2009 Mayıs Anneleri

kız napım evim batmış ama sogolsun çogunu eşim yaptı.. eet ya zaten normale dönmeseydi gidicektim şükürki iyiym..
ayy kıyamam bırak gezmeyi agız tadıyla yamek bile yiyememişsin ee artık normal.. bide bırak çıktın herkesin acı içinde bakışları var hissetinmii ben ondan daha cok yoruluyorum sanki çok agır hastaymışım gibi herkes allah kurtarsın, allah kurtarsın ilgi görmek güzele ne bilim tuhaf gelio bana.. olsun hava almış oldun iyi yapmışssın evde otur otur patlıo insan.. ya bende pazartesi eminönüne gidicem gözüm korktu valla. ama dayanacam.
cnm inş. hepimiz normal dogururuz ama herkesin bir olmuo işte allah kolylık versin hepimize..

Beni uyku cagiriyor yavas yavas, burada olan ve olacak herkese iyi geceler simdiden...

Tuba'cigim, sana da ekstradan iyi geceler:)

inşaAllah canim yaa..isteyen herkes normal dogum yapsin inşaAllah kolayliklaa :)

canim sen genede cok yorma kendini..birak batsin ev..

ay evet o bakişlari biliyorum :)))) ah zavalli der gibi bakiyorlar..özellikle bebekli kadinlar :))) iyi oldu valla hava aldim..ama bittim yani..sende sakin tek cikma canim..bende eminönüne gitmeyi planliyordum h.içi..bugunde kadikoye..ama yok yani..hem eşimle hemde arabayla gittigimiz halde öldüm bittim..geçmiş bizden artik :) en yakin mesafe neresiyse oraya git :)

Günaydınlar kızlar iki gündür forumu ben açıyorum.Herkeste bi uyku hali yada bizim mayıs anneleri çok gezenti oldu havaları güzel görünce.

Bende de acayip bir kaşıntı başladı kızlar ellerim ayaklarım karnım uyuz oldum heralde.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bide ellerim o kadar şişiyoki kapatırken acıyo inanın.Hiçte tuzlu bişey yemiyorum halbuki az kaldı heralde ondan artık :1shok:

Tubacım bugün benimde acayip gezesim var ama çıkınca senin gibi çok çabuk yoruluyorum.O yemk mevzuu ise işyerinde beni öldürüyodu masaya eğilip yemek yiyemiyodum yaaa çok tatlı komik bi halimiz oluyo ben bide ayaklarımız bitiştirip güzelce oturamıyorum illa bacaklarımı açıp oturucam bu bebişleri bizi ne hallere soktu kaydirigubbakcemile3

Canı aldıklarını güle güle kullan.Allahım hepimize nasip etsin normal doğumu inşallah bir aksilik olmazda yaparsın.O ağrılar ve akıntı bendede var canım bildiğim kadarıyla hafta olarak sende bana yakınsın son zamanlarda olurmuş.

Canım sende kendine dikkat et çok fazla gezicem diye yorma kendini benimde tülüm çarşamba geliyo gelir gelmez hemen ekliycem fotoları hadi sendende bekliyoruz bu hafta içi artık.

Canım benim sen lekelenmen varken neden bu kadar yoruyosun kendini hadi kendini düşünmüyosun bebişini düşün canım bırak yapsınlar bak benim kocişe mutfakta :roflol:
Kahvaltı hazırlıyo kuzum napsın..

günaydın mayıs anneleri biz kızımla kalktık kahvaltımızı yaptık oh valla şimdi biraz uzanacağız

günaydin kizlar a.s.

okadar yorgunluktan sonra 9.30da kalktim :)) kahvaltimizi yaptik..püff cok işim var bugun..bitmeyen sonu gelmeyen ütülerimi bitirmem lazim..mutfagi toplamam lazim..yemekte yapmam lazim..annem bugun geliyor cok sukur :) gittim geldim bişey yapmamişsin demesin :)))

aman canim gezceksen yakin yerlere git :) yoksa burnundan geliyor :))

canim kaşinmamaya caliş..benimde her yerim kaşiniyor..her yerimi kremliyorum yagliyorum valla..ömrümde kullanmadigim kadar nemlendrici şu gebelikte kullandim :)))

günaydın mayıs anneleri biz kızımla kalktık kahvaltımızı yaptık oh valla şimdi biraz uzanacağız

günaydin canim..oh afiyet olsun yarasin minik kusa

Günaydın fıstıklar,
Dün akşam annemle eşim oğluşumun odasının tülünü taktılar,ayy eşyalarda içine konulunca kimbilir ne kadar tatlı olcak, kızlar bu sabah bana bi haller oldu, kahvaltıda sonra bebişimin ultrason fotolarını sevdim uzun uzun, Rabbim kucağımızada almayı nasip etsin inş., hiç birimizi evlat acısıyla sınamasın
:Saruboceq::Saruboceq:

a.s.a.s.
Evet cnm artık ağırlaştık, bende sadece randevu için evden çıkıyorum ama 2 merdiven çıkıp pestil gibi oluorum, yürüyüp gezsem kimbilir ne olurum
Cnm daha iyi olmana sevindim, ama keşke telefonla bile olsa haber verseydin dr una,çok yorma kendini
Aldıklarınızı güle güle kullansın bebişin cnm, bende sezaryenden çok korkuyorum inş. normal doğumla alırız kucağımıza
inş. normal olur yaa,bende acayip tırsıyorum sezaryenden
İnşallah cnm

Son düzenleme:
kızlar selam

bikaç gündür giremiyorum siteye geçmişde baya birikmiş yine okuyamadım hepsini

umarım herşey yolundadır ve herkes iyidir.

dün kontrolümüz vardı herşey normal dedi dr oğluşum 2125 gr olmuş büyümüş kocaman olmuş :)))

ortağımla ayrıldığımız sölemiştim taşındı sonunda tabi bende arkasından çok yoruldum temizlik yap herşeyi baştan yerleştir falan

eksiklerimizi tamamlamaya devam ediyoruz hastanede ve evde kullanmak için çok güzel bir takı yastığı aldım... bir yakınızmız üretip satıyor çok güzel bebek yatak öörtüleri dekoratif yastıklar takı yastıkları falan yapıyo aldığım takı yastığının resmini koyayım bakalım beğenecekmisiniz

yastığı 25 TL ye aldım düşünen ve isteyen olursa gönderirim... özelden mesaj atmanız yeterli...

kızlar nasılsınız size bir haber ben doğuma yattım en geç salı günü doğum yapacakmışım
canım Allah sağlıklı sıhatli doğmasını nasip etsin bebişini ve sende sağlıkla doğum yap inşallah.Dualarımız seninle.....
kızlaaar günaydın herkes ara ara gelmiş Sibikom açmış yine günü Mimesra güzel yastığın güle güle kullan tatlım.Yeni anne topiğe bayıldım ve oyladım.Kıvılcım sende bitirmişsin ihtiyaçlarını canım.Mutahara yedik yattık büyüdük tabi bende zor yürüyorum.KNK cım o akıntı hafif açılmadan olur yat dinlen bizim hep oluyor gezince yalnız 4-5 gün yat tatlım riske girme iş yapma.Esen 81 eşini dize getirdin ha sana Alkış diyorum

kızlar dün sabah kalktık dedik hava güzel şöyle bi tur atalım üsküdar beykoz derken YUŞA tepesine gittik kaynımda askere gidiyor ya dua ettik kızım için eşim için dua ettik.Sonra Anadolu Fenerine Yorgo kalesine gittik çıkardık çorapları ayakkabıları gezdik çayır çime hem karadeniz havasıda aldık sonra geri dönerken hıımızı alamadık Sabancı öğretmenevinde yemek yedik dedim artık bugün doğurmadımya daha doğurmam sonra eve geldik çay falan hepimiz sızmışız ama iyi oldu fotoğraflarımı göstermek isterdim ama koyamıycam.Bugün kaynım gidiyor alışmıştık aslında bakalım nereye göndercekler.Hepinizi öpüyorum görüşürüz kızlar

canım benimde akıntım çok oluyor,dra söyledim kaşıntı var mı diye sordu yok dedim bana fitil yazdı,1 haftadır kullanıyorum ama hala kesmedi bir kjez kgeldiğinde öyle çok geliyor ki
bacaklarımdan akacak sanıyorum

ayy maşallah
nerde benimki offffffffffff
öperek uyandırsa ona bile razıyım:çok üzgünüm:

kızlar nasılsınız size bir haber ben doğuma yattım en geç salı günü doğum yapacakmışım

canım benim hayırlısı olsun inş
tez zamanda kurtulursun umarum
bebeğini kucağına alırsın inş

kızlar resim yüklemeyi yine beceremedim idare edin artık.
Beyazcım üşüttünmü yada mikropmu kaptın acaba bence sıcak su kullan biraz kırar en azından ona göre yarın dr git ihmal etme.

burcucum,esracim,tutkuncum ve beyazcim hoşgelmişsiniz kizlar :)

burcucum hayirli olsun perdeniz :) ee sen yaparsinda cirkinmi olur okuldasim benim :))

esracim yastik cok hoşmus gercekten :) klasik taki yastiklarindan bence daha güzel güle güle kullanin inşaAllah

tutkuncum ist turu yapmişsiniz maşaAllah :)) dedigin gibi yata yata büyüdük valla :) şu yatma işi olmasaydi zaten bu kadar kilo almazdim ben..gerçi yatma olayi cikmadan 10 kilo almiştim,ramazanda :))) neyse canim az kaldi..bi doguralim hayirlisiyla da gezeriz daha bolbol inşaAllah

beyazcim sinavlarin bitti dimi? inşaAllah güzel sonuclar alirsinda dogumdan önce moral olur sana

geleyim bana :) mutfak işi bitti..çamasir işi bitti..ay yemegide annem getiriyormus..o işten de kurtuldum :) ütüyüde yariladim :) kendimi cok hamarat gördüm bugun :)) dün yoruldum ama acik hava yaradi herhalde :)) ay bu arada dogum yaklaşinca anneye enerji gelirmiş :)))) dogum öncesi enerjisi degildir inşaAllah benimki :)) daha cok zamanim var cünkü :))

cok kocaman cikmiş resimler..ama üstteki küçük resimden anladigim kadariyla cok şık bişi olmuş tutkuncum :) ellerine saglik..mutlulukla kullanin inşaAllahhh

ay kimsecikler yok..anacim herkesmi geziyor :) benim işlerim bitti cok sukur..namaz kilip uyumayi düşünüyorum..kizlar buarada civciv ortalarda yok..panik olmayin ama dünden beri ne msn'e ne buraya gelmedi..şaka yaparken cidden dogurmaya gitmiş olmasin bu kız??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…