fırsat oldukça yazmaya çalışırım kızlar allah hepinizden razı olsun inşallah sizlerde hayırlısıyla bebeişinizi kucağınıza alırsınız
merhaba kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım kaç gündür giremiyorum nete bi bakıp çıkıyorum oğluşumun odasını hazırlıyoruz ev temizliği falan yoğundum yani herkes iyidir inşallah
kızlar nasılsınız size bir haber ben doğuma yattım en geç salı günü doğum yapacakmışım
selam güzel annişler ben ancak gelebildim kayınvalidemler gelmişti şimdi gittiler neler oldu neler ama şimdi anlatmayım eşim anlattığımı görürse üzülebilir
selma kızlarrr !!
pınarcım bugünde benim aklımdan geçtin he nerde bu kız diye ??neyseki iyisin şükürler olsun şu odayıda bitirde görelim artık yaw ...
esenim marlyn sizlerde iyisin maş.kızlar
[k] {n} [k];6111918 .!.:yaşı varsa normaldir cnm ya inş. önemli degildir boşver sen kafaya takma madem
merhaba hatunlar a.s.
esencim takma kafana..herşey yoluna girer..konu nedir bilmiyorum gerçi :))
knk'cim aferim sana..temizlikte yapmişsin..halilari yikayip camlarida silseydinklava: kiz biz sana yat dinlen dedikçe sen hareketleniyorsun..neyse cok sukur akintin normale dönmüş..ama sen genede lütfen tedbirli davran artik..
pianrcim marylincim sizde hoşgelmişsiniz kizlar
takmıyorum banane
bana oldukça saygılı davranıyor çünkü evlendiğimden beri çok seviyeli durdumm
ama eşimi üzüyor ona kızıyorumm
neyse ben yatıyorum kızlar bu arada birsen gelmişti haberiniz varmı topiğine yazmış
herkese iyi gecelerrrrrrrra.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?