canım her dr bünyene göre ayrı veriyor ben kustuğum için mesela şu içtiğiniz demir şurubu iyice kusturuyor başka verdi ondan mesela dr iyisini bilir boşuna tahlil yapmıyorlar.ya benim doktor magnezyumu alma artık,kalsiyum al dedi!!:1shok: bende 2 gündür magnezyum almıyorum,kalsiyum alıyorum. ağrılarım sızılarım ne olacak dedim. gebeye magnezyumdan çok kalsiyum lazım dedi. oda iyi gelir dedi. ikisini almama da izin vermedi. ikisi birden alınmazmış:sm_confused:
hep öyle periton boşluğumuz dolu olduğu için tokluk hissediyoruzbanucum iyiyiz biz şimdi bişiler atıştırıyoruz kızımla ama benim iştahım azaldı kızlar ya zarzor yiyorum..
günaydın kızlar!
yeni anne canım güle güle kullanın araba ve pusetinizi.
pınar, işlerin çoğunu bitirdin sayılır. güzel günlerde büyütmek nasip etsin kuzunu rabbim.
tutkun, güzel haberlerini bekliyoruz canım.
ojelifıstık, sibiko kızlar sizler sıkıntıları bizden önce yaşıyosunuz. ben daha çoraplarımı zorda olsa kendim giyebiliyorum :))) ama 35-36 lara gelince kendimi düşünemiyorum. ama bebişlerinizi en erken kucağınıza siz alacakmış gibi görünüyorsunuz.
dün o kadar çok doğumdan bahsettinizki akşam kasık ve karnımın ağrısından duramadım uzun bir süre. sanırım benim tombiğim dönmeye çalışıyordu. normalde sağ tarafımda kafasını hissederdim ama şimdi sağım boşlukmuş gibi. şu anda
cerencim tutkuncum hoşbuldukk.... sibelcim aynen öyle iki lokmada nefessiz kalıyorum gecenin bir yarısı acıkarak kalkıyorum ondada muz yiyip yatıyorum yoksa benim kız tekmeleyip duruyor:):)
günaydın kızlar...bugun kendievimdeyim bilg.var burda.annemlerdeki bozuldubi süredir giremiyorum yaaaa...... ((
tamir için 140 tl dediler...yuhhhhh dedim bende.
yaa evimi b... götürüo kızlar yaa.. nasıl bas edecem bilemiyorum bu gun kuzenim gelcek biraz toparlarız artık.yani umarım :) yarında doktora gidicem.
evet arkadaşlar banada üç gün önce doktorum osteocare diye bi vitamin verdi.ellerimde çok ağrı vardı daha doğrusu parmaklarımda.eleviti bıraktık ve buna başladık.kalsiyum ve magnezyum ağırlıklı olarak.henüz çok etkisi olmadı ama umarım olur özellikle sabahları çok ağrım oluyor.Sizin nasıl ağrılarınız var kızlar?
kızlar 32 hafta 4 günlük olduk biz oğlumla başlangıçtan bu yana 48 kilo ile başladım ve şua an 60 civarıyım.sizlerin kilolarınız nasıl merak ediyorum çok mu aldım normalmi diye?
Aynı hapı bende kullanıyorum çok faydasını gördüm.
Canım ben toplam 9 kilo aldım 35 haftadayım.
muz mu hamile kaldığımdan beri hasretim en sevdiğim meyvaydı.cerencim tutkuncum hoşbuldukk.... sibelcim aynen öyle iki lokmada nefessiz kalıyorum gecenin bir yarısı acıkarak kalkıyorum ondada muz yiyip yatıyorum yoksa benim kız tekmeleyip duruyor:):)
boşver doğurunca bol bol yapcan zaten.Sen annende mi kalıyordun canım.Bende nezamandır yok diyordum.hiç yorma kendini dr da iyi haberler verir inşallah.Bu arada nasılsın keyfin nasılgünaydın kızlar...bugun kendievimdeyim bilg.var burda.annemlerdeki bozuldubi süredir giremiyorum yaaaa...... ((
tamir için 140 tl dediler...yuhhhhh dedim bende.
yaa evimi b... götürüo kızlar yaa.. nasıl bas edecem bilemiyorum bu gun kuzenim gelcek biraz toparlarız artık.yani umarım :) yarında doktora gidicem.
şişkooooooo çorabını bile giyemiyorkaydirigubbakcemile3ben giymiyorum problem yaşamıyorum ondandelikafaduldenCanım öyle tabi hafta olarak önde olunca bizde belirtiler daha öncesinde oluyor.Sabahları eşimde benden erken çıktığı için bana kalıyo giymek kabus gibi inanın yataktaki halimi görceksiniz komedi kaydirigubbakcemile3 taıp ayaklar havaya çorap giymeye çalışıyorum.Hadi o daha kolay ama botları giyeceğim zaman bittim bide artık ayakkabılarımın çoğu olmuyo bir bota kaldım kalanlar acayip sıkıyo çalışanlara tavsiyem şimdiden bir numara büyük spor ayakkabı alın en iyisi -tatlicadiarzu-
evet arkadaşlar banada üç gün önce doktorum osteocare diye bi vitamin verdi.ellerimde çok ağrı vardı daha doğrusu parmaklarımda.eleviti bıraktık ve buna başladık.kalsiyum ve magnezyum ağırlıklı olarak.henüz çok etkisi olmadı ama umarım olur özellikle sabahları çok ağrım oluyor.Sizin nasıl ağrılarınız var kızlar?
bizde herşey var ne yok demeliydin mesela Sibiko gibi çorap derdim yok o giyemiyor çünkü şişko o.kilolarla ilgilide topik var ordan takip edşiyoruz ama ben Sibikodan daha az kilo aldım çünkü o şişkoydu ben zayıfım sadece 68 kiloyum:roflol::tomato:kızlar 32 hafta 4 günlük olduk biz oğlumla başlangıçtan bu yana 48 kilo ile başladım ve şua an 60 civarıyım.sizlerin kilolarınız nasıl merak ediyorum çok mu aldım normalmi diye?
Günaydın Kızlar,
Nasılsınız bakalım iyimi herkes?
Hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun.Yeni ciciler alanlara hayırlı olsun kızlar.
Bizimde sonunda şu hatalı gelen benim gönderdiğim beşik geldi bu sefer içime sindi rahatladım valla.Bi ara resmini gösteririz teyzeleri.Bu arada dün akşam üstü annemle bebişin çamaşır olayına başladık 3 makina yıkandı kurumasını bekliyoruz diğerlerini atıcam bugün misler gibi koktu evim ya cok güzel cok.
KIZLAR BENİM BİRAZ İŞİM VAR. ARA ARA GİRMEYE ÇALIŞIRIM ÖPTÜM. Şeniz
şişkooooooo çorabını bile giyemiyorkaydirigubbakcemile3ben giymiyorum problem yaşamıyorum ondandelikafadulden
bizde herşey var ne yok demeliydin mesela Sibiko gibi çorap derdim yok o giyemiyor çünkü şişko o.kilolarla ilgilide topik var ordan takip edşiyoruz ama ben Sibikodan daha az kilo aldım çünkü o şişkoydu ben zayıfım sadece 68 kiloyum:roflol::tomato:
Canım hayırlı olsun beşiğiniz
Cerencim kolay gelsin canım
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlama aşkolsun kız yıktın beni.
Ama eminimki benim göbek seninkinin iki katıdır,canım erkek olunca karın okadar sivri oluyoki görücem allah nasip ederse senin 35 36 haftalarını ozaman bende senle kafa bulucam cadııııı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile
oh mis gibi bebek gelmeden kokusu geldi demek ne güzel.hadi beşikte gelmiş gözün aydınGünaydın Kızlar,
Nasılsınız bakalım iyimi herkes?
Hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun.Yeni ciciler alanlara hayırlı olsun kızlar.
Bizimde sonunda şu hatalı gelen benim gönderdiğim beşik geldi bu sefer içime sindi rahatladım valla.Bi ara resmini gösteririz teyzeleri.Bu arada dün akşam üstü annemle bebişin çamaşır olayına başladık 3 makina yıkandı kurumasını bekliyoruz diğerlerini atıcam bugün misler gibi koktu evim ya cok güzel cok.
güle güleeeeeeeeeeKIZLAR BENİM BİRAZ İŞİM VAR. ARA ARA GİRMEYE ÇALIŞIRIM ÖPTÜM. Şeniz
canım kimse banada kız demiyorki füze gibiyim geçen hastanede yine bi teyze oğlanmı dedi yok dedim annem de valla kıza benzemiyor diyor dedim 5 dr onayladı benim kız oğlan gibi olcek dedim kız zaten yürüyen sumoyum kendime teselli arıyorum bul kafayı valla nolcak.....Canım hayırlı olsun beşiğiniz
Cerencim kolay gelsin canım
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlama aşkolsun kız yıktın beni.
Ama eminimki benim göbek seninkinin iki katıdır,canım erkek olunca karın okadar sivri oluyoki görücem allah nasip ederse senin 35 36 haftalarını ozaman bende senle kafa bulucam cadııııı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile
içeriğine bakmadım ama sadece kalsiyum tablet galiba. suda eritip içiyorum. seninki hap mı?Benimde iştahım çok azaldı yarım tabak yemek yiyince sanki nefessiz kalıyorum.Oğluşun ayakları miğdemde kaydirigubbakcemile3
Hayatım bana doktorum demir hapına başladığından beri kalsiyum hapı verdi.Bu hapın içinde magnezyum ve çinkoda var.Böyle bir hap bana çok iyi geliyor.
mis gibi koktu tutkun teyzesi ama hava kötü evde kurutuyorum uzuyucak annesinin işi ama yerim ben onu
Esracım hadi gözün aydın kurtuluyosun demekki ortağından hayırlı olsun canımhihoyyyt
Kızlar ben dışarıya öğle yemeğine cıkıyorum sanki çalışıyorumda bi kız arkadaşım alıcak 1 saate gelirimkaydirigubbakcemile3
kızlaar maşallahınız var yine, dünden beri işim vardı giremedim bi bakim neler olmuş ne konulmuşsunuz diye dedim ama size yetişmek ne mümkün, allah muhebbetimizi arttırsın inşallah... rahatsız olan arkadaşlar var sanıyorum hepsine geçmiş olsun yeni ciciler alanlara da hayırlı olsun diyorum... biz bildiğiniz gibi iiz oluşumla, çalışmaya devam... ortağım ayrılacağı için birsürü resmi ıvırzıvır iş çıktı kaç gündür onlarla uğraşıyorum bi bitsede rahatlasam yaaa...
benim sabah bulantılarım geri geldi galiba yine sabahları kahvaltıdan sonra çıkarmaya başladım(( geri gelir diye çok korkuyordum ve korktuğum başıma geldi sanırım ((
mis gibi koktu tutkun teyzesi ama hava kötü evde kurutuyorum uzuyucak annesinin işi ama yerim ben onu
Esracım hadi gözün aydın kurtuluyosun demekki ortağından hayırlı olsun canımhihoyyyt
Kızlar ben dışarıya öğle yemeğine cıkıyorum sanki çalışıyorumda bi kız arkadaşım alıcak 1 saate gelirimkaydirigubbakcemile3
Tünaydin tüm Mayis Annelerine...
Burcu yatagi cok güzel görünüyor oglunun, hayirli olsun...
Pinar, benim evimede senin ekip gibi bir ekip gelse keske. Zor bela haftasonu camlari sildirdim esime. Ama daha yiginla is var, biraz yapayim diyorum, cabucak yoruluyorum.
Bu arada doktor kontrolümüz vardi bugün. Dün epey evhamlanmistim, neyseki korkulacak bir durum yok simdilik. Sadece biraz fazla kilo almisim ama son randevuya gittigimde kilo vermistim epey, korkumdan cok yedim galiba bu aralar...Maalesef bebegimin kilosunu ögrenemedim, ultrason muayenesi yapmiyor doktorum. Cok sinir ediyor bu da beni...Nst sonuclarim ve vajinal muayenem normaldi ama. Su sag bacagimdaki agrida olabilecek birseymis, magnezyum almaya devam...
Ve evde yalniz oldugumda dogum baslarsa ne yapayim diye sordum? Hastaneden ambulans cagiracagim numara verdi iki tane...Ayin 9'unda yine randevum var, umarim o zamana kadar oglum akillica durur yerinde...
içeriğine bakmadım ama sadece kalsiyum tablet galiba. suda eritip içiyorum. seninki hap mı?
bende bikaç gün önce yıkadım. bugünde birazını ütüledim. yoruldum,yarına bıraktım kalanını. ama benim çok yok burda çamaşır. bikaç parça bişi. doğumu memlekette yapacam diye getirmedim ordan. onları da gidince annemle beraber yıkar ütüleriz artık.
afiyet olsun sana sa canım.
kızlar,cicileri yıkarken herşeyleri yıkıyor musunuz? yani alt açmaları,ev ayakkabılarını, battaniyeleri filan?ben kararsız kaldım da
Ne güzel canım iyi haberler bunlar normalde sen muayene gittiğinde ultrasonla bakmıyomu,burda muhakkak ultrason muayenesi oluyor,kilo boy dışında suyuna hareketlerine ve kalp atışınada ultrasondan bakıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?