sibelcim öle şeyler getirme aklına yarın belli olur zaten ona göre doktor gerekeni yapar hemen canım sen ferah tutmaya çalış kendini allaha şükür herşeyin çaresi var artık canım hemen acil müdahale olur bir şey olsa bile
sibelcim dr un bi tehlike görüerse alır zaten bebişi senide onuda kurtarır, haftan yerinde, bebiş gelişti çok şükür
SİBELCİM İYİ DÜŞÜN İYİ ŞEYLER OLSA.KIZLARINDA DEDİĞİ GİBİ ZATEN şüpheli birşey olsa alırlar hemen bebeği.gönlünü ferah tut canım
sibelcim Allah korusun herşey yolunda olacak içini ferah tut bitanem yarın tahlilllere göre hareket eder doktorun merak etme
kızlar merhaba nasılsınız.Ben bugün keyifsizim daha yataktan çıkmadım içim bi tuhaf sıkkın ev gümbürdüyor nasıl toparlancak bakalım bide bugün binamızı boyuyorlar bi gürültü inanılmaz çıldırcam
Sibikom geçmiş olsun kalbini ferah tut tatlım dualarım seninle sakin ol
[k] {n} [k];6160363 .!.:herkese slmlar maş. kalabalık şu saatler..
sibel geçmş olsun cnm.. akmana takıldım ben ya dün sancı vermişler kesin dogurnuştur o heralde? bide normal dogummu yapacaktı nası oldu acaba cok merk ettim allah yardımcısı olsun..,
dün giremedim neler olmuş yav.. kızlar dün emnönüne kızıma cicieler almaya gittik sonunda oda yagmura yakalndık sucuk gibi olduk annmele!!! şans işte ama cogu eksigimiz bitti çok şükür.
bu arada kızlar havuzlu hana ilk girdik oradan bayagı şeyler aldık ordanda kürkçü hana gittik orası 2 ila 5 milyon daha ucuzdu biliyomusunuz nasıl uyuz oldum anlatamam.. bide varya öle sıkı pazarlık yaptıkki sorma pazarlıksız alsaydık 100 lira fazla vermiştik inanın bide mevlüt takımı 40 küsür dedi %bilmemkac indirim yaptı 30liraya aldım kürkçü handa aynısı 25 liraydı ve ordada pazarlık olsaydı 20ye alırdık!! düşünün yaniii.. daha gitmemiş olanlar varsa dogru kürkçü hana battaniyeler çok uygun orada..
yrn dr kontrolümüz var oradanda saraçhaneye oto koltugu ve beşik bakıcam modesaya bakmıştık pahalı geldi beşikler bakalım burada nasıl fiyatlalr..
ay cok yazdım a.s.
kızlar herkese iyi akşamlar biz çıkıyoruz yarın sabahtanda randevum var öptüm
sıbıko hıc uzme canını bıtanem 37 oldun nerdeyse kotu bıle cıksa sonuclar alırlar yakışıklı oglusunu haftasınada kılosuda cok ıyı
bak benım ıkızlerı 37.1 de alıcak doktorum 36 oldumu gerısı tamam canım
hem daha dur bakalım belkıde tahlıller cok ıyı cıkıcak canını sıkıp oglusuda strese sokma bacımm
kızlar 8. kez giriyorum son msjdan sonra çıldırcam ya
ilgin güle güle
Sibiko kız en iyi giden sendin rahat ol bişey çıkmaz vücut tepki veriyordur daha var daha var
KNK kız yinede ucuz almışın ondan dedim koy olmaz bekliyoruz fotoları
Bozon naber kız
Bu rada Dırımın sayfasına giremiyorum durumu nasılmış
bardağımıda marlinin defnesinin sayfasınada ekledim
kızlar merhaba nasılsınız.Ben bugün keyifsizim daha
yataktan çıkmadım içim bi tuhaf sıkkın ev gümbürdüyor nasıl toparlancak bakalım bide bugün binamızı boyuyorlar bi gürültü inanılmaz çıldırcam
Sibikom geçmiş olsun kalbini ferah tut tatlım dualarım seninle sakin ol
Akmanı merak ettim naptı acaba
geçmiş pek okuyamadım dün 1 saatte 15 kere girdim şimdi yine atar beni ondan heran gidebilirim
Mutahara kurtulamadın şu dişten canım yaaaa
ilgin pınar tylon fulya nabersiniz
KNK alışveriş karlı olmuş görelim aldıklarını.
[k] {n} [k];6160363 .!.:herkese slmlar maş. kalabalık şu saatler..
sibel geçmş olsun cnm.. akmana takıldım ben ya dün sancı vermişler kesin dogurnuştur o heralde? bide normal dogummu yapacaktı nası oldu acaba cok merk ettim allah yardımcısı olsun..,
dün giremedim neler olmuş yav.. kızlar dün emnönüne kızıma cicieler almaya gittik sonunda oda yagmura yakalndık sucuk gibi olduk annmele!!! şans işte ama cogu eksigimiz bitti çok şükür.
bu arada kızlar havuzlu hana ilk girdik oradan bayagı şeyler aldık ordanda kürkçü hana gittik orası 2 ila 5 milyon daha ucuzdu biliyomusunuz nasıl uyuz oldum anlatamam.. bide varya öle sıkı pazarlık yaptıkki sorma pazarlıksız alsaydık 100 lira fazla vermiştik inanın bide mevlüt takımı 40 küsür dedi %bilmemkac indirim yaptı 30liraya aldım kürkçü handa aynısı 25 liraydı ve ordada pazarlık olsaydı 20ye alırdık!! düşünün yaniii.. daha gitmemiş olanlar varsa dogru kürkçü hana battaniyeler çok uygun orada..
yrn dr kontrolümüz var oradanda saraçhaneye oto koltugu ve beşik bakıcam modesaya bakmıştık pahalı geldi beşikler bakalım burada nasıl fiyatlalr..
ay cok yazdım a.s.
kızlar 8. kez giriyorum son msjdan sonra çıldırcam ya
ilgin güle güle
Sibiko kız en iyi giden sendin rahat ol bişey çıkmaz vücut tepki veriyordur daha var daha var
KNK kız yinede ucuz almışın ondan dedim koy olmaz bekliyoruz fotoları
Bozon naber kız
Bu rada Dırımın sayfasına giremiyorum durumu nasılmış
bardağımıda marlinin defnesinin sayfasınada ekledim
sibikocum yağız kaç kiloydu en son
Dün bana dr bazı bilgiler verdi artık beyaz çamaşır giymeliymişim leke vs görebilmem için en ufak kanamamda bebeğin 10 kereden az hareketinde idrara gittik sıvı geldi idrar zannettik kalktık yine geldi hemen dr a gidilcek sancı önce saatte 1 düzenli sonra sık geliyorsa dr a gidilcek birde 10 dk dan sık olursa normal doğuma alınırmış yoksa sezeryan olabilirmiş.
kıvılcım inş herşey yolundadır canım sen daha arlıklı giriyorsun sanırım yurt dışında öleymiş değilmi inş güzel çıkar herşey sende dikkat et gerçi 36 dan sonra doğsada bebekler sorunsuz yaşıyorlarmış riskli zamanları atlattık sayılır
güngör hoşgeldincanım sne kaç haftalıksın çıkmıyormusun izne benim yarın son günüm
[k] {n} [k];6161191 .!.:sibelcim sagol cnm
kız tutukun ne karlısı biraz kazık yedik ama kısmet işte kalıitesi iyi aldıklarımın ona seviniorum.. ayyy aslında çekip koyacoktım ama acayip üşeniyorum valla artık ya yıkarken yada yerleştiriken görürüsünüz..
Kızlar şimdi geldim doktorum ve cilt doktoru muayene etti.Birsürü kan ve idrar testi istediler.Benim miğdemde acayip bir yanma ve bazen sırta vuran ağrılar oluyordu safradan şüphelenmişlerdi ama hamilelik sebebiyle miğdeye endoskopi yapılamadığı için tanı konulmamıştı.Gavisgon vermişti onla idare ediyordum.O yüzden şüpheleri safranın tuzlarının vücut akışında normal olmaması sebebiyle bu kaşıntılar olabilirmiş riskli bir durum yarın sabah erkenden çağırdı doktorum sonuçlara göre bakıcaklar.Ama hamilelikte sadece karında değil aynı zamanda vücuttada kaşıntı minik kızarıklıklar olursa ihmal etmemek lazımmış.Sizde sadece cildin gerilmesi diye düşünmeyin kızlar doktorunuzla konuşun mutlaka.Benim kaşıntılar acayip oldu doktorum bir ilaç ve 3 merhemin karışımını kullanmamı söyledi.Yarın belli olcak bakalım bana dua edin kızlar bişey çıkmasın tahmin edilen şeyse hiç düşünmek bile istemiyorum senağlamasenağlama
ayşecim iyi yürüyüşler
sağolun kızlar. yürüdüm geldim ama çok zor oluyor artık ya. her adımda çişim geliyortülaycım ben geçen cuma gitim nst ye aldı sancım çıktı maalesef iki şişe serum verdi sancılarım azaldı yalancı doğum sancılarıymış ama dikkat etmek lazım canım fazla yorma kendini fazla eğilip doğrulma
bu cuma yine gitcem nst için bakalım
ayşecim iyi yürüyüşler valla ben yürümeye korkuyorum artık ya
kıvılcım hoşgeldin canım nasılsın
canım evdeyken pek şişme olmuyor. ama bi yere gittiğimde,ayaklarımı sarkıttığımda filan oluyor şişme.kızlar bu arada ayaklarım çok şişiyor tuzluda yemiyorum bol bol su içiyorum sizdede var mı
canım benim,üzülme! tahmin edilen şey bile olsa ne olacakki? minik yağız tosun maşallah! hem yarın artık 37.haftanda olacaksın. hemen alırlar öyle bir durumda,hemde küvöze bile girmez inşallah! bir an önce kollarına alırsın bebişini:sm_cool:Kızlar şimdi geldim doktorum ve cilt doktoru muayene etti.Birsürü kan ve idrar testi istediler.Benim miğdemde acayip bir yanma ve bazen sırta vuran ağrılar oluyordu safradan şüphelenmişlerdi ama hamilelik sebebiyle miğdeye endoskopi yapılamadığı için tanı konulmamıştı.Gavisgon vermişti onla idare ediyordum.O yüzden şüpheleri safranın tuzlarının vücut akışında normal olmaması sebebiyle bu kaşıntılar olabilirmiş riskli bir durum yarın sabah erkenden çağırdı doktorum sonuçlara göre bakıcaklar.Ama hamilelikte sadece karında değil aynı zamanda vücuttada kaşıntı minik kızarıklıklar olursa ihmal etmemek lazımmış.Sizde sadece cildin gerilmesi diye düşünmeyin kızlar doktorunuzla konuşun mutlaka.Benim kaşıntılar acayip oldu doktorum bir ilaç ve 3 merhemin karışımını kullanmamı söyledi.Yarın belli olcak bakalım bana dua edin kızlar bişey çıkmasın tahmin edilen şeyse hiç düşünmek bile istemiyorum senağlamasenağlama
kız tutkun,güzel bilgiler vermişsin sağol. beyaz çamaşırı ben bebek yapmaya karar verdiğimizden beri kullanıyorum,akıntımı kontrol etmek için.sibikocum yağız kaç kiloydu en son
Dün bana dr bazı bilgiler verdi artık beyaz çamaşır giymeliymişim leke vs görebilmem için en ufak kanamamda bebeğin 10 kereden az hareketinde idrara gittik sıvı geldi idrar zannettik kalktık yine geldi hemen dr a gidilcek sancı önce saatte 1 düzenli sonra sık geliyorsa dr a gidilcek birde 10 dk dan sık olursa normal doğuma alınırmış yoksa sezeryan olabilirmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?