bana borek yapmak tek tek sarmak zor geliyor, bence patatesli veya peynirli zeytinli kek de dusunebilirsin, hem degisik hem de lezzetli oluyor.
tiramisu tarzi seyleri de guzel bardaklarin varsa ben bardakta yapiyorum daha zik duruyor, cok kalabalik bir grup degilse.
havuc salatasi da iyi fikir bence hem pratik hem de herkes seviyor. ben icine biraz da ceviz atiyorum. birde nohut salatasi yapabilirsin, o da gayet lezzetli oluyor. evde varsa ben biraz da aysberg ekliyorum.
1 kutu nohut konservesi ya da 3 su bardağı haşlanmış nohut
1 adet salatalık
1 adet kırmızı salcalik biber
1 adet carliston biber
bolca maydanoz
zeytinyağı
balzamik sirke veya normal sirke ile taze sıkılmıs limon suyu
tuz
selam kızlar ben geldim
bugün hastanedeydik tüm gün eşim ve ben ilk defa nst ye girdim sabah ve nst de sancım çıktı, doktor sancın var dedi ve tekrar gönderdi nst ye bu kez 3-4 kez sancı çıktı, ve ilk defa alttan muayene oldum doktor bir bakalım dedi allaha şükür açılıma çıkmadı rahimde ama rahmim öne gelmiş ve kızımın kafası dönmüş aşağıya doğum pozisyonu almış yani sonra dedi serum bağlasınlar iki saat boyunca serumda kaldım sonra tekrar nst ye aldılar şükür serum işe yaradı ve büyük sancılar kesildi sadece küçük bir sancı çıktı ve evimize geldik yoksa yatış yapacaktık, kızım beni babasını çok korkuttu bugün kızlar
sanıırm fala beklemez bu veletler ben korktum bugün valla şimdide arasıra sancı giriyor doktor 5 dakikada bir hissedersen hemen geliyorsun dedi iyi dinleyin kendinizi ben ne zamandır hissediyordum ama doğum sancısı olacağı aklıma gelmemişti dikkatli olun annişler
şimdilik herşey yolunda haftaya tekrar gidicez
mutahaharacım bu arada nenehatunda epidural varmış
bugün muhabbetiniz koyuymuş valla ben gidip uzanıcam herkesi öpüyorum
kızlar geçmişede şöle bi göz attım herkez iyi şükürler olsun ...
bizde iyiyiz kızımla :))
dün dr a gittik benimde yine sancı çıktı dr da azcuk fırça attı niye ilaçlarımı düzenli kullanmıyorum diye ...ciğer geliştirici yazdı bu sabah 3 ampul yaptırdım akşam 11 de yine 3 ampul daha yaptıracam Allahın izniyle inş şu 15 günüde sağlıcakla atlatırız inş sonra gelsinn bebişler :))
Kıvılcım saol canım hallettim çok şükür menüyü yapıyorum yavaş yavaş cokacimcoook
Civciv ben hic ciger gelistirici kullanmadim, doktor kullanmani mecburi mi kildi?
Marylincim çok geçmiş olsun canım bu bizim kuzular birazcık sabırsız çıkacak heralde aman dikkat et kendine iyi dinlenmeler canım
Hülyacım sendemi kaydirigubbakcemile3
Noluyo bize herkeste bi sancı durumu hayır olsun kızlar dikkatli olun aman gözünüzü seveyim bizim kuzucuklar beklerler annelerini babalarını üzmezler
Sanirim erken dogum riskin oldugu icin degil mi, bende jeton biraz köseli galiba:)
adam seni tanidi sonunda civcivim :))))))
aslında ben çokk safım be canımm :roflol: adam bana zarf attı ben sazan gibi atladım bişi söledi bende hemen 2 gündür içmiyorum ilaçları diye itiraf ettim halbuki salak ben ne söylüyorsun kii :roflol:
he tabi ne gerek var söylemenesenki koca prof.civcivsin adam senden iyimi bilcek sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?