çiçekimmmmmmmmmmm aşktan yiceksin kafayı gözlerinin içine gözlerini dikip baktığında sen artık yere basmıyo olacaksın :)) sana ve bütün bekleyenlere hayırlı doğumlar mucccccccckkkkkkkkkkkks
sağolun kızlar öylede bende hazırlıklıyım sanıyodum ama insanın başına gelince öyle olamıyo inşallah hastalıklar bebişlerinizden uzak durur ama annelik manyak bişeymiş onlar yan odada kuvözdeydi banada oda verildi ama gelde dur odada kapıda nöbet tuttum manyak yapıyo analık insanı
Hoşgeldin cnm, hepimiz çok merak ediyoruz akmanı ya, girip bi kaç şey yazsın artık, inş. iyilerdir bebişle ikisi
kız yinemi atışıyonuz bende tezahuratmı yapsam SEHER-CİVCİV
İYİ UYKULAR TATLIM
FULYA GELMİŞ GALİBA NABER
Dırımden naber bu arada
kızlar dun gıttık doktora bizimki cok guzel kılo almıs 2700gr olmus yedıgım cevızler yaradı bebişime 4 kıloya yakın dogar dedı boyle gıderse dedı ama korkmaya basladım bu seferde normal dogum olmaz derse dıye hayırlısı bakalım once allaha sonra doktorlara emanet bebeklerımız
kızlar günaydın nasılsınız birgün girmedim amma çok konuşmuşssunuz anca bazıları nı okuyabildim geçmişin. bizde doktoa gittik kızım 45 cm 2,5 kilo olmuş teyzeleri doktor çok iyi dedi ama ben sürekli kusuyorum ilaç verdi doktorum bunu mutlaka kullan düzelir diye bakalım görecez böyle devame derse bebiş büyümücek valla(
Kızlar doktorumla konuştum acil çağırdı hemen kan testleri istedi tahmin ettiğim gibi riskli bi durummuş bana dua edin şimdi evden çıkıyorum
selam kızlar sibelcim geçmiş olsun inş kötü bir şey değildir sadece alerji falandır
sehrim bende akmnaı o kadar merak ettimki inş g herşey yolundadır
kızlar işteyim bende yarın son günüm ara ara sancım var çok ayakta kalınca oluyor
Kusmanin nedeni neymis acaba, ögrenebildin mi Tülay'cigim? Bende nedense hic kusma olayi olmadi tüm hamileligim boyunca. Birde bebegin güzel kilo olmus, doguma kadar almaya devam eder ve normal dogar, endiselenme bence. Streste kötü birsey sonucta. Gecmis olsun sana, umarim doktorunun verdigi ilac ise yarar canim.
canım saol.. ya ben normalde midesi çok hassas birisiyim ve bebek baskı yaptıkça reflü oluşmuş o yüzden normal dedi doktorum.canım bu arada ben normal yapmıcam daha önceden kist ameliyatı olduğum için sezaryan olacak 5 mayısta allah nasip ederse..:1hug:
marlıyıncım kıvılcım nasılsınız kızlar:)))))))))))))))))
artık yalancı sancılar başlar kendimizi fazla yormayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?