Bendeeeeeeeeeeeeeeeyaa siz böyle deyince asıl bana şaka gibi geliyor!delikafadulden kendimin doğuracağına inanmıyorum ama siz 30 gün, 32 gün filan deyince sizin için heyecanlanıyorum, endişeleniyorumkaydirigubbakcemile3
İlahi tubiş yaa güldürdün beniiiiiiiiiay yok bide dogumdan sonra catlamiyim :))) catlayacak yerim kalmadi diyordum ama dizimin arkasini gördükten sonra daha yerim varmiş dedim :))
bişey sormak istiyorum.nst testini ne aralıklarla yaptırıyorsunuz?:uhm:
bişey sormak istiyorum.nst testini ne aralıklarla yaptırıyorsunuz?:uhm:
hatunlar bu arada gecelik ve pijamam geldiiiiiii, bakalım beğenecekmisiniz??
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/260828-hastane-cantasi-icin-gecelik-pijamalari-aldinizmi-5.html
kız kim geliyor bu kadar önemli? yemekli mi çay saatine mi?
benimde annemgil geliyor bu akşama, menüm hazır ama şimdi şöylersem bu gacıların canı çeker, bi araba laf yerim soorakaydirigubbakcemile3
bi de sen dusunduklerini soyle ona gore de sunun yerine bunu yap diyebiliriz belki... mesela aklinda kac cesit var, tatli, tuzlu, salata... tam olarak ne dusundun?
teşekkürler cnma.s.saglıkla giy inş. Cnm
oyyyyyy acıktım beeenbak bende bi salata çeşidi veriyim çok güzel ben çok seviyom havuç salatası çok hafif oluyo..
4-5 havuçu rendele biraz yağda kavur sonra bi kapta yoğurtla mayönezi karıştır havuçlarıda içine ekle son servis tabağına koyduktan sonra ortasına maydanoz koyup süsle şık olur hem
umarım beğenirsin
selam ve dua ile
bak bende bi salata çeşidi veriyim çok güzel ben çok seviyom havuç salatası çok hafif oluyo..
4-5 havuçu rendele biraz yağda kavur sonra bi kapta yoğurtla mayönezi karıştır havuçlarıda içine ekle son servis tabağına koyduktan sonra ortasına maydanoz koyup süsle şık olur hem
umarım beğenirsin
selam ve dua ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?