2009 Mayıs Anneleri

2 haftada bir randevularim oluyor canim, her randevuda giriyorum. Toplam 3 kere bagladilar, herhangibi bir sanci tespit edilmedi. Birde 29. haftamdi sanirim, isalden 3 gün hastanede yatmistim. Hergün girmistim o zamanda...Ultrason'u cok kullanmiyorlar burada. Ya da benim doktorum pek kullanmiyor, bilmiyorum...
36.haftami neredeyse deviriyorum, ben bile inanamiyorum buna, artik bebisime ve kendime güveniyorum canim...Az kaldi allaha sükür...

banucum hoşgeldin iyiyiz canım ara sıra yokluyor sancılar inş yarın güzel haberler alırsıın

mide şikayeti kötü ya canım geçmiş olsun ikinizede

kızlar bu arada ayaklarım çok şişiyor tuzluda yemiyorum bol bol su içiyorum sizdede var mı

Bende sisme olayi pek yok canim, aksamlari oluyor ama gözle bile zor farkedilir bir seviyede. Dogrudan tuzla da baglantili olmayabilir. Kan dolasimiyla da ilgili oluyor bazen...Cok oturmak ya da cok ayakta kalmamak gerekiyor heralde...

banucum aynı dert bendede var tuzlu yemiyorum bol su içiyorum ama oluyor.belki ofiste ayaklarımızı fazla dinlendiremediğimiz için olabilir.

az kaldı vallahi kızlar heyecan çok ya eve geçince daha çok olucak iyice doğum moduna gircez herhalde

kıvılcım inş yine sorunsuz çıkar canım nst de çok acayip ya geçen ben gititiğimde 3 kişi birden yattık gerçi bir günde 3 defa girdim sancılarım hep çıktı nst de dıgıdık dıgıdık diye bir ses 3 kişi birden olunca odada bir gürültü komkti aslında ya

banucum benimde şişiyor canım ama yatınca geçiyor bilgisayar başında oturuyoruz ya gündüz hep kan dolaşımı olmuyor bitanem ondan bizim şişmeler yoksa bne de tuzlu yemiyourm ve tansiyonum falan normal

az kaldı vallahi kızlar heyecan çok ya eve geçince daha çok olucak iyice doğum moduna gircez herhalde

kıvılcım inş yine sorunsuz çıkar canım nst de çok acayip ya geçen ben gititiğimde 3 kişi birden yattık gerçi bir günde 3 defa girdim sancılarım hep çıktı nst de dıgıdık dıgıdık diye bir ses 3 kişi birden olunca odada bir gürültü komkti aslında ya

banucum benimde şişiyor canım ama yatınca geçiyor bilgisayar başında oturuyoruz ya gündüz hep kan dolaşımı olmuyor bitanem ondan bizim şişmeler yoksa bne de tuzlu yemiyourm ve tansiyonum falan normal

aynen canım akşama kadar oturuyoruz

kızlar kan dolaşımıyla alkalı sanırım bende akşama kadar hareketsiz oturuyorum sonrada balon gibi olmuş ayaklarım ofiste nereye yürüyebilirim ki

bugün finans müdürümüzede söyledim nisan sonu yokum diyeeeeeee oda hayırlı doğumlar dedi ardındanda iznini uzatacakmısın diye sordu özel sektörde çok zor uzatmak evim işe 10 dakika arabayla artık öğle araları giderim emzirmeye durumu Allahın izniyle

ne güzel banucum evin aykınmış benim çok uzak maalesef akşama kadar gidemem bir şey sorcam işe başladığımda nasıl sağma yaparım yani gündüz sağmam gerekirmi yoksa sabah ve akşam evde sağsam olurmu canım

marlyin canım sabah akşam sağsan az olur işyerinde sağma imkanın olurmu.çünkü her 3 saatte bir sağdığında daha çok verim alıyormuşssun

ne güzel banucum evin aykınmış benim çok uzak maalesef akşama kadar gidemem bir şey sorcam işe başladığımda nasıl sağma yaparım yani gündüz sağmam gerekirmi yoksa sabah ve akşam evde sağsam olurmu canım

had ya tülaycım üzüldüm şimdi bizim işyeri hiç müsait değil ya sağma işlemi için ne yapacağım ben hiç bilmiyorum

marlyın bitanem iş yerindede sağman gerekiyor çünkü biriken süt fena ateş yapıyor göğsün sertleşiyor onuda boşaltmak gerek sağarak iş yerinde üç dört saatte bir sağıp süt saklama poşetleriyle buzdolabına koyarsın canım akşamda bebişe götürürsün Allahın izniyle

ben yağmurumda yaşamıştım aynı şeyleri sağmam uygun değildi önceki iş yerimde ve çok ateş yapmıştı silikon göğüs kalkanı var arkadaşlarım ondan kullanıyor şimdi biriken sütün kıyafete geçmesini engelliyor

banucum saklama poşeti almadım ben aventin biberonlu saklma kaplarını aldım diğerleri belli kullnaımdan sonra atılıyorlar bunlar en azından biberonda olabiliyor tavsiye derim.

tülaycım onlarda güzel hem atma derdin olmaz ben almadım ama alacağım süt sağma makinası aldınız mı kızlar tülaycım elekrtikli mi aldın

ay ne zor banucum bizim işimiz ya bakalım araştırcam belki diğer binalarda vardır ya valla çalışan annelere yönelik devlette özle sektörde sıfır ya hiç düşünmüyorlar sonrada 3 çocuk yapın diyorlar ya

merhaba kızlarhihoyyyt iki gündür giremedim inşallah herkes iyidir doğuranımız falan yok dimi içimizdeşakkıdı benim kızım çok hareketli maşallah bazen çıkıcak sanıyorumkaydirigubbakcemile3 birde arda bir kasılıyor,kramp giriyor gibi oluyor,dün akşam odamızın işi bittidelikafadulden daha doğrusu mobilyalar tüller falan yerli yerinde onun dışında daha ütüm var dolabımın içi düzenlebicek ve halım yok:1no2: evimde aldı başını gidiyor off çok işim var çokkkkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…