ee bacım sen o kiloylaa anca kalkarsın tabi yerinden yorulman gayet normaldir delikafaduldendelikafadulden
ben uyumadım hiç ve hem oy kullandım hem akvuryum temizledik hem ev temizledik hem bebişin odasını yaptık hemde markete alış verişle gittimm :roflol::roflol:
kız oy kullanmaya gitmedin mi maşallah bebşede canım ya doğunca ne tatlı olcaklarselam şekerlerrr
be şimdi dr dan geldim çok şükür bebeişim gayet iyi kafası aşağı dönmüş çok şükür dr um çok hareketli maşallah dedi 2000 gr 45 cm ayağını bile ölçtü 6.5 cm kızlar küçücükk:))
maşallah kızıma hava çok güzel ama eşim çalışıyor ben eve tıkıldım kaldım
Canım bende bekledim umurlarında bile olmadı sen keşke öne geçseydin ben sandalyeye oturdum sıram gelince kullandım.Eşime acıdım tabi onun gibi tüm görevlilere o zarflar say say bitmez.gözün aydın canım hadi hayırlısı..
yine de sağol cnm bu arada sana da kolay gelsin. şu tüm dersleri verme zorunluluğu çok kötü. İnşallah fazla zorlanmadan başarıyla atlatırsın hepsini..
saol canım. doğru söylüyosun baştan teslim olmamak lazım tabi. bu arada karar verdim zorda kalırsam senden manevi destek isticem. sen iyi koçluk yaparsın bana kaydirigubbakcemile5
bence gelinlik tülü daha iyi olabilir. önümüz yaz havayı daha iyi geçirir diye düşünüyorum. bu arada bizi bırakıp keyfe gitmişsin yaaa. canım çekti ben de gelcem dedikoduyaaa
küçücük mü hadi canım bence tam yenecek kıvama gelmiş annesi. çıksın da sandviç yapalım o ayakları bizz.
bu arada ben de oyumu kullanıp geldim. sırada beklerken biraz fenalaştım. kimsecikler takmadı beni. çok bozuldum yaaa.klava: ama bi yandan da şişkoyum ya acaba anlamıyolar mı hamile olduğumu diyorum. yine de bozuldum iştekötükedihüso
valla ayaklarim tartmiyor artik sanki :))) ama esas beni yoran benim cadi..yürümeye baslayinca kaciyor yukari..toplaniyor..anasinin kizi :)))) korkak biraz
kız oy kullanmaya gitmedin mi maşallah bebşede canım ya doğunca ne tatlı olcaklar
Canım bende bekledim umurlarında bile olmadı sen keşke öne geçseydin ben sandalyeye oturdum sıram gelince kullandım.Eşime acıdım tabi onun gibi tüm görevlilere o zarflar say say bitmez.
kızlarrrrrr herkes gelmiş nabersiniz bende oy kullandım bimden dönerken bebe sabunu vardı aldım.o setler gelmemiş sinir oldum
oy oy oy naptın ya hepsi bi günde maşallah deyim canım işleri bitirmişsin amaee bacım sen o kiloylaa anca kalkarsın tabi yerinden yorulman gayet normaldir delikafaduldendelikafadulden
ben uyumadım hiç ve hem oy kullandım hem akvuryum temizledik hem ev temizledik hem bebişin odasını yaptık hemde markete alış verişle gittimm :roflol::roflol:
Canım zaten 6 kişi vardı ondan bişey demedim sonra eşim aradı oda kızdı nasıl 1 kişi bile bekletmemelilerdi diye.Zaten 4 kat çıktım soluklanmam lazımdı elim ayağım titredi iyi oldu ama sıra olsaydı sorardım onlara sonuçlar başlıyor artık çok heyecanlııııayy nasıl bekletiyorlar kiii yasal değil aslında keşke tepki verseydinnnklava: klava: ben gider gitmez hemen aldılar siz beklemeyin dediler
maşallah canım yaselam şekerlerrr
be şimdi dr dan geldim çok şükür bebeişim gayet iyi kafası aşağı dönmüş çok şükür dr um çok hareketli maşallah dedi 2000 gr 45 cm ayağını bile ölçtü 6.5 cm kızlar küçücükk:))
maşallah kızıma hava çok güzel ama eşim çalışıyor ben eve tıkıldım kaldım
sağol cnm bakalım inş verebilrim tüm derslerigözün aydın canım hadi hayırlısı..
yine de sağol cnm bu arada sana da kolay gelsin. şu tüm dersleri verme zorunluluğu çok kötü. İnşallah fazla zorlanmadan başarıyla atlatırsın hepsini..
saol canım. doğru söylüyosun baştan teslim olmamak lazım tabi. bu arada karar verdim zorda kalırsam senden manevi destek isticem. sen iyi koçluk yaparsın bana kaydirigubbakcemile5
bence gelinlik tülü daha iyi olabilir. önümüz yaz havayı daha iyi geçirir diye düşünüyorum. bu arada bizi bırakıp keyfe gitmişsin yaaa. canım çekti ben de gelcem dedikoduyaaa
küçücük mü hadi canım bence tam yenecek kıvama gelmiş annesi. çıksın da sandviç yapalım o ayakları bizz.
bu arada ben de oyumu kullanıp geldim. sırada beklerken biraz fenalaştım. kimsecikler takmadı beni. çok bozuldum yaaa.klava: ama bi yandan da şişkoyum ya acaba anlamıyolar mı hamile olduğumu diyorum. yine de bozuldum iştekötükedihüso
hoşgeldin ojeli
nasılsın?
işte odamızın resmii kızlarrr :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/266664-iste-prensesim-gazelin-odasi.html
yorumlara açığızzz :lepi:
maşallah canım ya
aynı benim kız gibi dr.kalbiyle ilgili ölçüm yapacaktı
offlamaya başladı adam durmadı ki yerinde:roflol:
Allah nazarlardan saklasın kilosuda çok ii
sağol cnm bakalım inş verebilrim tüm dersleri
canm niye beklettiler ki seni
bizim önceliğimiz varmış
benim önümde 5 kişi falan vardı bekledim ben
sonra görevli sen niye bekledin bu halinle sizin önceliğiniz var dedi
olsun önemli değil dedim
hastalanmışssın birde
civciv süper olmuş cnm ya
çok beğendim
ellerinize sağlık
güle güle iyi günlerde kullanın inş Gazelinle
[/B]
hoşbulduk canım sağolasın.siz nasılsınız?
canım odanıza baktım yorumumu yazdım. tek kelimeyle süper olmuş.güle güle yatsın bebişimiz annesi.
kızlar bende dün doktora gittim.tosunumu gördüm teyzeleri çok süperdi yaa
valla çok fena oldum. merdiven çıktım ondan mı bilmem. tansiyonum düştü. soğuk soğuk terlemeye başladım. başım döndü, içim kıyıldı az daha bayılıyodum. zaten eve gelince de hemen bulantı kusma. neden oldu anlamadım ben de. annemle gitmiştik oy kullanmaya, annem de yaşlı üzülmesin diye paniğe verdirmedim ama öldüm.
tmm canm kib iyi akşamlara.s.kızlar şimdi acil çıkmam lazım yarın görüşürüz anlatırım doktoru size öptüm.
valla çok fena oldum. merdiven çıktım ondan mı bilmem. tansiyonum düştü. soğuk soğuk terlemeye başladım. başım döndü, içim kıyıldı az daha bayılıyodum. zaten eve gelince de hemen bulantı kusma. neden oldu anlamadım ben de. annemle gitmiştik oy kullanmaya, annem de yaşlı üzülmesin diye paniğe verdirmedim ama öldüm.
ayy söylemesdim keşke bak! pişman oldum şimdioo ceren afiyat olsun cnm
bak şimdi canım istediiiii
evde bulgur var ama limon yokkkkkk
üşenmezsem alırım pazardan
eşimde evde yokki
muhtarlık için sandık başında duracakmış oraya gitti
adama yazık ya
tabi bu arada banada
sağolasın canım. hayırlı olsun odanız.ohh hamarat hatun biz kalktık ama kendimizi çeneye verdik bacımmm
neseki bende oyumu kullandımsüprizzzzz
iyiyim cnm şükürler olsun ama sancı kesici hap kullanıyorum nst ye tekrar girdim yine sancı göründü ..Alalh kısmet ederse yani bebişte dayanırsın nisan 13 14 gibi sezeryana giricem kaydirigubbakcemile2
ayy canım valla bi çoğumuz gönüllü kalkmadı malesef ben saat 5 te uyandım tekrar uyuyamadım ama birazadna uyumayı düşünüyorum tabi becerebilirsem :1no2:
ohh misler gibi kokacak şimdi etraf bacımm ama dediğin gibi ütü işini bırak yapsınlar çünkü oda baya bi yoruyor insanın
canım ben uyku seti almadım odasını alırken zaten içinde veriyolar ...
cibinliğide organze tülden yaptırdım zaten odasını yerleştirdik birazdan resimlerini koyacağım inş ..
sanada afiyet olsunnnnn kaydirigubbakcemile5
32. haftadan sonra 15 günde bir alıyolar canım. sen nasıl 37 haftalık olacanki? bu arada nst'ye herkesi almıyolar. şikayetin olursa ancak.bana dr.um şu zaman gireceksin di,ye hiç bişey demedi nst için
dr.a gittiğimde 37 haftalık olucam
geç mi olur acaba?
gel şekerim,beraber yaparız dedikodumuzukaydirigubbakcemile3gözün aydın canım hadi hayırlısı..
anaa benim azgın da aşağı iniyor!! çıkıcak diye korkuyorum!!valla ayaklarim tartmiyor artik sanki :))) ama esas beni yoran benim cadi..yürümeye baslayinca kaciyor yukari..toplaniyor..anasinin kizi :)))) korkak biraz
sen demiştin demi bim'e gelecek diye? ben de eşimi gönderdim o gün, seti de almış, sabunu almış, omo baby varmış, onu da almışkaydirigubbakcemile5kız oy kullanmaya gitmedin mi maşallah bebşede canım ya doğunca ne tatlı olcaklar
Canım bende bekledim umurlarında bile olmadı sen keşke öne geçseydin ben sandalyeye oturdum sıram gelince kullandım.Eşime acıdım tabi onun gibi tüm görevlilere o zarflar say say bitmez.
kızlarrrrrr herkes gelmiş nabersiniz bende oy kullandım bimden dönerken bebe sabunu vardı aldım.o setler gelmemiş sinir oldum
yaaa aşkım yapam da gönderem mi? valla söylediğime pişman oldum haaCanım zaten 6 kişi vardı ondan bişey demedim sonra eşim aradı oda kızdı nasıl 1 kişi bile bekletmemelilerdi diye.Zaten 4 kat çıktım soluklanmam lazımdı elim ayağım titredi iyi oldu ama sıra olsaydı sorardım onlara sonuçlar başlıyor artık çok heyecanlıııı
CEreeeeeeeeeeeeeeeeennn kısır istiyorum ama ya
çokk çokk teşekkür ederiz canlarım fikirleriniz benim için önemli yerimsenibenyerimseniben
gözün aydın tatlımm maşAllah tosuncuğuna
aman canımmm dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?