2009 Mayıs Anneleri

Kızlar kaşınmaktan alamıyorum kendimi be kadar krem sürsemde nafile öyle kaşınıyoki bi görseniz

Bende bişeyler yapmak istiyorum ama yanlız başına keyfi çıkmıyo arkadaşların tümü çalışıyo hafta içi müsait olan yok bende evde böyle tembellik yapıyorum işte.Yarın işyerinden arkadaşlar gelecek toparlanmam lazım aslında,bebek şekeri bekliyo ama bende hiç istek yok kaydirigubbakcemile3

SİBELCİM BENİMDE HEP KAŞINIYOR hatta eşim hart hart naısl kaşınıyorsun diye alay ediyor:)))) ama bepanthen iyi geliyor canım denesene..

benimde henüz çatlağım yok ama olacak diye çok korkuyorum,hergün krem sürüyorum,duştan sonra bebe yağı sürüyorum ama bakalım ne olacak,çatlaklar hamileliğin vazgeçilmezi ssanırım.Olsun üzülme sende cnm ne yapalım o kadarda olsun artıkkaydirigubbakcemile3

SİBELCİM BENİMDE HEP KAŞINIYOR hatta eşim hart hart naısl kaşınıyorsun diye alay ediyor:)))) ama bepanthen iyi geliyor canım denesene..

Aynen biliyomusun resmen kıpkırmızı oluyo ben kaşıyınca ,bitek onu denememiştim bide onu deneyim bakayım.İnşallah iyi gelir.

kıızzz benim gitmemi mi bekliyordunuz toplaşmak için hıı?? bi banyo yaptım geldim. hazır çatlak mevzuunun üstüne gidip kremleneyim bol bol:))

bende sadece banyodan sonra sürüyorum. şimdilik 2 tane çatlağım var,belli belirsiz. çok da kasmıyorum kendimi. annem harita gibi,halalarım da öyle. bende de nasıl olsa olacak diye rahatımkaydirigubbakcemile3
canım sağol. çok şükür midemin ekşimesi geçti. ishalimde geçmiyor bir türlü. her yolu denedim. ama beni çok da rahatsız etmiyor. umarım bebişime bir zararı yoktur:uhm: doktora soracam pazartesi randevumuz.
evet canım bu hafta sonu güzel geçicek inşallah. hava da umarım güzel olur!
ıyyy sütten benden nefret ettim! zaten sevmezdim işin aslı da hergün 1 bardak içmeye çalışıyorum. gerçi doktor en son kalsiyum verdi, ona güvenip birazcık aksattım sanırım.

aramıza hoşgeldin canım!

canım moral bozmak gibi olmasın ama benim bir arkadaşım son haftaya kadar hiç çatlamadı. en son hafta, haritaya döndü!! bir hafta da:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…