Maşallah bebişine cnm:ecrin_bebek:selam şekerlerrr
be şimdi dr dan geldim çok şükür bebeişim gayet iyi kafası aşağı dönmüş çok şükür dr um çok hareketli maşallah dedi 2000 gr 45 cm ayağını bile ölçtü 6.5 cm kızlar küçücükk:))
maşallah kızıma hava çok güzel ama eşim çalışıyor ben eve tıkıldım kaldım
Sedat simavide okudum bende söyle bakayım öğretmenin kmdi??tünaydin kizlar a.s.
oyumuzu kullandik geldik..uyudum bide üstüne..şimdide başim catliyor..
kiz biz seninle akraba felan cikicaz yakinda :))) hem tekirdag hem kanlica :)) bide sariyer dersen tam olcak :)) ben sariyerden 7 yaşinda kavaciga geldim canim..aslinda kanlicaya daha yakiniz kavacik merkezden..kanlicada okudum zaten ilkokulu :))
Cnm çok güzel olmuş odanız,güle gülöe kullanmak nasip etsin Rabbimişte odamızın resmii kızlarrr :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/266664-iste-prensesim-gazelin-odasi.html
yorumlara açığızzz :lepi:
Maşallah bebişine cnm:ecrin_bebek:kızlar bende dün doktora gittim.tosunumu gördüm teyzeleri çok süperdi yaa
cerencim çok saol cnm...ama o çıtalar yoktu ben zaten mobilyayı yaptırdığım için çıtalarıda kendim yapılmasını istedim tatlım kendi cibinliği standart olanlardandı yerimseniben
kız ceren senin yüzünden kısır yaptım bu saatteklava:
geçiştirdim sabahtan beri olmadı aklıma düştü yine en iyisi yemek valla :1hug:
Maşallah bebişine cnm:ecrin_bebek:
Sedat simavide okudum bende söyle bakayım öğretmenin kmdi??
delikafaduldendelikafadulden
Cnm çok güzel olmuş odanız,güle gülöe kullanmak nasip etsin Rabbim
Maşallah bebişine cnm:ecrin_bebek:
cnm çok güzel olmus..güle güle kullansın bebişin:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
tamam suçluyum:tomato: vur kafamaah ceren ah bende şimdi kısır yaptım yedim hep senin yüzünden kıs hepimizi mahvettin midem yanıyor ya aaaaaaaaaaaaa
teşekkürler bitanem Şeniz
üfff canımm çok sıkıldıı yaaa kociş düğüne gitti amcasının oğlunun tv dede hiç bişi yok offffffffffffffffff :1no2::1no2:
tamam suçluyum:tomato: vur kafamaklava:
aman benimki yanımda da ne oluyor?? o kanaldan bu kanala seçim sonuçları!
bende bebişimin şekerleri için hazırlık yapmaya başladım. aslında annemle yapacaktık ama napim çok sıkıldııımmm:enbuyukkk:
şekerlerin hazır mı? ben görmedim?? kapı süsünü gördüm ama şekeri hatırlamıyorum.
yav benim doğuma daha çok var. şekerleri almadım daha belki bozulur diye. sadece patiklere mıknatıs yapıştırıyorum şimdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?