günaydin kizlar a.s.
okadar yorgunluktan sonra 9.30da kalktim :)) kahvaltimizi yaptik..püff cok işim var bugun..bitmeyen sonu gelmeyen ütülerimi bitirmem lazim..mutfagi toplamam lazim..yemekte yapmam lazim..annem bugun geliyor cok sukur :) gittim geldim bişey yapmamişsin demesin :)))
kızlar selam
bikaç gündür giremiyorum siteye geçmişde baya birikmiş yine okuyamadım hepsini
umarım herşey yolundadır ve herkes iyidir.
dün kontrolümüz vardı herşey normal dedi dr oğluşum 2125 gr olmuş büyümüş kocaman olmuş :)))
ortağımla ayrıldığımız sölemiştim taşındı sonunda tabi bende arkasından çok yoruldum temizlik yap herşeyi baştan yerleştir falan
eksiklerimizi tamamlamaya devam ediyoruz hastanede ve evde kullanmak için çok güzel bir takı yastığı aldım... bir yakınızmız üretip satıyor çok güzel bebek yatak öörtüleri dekoratif yastıklar takı yastıkları falan yapıyo aldığım takı yastığının resmini koyayım bakalım beğenecekmisiniz
yastığı 25 TL ye aldım düşünen ve isteyen olursa gönderirim... özelden mesaj atmanız yeterli...
canım Allah sağlıklı sıhatli doğmasını nasip etsin bebişini ve sende sağlıkla doğum yap inşallah.Dualarımız seninle.....
kızlaaar günaydın herkes ara ara gelmiş Sibikom açmış yine günü Mimesra güzel yastığın güle güle kullan tatlım.Yeni anne topiğe bayıldım ve oyladım.Kıvılcım sende bitirmişsin ihtiyaçlarını canım.Mutahara yedik yattık büyüdük tabi bende zor yürüyorum.KNK cım o akıntı hafif açılmadan olur yat dinlen bizim hep oluyor gezince yalnız 4-5 gün yat tatlım riske girme iş yapma.Esen 81 eşini dize getirdin ha sana Alkış diyorum
kızlar dün sabah kalktık dedik hava güzel şöyle bi tur atalım üsküdar beykoz derken YUŞA tepesine gittik kaynımda askere gidiyor ya dua ettik kızım için eşim için dua ettik.Sonra Anadolu Fenerine Yorgo kalesine gittik çıkardık çorapları ayakkabıları gezdik çayır çime hem karadeniz havasıda aldık sonra geri dönerken hıımızı alamadık Sabancı öğretmenevinde yemek yedik dedim artık bugün doğurmadımya daha doğurmam sonra eve geldik çay falan hepimiz sızmışız ama iyi oldu fotoğraflarımı göstermek isterdim ama koyamıycam.Bugün kaynım gidiyor alışmıştık aslında bakalım nereye göndercekler.Hepinizi öpüyorum görüşürüz kızlar
ay kimsecikler yok..anacim herkesmi geziyor :) benim işlerim bitti cok sukur..namaz kilip uyumayi düşünüyorum..kizlar buarada civciv ortalarda yok..panik olmayin ama dünden beri ne msn'e ne buraya gelmedi..şaka yaparken cidden dogurmaya gitmiş olmasin bu kız??
[/URL][/IMG]
Hastaneye gelenler için yaptım kızlar içinde mavi draje çikolata var.
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Buda mevlütte dağıtacağımız lavantalı patiklerimiz.
Kocişle bugün yaptık hepsini nasıl beğendinizmi bakalım?
saol canım ya hayırlısı olsun artık inşallah bebeşim sağlıklıdır.dr pek ümit verici konuşmuyor herşeye hazırlıklı ol dedi.bebişime özürlü diyorlar ya inşallah bebişim onları utandıracak çok dua edin bana kızlar nolur
yok benimki durmaz artık suyum gelmeya devam ediyor en geç salı günü (eğer aksi bir durum olmazsa )suni sancı verip doğum yaptıracaklar çarşamba taburcu olursun dedi doktorum
Cnm maşallah tombişine, yisin onu tetesi cokacimcoook aman temizlik fln erken çok yorma kendini, bu arada altın yastığınızda pek şıkmışkızlar selam
bikaç gündür giremiyorum siteye geçmişde baya birikmiş yine okuyamadım hepsini
umarım herşey yolundadır ve herkes iyidir.
dün kontrolümüz vardı herşey normal dedi dr oğluşum 2125 gr olmuş büyümüş kocaman olmuş :)))
ortağımla ayrıldığımız sölemiştim taşındı sonunda tabi bende arkasından çok yoruldum temizlik yap herşeyi baştan yerleştir falan
eksiklerimizi tamamlamaya devam ediyoruz hastanede ve evde kullanmak için çok güzel bir takı yastığı aldım... bir yakınızmız üretip satıyor çok güzel bebek yatak öörtüleri dekoratif yastıklar takı yastıkları falan yapıyo aldığım takı yastığının resmini koyayım bakalım beğenecekmisiniz
Cnm hep ağrılarımızı sıkıntılarımızı anlatmayacağız ya gülümseyelim gülümsetelim dimiyerimseniben bu arada ohh iyice tadını çıkarmışsınız günün ne güzelcanım Allah sağlıklı sıhatli doğmasını nasip etsin bebişini ve sende sağlıkla doğum yap inşallah.Dualarımız seninle.....
kızlaaar günaydın herkes ara ara gelmiş Sibikom açmış yine günü Mimesra güzel yastığın güle güle kullan tatlım.Yeni anne topiğe bayıldım ve oyladım.Kıvılcım sende bitirmişsin ihtiyaçlarını canım.Mutahara yedik yattık büyüdük tabi bende zor yürüyorum.KNK cım o akıntı hafif açılmadan olur yat dinlen bizim hep oluyor gezince yalnız 4-5 gün yat tatlım riske girme iş yapma.Esen 81 eşini dize getirdin ha sana Alkış diyorum
Cnm hep ağrılarımızı sıkıntılarımızı anlatmayacağız ya gülümseyelim gülümsetelim dimiyerimseniben
kızlar dün sabah kalktık dedik hava güzel şöyle bi tur atalım üsküdar beykoz derken YUŞA tepesine gittik kaynımda askere gidiyor ya dua ettik kızım için eşim için dua ettik.Sonra Anadolu Fenerine Yorgo kalesine gittik çıkardık çorapları ayakkabıları gezdik çayır çime hem karadeniz havasıda aldık sonra geri dönerken hıımızı alamadık Sabancı öğretmenevinde yemek yedik dedim artık bugün doğurmadımya daha doğurmam sonra eve geldik çay falan hepimiz sızmışız ama iyi oldu fotoğraflarımı göstermek isterdim ama koyamıycam.Bugün kaynım gidiyor alışmıştık aslında bakalım nereye göndercekler.Hepinizi öpüyorum görüşürüz kızlar
Kız çok fln yok doğumaaa, 35. haftandasın hatırlatırımmm, 36. haftadaki doğum normal doğum artık küvez yok, aman çok yorma kendiniiiiburcucum,esracim,tutkuncum ve beyazcim hoşgelmişsiniz kizlar :)
burcucum hayirli olsun perdeniz :) ee sen yaparsinda cirkinmi olur okuldasim benim :))
esracim yastik cok hoşmus gercekten :) klasik taki yastiklarindan bence daha güzelgüle güle kullanin inşaAllah
tutkuncum ist turu yapmişsiniz maşaAllah :)) dedigin gibi yata yata büyüdük valla :) şu yatma işi olmasaydi zaten bu kadar kilo almazdim ben..gerçi yatma olayi cikmadan 10 kilo almiştim,ramazanda :))) neyse canim az kaldi..bi doguralim hayirlisiyla da gezeriz daha bolbol inşaAllah
beyazcim sinavlarin bitti dimi? inşaAllah güzel sonuclar alirsinda dogumdan önce moral olur sana
geleyim bana :) mutfak işi bitti..çamasir işi bitti..ay yemegide annem getiriyormus..o işten de kurtuldum :) ütüyüde yariladim :) kendimi cok hamarat gördüm bugun :)) dün yoruldum ama acik hava yaradi herhalde :)) ay bu arada dogum yaklaşinca anneye enerji gelirmiş :)))) dogum öncesi enerjisi degildir inşaAllah benimki :)) daha cok zamanim var cünkü :))
Sibelcim çok güzel olmuşlar, elinize sağlık[/IMG]
Hastaneye gelenler için yaptım kızlar içinde mavi draje çikolata var.
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Buda mevlütte dağıtacağımız lavantalı patiklerimiz.
Kocişle bugün yaptık hepsini nasıl beğendinizmi bakalım?
yasakkelimeyasakkelime ben geldimmm bacılar hala doğurmamak için gayret gösteriyorum merak etmeyin ama sanırım sancılarım her gece artıyorr :çok üzgünüm: yani kasık ağrısı tarzında ...neyse hayırlısı bakalım inş kızım annesini üzmezz :çok üzgünüm:
sizlerde ne cici şeyler yapmışsınız öyle bayıldımm valla ellerinize sağlıkk güle güle kullanın Şeniz
annemgil gitti bileesenağlama çok kötü oldum yaa arkalarından el sallarken! kendimi çok zor tuttum. yatıcam diye odama geçip ağladım içimi döktüm.senağlama ben yıllardır annemden uzakta yaşıyorum ama ilk defa böyle kötü oldum. kendimi çok yalnız hissediyorum hiç bişey yapasım gelmiyorsenağlama
Cnm böyle yapma ama, hem sende annesin artık, minişine tutun:CüvCüv:
cerencimmm ağlama kıyamammm sana ben yaaa hem doğumda sen annenin yanına gitmicekmiydin??
burcum çok saol bitanemmm ::))
kızlar slm. ne var ne yok
selam canım. ben pek iyi değilim. annemleri yolcu ettim,arkalarından el salladım. çok kötü oldum:çok üzgünüm: yalnız kalmış gibi oldumbenneyaptımki sen nasılsın?
Tünaydıııııııın güzel anneleere,
Bu gece uyuyamamıştım pek kahvaltıdan sonra bi uymuşum ancak uyandım, ama iyide olmuş gözlerim yanıyodu uykysuzluktan,rüyamdada sıcak çikolata içiiyodum,annem yaptı şimdi sağolsun,
Kızlar ben hastayııııım, hemde 3 gündür,sadece öksürüyorum kuru kuru, kocişten bulaştı maalesef o 1 haftadır hasta,dr ada gitmedim,
Hemde aynı zamanda kusuyorum sürekli ama o daha öncesinden başladı, bebiş beslenemeyecek diye kokrkuyorum kusmaktan:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Yükselmiştir cnm merak etme sen, en garantisi iğne olmak zaten,az kaldı cnm bitecek bu ıkıntılar Allah'ın izniyle:Saruboceq:
cerencim geçmiş olsun arkadaşım seninki ishal derdi benimki kabızlık, allah şifa versin ikisininde derdi zor üşütmüş olabilirsin yada yediğin bişey bozmuştur bağırsaklarını
bende 6.aydan beri kabızlık sorunu var önce duphalac kullandım şimdi osmolak diye bir şurup kullanıyorum ama daha fayda göremedim bugün ağladım resmen tuvalete çıkamıyorum üstüne üstlük karın ağrısı yapıyor şurup hem tuvalete gitmek istiyorsun hemde gidince rahatlayamadan geri çıkıyorsun allahım kimseye yaşatmasın, yaşayan varmı kızlar bu sorunu ne yapıyorsunuz senağlama
teşekkür ederim semracım. off ya ben hala kurtulamadım! ishal için yapılacak ne varsa yaptım bugün! ilaçta alamıyorum. midemin ekşimesi daha fena:çok üzgünüm: onu nasıl geçireceğimi de bilmiyorumkızlar bir formulü olan var mı bunun için?
nane limon kaynattım içtim ama onunda fazlası zararlısenağlama
selam kızlar ben geldim
bugün hastanedeydik tüm gün eşim ve ben ilk defa nst ye girdim sabah ve nst de sancım çıktı, doktor sancın var dedi ve tekrar gönderdi nst ye bu kez 3-4 kez sancı çıktı, ve ilk defa alttan muayene oldum doktor bir bakalım dedi allaha şükür açılıma çıkmadı rahimde ama rahmim öne gelmiş ve kızımın kafası dönmüş aşağıya doğum pozisyonu almış yani sonra dedi serum bağlasınlar iki saat boyunca serumda kaldım sonra tekrar nst ye aldılar şükür serum işe yaradı ve büyük sancılar kesildi sadece küçük bir sancı çıktı ve evimize geldik yoksa yatış yapacaktık, kızım beni babasını çok korkuttu bugün kızlar
sanıırm fala beklemez bu veletler ben korktum bugün valla şimdide arasıra sancı giriyor doktor 5 dakikada bir hissedersen hemen geliyorsun dedi iyi dinleyin kendinizi ben ne zamandır hissediyordum ama doğum sancısı olacağı aklıma gelmemişti dikkatli olun annişler
şimdilik herşey yolunda haftaya tekrar gidicez
mutahaharacım bu arada nenehatunda epidural varmış
bugün muhabbetiniz koyuymuş valla ben gidip uzanıcam herkesi öpüyorum
yaa mesajlarınızı okuyunca bile ağlayasım geliyorsenağlama ama eşim yanımda,onu da üzmek istemiyorum:çok üzgünüm: evet doğuma memlekete gidicem ama daha var gitmeme. 23 nisanda gidicez.
cnm elinize sağlık bayıldım valla.çook güzel olmus cnm
eline saglik sibelcim harika olmuslar a.s.
hepside çok güzelolmuş canım:hooray:
Kızlar bana gelincede bugün gene sınavım vardı ama benim kız tekmelemekten bişey anlamadımki kramp gibi bir ağrı girdi zor durdum sonradan bide uyku bastırdı resmen uyuyordum oyüzden bu sınavdan hiççç bişey anlamadım Çok üzgünüm çoook şimdi içerde usta var duvarı kırıyor ayyy bidünya iş çıktı başıma senağlama şu çocuğun odasını bir hazırlayamadım yasenağlama
yasakkelimeyasakkelime ben geldimmm bacılar hala doğurmamak için gayret gösteriyorum merak etmeyin ama sanırım sancılarım her gece artıyorr :çok üzgünüm: yani kasık ağrısı tarzında ...neyse hayırlısı bakalım inş kızım annesini üzmezz :çok üzgünüm:
sizlerde ne cici şeyler yapmışsınız öyle bayıldımm valla ellerinize sağlıkk güle güle kullanın Şeniz
Sibelcim çok güzel olmuşlar, elinize sağlık
annemgil gitti bileesenağlama çok kötü oldum yaa arkalarından el sallarken! kendimi çok zor tuttum. yatıcam diye odama geçip ağladım içimi döktüm.senağlama ben yıllardır annemden uzakta yaşıyorum ama ilk defa böyle kötü oldum. kendimi çok yalnız hissediyorum hiç bişey yapasım gelmiyorsenağlama
cnm elinize sağlık bayıldım valla.çook güzel olmus cnm
eline saglik sibelcim harika olmuslar a.s.
hepside çok güzelolmuş canım:hooray:
Kızlar bana gelincede bugün gene sınavım vardı ama benim kız tekmelemekten bişey anlamadımki kramp gibi bir ağrı girdi zor durdum sonradan bide uyku bastırdı resmen uyuyordum oyüzden bu sınavdan hiççç bişey anlamadım Çok üzgünüm çoook şimdi içerde usta var duvarı kırıyor ayyy bidünya iş çıktı başıma senağlama şu çocuğun odasını bir hazırlayamadım yasenağlama
Sibelcim çok güzel olmuşlar, elinize sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?