Bugünü henüz okuyamadim, umarim herkes iyidir. Ben kendimi bugünde kötü hissettim, kasiklarim ve belimde sanci var. Sanirim dogumun eli kulaginda. Artik her gecen gün bir kar hepimiz icin.
neden bakmıyor ki ultrosondan benin her seferinde bakıyor ama sen sonuçta her şeyin yolunda gittiğini öğrendin o da güzel canım ya
aman canımm dikkatt ett dediğin gibi zaman daralıyor mayıs başı anneleri nisan başında dökülür yavaş yavaş galibaa hakkımızda hayırlısı olsun sağlıcakla gelsin kuzucuklar :Saruboceq::Saruboceq:
kızlar hepınız sagolun
malesef kuzular bu sefer gelmeye nıyetlı bıraz lekenlem var bıde sancı heran dogum alabılırz dedı doktor bakalım kızlar kısmet dua edın ne olur
İnş. güzel aberlerle dönesin cnm,çok yorma kendiniayne çok yazışışsınız yine tamamını okuyamadım yarın dr gidiyorum teyzeleri kızımı görücemkaydirigubbakcemile2 inşallah bide izni uzatıcam bugün işler çok yoğundu öle yoruldumki akşam deliksiz uyurum heralde buarada mobilyamızda haftaya gelicekmişozamana kadr bekliycem
Cnm sağlıklı olsunlarda varsın sezaryenle doğsunlar,inş. hiç bir problemle karşılaşmadan kavuşurşun kuzunakızlar bir ben kalmışım biz bugün doktora giitik 34 haftalık olduk bugün
defnem 2527 gram olmuş kızlar boyumuzda 45 cm benim kız tosuncuk doktor baş çevresi ve karın çevresinin 1 hafta ileri olduğunu söyledi ve bunun oynak şeker nedeni ile olabileceğini söyledi şekerim düşüp çıktığı için bebek kilolu olabilirmiş tabiki doğumdada bazı olumsuz şeyler olabilirmiş ani şeker düşmesi gibi bebekte sarılık gibi tabi bunlar olası şeyler dedi hiçbiride olmayabilir dedi bebeğin başında bir problem görmediğini söyledi bide ikinci düzey ultrasona girip girmediğimi sordu ben de girdim dedim
eğer bir kaç hafta ilerde görseymiş tekrar baktırmamı isteyecekmiş
bu arada benim defnem dönmüş ama yanlış tarafa kızlar popo aşağıda baş yukarıda sanırım beni kesecekler doktor haftada bir görcem seni dedi ya biraz karamsar gibiydi canım sıkıldı haftaya cum a nst ye bağlıycak ve bebeğin suyuna bakıcak bide beni doğuma alıyormuş bugün biraz canım sıkıldı ya
herkesi öptük hakkımızda hayırlısı kızlar herkese iyi geceler
Bugünü henüz okuyamadim, umarim herkes iyidir. Ben kendimi bugünde kötü hissettim, kasiklarim ve belimde sanci var. Sanirim dogumun eli kulaginda. Artik her gecen gün bir kar hepimiz icin.
Cnm dur daha, ne doğumu, erken gelmeye niyeti olmasada psikolojik olarak baslatıcan doğumu bu gidişle,:Allah korusun,sen yüreğini ferah tut32.haftadan sonra keyfiyete bakiyorlar burada canim. Doguma yakin bakar sanirim. Gerci dogumun ne zaman olacagida belli degil ya:)
Burcu'cucugum, burada özel doktor olayi yok. Her alanda uzman doktorlar var ve onlarin muayenehanelerine kontrole gidiliyor. Gidecegin doktoru kendin seciyorsun, ben yanlis tercih yaptimBenim doktor biraz hantal, isi tembellige vuruyor. 32.haftadan sonrada genelde bakmiyorlarmis, acil durumlarda hastaneye gitmek gerekiyor...Insallah, bebisim erken gelmez. Bu aralar dogum modundayim sanki
evet cnm bende 2 hafta daha dayansın diye dua ediyorum
kızlar bir ben kalmışım biz bugün doktora giitik 34 haftalık olduk bugün
defnem 2527 gram olmuş kızlar boyumuzda 45 cm benim kız tosuncuk doktor baş çevresi ve karın çevresinin 1 hafta ileri olduğunu söyledi ve bunun oynak şeker nedeni ile olabileceğini söyledi şekerim düşüp çıktığı için bebek kilolu olabilirmiş tabiki doğumdada bazı olumsuz şeyler olabilirmiş ani şeker düşmesi gibi bebekte sarılık gibi tabi bunlar olası şeyler dedi hiçbiride olmayabilir dedi bebeğin başında bir problem görmediğini söyledi bide ikinci düzey ultrasona girip girmediğimi sordu ben de girdim dedim
eğer bir kaç hafta ilerde görseymiş tekrar baktırmamı isteyecekmiş
bu arada benim defnem dönmüş ama yanlış tarafa kızlar popo aşağıda baş yukarıda sanırım beni kesecekler doktor haftada bir görcem seni dedi ya biraz karamsar gibiydi canım sıkıldı haftaya cum a nst ye bağlıycak ve bebeğin suyuna bakıcak bide beni doğuma alıyormuş bugün biraz canım sıkıldı ya
herkesi öptük hakkımızda hayırlısı kızlar herkese iyi geceler
evet cnm bende 2 hafta daha dayansın diye dua ediyorum
Ya bugün sabahtan beri bulanti, sanci üst üste geldi hep. Belki birazda benden kaynaklaniyor olabilir haklisin. Artik eskisi gibi korkmuyorum ama:)
Bu arada isal oldugunu yazmissin sabah. Aman dikkat et! Beni isal yüzünden 29.haftada hastaneye yatirdilar 3 gün. Kuru ekmek yedirdiler ve serumla falan gecti. Bol sivi ve kuru ekmekle geciyor...
Civciv'cigim, saka mi yapiyorsun, yoksa gercekten 2 hafta sonra dogum randevun mu var? Ya da ben mi yanlis okudum, diger konuda?
yok cnm doğru eger kuzucum dayanırsa Allah kısmet eedrse dr 12 14 tarihaleri gibi alıcak yani 37+ larda
Kızlar aylardır giremiyorum internete neler olmuş neler. Maşallah hepiniz hazırlık yapmaya başlamışsınız doğum hazırlığına , ben daha hiç bir şey yapamadım. :teselli:
ben şuan giresunun bir ilçesinde öğretim görevliliği yapıyorum. Doğumumu afyonda yapıcam. O yüzden tüm hazırlığımı afyona saklıyorum. Gidince yetiştiricem (umarım). Kızlar ben 32. haftada sevk alıp uzattım doğum iznimi 37. haftaya kadar çalışacam. İnşallah bir problem olmaz ya allah yardımcımız olsun artık. Öptüm güzel anneler.... Bu arada ben 86 kilo olmuşum 70 ile başlamıştım yandım valla..:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?