:roflol::roflol::roflol:92
92
92
92
92
:roflol::roflol::roflol:
güle güle kullan canım uygun yaptırıp almışsıncanım biz cibinliğin kumaşını almıştık iki renk 50 ytl bide dün boncuk falan almış 30 da onlar tutmuş diktirmeye para vermemiş arkadaşı olduğu için yani 80 cibinlik maloldu ...
valla canım perde ve yatak örtüsünü diktirmeye kalkarsan 800 900 arası tutuyor ama ben hazır aldımm 450 ytl
ben evlendiğimizden beriş kahvaltıda kullanım dışıyım canım hafta içi:roflol::roflol:
kız ne burun ama insan aç olunca daha çok alıyor bizimkiler gibi yapan güneydoğuludur eşim benim yemez pek ama kaynım peynir zeytin ve sebzeli şeyler yemiyor.hep et hep et nasıl bi anaları varmış anlamadım insan çocuğuna bi yemek kültürü oluşturur ya.Etsiz hiçbişey yemiyolar nerdeyse tatlıyı bile etli yicekler.ay birisi et kavuruyor galibaaaaaaaaaa -tatlicadiarzu- tikali burnumla bile aldim kokuyu bee..pöffff..sabah sabahta etmi kavrulur yaaaaaa
kiz sus :))) tekrar edip durma :)))) hem kendine bak sen..44ten 70e cikan bi sen varsindir muhtemelenPP
kizlar ben kaciyorum..annemi uyandircam..oy kullanmaya gidecek kavacika..öptüm hepiniziiiiiiiiiii Şeniz Şeniz
güle güle kullan canım uygun yaptırıp almışsın
kız ne burun ama insan aç olunca daha çok alıyor bizimkiler gibi yapan güneydoğuludur eşim benim yemez pek ama kaynım peynir zeytin ve sebzeli şeyler yemiyor.hep et hep et nasıl bi anaları varmış anlamadım insan çocuğuna bi yemek kültürü oluşturur ya.Etsiz hiçbişey yemiyolar nerdeyse tatlıyı bile etli yicekler.
adaş olacak bizim kızlar ne güzelcnm bende dün gittim doktora 32.haftamda tam 1750gr.dı az dedi doktor( son haftalar cok kusuyordum ondan mı acaba.mide yanmalarım için gaviscon diye bi surup verdi.bu aralar bolbol et köfte sebze ye dedi cnm..
cnm ne diyeceğimi bilemiyorum sıkılmamaya calış.adalet yerini bulur inşallah cnm benim.
güle güle kullansın bebişin cnm çok güzelmiş.
aa bende zeynep koyacağım büyük ihtimalle.cok seviyorum zeynep ismini.kime söylesem eski isim falan deyip sinirimi bozuyorlar.size ne diyorum bende:)))
anaaaam zevklerimiz tutuooo sekerim:)) en küçük kardeşimin adını ben koymustum elif:))
semracim çok sevindim cnm..biraz daha dayandılar mı tmm hayırlısıyla
hülyacim güle güle kullansın gazelcik beşiği
valla inş benim de bu gidişle öyle olmaz cnmCnm inş. iki ikiz annemiz olarak sağ sağlim atlatacaksınız Allah'ın izniyle
Gözün aydın cnm,bi tarak seti al cnm oğluşunayerimseniben
Kolay gelsin cnm,ben hamileyken okuyamazdım vallahi bravo sana, çok stresli oluyodum ben vize final dönemlerinde,pıt diye doğururdum heralde:sm_confused:
Teşekkürler cnm, merak etme cnm kötü bi durum olursa dr hemen bebişe müdahale eder zaten
Çok güzel cnm, güle güle kullansın prensesin,pembiş pembiş çok tatlı
ay ne güzel biri teyzemin biri anneannemin adı,nasıl sevmeeeeeem,çok beğeniyorum 2 ismide,olgun yaşlarada genç yaşlarada yakısan isimler bence
Canım çok bgüzel olmuş,ellerine sağlık
Cnm bencede bebeğin ismini anne baba koymalı,zaten sen daha önceleri "kayınpederim ben koyucam ismni isim düşünmeyin dedi "deyince kayınpederine sinir olmuştum zaten,tatlıya bağlandığına çok sevindim
:roflol::roflol::roflol:70 olmadım daha senin hamilelikten önceki kilondan bile azım hala 63.5 :roflol::roflol:hem benim hamişlik bitmek üzere Allahın izniyle ve 10 kilo kafadan veririm 5 kiloda sonradan versem yine 47 olurum :roflol::roflol:
bu arada çok gürültü yaptık galiba beyaz16 yıda uyandırdık günaydınn bacımmm a.s.
kizlar ben kaciyorum..annemi uyandircam..oy kullanmaya gidecek kavacika..öptüm hepiniziiiiiiiiiii Şeniz Şeniz
günaydın canım ben kaçar görüşürüzayyyyy bu arada günaydın demeyi unutmuşum
güüünaydınlarrrrrrrr hepinize
Cnm güle güle giydir kızına sositosositodün bende kızımın mevlüt kıyafetini aldım sonra çekip koycam krem aldım gelinlik gibi.Ay diyorum oy kullanmaya şimdimi gitsem kalabalıkmıdır yoksa sonra mı karar veremedim.
Kızlar bende bugün oğlumu gördüm dr cok saçlı bir bebek olucağını söyledi böceğim 2200gr olmuş 3600 un altında doğmaz dedi.Sonra 2 haftadan sonra doğsa bile kuveze girmesine gerek yokmuş çiğerleri çalışmaya başlamış oğlumun nefes alıyor artık dedi.ben 72 kiloyum bu arada 75 i geçersin dedi ya.Şu anda büyük bir ihtimalle herşey normal doğumu gösteriyor.
eşim zaten öyle diyor canım. bir isim ben koyayım,bir de sen koy diyor. o kadar da gaddar değil. sadece inatçı! ama bende inatçıyım.kötükedihüso hem benim istediğim isim zaten 2 tane:çok üzgünüm: melih kaan:asigim:
kızlarrrr dr geldk kızım gayet iyi ama tam yüzünü göremedik ayakları elleriyle yüzünü hepkapamıştı hatta ayakları ağzındaydıhihoyyyt boyuna bir 43.5 dedi sonra 44 dedi kilosuda 1.950 olmuşhihoyyyt
sibikocum tüllerinde bitti..oh cok sukur tüm işlerin bitti :) hayirli olsun canim :)
selamlarrrrrrrrrr
nasılsınız abaklaım hepiniz?
ben ders çalıştım biraz
haftaya sınavlarım var
zeynep hanım pek izin vermiyor ki
o kadar harekli ki
2 gündür
kesin diyorum bus efer kolu bayağı çıkacak şurdan
dün saat 9 da yattım ben yatınca belki uyur dinlenir diye
yok valla ben uyumuşum bizimki uyumadı uyandırdı beni
işimiz var bu bebişlerlekaydirigubbakcemile3
kızlar şerbet takımım tamam bakalım beğenecekmisiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/266491-iste-defnemin-serbet-takimi-kizlar.html
kızlar ben yarın doktora gidicdem dua edin inşallah hayırlı haberlerle dönerim çok özledim kızımı
GÜNAYDIN KIZLAR biz döndük.Evim evim güzel evim dedim gelince başım çatlıyor görümcemin oğlu beni çıldırttı sakinlik istedim resmen.Allah herkese akıllı uslu ve şeker çocuk versin.Bugün seçim günü ben öğleden sonra ağırdan ağırdan gitcem bakalım.
tutkunnn günaydınn bacımmm sende mi nöbete geldinnnn :jeyyar::jeyyar:
ay deli oldumm ya sabahın 5 inden beri uyuyamıyorum bacım yaa seni gördüğüme sevindim valla kaydirigubbakcemile2Şeniz
günaydin kizlar a.s. püf böyle erken kalkinca sinir oluyorum kendime..anlaşilan tek sabah kusu ben degilim :)))
ayyyyy bu arada günaydın demeyi unutmuşum
güüünaydınlarrrrrrrr hepinize
kimse kalmamışşşşşş...
herkese günaydııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn
ohh hamarat hatun biz kalktık ama kendimizi çeneye verdik bacımmmadaş olacak bizim kızlar ne güzel
çok sevindimŞeniz
valla inş benim de bu gidişle öyle olmaz cnm
sınav haftası oldukça stresli oluyor:çok üzgünüm:
o ben kalkalı çok oldu civciv oyumu kullandım eşimle kahvaltı ettik ooooooooooooooohihoyyyt
civciv sen nasıl oldun?
2 haftaya kalmaz bebiş gelir diyordun
dr.un bişey dedi mi?
nstye falan giridn mi tekrar?
Hadi gözün aydın canım oğluşu görmüşün maşşallahdarısı başıma çarşamba gidiyorum bende 36 haftalık olucaz gidince bakalım kaç kilo olmuş.
Mehmet Kaan da çok güzel olur cnm ortak noktada buluşursunuz a.s Ben iki isim koymak istemedim ama iki ismi olanlar bocalamıyo hiç inan
Maşşallah kızına semracım
Saol canım ölçü aldılar haftaya cumartesi getirecekler.
Canım allah kolaylık versin bu halde ders çalışmak çok zordur kesin.Benimkide öyle kenarlara vuruyo sanki ordan çıkacak kaydirigubbakcemile3
Canım haklısın bendede bu durum can sıkıyo bakalım çarşamba doktor bakacak mış nasıl bakacaksa...
Yatağınızda çok güzel iyi günlerde kullansın kızın hayatımi
Çok güzel bayıldım sen bitirmişsin ben daha yapmaya başlamadım :çok üzgünüm:
Dualarımız seninle canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.
Hadi gözün aydın canım zaruri nöbet bitmiş.Benim görümcedede var allah düşmanımın başına vermesin çok arsız ve yaramaz böyle söylüyoruz kınadıklarımız başımıza gelmesin :bbo:
Günaydınlar fıstıklar,erkenci herkes bakıyorumde bitek uykucu benim sanırım,ancak kalktım kahvaltı ettik biraz evi toparlayıp oy kullanmaya :bbo:
Hiç halimde yok dışarı çıkacak.Bu arada amma kaynatmışsınız oku oku bitmedi valla kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlarhihoyyyt bugün erken kalktık oyumuzu kullandık şimdi bebişimin kıyafetlerini attım makinaya eşimede mutfağın camlarını sildirdim baktı bendn kurtuluş yok habire bişeyler yaptırıyorum dışarı kaçtı,kıyafetlerinde yakın zamanda giyecek olanları yıkayacağım beyazları ve renklileri ayırdım ütülemesinide ablamlar veya kayınvalidemler gelip yapıcaklar şimdi bir geeçmişi okuyayıp geri gelicem
ulen karılar sabah sabah iyi kaynatmışsınız haa! bizde oyumuzu kullandık,kahvaltımızı yaptık. ama benim geri uykum geldimirmirmirmir gidip geri mi yatsam ne yapsamCADIARZU
bebişe uyku setini ne kadara aldınız kızlar? ben beliş marka sipariş verdim bi tane, 100TL dedi. istikbal ve bellonaya baktım şimdi orda 85 diyor:uhm: belişten daha kaliteli değil midir şimdi istikbal filan??
bide cibinliklerin tülleri hangi kumaştan yaptırdınız? gelinlik tülü gibimi yoksa organze filan mı?
yaa beni komşular çağırıyor kızlar, kısır yapıyolarmışdelikafadulden siz sorularımı cevaplayadurun,ben 1-2 saate gelirimkaydirigubbakcemile3a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?