2009 Mayıs Anneleri

Kızlar çıkıyorm biraz boyamaya devam edicemm
bu arada aşağıdaki alıntılar bi nisan annesinden..bu kadarmı güzel anlatılır yaa...

çiçekimmmmmmmmmmm aşktan yiceksin kafayı gözlerinin içine gözlerini dikip baktığında sen artık yere basmıyo olacaksın :)) sana ve bütün bekleyenlere hayırlı doğumlar mucccccccckkkkkkkkkkkks

selam kızlar sibelcim geçmiş olsun inş kötü bir şey değildir sadece alerji falandır

sehrim bende akmnaı o kadar merak ettimki inş g herşey yolundadır

kızlar işteyim bende yarın son günüm ara ara sancım var çok ayakta kalınca oluyor

Marylın canım hopŞgeldın evet yorulunca Çok oluyor sancılar benımde haftaya cuma son gÜnÜm allah nasıp ederse..

tülaycım ben geçen cuma gitim nst ye aldı sancım çıktı maalesef iki şişe serum verdi sancılarım azaldı yalancı doğum sancılarıymış ama dikkat etmek lazım canım fazla yorma kendini fazla eğilip doğrulma

bu cuma yine gitcem nst için bakalım

ayşecim iyi yürüyüşler valla ben yürümeye korkuyorum artık ya

kıvılcım hoşgeldin canım nasılsın

kız yinemi atışıyonuz bende tezahuratmı yapsam SEHER-CİVCİV

İYİ UYKULAR TATLIM
FULYA GELMİŞ GALİBA NABER
Dırımden naber bu arada

iyiym cnm akşam misafir vardı bi ara girdim okudum biraz cıktım hemen..sen nasılsın sekerim

ayy maşallah tosuncuk olcak

maşallah cnm bebişine..bende ceviz yiyorum süt içiyorum ama çok kilo almıo bebek 32.haftada 1800 dü.

Kızlar doktorumla konuştum acil çağırdı hemen kan testleri istedi tahmin ettiğim gibi riskli bi durummuş bana dua edin şimdi evden çıkıyorum

cnm gecmiş olsun hbr ver bizede inşallah önemli bişey yoktur.

slm cnm..aynen her yanım ağrıo benim bu aralar.

kızlar sabah anneme geldim evimdeki bilg.ı aldım yanıma:) burdaki bozuktu çünkü.kendi evimde kalınca cok yoruluyorum hep misafir gelio:)) bi iki gün dinleneyim dedim burda.

Selam Marylin,

Genel olarak iyiyim canim. Yarin dogum günüm ondan sonra da doktorumla randevum var. Heyecanliyim biraz, bebegimle ilgili yeni gelismeler neler, merak ediyorum haliyle...
Sancin cikmis nst'de. Dün ben girseydim, kesin bende de cikardi. Bugün birsey hissetmiyorum pek...Aman dikkat et kendine...

Kusmanin nedeni neymis acaba, ögrenebildin mi Tülay'cigim? Bende nedense hic kusma olayi olmadi tüm hamileligim boyunca. Birde bebegin güzel kilo olmus, doguma kadar almaya devam eder ve normal dogar, endiselenme bence. Streste kötü birsey sonucta. Gecmis olsun sana, umarim doktorunun verdigi ilac ise yarar canim.

fulyacım hoşgeldin ağrılar normal canım artık iyice ağırlaştık,

iyi yapmışsın canım misafir çekilmez artık güzlece dinlen

canım saol.. ya ben normalde midesi çok hassas birisiyim ve bebek baskı yaptıkça reflü oluşmuş o yüzden normal dedi doktorum.canım bu arada ben normal yapmıcam daha önceden kist ameliyatı olduğum için sezaryan olacak 5 mayısta allah nasip ederse..:1hug:

selam millet,
bi gecmise bakiyim...
herkesler iyidir umarım.
biz yine calisiyoruz

marlıyıncım kıvılcım nasılsınız kızlar:)))))))))))))))))

artık yalancı sancılar başlar kendimizi fazla yormayalım

Anladim canim, güzel besleniyorsun sonucta. Durum kontrol altinda. 5 Mayis'da gümbür gümbür gelir bebisin ve gecer gider bu sikintilarda...hihoyyyt

kızlar bendede reflü oluştu hamilelikte çok fazla mide problemi yaşıyorum yarın kontrlolümüz var bakalım bebişim nasıl

kıvılcım inş herşey yolundadır canım sen daha arlıklı giriyorsun sanırım yurt dışında öleymiş değilmi inş güzel çıkar herşey sende dikkat et gerçi 36 dan sonra doğsada bebekler sorunsuz yaşıyorlarmış riskli zamanları atlattık sayılır

güngör hoşgeldincanım sne kaç haftalıksın çıkmıyormusun izne benim yarın son günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…