2009 Mayıs Anneleri

valla ayaklarim tartmiyor artik sanki :))) ama esas beni yoran benim cadi..yürümeye baslayinca kaciyor yukari..toplaniyor..anasinin kizi :)))) korkak biraz

kız oy kullanmaya gitmedin mi maşallah bebşede canım ya doğunca ne tatlı olcaklar

Canım bende bekledim umurlarında bile olmadı sen keşke öne geçseydin ben sandalyeye oturdum sıram gelince kullandım.Eşime acıdım tabi onun gibi tüm görevlilere o zarflar say say bitmez.
kızlarrrrrr herkes gelmiş nabersiniz bende oy kullandım bimden dönerken bebe sabunu vardı aldım.o setler gelmemiş sinir oldum

valla ayaklarim tartmiyor artik sanki :))) ama esas beni yoran benim cadi..yürümeye baslayinca kaciyor yukari..toplaniyor..anasinin kizi :)))) korkak biraz

oyy kıyamam kuzucuğumaaa tabi kızı çıkarmıya çıkarmıya dışarı korkak ettin....benimki dışarı çıkınca kuduruyorr delikafaduldendelikafadulden

ayy nasıl bekletiyorlar kiii yasal değil aslında keşke tepki verseydinnn klava:klava: ben gider gitmez hemen aldılar siz beklemeyin dediler

oy oy oy naptın ya hepsi bi günde maşallah deyim canım işleri bitirmişsin ama
Marlin canım park yatak hayırlı olsun pek geçmişten aalıntı yapamıyorum pc kapanıyor sinir oldum.İyi günlerde kullansın bebişin

ayy nasıl bekletiyorlar kiii yasal değil aslında keşke tepki verseydinnn klava:klava: ben gider gitmez hemen aldılar siz beklemeyin dediler
Canım zaten 6 kişi vardı ondan bişey demedim sonra eşim aradı oda kızdı nasıl 1 kişi bile bekletmemelilerdi diye.Zaten 4 kat çıktım soluklanmam lazımdı elim ayağım titredi iyi oldu ama sıra olsaydı sorardım onlara sonuçlar başlıyor artık çok heyecanlıııı
CEreeeeeeeeeeeeeeeeennn kısır istiyorum ama ya

maşallah canım ya
aynı benim kız gibi dr.kalbiyle ilgili ölçüm yapacaktı
offlamaya başladı adam durmadı ki yerinde:roflol:
Allah nazarlardan saklasın kilosuda çok ii

sağol cnm bakalım inş verebilrim tüm dersleri

canm niye beklettiler ki seni
bizim önceliğimiz varmış
benim önümde 5 kişi falan vardı bekledim ben
sonra görevli sen niye bekledin bu halinle sizin önceliğiniz var dedi
olsun önemli değil dedim
hastalanmışssın birde

civciv süper olmuş cnm ya
çok beğendim
ellerinize sağlık
güle güle iyi günlerde kullanın inş Gazelinle

valla çok fena oldum. merdiven çıktım ondan mı bilmem. tansiyonum düştü. soğuk soğuk terlemeye başladım. başım döndü, içim kıyıldı az daha bayılıyodum. zaten eve gelince de hemen bulantı kusma. neden oldu anlamadım ben de. annemle gitmiştik oy kullanmaya, annem de yaşlı üzülmesin diye paniğe verdirmedim ama öldüm.

civciv süper olmuş cnm ya
çok beğendim
ellerinize sağlık
güle güle iyi günlerde kullanın inş Gazelinle

[/B]

hoşbulduk canım sağolasın.siz nasılsınız?

canım odanıza baktım yorumumu yazdım. tek kelimeyle süper olmuş.güle güle yatsın bebişimiz annesi.

çokk çokk teşekkür ederiz canlarım fikirleriniz benim için önemli yerimsenibenyerimseniben

kızlar bende dün doktora gittim.tosunumu gördüm teyzeleri çok süperdi yaa

gözün aydın tatlımm maşAllah tosuncuğuna

aman canımmm dikkat et kendine

kızlar şimdi acil çıkmam lazım yarın görüşürüz anlatırım doktoru size öptüm.
tmm canm kib iyi akşamlara.s.

evet canım ya
geçmiş olsun
benimde akşamdan beri başım ağrıyor
gece kalktım ilaç içtim geçmedi
bizde sabah gitik oyumuzu kullandık eşimle
daha sonra görevli olduğu için eşim tekrar gitti
bugün pazarımız var bizimde
evde de bişey yok
geçen haftada çıkmamıştık
ben biraz gideyim bari dedim
öyle kötü oldum ki
salatalık alacaktım başım döndü birden
adam diyo seçecek misin ben koyayım mı cvp veremedim bir türlü
çok kötü oldum
neyse bişeyler ladım döndüm hemen şöyle pazarın başından
bu sıralar olacak galiba böyle şeyler

ayy söylemesdim keşke bak! pişman oldum şimdi
sağolasın canım. hayırlı olsun odanız.
bana dr.um şu zaman gireceksin di,ye hiç bişey demedi nst için
dr.a gittiğimde 37 haftalık olucam
geç mi olur acaba?
32. haftadan sonra 15 günde bir alıyolar canım. sen nasıl 37 haftalık olacanki? bu arada nst'ye herkesi almıyolar. şikayetin olursa ancak.
gel şekerim,beraber yaparız dedikodumuzukaydirigubbakcemile3
ay canım,oy kullanmaya okula girerken kabanımın önünü açtım bende,hamile olduğumu anlasınlar diye.fenalık taklidi filan yapacaktım ama neyseki kimse yoktukaydirigubbakcemile3 ilk ben girdim. zaten eşimin çalıştığı okuldu,görevliler filan arkadaşıydı yani.
anaa benim azgın da aşağı iniyor!! çıkıcak diye korkuyorum!!
sen demiştin demi bim'e gelecek diye? ben de eşimi gönderdim o gün, seti de almış, sabunu almış, omo baby varmış, onu da almışkaydirigubbakcemile5
yaaa aşkım yapam da gönderem mi? valla söylediğime pişman oldum haa((
çokk çokk teşekkür ederiz canlarım fikirleriniz benim için önemli yerimsenibenyerimseniben
gözün aydın tatlımm maşAllah tosuncuğuna

aman canımmm dikkat et kendine

kııızz ne güzel olmuş gazelimin odası!!! cibinlikte farklıymış senin. o çıtalar yatağın kendinde mi vardı senmi yaptırdın?

cerencim çok saol cnm...ama o çıtalar yoktu ben zaten mobilyayı yaptırdığım için çıtalarıda kendim yapılmasını istedim tatlım kendi cibinliği standart olanlardandı yerimseniben

cerencim ben 33 haftalıkken gittim cnm dr.ya yani yeni gittim işte
a haftada bir gidiyordum dr.umda bişey demedi 15 gün sonra gel diye ondan sordum
şikayetim yok çok şükür
bakalım belki almazlar o zaman beni nst ye
neyse haftaya bulayım şu dr.u en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…