2009 Mayıs Anneleri

bizde öyle diyoruz dr biraz inançsız gibi töbe töbe allaha dua ediyorum yavrumu bana sağlıklı sıhhatli bağışlasın doktorda utansın.valla öyle gerildikki doğuma görümcemle girecem oda yanımda olacak inşallah herkes merakla o günü bekliyo

Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım

beşiğin yanına takılanları bende yıkamadım poşetinde duruyo cibinliğiyle onu sermedim daha ben doğum yapınca hazırlayacaklar

biraz bekleteyim bende yıkamayı ya bir tek onlar kaldı zaten haftaya ütüleyip odasına yerleştiricez inşallah her yer minik minik çamaşır delikafadulden

kızlarrrr yorgunluktan ölüyorum valla...
hepinize iyi akşamlar iyi tatiller diliyorum.
yarın doktora gidiyorum bende bakalım tosunum ne kadar olmuş teyzeleri.
hepinizi öpüyorum hoşçakalın

akman benim ablamın bebeğine de down lu demişlerdi aldır bile dediler ablam amniyosentez bile yaptırmadı nasıl olsa doğuracağım ne gereği var dedi kasımda doğdu maşallahı var bebişimizin hiçbişeyi yok
ama ablam diyo ki hamileliğimden yana hiçbişe hatırlamıyorum diyor tek yaptığı şey kuran okuyup dua etmekti

yorganı yıkadıysan kenar koruyucuları da yıka canım ne olacak, nasılsa malzeme aynı içindeki. ben onları şimdi yıkamam heralde. benim bebişin kendi karyolasında yatmasına daha çook var! 6-7 aya kadar annemin süslettiği sepet beşikte yatacak, anca sonra karyolasına geçer. şimdi yıkarsam o zamana kadar yine toz olur.
bende burdaki iki-üç parça kıyafetini yıkayıp ütülemiştim. dolabına astım bugün onlarıkaydirigubbakcemile3 ayy çok heyecanlandım!

ya benim amniyosentez sorunlu çıktı ama 24.haftada yaptırdık ve 10 günde sonuç verdiler.bende öyle sürekli dua okuyorum annem hatim indiriyo yaradanıma yalvarıyorum.

ya benim amniyosentez sorunlu çıktı ama 24.haftada yaptırdık ve 10 günde sonuç verdiler.bende öyle sürekli dua okuyorum annem hatim indiriyo yaradanıma yalvarıyorum.

hepimizin hakkında hayırlısı olsun güzelim Rahmin içini avirip çeviren yüce rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah

ayne çok yazışışsınız yine tamamını okuyamadım yarın dr gidiyorum teyzeleri kızımı görücemkaydirigubbakcemile2 inşallah bide izni uzatıcam bugün işler çok yoğundu öle yoruldumki akşam deliksiz uyurum heralde buarada mobilyamızda haftaya gelicekmiş ozamana kadr bekliycem

herkeze iyi akşamlarr kızlar herkez iyidir inş...

bu arada birsenden hiç habar çıkmıyor pınarcım sen görüşmedin mi son günlerde fisfisfisfisfisfis

saçını güle güle kullan canım bu hafta bende kestircem bakım yaptırcam doğuma hazırlık malum ben ce endişe etme batıl inançlarıda takma

aman canım sakın haa biri seni durdurmalı canım kocişler bazen böle merak etme

canım durumunu yeni öğrendim inan sabırından ve inancından dolayı seni tebrik ederim rabbim herşeyin iyisini bilir l ona sığındık hepimiz allah yardımcın olsun

geçmiş olsun canım neyseki önemli değilmiş olsun hepimiz kullandık bir şeycik olmaz

maşallah annesi kocaman olmuş kızın sanırım bu sıralar hepimizin ortak derdi akıntı kızlar

neyseki seçim varmış valla neyse canım kocan için sık dişini bir güncük

maşllah annesi ben ce kilo olayını takma bak türkizinin boyu uzun olucak 45 cm çok iyi canım normal sınırlardadır mutlaka yoksa doktor bir şey derdi

seherin allah yardımcısı olsun ama haftası iyi canım bebekler sorunsuzda yaşarlar inş

kızlar bir ben kalmışım biz bugün doktora giitik 34 haftalık olduk bugün

defnem 2527 gram olmuş kızlar boyumuzda 45 cm benim kız tosuncuk doktor baş çevresi ve karın çevresinin 1 hafta ileri olduğunu söyledi ve bunun oynak şeker nedeni ile olabileceğini söyledi şekerim düşüp çıktığı için bebek kilolu olabilirmiş tabiki doğumdada bazı olumsuz şeyler olabilirmiş ani şeker düşmesi gibi bebekte sarılık gibi tabi bunlar olası şeyler dedi hiçbiride olmayabilir dedi bebeğin başında bir problem görmediğini söyledi bide ikinci düzey ultrasona girip girmediğimi sordu ben de girdim dedim
eğer bir kaç hafta ilerde görseymiş tekrar baktırmamı isteyecekmiş

bu arada benim defnem dönmüş ama yanlış tarafa kızlar popo aşağıda baş yukarıda sanırım beni kesecekler doktor haftada bir görcem seni dedi ya biraz karamsar gibiydi canım sıkıldı haftaya cum a nst ye bağlıycak ve bebeğin suyuna bakıcak bide beni doğuma alıyormuş bugün biraz canım sıkıldı ya

herkesi öptük hakkımızda hayırlısı kızlar herkese iyi geceler

Bugünü henüz okuyamadim, umarim herkes iyidir. Ben kendimi bugünde kötü hissettim, kasiklarim ve belimde sanci var. Sanirim dogumun eli kulaginda. Artik her gecen gün bir kar hepimiz icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…