nst için 1.kata cikip ismini yazdiriyorsun doktorun verdigi kagitla..3 kişi 3 kişi aliyorlar odaya..oda da 3 yatak var..yatiyorsun yataga..karnina 2 tane kusak baglayip steteskopun ucu gibi dinleme aleti koyuyorlar 2 tane..okadar :) sonra gümbür gümbür bebegin sesini dinliyorsun :) doktor felan girmiyor..hemşire ayarliyor..15 dakika felan sürüyor..sonra bi kagit veriyor..onuda doktora veriyorsun okadar :)
civciv1981;5986988 [FONT="Comic Sans MS" .!.:oyy kuzucum maşAllah nasıl becermiş öyle durmayı delikafadulden nese bacım sağlıklı olsunlarda doğduktan sonra allahın izniyle bol bol görücez zaten yüzlerini yerimseniben[/FONT]
ay civcivim sorma ikibüklüm duruyor kafası aşaıda dr. bu saatten sonra dönmez büyük ihtimalle dedi çünkü kiloda alıyor yer kalmaz dönmeye dedi ayy inşallahhihoyyyt ama aynı babası :dilcikar: bana pek benzemiycek gibi
:roflol::roflol:yokkk canımmm benmiii:1rolleyes:
ayy bu arada cibinliği yaptırdı dün kociş getirdi tubiş çok değişik bişi oldu bugün odasını hazırlıyacaz Allahın izniyle :lepi::lepi:
ay negüzel bitince resim istiyoruz canımhihoyyytbizde haftaya inşallah hazırlıyacağız off daha doğum çantasını bile hazırlamadımfisfisfis onuda bu hafta içi hazırlıycam inşallah
Hadi gözün aydın canım oğluşu görmüşün maşşallahdarısı başıma çarşamba gidiyorum bende 36 haftalık olucaz gidince bakalım kaç kilo olmuş.
Mehmet Kaan da çok güzel olur cnm ortak noktada buluşursunuz a.s Ben iki isim koymak istemedim ama iki ismi olanlar bocalamıyo hiç inan
Maşşallah kızına semracım
çok sağol teyzesia.s.
kızlar şerbet takımım tamam bakalım beğenecekmisiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/266491-iste-defnemin-serbet-takimi-kizlar.html
canım çok şık olmuş
ohh hamarat hatun biz kalktık ama kendimizi çeneye verdik bacımmm
neseki bende oyumu kullandımsüprizzzzz
iyiyim cnm şükürler olsun ama sancı kesici hap kullanıyorum nst ye tekrar girdim yine sancı göründü ..Alalh kısmet ederse yani bebişte dayanırsın nisan 13 14 gibi sezeryana giricem kaydirigubbakcemile2
ayy canım valla bi çoğumuz gönüllü kalkmadı malesef ben saat 5 te uyandım tekrar uyuyamadım ama birazadna uyumayı düşünüyorum tabi becerebilirsem :1no2:
ohh misler gibi kokacak şimdi etraf bacımm ama dediğin gibi ütü işini bırak yapsınlar çünkü oda baya bi yoruyor insanın
canım ben uyku seti almadım odasını alırken zaten içinde veriyolar ...
cibinliğide organze tülden yaptırdım zaten odasını yerleştirdik birazdan resimlerini koyacağım inş ...hihoyyythihoyyyt
sanada afiyet olsunnnnn kaydirigubbakcemile5
canım kaçıncı haftada nst ye bakıyorlar şimdi ben 2 hafta sonra tekrar gidicem 33+3 olucam benide alırlarmı acaba:uhm:
civciv1981;5986988 [FONT="Comic Sans MS" .!.:oyy kuzucum maşAllah nasıl becermiş öyle durmayı delikafadulden nese bacım sağlıklı olsunlarda doğduktan sonra allahın izniyle bol bol görücez zaten yüzlerini yerimseniben[/FONT]
ay civcivim sorma ikibüklüm duruyor kafası aşaıda dr. bu saatten sonra dönmez büyük ihtimalle dedi çünkü kiloda alıyor yer kalmaz dönmeye dedi ayy inşallahhihoyyyt ama aynı babası :dilcikar: bana pek benzemiycek gibi
ay negüzel bitince resim istiyoruz canımhihoyyytbizde haftaya inşallah hazırlıyacağız off daha doğum çantasını bile hazırlamadımfisfisfis onuda bu hafta içi hazırlıycam inşallah
canım 32 den sonra bakılıyor nst yle diye biliyorum ...bebişte her an normal pozisyona dönebilir canım dert etme daha çok erkenn ....çantanı falanda yavaş yavaş hazırla bacımm çünkü gün geçtikçe elini kolunu kaldıracak halin kalmıyor malesef ben şu an hemen yoruluyorum :1no2::1no2:
kızlar kocişim dayanamadı geri geldi kaydirigubbakcemile3havada güzel dışarı çıkıyoruz ayy makinadada çamaşırlar var :uhm:ama gelene kadar bişey olmaz heralde öpüyorum hepinizi
canım inş bekler bebişin ya
ne acelesi var gelicem diye tutturmuş
nisan annesi olucan yanii
bakalım mayısta kaç kişi doğuracak
bana sanki hep 38.haftada doğuracakmışım gibi geliyor bakalım
kısmet artık
Hayırlısıyla kucağımıza alsak meleklerimizi
bana dr.um şu zaman gireceksin di,ye hiç bişey demedi nst için
dr.a gittiğimde 37 haftalık olucam
geç mi olur acaba?
evet bacım Allah kısmet ederse nisan annesi olucam zaten bi çoğumuz nisan annesi oluruz gibime geliyor çünkü %5 kadın 40 haftada doğuruyormuş
haklsısın valla,civciv
ben daha bişey yapmadığım bebişim için o yüzden biraz rahatsızım
bu hafta sınavlar bir geçsinde haftaya doğum çantamı hazırlıycam inş
sonrada ev temizliğ yapılacak
annemde iyor ne olur ne olmaz artık bundan sonra gelebilir diyor
canım ya ben hiç sormadım geçen perşembe gitim dr.acnım zaten önceden söylemiyolar şu gün nst ye giricen diye önce ultrasonda muayene ediyolar sonra şikayetlerine göre nst ye alıyolar ...dr sana ne zamana randevu verdiki 37 ye kadar bekliyosun bacım çünkü son aylarda 15 günde bir görmek istiyolar çoğu yerimseniben
hakkımızda hayırlısı canımm inş hepimiz zamanında sağlıcakla doğururuz Şeniz
Günaydın fıstıklar, bugün seçim günü ama maalesef ben kullanamayacağım, aynen yatmaya devam, oysaki helede bu sene için çok isterdim kullanmayı...
Cnm güle güle giydir kızına sositososito
Tubiiiiiiiş kız ben kanlıcada geçirdim çocukluğumu fln, sen nerde oturuyon cnm??kavacık dediğin kanlıcanın üstü ayol,yürüyerek giderdim ben
sositososito
selam şekerlerrr
be şimdi dr dan geldim çok şükür bebeişim gayet iyi kafası aşağı dönmüş çok şükür dr um çok hareketli maşallah dedi 2000 gr 45 cm ayağını bile ölçtü 6.5 cm kızlar küçücükk:))
maşallah kızıma hava çok güzel ama eşim çalışıyor ben eve tıkıldım kaldım
Kızlar bende bugün oğlumu gördüm dr cok saçlı bir bebek olucağını söyledi böceğim 2200gr olmuş 3600 un altında doğmaz dedi.Sonra 2 haftadan sonra doğsa bile kuveze girmesine gerek yokmuş çiğerleri çalışmaya başlamış oğlumun nefes alıyor artık dedi.ben 72 kiloyum bu arada 75 i geçersin dedi ya.Şu anda büyük bir ihtimalle herşey normal doğumu gösteriyor.
canm benim ya inan hiç bilgim yok
ben tezsiz yüksek lisans yapıyorum öğretmen olabilmek için
2005te gidiyordum yarım bıraktım şimdi af çıkınca geri dönmek zorunda kaldım
dondurulabilirmiydi bilmiyorum nerdeyse 1,5 aydır gidiyorum haftaya sınavlarım var
ondan sonra rapor yazacak dr.um
tüm dersleri vermem gerekiyor benim kesin kayıt yaptırmak için
bir dersim bile kalsa devam hakkım olmayacak
halbuki harçtı,bilmem ne parasıydı hepsini yatırdım mecburen
CivcivBesik cok gösterisli, güle güle kullansin Gazel Hanim:)
Ankakusu 1 yillik zaman belki yeterli olur canim. Hemen umutsuzluga kapilma. Bebekle zor olur belki, haklisin bu konuda. Ama ben üniversite'ye gittigimde yeni dogmus bebekleriyle derse gelen arkadaslar bile vardi...Zor durumlarda, insanlar daha basarili oluyorlar, kendini bu sekilde motive etmelisin bence...
ulen karılar sabah sabah iyi kaynatmışsınız haa! bizde oyumuzu kullandık,kahvaltımızı yaptık. ama benim geri uykum geldimirmirmirmir gidip geri mi yatsam ne yapsamCADIARZU
bebişe uyku setini ne kadara aldınız kızlar? ben beliş marka sipariş verdim bi tane, 100TL dedi. istikbal ve bellonaya baktım şimdi orda 85 diyor:uhm: belişten daha kaliteli değil midir şimdi istikbal filan??
bide cibinliklerin tülleri hangi kumaştan yaptırdınız? gelinlik tülü gibimi yoksa organze filan mı?
yaa beni komşular çağırıyor kızlar, kısır yapıyolarmışdelikafadulden siz sorularımı cevaplayadurun,ben 1-2 saate gelirimkaydirigubbakcemile3a.s.
selam şekerlerrr
be şimdi dr dan geldim çok şükür bebeişim gayet iyi kafası aşağı dönmüş çok şükür dr um çok hareketli maşallah dedi 2000 gr 45 cm ayağını bile ölçtü 6.5 cm kızlar küçücükk:))
esencim maşAllah kızına canımm yesinler o minicikk ayaklarınıı :))
oyy annesinin kuzusuna maşaAllah :) cok sukur canim..herşeyin yolunda olmasina cok sevindim a.s. hava gercekten cok güzel..bizde evde tikildik kaldik :) gerçi dişari cikacak dermanimda yok..bi oy vermeye gittim öldüm bittim :)))
Cnm inş. iki ikiz annemiz olarak sağ sağlim atlatacaksınız Allah'ın izniyle
Gözün aydın cnm,bi tarak seti al cnm oğluşunayerimseniben
Kolay gelsin cnm,ben hamileyken okuyamazdım vallahi bravo sana, çok stresli oluyodum ben vize final dönemlerinde,pıt diye doğururdum heralde:sm_confused:
Teşekkürler cnm, merak etme cnm kötü bi durum olursa dr hemen bebişe müdahale eder zaten
Çok güzel cnm, güle güle kullansın prensesin,pembiş pembiş çok tatlı
ay ne güzel biri teyzemin biri anneannemin adı,nasıl sevmeeeeeem,çok beğeniyorum 2 ismide,olgun yaşlarada genç yaşlarada yakısan isimler bence
Canım çok bgüzel olmuş,ellerine sağlık
Cnm bencede bebeğin ismini anne baba koymalı,zaten sen daha önceleri "kayınpederim ben koyucam ismni isim düşünmeyin dedi "deyince kayınpederine sinir olmuştum zaten,tatlıya bağlandığına çok sevindim
IncihanBeklemedeyiz canim beklemesine de, insan yine de agrilar arttikca cekiniyor.
Pinar, Insan böyle durumlarda ne diyecegini bilemiyor gercekten. Ama cikmayan candan umut kesilmezmis. Bir kapi kapanirsa, bir baskasi acilir. Umudunuzu yitirmeyin ve metanetli olun canim.
Burcu'cugum Umarim atlatirsin bir an önce, cok berbat birsey ishal bilirim...
Cerencim Benzer sorunu bende yasadim gecen aylarrda. Esimin babasi, cocugun adini ben koyacagim demisti, siz isim düsünmeyin falan. Kendi ismini koyacagini duyduk sonra. Esim kirmak istemedi babasini. Bende kesinlikle bunu kabul etmeyecegimi söyledim. En sonunda esim isi tatliya bagladi. "Baba ilk cocuguna dedenin adini koymussun, yaramamis cocuga ve ölmüs biliyorsun." tarzinda bir konusma yapti, mesaji aldi kayinpederim. Neyseki israr etmedi, siz bilirsiniz dedi. Umarim sende kurtulursun bu dertten, insanin ici icini yiyiyor. Kolay gelsin sana...
Ayrica ishal, bir cesit bagirsak enfeksiyonu oldugu icin, o enfeksiyona neden olan bakteriler bebege zarar verebiliyormus diye okumustum bir yerlerde...
Marylin Kizinin yatagi cok hos, insallah icinde yatarken ki resimlerinide görürüz en kisa zamanda...
Ankakusu 1 yillik zaman belki yeterli olur canim. Hemen umutsuzluga kapilma. Bebekle zor olur belki, haklisin bu konuda. Ama ben üniversite'ye gittigimde yeni dogmus bebekleriyle derse gelen arkadaslar bile vardi...Zor durumlarda, insanlar daha basarili oluyorlar, kendini bu sekilde motive etmelisin bence...
cnm bende dün gittim doktora 32.haftamda tam 1750gr.dı az dedi doktor( son haftalar cok kusuyordum ondan mı acaba.mide yanmalarım için gaviscon diye bi surup verdi.bu aralar bolbol et köfte sebze ye dedi cnm..
cnm ne diyeceğimi bilemiyorum sıkılmamaya calış.adalet yerini bulur inşallah cnm benim.
güle güle kullansın bebişin cnm çok güzelmiş.
aa bende zeynep koyacağım büyük ihtimalle.cok seviyorum zeynep ismini.kime söylesem eski isim falan deyip sinirimi bozuyorlar.size ne diyorum bende:)))
anaaaam zevklerimiz tutuooo sekerim:)) en küçük kardeşimin adını ben koymustum elif:))
semracim çok sevindim cnm..biraz daha dayandılar mı tmm hayırlısıyla
hülyacim güle güle kullansın gazelcik beşiği
ya şöyle güzel, yenilerden bir isim önerse hiç sesimi çıkarmayacam haklı da. ama bu babamın adı diye tutturunca ona kafam bozuluyor. bencil bir insan olduğum için değil ama bana da babaannemin adını koymuşlar, hep kızmışımdır annemlere başka isim mi kalmadı diye! oğluşumda bana kızmasın sonra??
yahu kızlar,sizde aynı annem gibi huzursuzluk çıkmasın diye böyle diyorsunuz de mi? oda eşimin önü sıra böyle dedi dedi, şimdi de eşim "bak annen bile mehmet istiyor" diyor!
ayy benim kayınpeder de çok sinirli!! ben ilk tanıştığımız zamanlarda yanında bişey söylemeye korkuyordum:1shok:
kızz çok güzel olmuş! eline sağlık! bizim şerbet adetimiz yok, olsa bende süslerdim.delikafadulden bu arada bebişin için üzülme annesi, hiç bişecik olmaz allah'ın izniyle. benimki dönmüştü aşağı son gittiğimizde. geri yukarı döner mi diye sordum, dönmez dedi. "ama tam tersi olsa, baş yukarda olsa döner derdim çünkü baş en ağır organ" dedi. daha vakit çok, dönebilir her an!:1hug:
,evet canım ya ,okual giderken biel zor oluyor,şimdi haftaya vizeler var bunlara giricem sonra dr.um rapor yazacak okula gitmeyeceğim,finallerde tam doğum haftasına denk geliyor bakalım onlar ne olacak ,hala muallakta
ay hiç sorma cnm ya ders çalışmayı da unutmuşum,üzerinden 5 sene geçmiş
konuları bile hatırlayamıyorum
evde bir o yana bir bu yana dönüyorum okumak için bakalım ben deniyorum olursa iyi olacak ama biraz zor
cnm ya benim dr.um hiç bişey demedi nst için
ne zaman giricem bakalım
1 hafta sonra rapor yazdırmak için gidicem bakalım o zaman sorayım
çok güzel olmuş cnm ya
ellerine sağlık
bende mi yapsam acaba böyle bardaklarım var
sadece malzemeyi alırım
özendim valla
güle güle kullanın inş
darısı başına cnm
hemen hemen aynı cnm ya
bazen keskin bir ağrı oluyor bende bazende bir araya toplanıyor sıkılıyor gibi oluyor kasıklarım
bebişin başı aşağıda olduğu için baskı yaparmış ve bunlar yalancı sancıymış
doğuma hazırlamak için olurmuş
cnm ya banada fitil verdi dr.um
ama sanki biraz canım yanıyor onu koyunca varlığını hissediyorum hep
güzelim takma kafana sakın hakkınızda hayırlııs olsun tatlım
bazen dr.lar ve tahliller hepsi yanılabiliyor
sakın üzülme:1hug:
maşallah canım bebişine baya büyümüş
olsun cnm döner daha
benim dr.da şimdilik doğum şeklini almış dedi ama suyu bolmuş
alanda fazlaymış daha çokk dönermiş öyle dedi
endişelenme sendea.s.
malesef öylesin bacımm hayatta mutlu olabilmek için bazı şeyleri görmemezlikten gelmek lazım yani arada bir polyana cılık oynarsak daha mutlu oluruzz yerimsenibenyerimseniben
oyy kuzucum maşAllah nasıl becermiş öyle durmayı delikafadulden nese bacım sağlıklı olsunlarda doğduktan sonra allahın izniyle bol bol görücez zaten yüzlerini yerimseniben
oo kaçak anne yine yoksunnn görünürlerde :jeyyar:
teşekkür ederizzz yerimseniben
çokk saol canımmm a.s.
ayy canımm ikiside çokk güzell mutlu mutlu kullanın inşAllahh :Saruboceq:
tşk ederiz cnm a.s.
bu arada kızlar şu isim konusunu kafaya takmayın ya sizin içinizden ne geçiyorsa bebeğinize o ismi takın o sizin çocuğunuz kimsenin muhalefet olmasına izin vermeyinnn kötükedihüsoçokk isteyen kendi doğurur çocuğuna takar istediği ismi kötükedihüso
sağol bitanem hepimizinki inş
çokk saol bitanemmm a.s.
ya bu arada kızlarr biri mevlüt şekerlerini sormuştu şehir dışındaki bi arkadaş ama kim olduğunu hatırlamıyorumm ...
ben seherime yaptırıp yolladım çokk ta gzel oldu ve çok uygun fiyata kaydirigubbakcemile2
tabii yeğenleriminde ilk önce şekerini ben aldımmm dolabıma koydum bile :jeyyar::sm_cool:
sanırım yeni anneydi canım o sormuştu
dün bende kızımın mevlüt kıyafetini aldım sonra çekip koycam krem aldım gelinlik gibi.Ay diyorum oy kullanmaya şimdimi gitsem kalabalıkmıdır yoksa sonra mı karar veremedim.
güel güle giysin annesi ne tatlı olucaklar ya
Hadi gözün aydın canım oğluşu görmüşün maşşallahdarısı başıma çarşamba gidiyorum bende 36 haftalık olucaz gidince bakalım kaç kilo olmuş.
Mehmet Kaan da çok güzel olur cnm ortak noktada buluşursunuz a.s Ben iki isim koymak istemedim ama iki ismi olanlar bocalamıyo hiç inan
Maşşallah kızına semracım
Saol canım ölçü aldılar haftaya cumartesi getirecekler.
Canım allah kolaylık versin bu halde ders çalışmak çok zordur kesin.Benimkide öyle kenarlara vuruyo sanki ordan çıkacak kaydirigubbakcemile3
Canım haklısın bendede bu durum can sıkıyo bakalım çarşamba doktor bakacak mış nasıl bakacaksa...
Yatağınızda çok güzel iyi günlerde kullansın kızın hayatımi
Çok güzel bayıldım sen bitirmişsin ben daha yapmaya başlamadım :çok üzgünüm:
Dualarımız seninle canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.
Hadi gözün aydın canım zaruri nöbet bitmiş.Benim görümcedede var allah düşmanımın başına vermesin çok arsız ve yaramaz böyle söylüyoruz kınadıklarımız başımıza gelmesin :bbo:
Günaydınlar fıstıklar,erkenci herkes bakıyorumde bitek uykucu benim sanırım,ancak kalktım kahvaltı ettik biraz evi toparlayıp oy kullanmaya :bbo:
Hiç halimde yok dışarı çıkacak.Bu arada amma kaynatmışsınız oku oku bitmedi valla kaydirigubbakcemile3
sibelcim yazarsın gelişmeleri inş bir şeycik yoktur belki bizimkiler soya çekim canım ondan önde gidiyor olabilir herşeyin hayırlısı ferah tutalım gönlümüzü hem kesin bir şey yok hep olabilirlikler üzerine ben doktoruma sordum endişe etmem gereken bri şey varmı dedim yok dedi bende zaten anormal bir şey göremiyorum dedi öpüyorum canım
ulen karılar sabah sabah iyi kaynatmışsınız haa! bizde oyumuzu kullandık,kahvaltımızı yaptık. ama benim geri uykum geldimirmirmirmir gidip geri mi yatsam ne yapsamCADIARZU
bebişe uyku setini ne kadara aldınız kızlar? ben beliş marka sipariş verdim bi tane, 100TL dedi. istikbal ve bellonaya baktım şimdi orda 85 diyor:uhm: belişten daha kaliteli değil midir şimdi istikbal filan??
bide cibinliklerin tülleri hangi kumaştan yaptırdınız? gelinlik tülü gibimi yoksa organze filan mı?
yaa beni komşular çağırıyor kızlar, kısır yapıyolarmışdelikafadulden siz sorularımı cevaplayadurun,ben 1-2 saate gelirimkaydirigubbakcemile3a.s.
güle güle kullansın oğluşun canım
selam şekerlerrr
selamlar canım maşallah kuzuna bitanem ay yerim ben onun ayaklarını hihoyyyt
kızlar bende 10 gibi uyandım güzel bir kahvaltı eşimle sonra bebişimin halası ve annanesi msn sohbeti sonrada kızımın cicilerini yıkamıştım dün onları ütüledim yerleştirdim çok temiz oldu mis gibi ya bizim oyumuz izmitte görünüyordu oy kullanmadık maalesef yarın iş var ya gitmek istemiyorum ben doğum moduna girdim bile valla hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?