Hayırlı cumalar bacular
Kızlar kaşınmaktan alamıyorum kendimi be kadar krem sürsemde nafile öyle kaşınıyoki bi görseniz
mutahharacım iyiyim çok şükür durumuzda iyi yağmurumuzda iki gün sınav stresi olacak hayırlısıyla geçerim inşallahh
Hayırlı cumalar bacular
hayırlı cumalar canım sanada nasılsın bakalım :)))))))))))))
kızlar hava çok sıcak yaz geliyor artık hihoyyyt
Kızlar kaşınmaktan alamıyorum kendimi be kadar krem sürsemde nafile öyle kaşınıyoki bi görseniz
canım benim göbüş büyüdükçe geriliyor tatlı tatlı kaşınır gelem mi kız göbüşü kaşımayananiknanik
Hayırlı cumalar bacular
Bu arada catlaklarla araniz nasil kizlar? Ben kazasiz belasiz atlattim diye sevinirken, dün dustan sonra aynada karnimi inceledim. Maalesef, catlamis alt ve yanlardan...Gerci öyle cok krem falan sürmedim son haftalarda, aklima geldikce dustan sonra sadece. Belki benim sucum...
SİBELCİM BENİMDE HEP KAŞINIYOR hatta eşim hart hart naısl kaşınıyorsun diye alay ediyor:)))) ama bepanthen iyi geliyor canım denesene..
SİBELCİM BENİMDE HEP KAŞINIYOR hatta eşim hart hart naısl kaşınıyorsun diye alay ediyor:)))) ama bepanthen iyi geliyor canım denesene..
Bu arada catlaklarla araniz nasil kizlar? Ben kazasiz belasiz atlattim diye sevinirken, dün dustan sonra aynada karnimi inceledim. Maalesef, catlamis alt ve yanlardan...Gerci öyle cok krem falan sürmedim son haftalarda, aklima geldikce dustan sonra sadece. Belki benim sucum...
canım sağol. çok şükür midemin ekşimesi geçti. ishalimde geçmiyor bir türlü. her yolu denedim. ama beni çok da rahatsız etmiyor. umarım bebişime bir zararı yoktur:uhm: doktora soracam pazartesi randevumuz.Nasıl olsun cnm ya aynı herşey heyecan artıyo tabi aynen biliyomusun yokluğunuz çok belli oluyo
Kızlar sağolasınız oğluş iyi maşşallah
Ne kadar güzel Banucum anlayışlı bir patronun varmış rahatlamışsındır.Hadi gözün aydın :teytey:
Canım ishal için kurukahveye limon damlatıp yiyebilirsin,haşlanmış papates miğde için bana hiçbir formül kar etmiyo gaviscon dışında.
Banucum boş şanslar güzel arkadaşım umarım çok iyi geçer sınavların.
Kızlar gözünüz aydın ohhh izinlere çıkılıyo süper.Ama ben evde sıkıldım biraz bide bu internet problemi olunca sizinle konuşamayıncada öyle hissetmiş olabilirim.
Ay ne güzel bu haftasonu senin için süper geçecek desene..a.s.
Cerencim evet çok sıkıntılı oluyo bende sonunda gidip bir bağlantı aldım valla olmuyo öyle.Açıldı bugün çok şükür.
Tülaycım maşşallah kızına bizim bebişler kıpır kıpır çok sabırsızlar heralde hazırlıklara başladılar yavaştan.
Canım bende 36+2 oldum heyecan bundan sonra dahada çok artıyo...
Kızlar ben hayal bile edemiyorum kucağıma aldığım gün sersem gibi olurum heralde bakar kalırım.
Bana hala şaka gibi geliyo şunun şurasında ne kaldı sanki hiç çıkmıycaklar gibi aslında kaydirigubbakcemile3
ıyyy sütten benden nefret ettim! zaten sevmezdim işin aslı da hergün 1 bardak içmeye çalışıyorum. gerçi doktor en son kalsiyum verdi, ona güvenip birazcık aksattım sanırım.galiba öyle canim..dikkat ettimde süte ara verdigimde cikti bu diş işi..3-4 gün süt içemedim..gerçi çok yogurt felan yedim ama süt gibi olmuyor..doktorumda demişti sütün yerini tutmaz hiçbişey diye..ama artik gerçekten süt ve ürünlerini görmek istemiyorum..ilaç gibi zorla içiyorum,yiyorum..dogurduktan sonra muhtemelen 1-2 sene süt görmek istemicem :)))
aramıza hoşgeldin canım!merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım.35 haftalık hamileyim.sizlerin yazdıklarınızı okudukça hem bilgileniyorum hemde mutlu oluyorum tek başıma olmadığım benimle benzer heycanı paylaşanların olduğunu bilmek güzel.Allah hepimizin yardımcısı olsun .iyi günler.hihoyyyt
benimde henüz çatlağım yok ama olacak diye çok korkuyorum,hergün krem sürüyorum,duştan sonra bebe yağı sürüyorum ama bakalım ne olacak,çatlaklar hamileliğin vazgeçilmezi ssanırım.Olsun üzülme sende cnm ne yapalım o kadarda olsun artıkkaydirigubbakcemile3
Herkese hayırlı cumalar bu arada kızlar,dualarınız kabul olsun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?