2009 Mayıs Anneleri

kizlar ben kaciyorum..annemi uyandircam..oy kullanmaya gidecek kavacika..öptüm hepiniziiiiiiiiiii Şeniz Şeniz

güle güle kullan canım uygun yaptırıp almışsın

ay birisi et kavuruyor galibaaaaaaaaaa -tatlicadiarzu- tikali burnumla bile aldim kokuyu bee..pöffff..sabah sabahta etmi kavrulur yaaaaaa
kız ne burun ama insan aç olunca daha çok alıyor bizimkiler gibi yapan güneydoğuludur eşim benim yemez pek ama kaynım peynir zeytin ve sebzeli şeyler yemiyor.hep et hep et nasıl bi anaları varmış anlamadım insan çocuğuna bi yemek kültürü oluşturur ya.Etsiz hiçbişey yemiyolar nerdeyse tatlıyı bile etli yicekler.

kiz sus :))) tekrar edip durma :)))) hem kendine bak sen..44ten 70e cikan bi sen varsindir muhtemelen PP

:roflol::roflol::roflol:70 olmadım daha senin hamilelikten önceki kilondan bile azım hala 63.5 :roflol::roflol:hem benim hamişlik bitmek üzere Allahın izniyle ve 10 kilo kafadan veririm 5 kiloda sonradan versem yine 47 olurum :roflol::roflol:

bu arada çok gürültü yaptık galiba beyaz16 yıda uyandırdık günaydınn bacımmm a.s.

kizlar ben kaciyorum..annemi uyandircam..oy kullanmaya gidecek kavacika..öptüm hepiniziiiiiiiiiii Şeniz Şeniz

güle güle canımm bende kaçam gidem barii temiz hava alam azccukkk sositosositosositososito

saol canıma.s.a.s.

adaş olacak bizim kızlar ne güzel
çok sevindimŞeniz

valla inş benim de bu gidişle öyle olmaz cnm
sınav haftası oldukça stresli oluyor:çok üzgünüm:

o ben kalkalı çok oldu civciv oyumu kullandım eşimle kahvaltı ettik ooooooooooooooohihoyyyt

tutkun cnm ya ben gittik çok kalabalık değildi hemen kulllandım döndüm
birde tam sıra bana geldi
görevli bayan dedi ki se niye bekledin bu halinle
senin önceliğin var dedi
eeeeee artık geçti o dedimkaydirigubbakcemile3

civciv sen nasıl oldun?
2 haftaya kalmaz bebiş gelir diyordun
dr.un bişey dedi mi?
nstye falan giridn mi tekrar?

Günaydın fıstıklar, bugün seçim günü ama maalesef ben kullanamayacağım, aynen yatmaya devam, oysaki helede bu sene için çok isterdim kullanmayı...
dün bende kızımın mevlüt kıyafetini aldım sonra çekip koycam krem aldım gelinlik gibi.Ay diyorum oy kullanmaya şimdimi gitsem kalabalıkmıdır yoksa sonra mı karar veremedim.
Cnm güle güle giydir kızına sositososito

Tubiiiiiiiş kız ben kanlıcada geçirdim çocukluğumu fln, sen nerde oturuyon cnm??kavacık dediğin kanlıcanın üstü ayol,yürüyerek giderdim ben
sositososito

Hadi gözün aydın canım oğluşu görmüşün maşşallah darısı başıma çarşamba gidiyorum bende 36 haftalık olucaz gidince bakalım kaç kilo olmuş.

Mehmet Kaan da çok güzel olur cnm ortak noktada buluşursunuz a.s Ben iki isim koymak istemedim ama iki ismi olanlar bocalamıyo hiç inan

Maşşallah kızına semracım

sibikocum tüllerinde bitti..oh cok sukur tüm işlerin bitti :) hayirli olsun canim :)

Saol canım ölçü aldılar haftaya cumartesi getirecekler.

Canım allah kolaylık versin bu halde ders çalışmak çok zordur kesin.Benimkide öyle kenarlara vuruyo sanki ordan çıkacak kaydirigubbakcemile3

canım inan sezeryan hiç sorun değil bitanem ya şeker kafama takılıyor acaba bebeğe zarar veriyormu diye yoksa sorun yok canımm

kızlar ne zamandır koyamadım buda bizim park yatağımız

Canım haklısın bendede bu durum can sıkıyo bakalım çarşamba doktor bakacak mış nasıl bakacaksa...

Yatağınızda çok güzel iyi günlerde kullansın kızın hayatımi

Çok güzel bayıldım sen bitirmişsin ben daha yapmaya başlamadım :çok üzgünüm:

kızlar ben yarın doktora gidicdem dua edin inşallah hayırlı haberlerle dönerim çok özledim kızımı

Dualarımız seninle canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.

Hadi gözün aydın canım zaruri nöbet bitmiş.Benim görümcedede var allah düşmanımın başına vermesin çok arsız ve yaramaz böyle söylüyoruz kınadıklarımız başımıza gelmesin :bbo:

tutkunnn günaydınn bacımmm sende mi nöbete geldinnnn :jeyyar::jeyyar:

ay deli oldumm ya sabahın 5 inden beri uyuyamıyorum bacım yaa seni gördüğüme sevindim valla kaydirigubbakcemile2Şeniz

günaydin kizlar a.s. püf böyle erken kalkinca sinir oluyorum kendime..anlaşilan tek sabah kusu ben degilim :)))

ayyyyy bu arada günaydın demeyi unutmuşum

güüünaydınlarrrrrrrr hepinize

kimse kalmamışşşşşş...
herkese günaydııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn

Günaydınlar fıstıklar,erkenci herkes bakıyorumde bitek uykucu benim sanırım,ancak kalktım kahvaltı ettik biraz evi toparlayıp oy kullanmaya :bbo:

Hiç halimde yok dışarı çıkacak.Bu arada amma kaynatmışsınız oku oku bitmedi valla kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlarhihoyyyt bugün erken kalktık oyumuzu kullandık şimdi bebişimin kıyafetlerini attım makinaya eşimede mutfağın camlarını sildirdim baktı bendn kurtuluş yok habire bişeyler yaptırıyorum dışarı kaçtı,kıyafetlerinde yakın zamanda giyecek olanları yıkayacağım beyazları ve renklileri ayırdım ütülemesinide ablamlar veya kayınvalidemler gelip yapıcaklar şimdi bir geeçmişi okuyayıp geri gelicem

ulen karılar sabah sabah iyi kaynatmışsınız haa! bizde oyumuzu kullandık,kahvaltımızı yaptık. ama benim geri uykum geldimirmirmirmir gidip geri mi yatsam ne yapsamCADIARZU
bebişe uyku setini ne kadara aldınız kızlar? ben beliş marka sipariş verdim bi tane, 100TL dedi. istikbal ve bellonaya baktım şimdi orda 85 diyor:uhm: belişten daha kaliteli değil midir şimdi istikbal filan??
bide cibinliklerin tülleri hangi kumaştan yaptırdınız? gelinlik tülü gibimi yoksa organze filan mı?

yaa beni komşular çağırıyor kızlar, kısır yapıyolarmışdelikafadulden siz sorularımı cevaplayadurun,ben 1-2 saate gelirimkaydirigubbakcemile3a.s.

oo ceren afiyat olsun cnm
bak şimdi canım istediiiii
evde bulgur var ama limon yokkkkkk
üşenmezsem alırım pazardan
eşimde evde yokki
muhtarlık için sandık başında duracakmış oraya gitti
adama yazık ya
tabi bu arada banada

ohh hamarat hatun biz kalktık ama kendimizi çeneye verdik bacımmm

neseki bende oyumu kullandımsüprizzzzz

civciv sen nasıl oldun?
2 haftaya kalmaz bebiş gelir diyordun
dr.un bişey dedi mi?
nstye falan giridn mi tekrar?

iyiyim cnm şükürler olsun ama sancı kesici hap kullanıyorum nst ye tekrar girdim yine sancı göründü ..Alalh kısmet ederse yani bebişte dayanırsın nisan 13 14 gibi sezeryana giricem kaydirigubbakcemile2

ayy canım valla bi çoğumuz gönüllü kalkmadı malesef ben saat 5 te uyandım tekrar uyuyamadım ama birazadna uyumayı düşünüyorum tabi becerebilirsem :1no2:

ohh misler gibi kokacak şimdi etraf bacımm ama dediğin gibi ütü işini bırak yapsınlar çünkü oda baya bi yoruyor insanın

canım ben uyku seti almadım odasını alırken zaten içinde veriyolar ...
cibinliğide organze tülden yaptırdım zaten odasını yerleştirdik birazdan resimlerini koyacağım inş ...hihoyyythihoyyyt

sanada afiyet olsunnnnn kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…