2009 Mayıs Anneleri

ben de daha almadım sağma makinesi ama bakalım eğer sütüm çok olursa ilk zamanlarda depo yaparım doğumdan sonra alıcam madelanın elektriklisini sanıırm kuzenimin eşi kullanmıştı tavsiye ediyor

sağol tülaycım:)))))))))))) bende iki ay sonra alırı işe başlamaya yakın manuelle idare ederim bir süre

Kızlar şimdi geldim doktorum ve cilt doktoru muayene etti.Birsürü kan ve idrar testi istediler.Benim miğdemde acayip bir yanma ve bazen sırta vuran ağrılar oluyordu safradan şüphelenmişlerdi ama hamilelik sebebiyle miğdeye endoskopi yapılamadığı için tanı konulmamıştı.Gavisgon vermişti onla idare ediyordum.O yüzden şüpheleri safranın tuzlarının vücut akışında normal olmaması sebebiyle bu kaşıntılar olabilirmiş riskli bir durum yarın sabah erkenden çağırdı doktorum sonuçlara göre bakıcaklar.Ama hamilelikte sadece karında değil aynı zamanda vücuttada kaşıntı minik kızarıklıklar olursa ihmal etmemek lazımmış.Sizde sadece cildin gerilmesi diye düşünmeyin kızlar doktorunuzla konuşun mutlaka.Benim kaşıntılar acayip oldu doktorum bir ilaç ve 3 merhemin karışımını kullanmamı söyledi.Yarın belli olcak bakalım bana dua edin kızlar bişey çıkmasın tahmin edilen şeyse hiç düşünmek bile istemiyorum senağlamasenağlama

Marliyn cnm gözün aydın,artık izin günleri başlıyor demek

kızlar bu arada ayaklarım çok şişiyor tuzluda yemiyorum bol bol su içiyorum sizdede var mı

ılgıncım çok şanslısın gerçekten,ben çalışrken bizim şube sabah 8bucukta açılıyordu ama o saatte orada olabilmem için saat 6da kalkıp servisi kaçırmamam gerekiyordu, normalde banka 5buçukta müşterilere kapatıldığı halde 8 den evvel çıkamıyordum şubeden, teftiş dönemlerindeyse gece 11 buçukta evde olduğumu bilirim, o dönemde keşke evim işin dibinde olsaydı dediğim çok olmuştu..
Cnm bu arada sen şişliklerini doktoruna söyledinmi? o ne düşünüyor bu konuda?

Semracım oda işinide halletmişsin gözün aydın, kalan işler için kendini çok yormadan yapmaya çalış cnm, halı işini bizde halletmedik daha

sibelcim bitanem çok geçmiş olsun inşallah sonuçlar iyi çıkar tatlım

Sibelcim geçmiş olsun, inş. bi problem çıkmaz

sibelcim geçmiş olsun umarım bişey yoktur..kaşıntı bende var ama kızarıklık falan yok.sadece karnımda hafif

burcum söyledim tansiyonda problem olmadığı sürece sorun yok dedi yarın tekrar söyleyeceğim

Cnm sen bencede yine hatırlat doktoruna, çünkü anlattığına göre bu şikayetler sende oldukça artmaya başladı, hiç birşey yoksa normalse bile için rahatlar en azından

:1hug:

sibelcim inş öle bir şey değildir canım alerji falandır dularımız saninle güzel haberlerini bekliyoruz canım

Saolun kızlar iyi dilekleriniz için şüphelenilen hastalık ise bebekte gelişme geriliği ve hatta anne karnında ölüme neden olabiliyormuş allah korusun:Saruboceq:

sibelcim öle şeyler getirme aklına yarın belli olur zaten ona göre doktor gerekeni yapar hemen canım sen ferah tutmaya çalış kendini allaha şükür herşeyin çaresi var artık canım hemen acil müdahale olur bir şey olsa bile

sibelcim öle şeyler getirme aklına yarın belli olur zaten ona göre doktor gerekeni yapar hemen canım sen ferah tutmaya çalış kendini allaha şükür herşeyin çaresi var artık canım hemen acil müdahale olur bir şey olsa bile

sibelcim dr un bi tehlike görüerse alır zaten bebişi senide onuda kurtarır, haftan yerinde, bebiş gelişti çok şükür

SıBELCıM ıYı DÜŞÜN ıYı ŞEYLER OLSA.KIZLARINDA DEDıĞı GıBı ZATEN şüpheli birşey olsa alırlar hemen bebeği.gönlünü ferah tut canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…