2009 Mayıs Anneleri

Güngörcüm saol tariflerin için ben bi markete gideyim en iyisi gelirim buralardayım kaydirigubbakcemile3

Bu arada akşam okuyanlar bizi kesicekler

ben de cikiyorum arkadaslar, kendinize ve bebislerinize dikkat edin,
sibiko sen de kendini fazla yorma...
marketten cok sey alip agir tasima...
dikkat et...

selam kızlar ben geldim
bugün hastanedeydik tüm gün eşim ve ben ilk defa nst ye girdim sabah ve nst de sancım çıktı, doktor sancın var dedi ve tekrar gönderdi nst ye bu kez 3-4 kez sancı çıktı, ve ilk defa alttan muayene oldum doktor bir bakalım dedi allaha şükür açılıma çıkmadı rahimde ama rahmim öne gelmiş ve kızımın kafası dönmüş aşağıya doğum pozisyonu almış yani sonra dedi serum bağlasınlar iki saat boyunca serumda kaldım sonra tekrar nst ye aldılar şükür serum işe yaradı ve büyük sancılar kesildi sadece küçük bir sancı çıktı ve evimize geldik yoksa yatış yapacaktık, kızım beni babasını çok korkuttu bugün kızlar

sanıırm fala beklemez bu veletler ben korktum bugün valla şimdide arasıra sancı giriyor doktor 5 dakikada bir hissedersen hemen geliyorsun dedi iyi dinleyin kendinizi ben ne zamandır hissediyordum ama doğum sancısı olacağı aklıma gelmemişti dikkatli olun annişler

şimdilik herşey yolunda haftaya tekrar gidicez

mutahaharacım bu arada nenehatunda epidural varmış

bugün muhabbetiniz koyuymuş valla ben gidip uzanıcam herkesi öpüyorum

MARLYN geçmiş olsun canımm hiç korkma allahın izniyle birazdaha bekler kuzucuklar bizim mayıs bebekleri hepimizi birer defa korkuttular bak benimde 15 gündür sancı çıkıyor ama hala gelen giden yok :)))

kızlar geçmişede şöle bi göz attım herkez iyi şükürler olsun ...

bizde iyiyiz kızımla :))
dün dr a gittik benimde yine sancı çıktı dr da azcuk fırça attı niye ilaçlarımı düzenli kullanmıyorum diye ...ciğer geliştirici yazdı bu sabah 3 ampul yaptırdım akşam 11 de yine 3 ampul daha yaptıracam Allahın izniyle inş şu 15 günüde sağlıcakla atlatırız inş sonra gelsinn bebişler :))

Gecmis olsun Marylin. Gözdagi veriyor bu ufakliklar Annelerine hep. Ben 3 kere Nst'ye girdim, sanci falan cikmadi ama genelde kasik agrilarim ara ara oluyor. Normal deyip geciyorum.

Sibiko canim, kirmizi mercimek köfteside düsünebilirsin. Tarif vereyim diyecegim ama, ben bazen cok güzel tutturuyorum, bazen vasat oluyor. Ama misafirleri oldugunda annem genelde yapardi ve cok güzel oluyordu. Internetten tarif alabilirsin. Marul yapraklariyla süslendiginde, masada sik bir görüntüsüde oluyor...

Not:Benim klavyemde Türkce karakterli harfler yok, umarim bazi kelimeleri anlamakta zorluk cekmiyorsunuz

Marylincim çok geçmiş olsun canım bu bizim kuzular birazcık sabırsız çıkacak heralde aman dikkat et kendine iyi dinlenmeler canım

Hülyacım sendemi kaydirigubbakcemile3

Noluyo bize herkeste bi sancı durumu hayır olsun kızlar dikkatli olun aman gözünüzü seveyim bizim kuzucuklar beklerler annelerini babalarını üzmezler

marlincim sıkma canini..inşaAllah vakitlerini saatlerini beklicek defnecik sen dinlen bol bol..sev bebişini..ona vaktinde gelmesini telkin et :)) acele etmesin cadi :)

epiduralin olmasina sevindim :)

Civciv ben hic ciger gelistirici kullanmadim, doktor kullanmani mecburi mi kildi?

evet canım mecbur kıldı çünkü bana 10 gün öncesinden sancı geciktirici verdi ama ben düzenlü kullanmadığım için adam bu sefer güvenemedi işi sağlama alıyım dedi delikafaduldendelikafadulden

malesef bende tatlımm delikafadulden

Sanirim erken dogum riskin oldugu icin degil mi, bende jeton biraz köseli galiba:)

evet cnm kaydirigubbakcemile5

aslında ben çokk safım be canımm :roflol: adam bana zarf attı ben sazan gibi atladım bişi söledi bende hemen 2 gündür içmiyorum ilaçları diye itiraf ettim halbuki salak ben ne söylüyorsun kii :roflol:

he tabi ne gerek var söylemene senki koca prof.civcivsin adam senden iyimi bilcek sırnaşık şey

O halde kolay gelsin canim:)

Civciv, sende benim kafamdansin, bir türlü düzenli ilac kullanmaya alisamadim. Ya unutuyorum, ya da icmek istemiyorum...

Bu arada hattaki herkese iyi aksamlar, ben biraz oglumla istirahate cekiliyorum:)

evet tatlımm aynen öyle ilaç içmektenn nefret eder oldumm yaaa ((

iyi akşamlar canım kendinede yakışıklı oğlunada iyi bak öptük sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…