semracım resimleri bekliyoruz canım fazla yorma kendini yavaş yavaş yap
kızlar bu arada ayaklarım çok şişiyor tuzluda yemiyorum bol bol su içiyorum sizdede var mı
ılgıncım çok şanslısın gerçekten,ben çalışrken bizim şube sabah 8bucukta açılıyordu ama o saatte orada olabilmem için saat 6da kalkıp servisi kaçırmamam gerekiyordu, normalde banka 5buçukta müşterilere kapatıldığı halde 8 den evvel çıkamıyordum şubeden, teftiş dönemlerindeyse gece 11 buçukta evde olduğumu bilirim, o dönemde keşke evim işin dibinde olsaydı dediğim çok olmuştu..kızlar kan dolaşımıyla alkalı sanırım bende akşama kadar hareketsiz oturuyorum sonrada balon gibi olmuş ayaklarım ofiste nereye yürüyebilirim ki
bugün finans müdürümüzede söyledim nisan sonu yokum diyeeeeeee oda hayırlı doğumlar dedi ardındanda iznini uzatacakmısın diye sordu özel sektörde çok zor uzatmak evim işe 10 dakika arabayla artık öğle araları giderim emzirmeye durumu Allahın izniyle
merhaba kızlarhihoyyyt iki gündür giremedim inşallah herkes iyidir doğuranımız falan yok dimi içimizdeşakkıdı benim kızım çok hareketli maşallah bazen çıkıcak sanıyorumkaydirigubbakcemile3 birde arda bir kasılıyor,kramp giriyor gibi oluyor,dün akşam odamızın işi bittidelikafadulden daha doğrusu mobilyalar tüller falan yerli yerinde onun dışında daha ütüm var dolabımın içi düzenlebicek ve halım yok:1no2: evimde aldı başını gidiyor off çok işim var çokkkkafamçokkarıştı
Kızlar şimdi geldim doktorum ve cilt doktoru muayene etti.Birsürü kan ve idrar testi istediler.Benim miğdemde acayip bir yanma ve bazen sırta vuran ağrılar oluyordu safradan şüphelenmişlerdi ama hamilelik sebebiyle miğdeye endoskopi yapılamadığı için tanı konulmamıştı.Gavisgon vermişti onla idare ediyordum.O yüzden şüpheleri safranın tuzlarının vücut akışında normal olmaması sebebiyle bu kaşıntılar olabilirmiş riskli bir durum yarın sabah erkenden çağırdı doktorum sonuçlara göre bakıcaklar.Ama hamilelikte sadece karında değil aynı zamanda vücuttada kaşıntı minik kızarıklıklar olursa ihmal etmemek lazımmış.Sizde sadece cildin gerilmesi diye düşünmeyin kızlar doktorunuzla konuşun mutlaka.Benim kaşıntılar acayip oldu doktorum bir ilaç ve 3 merhemin karışımını kullanmamı söyledi.Yarın belli olcak bakalım bana dua edin kızlar bişey çıkmasın tahmin edilen şeyse hiç düşünmek bile istemiyorum senağlamasenağlama
Kızlar şimdi geldim doktorum ve cilt doktoru muayene etti.Birsürü kan ve idrar testi istediler.Benim miğdemde acayip bir yanma ve bazen sırta vuran ağrılar oluyordu safradan şüphelenmişlerdi ama hamilelik sebebiyle miğdeye endoskopi yapılamadığı için tanı konulmamıştı.Gavisgon vermişti onla idare ediyordum.O yüzden şüpheleri safranın tuzlarının vücut akışında normal olmaması sebebiyle bu kaşıntılar olabilirmiş riskli bir durum yarın sabah erkenden çağırdı doktorum sonuçlara göre bakıcaklar.Ama hamilelikte sadece karında değil aynı zamanda vücuttada kaşıntı minik kızarıklıklar olursa ihmal etmemek lazımmış.Sizde sadece cildin gerilmesi diye düşünmeyin kızlar doktorunuzla konuşun mutlaka.Benim kaşıntılar acayip oldu doktorum bir ilaç ve 3 merhemin karışımını kullanmamı söyledi.Yarın belli olcak bakalım bana dua edin kızlar bişey çıkmasın tahmin edilen şeyse hiç düşünmek bile istemiyorum senağlamasenağlama
burcum söyledim tansiyonda problem olmadığı sürece sorun yok dedi yarın tekrar söyleyeceğim
Cnm sen bencede yine hatırlat doktoruna, çünkü anlattığına göre bu şikayetler sende oldukça artmaya başladı, hiç birşey yoksa normalse bile için rahatlar en azından
:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?