2009 Mayıs Anneleri

Maşallah bebişine cnm:ecrin_bebek:
Sedat simavide okudum bende söyle bakayım öğretmenin kmdi??
delikafaduldendelikafadulden
işte odamızın resmii kızlarrr :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/266664-iste-prensesim-gazelin-odasi.html

yorumlara açığızzz :lepi:
Cnm çok güzel olmuş odanız,güle gülöe kullanmak nasip etsin Rabbim
kızlar bende dün doktora gittim.tosunumu gördüm teyzeleri çok süperdi yaa
Maşallah bebişine cnm:ecrin_bebek:
cerencim çok saol cnm...ama o çıtalar yoktu ben zaten mobilyayı yaptırdığım için çıtalarıda kendim yapılmasını istedim tatlım kendi cibinliği standart olanlardandı yerimseniben

cnm çok güzel olmus..güle güle kullansın bebişin:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

kız ceren senin yüzünden kısır yaptım bu saatteklava:
geçiştirdim sabahtan beri olmadı aklıma düştü yine en iyisi yemek valla :1hug:

ah ceren ah bende şimdi kısır yaptım yedim hep senin yüzünden kıs hepimizi mahvettin midem yanıyor ya aaaaaaaaaaaaa

teşekkürler bitanem Şeniz

üfff canımm çok sıkıldıı yaaa kociş düğüne gitti amcasının oğlunun tv dede hiç bişi yok offffffffffffffffff :1no2::1no2:

ah ceren ah bende şimdi kısır yaptım yedim hep senin yüzünden kıs hepimizi mahvettin midem yanıyor ya aaaaaaaaaaaaa
tamam suçluyum:tomato: vur kafamaklava:
teşekkürler bitanem Şeniz

üfff canımm çok sıkıldıı yaaa kociş düğüne gitti amcasının oğlunun tv dede hiç bişi yok offffffffffffffffff :1no2::1no2:

aman benimki yanımda da ne oluyor?? o kanaldan bu kanala seçim sonuçları!
bende bebişimin şekerleri için hazırlık yapmaya başladım. aslında annemle yapacaktık ama napim çok sıkıldııımmm:enbuyukkk:

nasılsınız kızlar artık bende sık gitcem doktora 34 ü bi bulsak tabii inş 38e kadar durur:)

ayy hiç sorma bacım bende çok alakasız şeylerle uğraşmaya başladım sıkıntıdan delikafaduldendelikafadulden sen yine en azından bebişin şekerleriyle uğraşın benim bebişle ilgili uğraşacak bişeyimde kalmadıı :roflol: anca doğduktan sonra kendiyle ilgilenirim Allah kısmet ederse kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şekerlerin hazır mı? ben görmedim?? kapı süsünü gördüm ama şekeri hatırlamıyorum.
yav benim doğuma daha çok var. şekerleri almadım daha belki bozulur diye. sadece patiklere mıknatıs yapıştırıyorum şimdilik.

yok tatlım ben şekerleri doğumdan sonra sipariş vercem kısmet olursa kendim yapmıcam şakkıdı

oyy oyyy herkeslerin keyfi yerinde maş
bakıyorumda kısır canı çekenlerin ve yiyenlerin çogu kız annesiiii ekşiye dayanamıyolar malum:icecream: afiyet olsun bende istedim ama cerencim senden degil gecen hafta yaprak dökümünde gördüydüm ozamandan geçiştiriom bende..
kızlar oy kullanmak tam işkence oldu bana çok kalbalıktı ve asla kimseller gel sen önce kullan demedi ve hatta biz öndeydik deyip önüme geçtiler sadece oturacak yer gösterdiler sagolsnlar ve cok uzun sürdü cok sıkıldımklava:
hava cok güzeldi ist. biraz dolandık LALE SOGANLARI DİKİLMİŞ ÇOOOK MUTLU OLDUM 15güne kalmaz açarlar bayılıorum ist. bu mevsime sırf şu lale meselesinden başkanımızı çok taktir ediorum vallaa.s. ist. olmayan arkadaşlar adına üzülüom çünki muhteşem bi lale bahçesinden mahrum kalıylolarr..
kızlar pınardan haber yok merak ettim cnm ya..
kız CİVCİV oda çok üzel olmuş prenseslere layık maş. güzel günler geçir inş. odanda..
eeee kimseler yokmu yavs:1shok:

çok saol tatlımm....keşke biraz tepki gösterseydinn insan ollmayı belki düşünürlerdi...

pınarı bende merak ettim dünden beri sesi çıkmıyor

selam kızlar ben geldimm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
inşallah sağ salim kucağımıza da alırız bebeişleri

ya yok işin kötüsü herkes benden tepkiliydi bizim sandıktakiler gıcıktı zorlaştırmak için herşeyi yapmışlar herkes sıkıntılıydı yani anlıcan.. boşver gecti gitti.. esencim hoşgeldin nasılsın

geçmiş olsun cnm bune ya nerdeyse herkes grip aaaaaaaaaaaa dikkat edin kızlar kimseyi öpmeyin valla yazık biz çekiyoz

ozaman başka kocaya uzak dur denmio valla zaten adamlar zor günler geçirioosırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…