2009 Mayıs Anneleri

Kolay gelsin canım

Çok orjinal bir yastık benimde annem yaptı altın yastığımızı yoksa alırdım kesin.Güle güle kullan canım.

Tutkuncum nerelerdesin valla çok merak ettim seni iyi gezmişsin valla bundan sonra bu kadar aktivite zor kaydirigubbakcemile3 Dikkat et kendine de coşma fazla :roflol::roflol:

Kuzum bu çok küçük yaaaa net gözükmüyo şunun daha büyüğünü koysana.

Teli varsa arasanıza bi kızlar aman allah saklasın bu kızlar çok meraklı erkenden bebişleri kucaklarına almaya :1shok:

[/URL][/IMG]

Hastaneye gelenler için yaptım kızlar içinde mavi draje çikolata var.

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

Buda mevlütte dağıtacağımız lavantalı patiklerimiz.

Kocişle bugün yaptık hepsini nasıl beğendinizmi bakalım?

hepside çok güzelolmuş canım:hooray:

çok hoş olmuş canımhihoyyyt bende yaptım ama kurdalem bitti bugün heryer kapalı bulamadım artık hafta içi bitirirsem topluca resim ekleyeceğim bende

yok benimki durmaz artık suyum gelmeya devam ediyor en geç salı günü (eğer aksi bir durum olmazsa )suni sancı verip doğum yaptıracaklar çarşamba taburcu olursun dedi doktorum

canım dualarımız seninle Allahın izniyle sağsalim sağlıklı bir bebeğin olu canım

Kızlar bana gelincede bugün gene sınavım vardı ama benim kız tekmelemekten bişey anlamadımki kramp gibi bir ağrı girdi zor durdum sonradan bide uyku bastırdı resmen uyuyordum oyüzden bu sınavdan hiççç bişey anlamadım Çok üzgünüm çoook şimdi içerde usta var duvarı kırıyor ayyy bidünya iş çıktı başıma senağlama şu çocuğun odasını bir hazırlayamadım yasenağlama

yasakkelimeyasakkelime ben geldimmm bacılar hala doğurmamak için gayret gösteriyorum merak etmeyin ama sanırım sancılarım her gece artıyorr :çok üzgünüm: yani kasık ağrısı tarzında ...neyse hayırlısı bakalım inş kızım annesini üzmezz :çok üzgünüm:

sizlerde ne cici şeyler yapmışsınız öyle bayıldımm valla ellerinize sağlıkk güle güle kullanın Şeniz

annemgil gitti bileesenağlama çok kötü oldum yaa arkalarından el sallarken! kendimi çok zor tuttum. yatıcam diye odama geçip ağladım içimi döktüm.senağlama ben yıllardır annemden uzakta yaşıyorum ama ilk defa böyle kötü oldum. kendimi çok yalnız hissediyorum hiç bişey yapasım gelmiyorsenağlama

Cnm maşallah tombişine, yisin onu tetesi cokacimcoook aman temizlik fln erken çok yorma kendini, bu arada altın yastığınızda pek şıkmış
Cnm hep ağrılarımızı sıkıntılarımızı anlatmayacağız ya gülümseyelim gülümsetelim dimiyerimseniben bu arada ohh iyice tadını çıkarmışsınız günün ne güzel

Cnm ben net göremedim, biraz büyütebilirmisin?
Kız çok fln yok doğumaaa, 35. haftandasın hatırlatırımmm, 36. haftadaki doğum normal doğum artık küvez yok, aman çok yorma kendiniiii
Sibelcim çok güzel olmuşlar, elinize sağlık

Cnm merak etme sen dayanır gazelcik, hemde doğsa bile tehlikesi yok bacım, iğneleri yapıldı zaten, haftasıda yerinde maşallah, sen sakin ol yeter, zaten bizimki işin esprisi doğurtmayacağız seniiii

Cnm böyle yapma ama, hem sende annesin artık, minişine tutun:CüvCüv:

cerencimmm ağlama kıyamammm sana ben yaaa hem doğumda sen annenin yanına gitmicekmiydin??

burcum çok saol bitanemmm ::))

Cnm böyle yapma ama, hem sende annesin artık, minişine tutun:CüvCüv:

cerencimmm ağlama kıyamammm sana ben yaaa hem doğumda sen annenin yanına gitmicekmiydin??

burcum çok saol bitanemmm ::))

yaa mesajlarınızı okuyunca bile ağlayasım geliyorsenağlama ama eşim yanımda,onu da üzmek istemiyorum:çok üzgünüm: evet doğuma memlekete gidicem ama daha var gitmeme. 23 nisanda gidicez.

selam canım. ben pek iyi değilim. annemleri yolcu ettim,arkalarından el salladım. çok kötü oldum:çok üzgünüm: yalnız kalmış gibi oldumbenneyaptımki sen nasılsın?

ayy canım ya allah kavuştursun en kısa zamanda. doğumuna gelecklermi tekrar?
üzülme ne olursenağlama

canım geçmiş olsun. ama kusmaktan korkma bak ben 7 aydır kusuyorum. hiç kilo alamadım. baştan beri sadece 3 kilo almışım. ama maşallah bebiş besleniyo. hatta bi hafta önden gidiyomuş. o yüzden üzülme.

Marylin ve cerencim sizlere de çok geçmiş olsun canlarım. iyi bakın kendinize

bende de son 1 hafta 10 gündür kabızlık başladı. neden anlamıyorum. ama asıl sorun basur. ben felaket oldum kızlar napıcam bu basuru hiç bilemiom

canım limon midene daha çok dokunabilir bence sade nane kaynatıp içmeyi dene

Aman ha... Al bi şakacı bebiş daha. annesi napıcaz biz bu acelecileri. sen uyma sakın ona ha.....

knk sana da büyük geçmiş olsun canım. ama çok şükür kesilmiş akıntın çok sevindim. inşallah gününü beklicek bebişler

akmancım senin için çook uzun zamandır dua ediyoruz zaten. inşallah tanrım bunca iyi dileği geri çevirmeyecek:Saruboceq: bebişin hayırlısıyla gelsin. sağlıkla mutlulukla, inşallah:Saruboceq:

yaa mesajlarınızı okuyunca bile ağlayasım geliyorsenağlama ama eşim yanımda,onu da üzmek istemiyorum:çok üzgünüm: evet doğuma memlekete gidicem ama daha var gitmeme. 23 nisanda gidicez.

kız deliiii az kaldı vuslata ne üzülüyosun. valla çok az kaldı 18 gün ne ki. hem anana hem yavruna kavuşacaksın işte. kıyamam ben sanaaaa. senağlama üzülmeeeee

cnm elinize sağlık bayıldım valla.çook güzel olmus cnm

eline saglik sibelcim harika olmuslar a.s.

Kızlar saolsun beğenmenize çok sevindim.

Semracım, kolay gelsin canım biter kafana takma.

Hülyacım, sancıların aynısı bizde de var bekliycek gazelimiz hiç merak etme sen.

Canım benim az kalmış bak şunun şurasında 18 gün hiç canını sıkma onlarla memlekete gideceğin günü düşün :teselli:

kızlar slm. ne var ne yok

Canım benim hoşgeldin özlettin valla kendini nasılsın oğluşun nasıl ?

cnm elinize sağlık bayıldım valla.çook güzel olmus cnm

eline saglik sibelcim harika olmuslar a.s.

Kızlar saolsun beğenmenize çok sevindim.

Semracım, kolay gelsin canım biter kafana takma.

Hülyacım, sancıların aynısı bizde de var bekliycek gazelimiz hiç merak etme sen.

Canım benim az kalmış bak şunun şurasında 18 gün hiç canını sıkma onlarla memlekete gideceğin günü düşün :teselli:

kızlar slm. ne var ne yok

Canım benim hoşgeldin özlettin valla kendini nasılsın oğluşun nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…