galiba yine sabahları kahvaltıdan sonra çıkarmaya başladım (( geri gelir diye çok korkuyordum ve korktuğum başıma geldi sanırım ((

mis gibi koktu tutkun teyzesi ama hava kötü evde kurutuyorum uzuyucak annesinin işi ama yerim ben onu

Esracım hadi gözün aydın kurtuluyosun demekki ortağından hayırlı olsun canımhihoyyyt

Kızlar ben dışarıya öğle yemeğine cıkıyorum sanki çalışıyorumda bi kız arkadaşım alıcak 1 saate gelirimkaydirigubbakcemile3

Tünaydin tüm Mayis Annelerine...

Burcu yatagi cok güzel görünüyor oglunun, hayirli olsun...
Pinar, benim evimede senin ekip gibi bir ekip gelse keske. Zor bela haftasonu camlari sildirdim esime. Ama daha yiginla is var, biraz yapayim diyorum, cabucak yoruluyorum.

Bu arada doktor kontrolümüz vardi bugün. Dün epey evhamlanmistim, neyseki korkulacak bir durum yok simdilik. Sadece biraz fazla kilo almisim ama son randevuya gittigimde kilo vermistim epey, korkumdan cok yedim galiba bu aralar...Maalesef bebegimin kilosunu ögrenemedim, ultrason muayenesi yapmiyor doktorum. Cok sinir ediyor bu da beni...Nst sonuclarim ve vajinal muayenem normaldi ama. Su sag bacagimdaki agrida olabilecek birseymis, magnezyum almaya devam...
Ve evde yalniz oldugumda dogum baslarsa ne yapayim diye sordum? Hastaneden ambulans cagiracagim numara verdi iki tane...Ayin 9'unda yine randevum var, umarim o zamana kadar oglum akillica durur yerinde...

içeriğine bakmadım ama sadece kalsiyum tablet galiba. suda eritip içiyorum. seninki hap mı?

bende bikaç gün önce yıkadım. bugünde birazını ütüledim. yoruldum,yarına bıraktım kalanını. ama benim çok yok burda çamaşır. bikaç parça bişi. doğumu memlekette yapacam diye getirmedim ordan. onları da gidince annemle beraber yıkar ütüleriz artık.
afiyet olsun sana sa canım.

kızlar,cicileri yıkarken herşeyleri yıkıyor musunuz? yani alt açmaları,ev ayakkabılarını, battaniyeleri filan?ben kararsız kaldım da

cerencim hoşgeldin canım. canım ben herşeyini yıkadım ütüledim..sadece pantolon etek elbise tarzı 12-18 aylık arası olanları yıkamadım ..

Esracım son aylarda bu yanma ve kusma olurmuş bende de miğde yanması var çok fena -tatlicadiarzu-

Afiyet olsun canım

Ne güzel canım iyi haberler bunlar normalde sen muayene gittiğinde ultrasonla bakmıyomu,burda muhakkak ultrason muayenesi oluyor,kilo boy dışında suyuna hareketlerine ve kalp atışınada ultrasondan bakıyor.

Canım benim hap suda eritme değil,hap canım osteocare adı.Kıyafetlerin hepsini yıkadım sadece 1 yaş ve üzeri olan eşofman takımları montları ve sweatleri yıkamadım onun dışında alt açma ve ev ayakkabılarını herşeyi yıkadım.

Ne güzel canım iyi haberler bunlar normalde sen muayene gittiğinde ultrasonla bakmıyomu,burda muhakkak ultrason muayenesi oluyor,kilo boy dışında suyuna hareketlerine ve kalp atışınada ultrasondan bakıyor.

Son 1 aydir ultrasonla bakmiyor canim. Bugün bakar dedim ama maalesef...Ayin dokuzunda bakmasini isteyecegim israrla...Kilosunu merak ediyorum cünkü. Sarilik testi, idrar testi, vajinal muayene, kilo kontolü, tansiyon ve Nst...Son yapilanlar bunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…