2009 Mayıs Anneleri

İzine çıkacak olan arkadaşlar gözünüz aydın,
Yeni katılan arkadaşlar HOŞGEDİNİZ
Kızlar bendede çatlak varmı yokmu göremiyorum, bol bol kaşındım geçen ay,olmuş olabilir,göbüş inince görcesss artık,bu arada ben 3. aydan itibaren hiç birşey sürmedim
Cerencim geçmiş olsun cnm
Kıvılcım cnm,bendede bazen sarı bazen beyaz akıntı oluyodu,günlük pedi dr a götürüp gösterdim normal bu akıntı dedi,belki seninkide öyledir
Ilgıncım sınavda başarılar cnm
Ojelim arayı açma cnm,özleriz biz senii
Tülaycım ve Banucum,inş. güzel haberlerle dönersiniz randevunuzdan,benimkide önümüzdeki cts günü
Tubacım ya nedir senin bu dişten çektiğin,insan neyi istemezse başına gelirmiş ya öyle oldu..

yaa siz böyle deyince asıl bana şaka gibi geliyor!delikafadulden kendimin doğuracağına inanmıyorum ama siz 30 gün, 32 gün filan deyince sizin için heyecanlanıyorum, endişeleniyorumkaydirigubbakcemile3
Bendeeeeeeeeeeeeeee

ay yok bide dogumdan sonra catlamiyim :))) catlayacak yerim kalmadi diyordum ama dizimin arkasini gördükten sonra daha yerim varmiş dedim :))
İlahi tubiş yaa güldürdün beniiiiiiiii

Huuuu kimsecikler kalmamış kızlar yarın bana misafir gelecek ne yapsamki şöyle garnitür vari şeyler aklıma gelmiyo fikir verin nolurrrrrrrrrr çok önemli ağır misafirler ilk defa evime geliyorlar ay allahım telaş yaptım şimdi.kafamçokkarıştı

kız kim geliyor bu kadar önemli? yemekli mi çay saatine mi?
benimde annemgil geliyor bu akşama, menüm hazır ama şimdi şöylersem bu gacıların canı çeker, bi araba laf yerim soorakaydirigubbakcemile3

kız kim geliyor bu kadar önemli? yemekli mi çay saatine mi?
benimde annemgil geliyor bu akşama, menüm hazır ama şimdi şöylersem bu gacıların canı çeker, bi araba laf yerim soorakaydirigubbakcemile3

Canım işyerinde müdürler geliyorlar gerçi hepsi bayan ve çay saatine geliyorlar ama güzel şeyler yapmam lazım offff bikaç şey düşündüm ama :çok üzgünüm:

ayyy bak bende heyecanlandım şimdikaydirigubbakcemile3 salata olarak makarna salatası yapabilirsin. tatlı olarak hafif dersen çikolata soslu sakızlı muhallebi, şerbetli-kremşantili dersen yunan tatlısı.( tariflerini verebilirim) tavuklu-mantarlı yufka böreği olabilir. hem basitler,hem de lezzetli.cokacimcoook

evde ne malzemelerin var, ona gore birseyler onerelim... alisverise gidecek misin yoksa

bi de sen dusunduklerini soyle ona gore de sunun yerine bunu yap diyebiliriz belki... mesela aklinda kac cesit var, tatli, tuzlu, salata... tam olarak ne dusundun?

bi de sen dusunduklerini soyle ona gore de sunun yerine bunu yap diyebiliriz belki... mesela aklinda kac cesit var, tatli, tuzlu, salata... tam olarak ne dusundun?

Ya kızlar aslında burda söylemekte istemiyorum ama zor durumda kaldım valla canı çeken artık bana gelsin diycem kaydirigubbakcemile3

Ben diyorumki patatesli gül böreği penirli dereotlu tuzlu kurabiye bide tramisu dedim yanına ne olabilir böyle salata meze tarzı yada başka bişey çok çeşit yapmam lazım yandım.Alışverişede çıkarım market çok yakın nolcak yeterki fikir olsun

bak bende bi salata çeşidi veriyim çok güzel ben çok seviyom havuç salatası çok hafif oluyo..

4-5 havuçu rendele biraz yağda kavur sonra bi kapta yoğurtla mayönezi karıştır havuçlarıda içine ekle son servis tabağına koyduktan sonra ortasına maydanoz koyup süsle şık olur hem

umarım beğenirsin

selam ve dua ile

saglıkla giy inş. Cnm
teşekkürler cnma.s.
oyyyyyy acıktım beeen

bana borek yapmak tek tek sarmak zor geliyor, bence patatesli veya peynirli zeytinli kek de dusunebilirsin, hem degisik hem de lezzetli oluyor.
tiramisu tarzi seyleri de guzel bardaklarin varsa ben bardakta yapiyorum daha zik duruyor, cok kalabalik bir grup degilse.
havuc salatasi da iyi fikir bence hem pratik hem de herkes seviyor. ben icine biraz da ceviz atiyorum. birde nohut salatasi yapabilirsin, o da gayet lezzetli oluyor. evde varsa ben biraz da aysberg ekliyorum.

1 kutu nohut konservesi ya da 3 su bardağı haşlanmış nohut
1 adet salatalık
1 adet kırmızı salcalik biber
1 adet carliston biber
bolca maydanoz
zeytinyağı
balzamik sirke veya normal sirke ile taze sıkılmıs limon suyu
tuz

Canım saolasın bildiğim bir tarifti yapabilirim yarın hakikaten

YENİ ANNE güle güle giy canım çok güzelmiş bende aynı marka alıcam beğendim arkadaşım gidip elıcak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…