kız napım evim batmış ama sogolsun çogunu eşim yaptı.. eet ya zaten normale dönmeseydi gidicektim şükürki iyiym..merhaba hatunlar a.s.
esencim takma kafana..herşey yoluna girer..konu nedir bilmiyorum gerçi :))
knk'cim aferim sana..temizlikte yapmişsin..halilari yikayip camlarida silseydinklava: kiz biz sana yat dinlen dedikçe sen hareketleniyorsun..neyse cok sukur akintin normale dönmüş..ama sen genede lütfen tedbirli davran artik..
burcucum,bengicim,pinarcim,marylincim sizde hoşgelmişsiniz kizlar
ayy kıyamam bırak gezmeyi agız tadıyla yamek bile yiyememişsin ee artık normal.. bide bırak çıktın herkesin acı içinde bakışları var hissetinmii ben ondan daha cok yoruluyorum sanki çok agır hastaymışım gibi herkes allah kurtarsın, allah kurtarsın ilgi görmek güzele ne bilim tuhaf gelio bana.. olsun hava almış oldun iyi yapmışssın evde otur otur patlıo insan.. ya bende pazartesi eminönüne gidicem gözüm korktu valla. ama dayanacam.bugun gerçekten hava güzeldi..annemde kayinvalidemde şehir dişinda oldugu için eşime musallat oldum :)) bugun cikmasaydim herhalde sıkıntıdan dogururdum :)) neyseki eşim gezdirdi :)) ama kizlar geçmiş benden gezme işleri..ay ben bide kadikoye gideyim diyordum..herhalde yolda dogururdum..yemege gittik ama yemek yiyene kadar canim cikti..göbegimden öne egilemiyorum..arkaya yaslansam masa uzak kaliyor..ay o halim komikti gerçektenordan alişveriş merkezine gittik..güya tüm eksiklerimi alicaktim..ama yürüyemedim dogru dürüst..2-3 magazaya girip ciktim..sanirim artik ayaklarim beni taşiyamiyor :))) yürüyünce karnim,ayaklarim agriyor..oturunca belim agriyor..insanin evi gibisi yokmuş :)) gezmek gezmek diye tutturdum ama olan bana oldu anlayacaginiz :))
biran önce vakit gelsede bebişlerimizi saglikla kucagimiza alsakta doya doya saatlerce gezsek boncuklarimizla :))
cnm inş. hepimiz normal dogururuz ama herkesin bir olmuo işte allah kolylık versin hepimize..Iyi Geceler Kizlar,
Yorucu ama güzel bir günün ardindan, nihayet evdeyim ve söyle bir foruma daldim. Akman arkadas, umarim sag-salim bebisini alir kucagina. Allahtan riskli bir gebelik haftasinda degil ve doktor gözetiminde. Eminim ki, Mayis anneleri, yüzlerinin akiyla atlatacaklar bu zorlu günleri...
Ben bugün bebisimin son birkac ihtiyacini daha aldim. (Vücut losyonu, sampuan, bebek yagi, tarak, firca ve emzik...) Kendime de ic camasir ve gecelik takviyesi. Ha bebisime iki tane daha bady, ne kadar alsamda sanki az almisim gibi hissediyorum hep. Bir hastalik mi yoksa bu?:)
Bu arada anneannesi bir sürü sey daha almis, az önce kiz kardesim kameradan gösterdi, icim eridi vallahi...
Esim bu sabahtan arkadasiyla baliga gitmis. Ben pek umutsuzdum ama cok güzel 4 tane alabalik avlamis...Sevdim ben bu isi. Tabi oglum icinde sevindim, ileride babasiyla yapabilecegi ve keyif alacagi bir is olur belki...
Sonra üst kat komsumla sohbet ettim gün icinde. O da 21 haftalik hamile ve 3 yasinda bir oglu var. Kesinlikle normal dogumu tavsiye ediyor. Nasil dogum yaptigimi anlamadim bile, yarim saatte bitti diyor. Hepimize öyle dogum nasip olur insallah kizlar. Görseniz, minyon, citi-piti bir kiz. Ama iki hafta önceden dogum yapmasina ragmen, 4 kiloya yakin dogurmus bebegini. Sasirdim kaldim...
Kasik agrilarim devam ediyor ama korkutucu bir sancim yok. Akintida ara ara var, normaldir heralde diyorum. Persembe gününü sabirsizlikla bekliyorum...Simdilik benden haberler bu kadar...Umarim hepiniz iyisinizdir ve güzel bir gün gecirmissinizdir...
Valla korka korka gittim canim. Bende agirlasmis durumdayim ama 1 saatte bitti isim. Havada iyiydi, temiz hava beni kendime getirdi.
Ya sorma, sezeryan benim korkulu rüyam. 7-10 gün falan hastanede yatiriyorlarmis burada, hele bu tam bir felaket olur benim icin. Hergün dua ediyorum kendime. Yetmiyor annem ve anneanneme'de rica ediyorum:) Ama her türlü olumsuz duruma karsida hazirlikli olmak gerekiyor galiba...Annelik güdüsü, bizleri güclü ve direncli yapar o anda. Umarim bu kadar dua ve direnc olunca, hepimiz atlatacagiz bu badireleri...
[k] {n} [k];6113010 .!.:kız napım evim batmış ama sogolsun çogunu eşim yaptı.. eet ya zaten normale dönmeseydi gidicektim şükürki iyiym..
ayy kıyamam bırak gezmeyi agız tadıyla yamek bile yiyememişsin ee artık normal.. bide bırak çıktın herkesin acı içinde bakışları var hissetinmii ben ondan daha cok yoruluyorum sanki çok agır hastaymışım gibi herkes allah kurtarsın, allah kurtarsın ilgi görmek güzele ne bilim tuhaf gelio bana.. olsun hava almış oldun iyi yapmışssın evde otur otur patlıo insan.. ya bende pazartesi eminönüne gidicem gözüm korktu valla. ama dayanacam.
cnm inş. hepimiz normal dogururuz ama herkesin bir olmuo işte allah kolylık versin hepimize..
Beni uyku cagiriyor yavas yavas, burada olan ve olacak herkese iyi geceler simdiden...
Tuba'cigim, sana da ekstradan iyi geceler:)
bugun gerçekten hava güzeldi..annemde kayinvalidemde şehir dişinda oldugu için eşime musallat oldum :)) bugun cikmasaydim herhalde sıkıntıdan dogururdum :)) neyseki eşim gezdirdi :)) ama kizlar geçmiş benden gezme işleri..ay ben bide kadikoye gideyim diyordum..herhalde yolda dogururdum..yemege gittik ama yemek yiyene kadar canim cikti..göbegimden öne egilemiyorum..arkaya yaslansam masa uzak kaliyor..ay o halim komikti gerçektenordan alişveriş merkezine gittik..güya tüm eksiklerimi alicaktim..ama yürüyemedim dogru dürüst..2-3 magazaya girip ciktim..sanirim artik ayaklarim beni taşiyamiyor :))) yürüyünce karnim,ayaklarim agriyor..oturunca belim agriyor..insanin evi gibisi yokmuş :)) gezmek gezmek diye tutturdum ama olan bana oldu anlayacaginiz :))
biran önce vakit gelsede bebişlerimizi saglikla kucagimiza alsakta doya doya saatlerce gezsek boncuklarimizla :))
Iyi Geceler Kizlar,
Yorucu ama güzel bir günün ardindan, nihayet evdeyim ve söyle bir foruma daldim. Akman arkadas, umarim sag-salim bebisini alir kucagina. Allahtan riskli bir gebelik haftasinda degil ve doktor gözetiminde. Eminim ki, Mayis anneleri, yüzlerinin akiyla atlatacaklar bu zorlu günleri...
Ben bugün bebisimin son birkac ihtiyacini daha aldim. (Vücut losyonu, sampuan, bebek yagi, tarak, firca ve emzik...) Kendime de ic camasir ve gecelik takviyesi. Ha bebisime iki tane daha bady, ne kadar alsamda sanki az almisim gibi hissediyorum hep. Bir hastalik mi yoksa bu?:)
Bu arada anneannesi bir sürü sey daha almis, az önce kiz kardesim kameradan gösterdi, icim eridi vallahi...
Esim bu sabahtan arkadasiyla baliga gitmis. Ben pek umutsuzdum ama cok güzel 4 tane alabalik avlamis...Sevdim ben bu isi. Tabi oglum icinde sevindim, ileride babasiyla yapabilecegi ve keyif alacagi bir is olur belki...
Sonra üst kat komsumla sohbet ettim gün icinde. O da 21 haftalik hamile ve 3 yasinda bir oglu var. Kesinlikle normal dogumu tavsiye ediyor. Nasil dogum yaptigimi anlamadim bile, yarim saatte bitti diyor. Hepimize öyle dogum nasip olur insallah kizlar. Görseniz, minyon, citi-piti bir kiz. Ama iki hafta önceden dogum yapmasina ragmen, 4 kiloya yakin dogurmus bebegini. Sasirdim kaldim...
Kasik agrilarim devam ediyor ama korkutucu bir sancim yok. Akintida ara ara var, normaldir heralde diyorum. Persembe gününü sabirsizlikla bekliyorum...Simdilik benden haberler bu kadar...Umarim hepiniz iyisinizdir ve güzel bir gün gecirmissinizdir...
Bacılarım selam. Ay iki gündür giremedim nete çok özledim valla sizi...
Geçmiş bi 30 sayfa falan birikmiş. Okumaya fırsatım yok. Ders çalışmam lazım. Umarım herkesin keyfi yerindedir?
Dün sabah erkenden annemle kayınvalidem geldiler. Temzilik, ütü falan derken öğlen oldu. Halamın oğlu askerden geldi diye duası vardı. Oraya gittik öğlen. Sonra ordan kuaföre gidip manikür,pedikür,kaş,bıyık olayına girdim. Akşam eve geldiğimizde 11 falandı. Bugünde sabahtan kalkıp ders çalıştım. Öğlen sınava girdim. İyi geçti bakalım inşallah sonuçlarda iyi olur. Sonrada havalar ısındı trikolar artık terletiyor diye hamiş gömleği aldım çok şirin. Ordan da gidip kızımın odasına halı aldık. Tek eksiğimiz oydu. Ama çok küçük almışız ya kafamçokkarıştı Hafta içi değiştireceğiz. Artık bende kızımın odasının resmini eklerim hafta içi kısmetse. Bakalım teyzelerimiz beğenecek mi?
Yarın bi sınavım daha var. Şimdi tekrar ders çalışayım delikafadulden Yarın akşama sınav stresinden kurtulmuş bi şekilde görüşürüz inşallah...
Öpüyorum hepinizi ve kuzularınızı a.s. a.s. a.s.
Ben yokken kimse doğurmaya kalkmasın heeee delikafadulden Nete giremeyince aklım sizde kalıyor zaten a.s.
[k] {n} [k];6111275 .!.:iyi akşamlarlar kızlar
akmancım allahın izniyle bebişin saglıklıdır sen üzülme herşey taktir ilahi.. allah yardımcın olsun bizi habersiz bırakma..
esen ne oldu cnm ya takma kafana..
pınarcım iyi dersler ve sınavlar inş.
bana gelince akıntım durdu en azından koyu degil rengide normale döndü bekliyorum sancımda yok olsa hemen gidicem drma ama yok zaten drmda yok çarş. zzaten kontrol var beklicem..
bugün eşimle temizlik yaptık ardından kuzenm geldi eişyle yeni gittiler bende uzandım bi bakım dedim..
Günaydınlar kızlar iki gündür forumu ben açıyorum.Herkeste bi uyku hali yada bizim mayıs anneleri çok gezenti oldu havaları güzel görünce.
Bende de acayip bir kaşıntı başladı kızlar ellerim ayaklarım karnım uyuz oldum heralde.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bide ellerim o kadar şişiyoki kapatırken acıyo inanın.Hiçte tuzlu bişey yemiyorum halbuki az kaldı heralde ondan artık :1shok:
Tubacım bugün benimde acayip gezesim var ama çıkınca senin gibi çok çabuk yoruluyorum.O yemk mevzuu ise işyerinde beni öldürüyodu masaya eğilip yemek yiyemiyodum yaaa çok tatlı komik bi halimiz oluyo ben bide ayaklarımız bitiştirip güzelce oturamıyorum illa bacaklarımı açıp oturucam bu bebişleri bizi ne hallere soktu kaydirigubbakcemile3
Canı aldıklarını güle güle kullan.Allahım hepimize nasip etsin normal doğumu inşallah bir aksilik olmazda yaparsın.O ağrılar ve akıntı bendede var canım bildiğim kadarıyla hafta olarak sende bana yakınsın son zamanlarda olurmuş.
Canım sende kendine dikkat et çok fazla gezicem diye yorma kendini benimde tülüm çarşamba geliyo gelir gelmez hemen ekliycem fotoları hadi sendende bekliyoruz bu hafta içi artık.
Canım benim sen lekelenmen varken neden bu kadar yoruyosun kendini hadi kendini düşünmüyosun bebişini düşün canım bırak yapsınlar bak benim kocişe mutfakta :roflol:
Kahvaltı hazırlıyo kuzum napsın..
günaydın mayıs anneleri biz kızımla kalktık kahvaltımızı yaptık oh valla şimdi biraz uzanacağız
a.s.a.s.merhaba hatunlar a.s.
esencim takma kafana..herşey yoluna girer..konu nedir bilmiyorum gerçi :))
knk'cim aferim sana..temizlikte yapmişsin..halilari yikayip camlarida silseydinklava: kiz biz sana yat dinlen dedikçe sen hareketleniyorsun..neyse cok sukur akintin normale dönmüş..ama sen genede lütfen tedbirli davran artik..
burcucum,bengicim,pinarcim,marylincim sizde hoşgelmişsiniz kizlar
Evet cnm artık ağırlaştık, bende sadece randevu için evden çıkıyorum ama 2 merdiven çıkıp pestil gibi oluorum, yürüyüp gezsem kimbilir ne olurumbugun gerçekten hava güzeldi..annemde kayinvalidemde şehir dişinda oldugu için eşime musallat oldum :)) bugun cikmasaydim herhalde sıkıntıdan dogururdum :)) neyseki eşim gezdirdi :)) ama kizlar geçmiş benden gezme işleri..ay ben bide kadikoye gideyim diyordum..herhalde yolda dogururdum..yemege gittik ama yemek yiyene kadar canim cikti..göbegimden öne egilemiyorum..arkaya yaslansam masa uzak kaliyor..ay o halim komikti gerçektenordan alişveriş merkezine gittik..güya tüm eksiklerimi alicaktim..ama yürüyemedim dogru dürüst..2-3 magazaya girip ciktim..sanirim artik ayaklarim beni taşiyamiyor :))) yürüyünce karnim,ayaklarim agriyor..oturunca belim agriyor..insanin evi gibisi yokmuş :)) gezmek gezmek diye tutturdum ama olan bana oldu anlayacaginiz :))
Cnm daha iyi olmana sevindim, ama keşke telefonla bile olsa haber verseydin dr una,çok yorma kendini[k] {n} [k];6111275 .!.:iyi akşamlarlar kızlar
akmancım allahın izniyle bebişin saglıklıdır sen üzülme herşey taktir ilahi.. allah yardımcın olsun bizi habersiz bırakma..
esen ne oldu cnm ya takma kafana..
pınarcım iyi dersler ve sınavlar inş.
bana gelince akıntım durdu en azından koyu degil rengide normale döndü bekliyorum sancımda yok olsa hemen gidicem drma ama yok zaten drmda yok çarş. zzaten kontrol var beklicem..
bugün eşimle temizlik yaptık ardından kuzenm geldi eişyle yeni gittiler bende uzandım bi bakım dedim..
Aldıklarınızı güle güle kullansın bebişin cnm, bende sezaryenden çok korkuyorum inş. normal doğumla alırız kucağımızaIyi Geceler Kizlar,
inş. normal olur yaa,bende acayip tırsıyorum sezaryendenkivilcimcim (cimcim komik oldu) oh ne güzel sende gezmişsin,eksiklerini almişsin :)) insanin gözü doymuyor dimi :)) bende güya eksiklerimi alicaktim ama gezemedim valla..cok agirlaşmişim..
inşaAllah bizde normal dogururuz canim ya..cok istiyorum..sezeryandan ödüm kopuyor..
İnşallah cnmValla korka korka gittim canim. Bende agirlasmis durumdayim ama 1 saatte bitti isim. Havada iyiydi, temiz hava beni kendime getirdi.
Ya sorma, sezeryan benim korkulu rüyam. 7-10 gün falan hastanede yatiriyorlarmis burada, hele bu tam bir felaket olur benim icin. Hergün dua ediyorum kendime. Yetmiyor annem ve anneanneme'de rica ediyorum:) Ama her türlü olumsuz duruma karsida hazirlikli olmak gerekiyor galiba...Annelik güdüsü, bizleri güclü ve direncli yapar o anda. Umarim bu kadar dua ve direnc olunca, hepimiz atlatacagiz bu badireleri...
canım Allah sağlıklı sıhatli doğmasını nasip etsin bebişini ve sende sağlıkla doğum yap inşallah.Dualarımız seninle.....kızlar nasılsınız size bir haber ben doğuma yattım en geç salı günü doğum yapacakmışım
canım benimde akıntım çok oluyor,dra söyledim kaşıntı var mı diye sordu yok dedim bana fitil yazdı,1 haftadır kullanıyorum ama hala kesmedi bir kjez kgeldiğinde öyle çok geliyor kimerhaba kızlarhihoyyyt sabahtan sınavım vardı girip çıktım bide öğleden sonra var kafamçokkarıştı akıntımçok oluyor kızlar bu aralar off normalmi acaba:uhm: koyu akmaya başladı .kızlar anket yapmışız bende oyumu seherden yana kullanıyorum malum onun ikiz bebişler daha sabırsızdırkaydirigubbakcemile3 ojeli pınar onları göremedim umarım herkes iyidir kızlar
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
ay sabah sabah günüm güzel başladı maşallah kocişim kahvaltı hazırladı öperek kaldırdı
birlikte kahvaltımızı yaptık şimdi de yürüyüşe çıkaracak benii e doğumgünü faciasından sonra isterse yapmasın di mi:))))
kızlar nasılsınız size bir haber ben doğuma yattım en geç salı günü doğum yapacakmışım
canım büyük olanı sildim şimdi daha iyi olmuşturtutkun güzel olmuş cnm amam resimler öyle büyük çıkmış ki
görmekte zorluk çekiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?