2009 Mayıs Anneleri

Kolay gelsin Tubacım bende yavaş yavaş evi toplamaya başlasam iyi olur ama burdayım sık sık bakıcam takipteyim...sositososito

YAW NE KADAR KAYNATMIŞSINIZ ÖYLE OKU OKU BıTıREMEDıM.
TÜLAYCIM YAZICAM SANA TARıFı...UNUTMADIM AKLIMDASIN

BUGÜNDE AKŞAM OLURMU ACABA kaydirigubbakcemile3 ?

AY BENDEDE KORKU BAŞLADI. ıŞTE ÇALIŞIRKEN DAHA DOĞUM UZAĞIMA GELıYORDU. ŞıMDı ıZNE ÇIKACAM YA SANKı ÇIKAR ÇIKMAZ DOĞUM OLACAKMIŞ GıBı ıÇıME KAYGI ÇÖKTÜ..:çok üzgünüm:

YAW NE KADAR KAYNATMIŞSINIZ ÖYLE OKU OKU BİTİREMEDİM.
TÜLAYCIM YAZICAM SANA TARİFİ...UNUTMADIM AKLIMDASIN

BUGÜNDE AKŞAM OLURMU ACABA kaydirigubbakcemile3 ?

Hoşgeldin canım olur olur bugünün keyfini çıkar eve gelincede bi tuhaf oluyosun inan.

Eve gelince heyecan daha da artıyor inan çokda bişey kalmadı...delikafaduldendelikafadulden

ceren canım saolasın bekliyorum... seviyorum ben değişik tatlar denemeyi.. heyecan benide basıyor valla yarın çantamızı hazırlıcam bir aksilik olmassa bugünde yatak siparişini vericem..

kızlar çatlıyorsunuz kaşınmak=çatlamak demek ne yazık ki,fazla kaşımayın diyecem ama nafile biliyorum,bende ilk hamileligimde deli gibi kaşınıyordum,bu sefer kaşıntı falan yok

kıvılcım canım bende şuanda yok.kremse duştan duşa kullanıyorum umarım olmaz ama daha 34.haftalardayım olabilir yani..

Bende de yoktu canim, 2 hafta önceye kadar. Son bir haftadir basladi. Umarim olmaz sende. Annem iki dogum yapmis, karni bir genc kizin karnindan daha pürüzsüz. Bende ona cekmisim diye seviniyordum:) Rehavete kapilip krem sürme isini savsakladim. Aman dikkat diyorum! Son haftalar riskli cünkü...

tülaycım aldım tarifi yazıyorum. annemi aradım evde yoktu arkadaşımdan aldım.
mini fırın tepsisine un koyuyursun.bu koyduğun un bir parmağın ilk boğumu olurya hani o kalınlıkta oluyor.yani işaret parmağını mesela unun için soktuğunda ilk boğumu kadar gelecek. sonra tavada 1 pk. yağı eritiyorsun. içine birazda sıvı yağ katıyormuşsun.birde 2 kaşık tahin. sonra bu karışımı tepsideki unun üzerine döküyorsun. tepside yoğuruyorsun iyice hepsini bir.içine bir bardak ceviz koy. bunları yoğurduktan sonra fırına ver canım.pişsin.
sonra ayrı bir yerde şerbetini yap. mesela tepsinin büyüklüğüne göre şerbetine 2 bardak su ya 2 bardak şeker koyarızya. sen pekmezli istediğin için şerbeti için bir bardak şeker eksik koyacan. yerine bir bardak pekmez koyacan.fırındaki piştikten sonra üstüne bu şerbeti dökcen.afiyet olsun.

hazırlamam gerekn bi rapor vardı,
onu bitirip kızlara takılayım diyodum ki..
baktım kimsecikler kalmamış:uhm:

offf canım tatlı istedi..
ama sanki bu tarifi verilen tatlı biraz kalori bomabasısengözlerimebaksanab

kızlar bu arada kaşıntı ve çatlak için ACI BADEM SÜTÜ hihoyyytt diyorum başka bişiy demiyorum

kızlar benim biraz işim varda çıkmam lazım yine girerim inşallah.

Kolay gelsin canım tarifte acayip yapmayı denesemmi acaba bende cokacimcoook

Bide onu deneyeyim bakalım yoksa ben bu kaşıntıdan derimi tahriş edicem.:çok üzgünüm:

ohh kızlar tatlı tarifleri verilmiş ne güzel:)))))) bizde birazdan çıkarız kızımla şimdiden hepinize iyi tatiller öpüldünüzzzzz

ceren canım saolasın valla ben yarın bu tarifi bir yapayım. ofise birileri geldide o yüzden cevzap yazamadım.

kızlar ben çıkıyorum bebişime yatak siparişi vermeye gidiyorum.kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi ve beişlerinizi.. cerencim çok saol tekrar..

ohh kızlar tatlı tarifleri verilmiş ne güzel:)))))) bizde birazdan çıkarız kızımla şimdiden hepinize iyi tatiller öpüldünüzzzzz

kızlar ben çıkıyorum bebişime yatak siparişi vermeye gidiyorum.kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi ve beişlerinizi.. cerencim çok saol tekrar..

Görüşmek üzere kızlar iyi haftasonları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…