2009 Mayıs Anneleri

canım kaçıncı haftada nst ye bakıyorlar şimdi ben 2 hafta sonra tekrar gidicem 33+3 olucam benide alırlarmı acaba:uhm:

canım inş bekler bebişin ya
ne acelesi var gelicem diye tutturmuş
nisan annesi olucan yanii
bakalım mayısta kaç kişi doğuracak
bana sanki hep 38.haftada doğuracakmışım gibi geliyor bakalım
kısmet artık
Hayırlısıyla kucağımıza alsak meleklerimizi

kızlar kocişim dayanamadı geri geldi kaydirigubbakcemile3havada güzel dışarı çıkıyoruz ayy makinadada çamaşırlar var :uhm:ama gelene kadar bişey olmaz heralde öpüyorum hepinizi

kızlar kocişim dayanamadı geri geldi kaydirigubbakcemile3havada güzel dışarı çıkıyoruz ayy makinadada çamaşırlar var :uhm:ama gelene kadar bişey olmaz heralde öpüyorum hepinizi

o ne güzel
of ya ben yalnızım bu güzel havada:çok üzgünüm:
iyi gezmeler cnma.s.

evet bacım Allah kısmet ederse nisan annesi olucam zaten bi çoğumuz nisan annesi oluruz gibime geliyor çünkü %5 kadın 40 haftada doğuruyormuş

bana dr.um şu zaman gireceksin di,ye hiç bişey demedi nst için
dr.a gittiğimde 37 haftalık olucam
geç mi olur acaba?

bana dr.um şu zaman gireceksin di,ye hiç bişey demedi nst için
dr.a gittiğimde 37 haftalık olucam
geç mi olur acaba?

cnım zaten önceden söylemiyolar şu gün nst ye giricen diye önce ultrasonda muayene ediyolar sonra şikayetlerine göre nst ye alıyolar ...dr sana ne zamana randevu verdiki 37 ye kadar bekliyosun bacım çünkü son aylarda 15 günde bir görmek istiyolar çoğu yerimseniben

evet bacım Allah kısmet ederse nisan annesi olucam zaten bi çoğumuz nisan annesi oluruz gibime geliyor çünkü %5 kadın 40 haftada doğuruyormuş

haklsısın valla,civciv
ben daha bişey yapmadığım bebişim için o yüzden biraz rahatsızım
bu hafta sınavlar bir geçsinde haftaya doğum çantamı hazırlıycam inş
sonrada ev temizliğ yapılacak
annemde iyor ne olur ne olmaz artık bundan sonra gelebilir diyor

hakkımızda hayırlısı canımm inş hepimiz zamanında sağlıcakla doğururuz Şeniz

canım ya ben hiç sormadım geçen perşembe gitim dr.a
herşey yolunda bir sorun yok dedi
ama şu zaman gel demedi
bende unutmuşum sormayı
benim dr.biraz sakin bir adam
stres falan bişey yok adamda
şu sınavları atlatayım haftaya pazartesi rapor yazdırıcam okul için devam zorunluluğu varda zor oluyor artık
o zaman unutmayayımda sorayım dr.uma
15 günde bir isteyebilri haklsıın cnm

hakkımızda hayırlısı canımm inş hepimiz zamanında sağlıcakla doğururuz Şeniz

amin aminnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

bugün hava güzel kimsecikle yok topikte
bende biraz ders çalışıcam cnm görürşüz
başım felaket ağrıyor bakalım nasıl çalışacaksam:a015:

selam şekerlerrr
be şimdi dr dan geldim çok şükür bebeişim gayet iyi kafası aşağı dönmüş çok şükür dr um çok hareketli maşallah dedi 2000 gr 45 cm ayağını bile ölçtü 6.5 cm kızlar küçücükk:))
maşallah kızıma hava çok güzel ama eşim çalışıyor ben eve tıkıldım kaldım

tünaydin kizlar a.s.

oyumuzu kullandik geldik..uyudum bide üstüne..şimdide başim catliyor..

kiz biz seninle akraba felan cikicaz yakinda :))) hem tekirdag hem kanlica :)) bide sariyer dersen tam olcak :)) ben sariyerden 7 yaşinda kavaciga geldim canim..aslinda kanlicaya daha yakiniz kavacik merkezden..kanlicada okudum zaten ilkokulu :))

oyy annesinin kuzusuna maşaAllah :) cok sukur canim..herşeyin yolunda olmasina cok sevindim a.s. hava gercekten cok güzel..bizde evde tikildik kaldik :) gerçi dişari cikacak dermanimda yok..bi oy vermeye gittim öldüm bittim :)))

gözün aydın canım hadi hayırlısı..

yine de sağol cnm bu arada sana da kolay gelsin. şu tüm dersleri verme zorunluluğu çok kötü. İnşallah fazla zorlanmadan başarıyla atlatırsın hepsini..

saol canım. doğru söylüyosun baştan teslim olmamak lazım tabi. bu arada karar verdim zorda kalırsam senden manevi destek isticem. sen iyi koçluk yaparsın bana kaydirigubbakcemile5

bence gelinlik tülü daha iyi olabilir. önümüz yaz havayı daha iyi geçirir diye düşünüyorum. bu arada bizi bırakıp keyfe gitmişsin yaaa. canım çekti ben de gelcem dedikoduyaaa

küçücük mü hadi canım bence tam yenecek kıvama gelmiş annesi. çıksın da sandviç yapalım o ayakları bizz.

bu arada ben de oyumu kullanıp geldim. sırada beklerken biraz fenalaştım. kimsecikler takmadı beni. çok bozuldum yaaa. klava: ama bi yandan da şişkoyum ya acaba anlamıyolar mı hamile olduğumu diyorum. yine de bozuldum iştekötükedihüso

oyy annesinin kuzusuna maşaAllah :) cok sukur canim..herşeyin yolunda olmasina cok sevindim a.s. hava gercekten cok güzel..bizde evde tikildik kaldik :) gerçi dişari cikacak dermanimda yok..bi oy vermeye gittim öldüm bittim :)))

ee bacım sen o kiloylaa anca kalkarsın tabi yerinden yorulman gayet normaldir delikafaduldendelikafadulden

ben uyumadım hiç ve hem oy kullandım hem akvuryum temizledik hem ev temizledik hem bebişin odasını yaptık hemde markete alış verişle gittimm :roflol::roflol:

,
teşekürler teyzeleri öptük hepinizi

inş canım sağlıkla gelsinde serzeryan normal farketmez artık doktor hangisini derse odur benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…